Gefleborgs Flyttservice AB

www.gefleflytt.se
  • BadgeTwoYears
  • BestInSweden2026
4.7

Gefleborgs Flyttservice AB är en auktoriserad flyttfirma i Gävle! Med över 20 000 genomförda flyttar är vi en pålitlig aktör för både privatpersoner och företag. Vår verksamhet präglas av service, kvalitet och trygghet. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som förenklar hela flyttprocessen – före, under och efter. Vi hjälper...

557 omdömen om Gefleborgs Flyttservice AB

Margarethe H
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Mycket effektivt utomordentlig service.Fin och hjälpsam personal.Inte en pryl saknas eller som blivit skadad.Fint bemötande på alla plan.Verkligen professionella.Stort varmt tack! Margarethe Hjälmenfält. Gävle 4 /10-26

Maria B
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Seriöst företag! Personalen är jätte trevliga!

Bo S
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Vi är mycket nöjda. De som utförde flytten var mycket trevliga och professionella. Det finns inte heller något att klaga på när det gäller de personer vi var i kontakt med när vi upphandlade flytten. Vi är dock lite tveksamma när det gäller proceduren när man ska betala räkningen. Vi upplever att vi godkänner och lämnar ifrån oss information som vi inte vill lämna.

Inger F
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Otroligt serviceminded och lätta att ha att göra med. Sena kompletteringar kring flyttpackning var inget problem. Personalen är trevliga, effektiva och möter kunden med ett glatt humör. Smidig fakturahantering. Jag är 100 % nöjd med min upplevelse av företaget.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Inger – vilken fantastisk recension att få läsa! Det betyder mycket att höra att du känt dig väl omhändertagen och att vi kunde vara flexibla när det behövdes. Vi ska självklart se till att dina fina ord når personalen också. Stort tack för förtroendet och för dina 100 %! 😊 Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Marie B

Kanonbra, kan varmt rekommendera Gefleborgs Flyttservice

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Marie! Så härligt att höra att du är nöjd med oss. Stort tack för förtroendet och för att du rekommenderar oss vidare – det uppskattar vi verkligen! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Lovisa P
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Jag upplever att Gefleborgs Flyttservice alltid gör sitt yttersta för mig som kund och de är alltid snabba och känns trygga. Mycket nöjd att ha dem som partner//Lovisa of Sweden AB

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Lovisa för de fina orden! Det betyder mycket att ni känner er trygga med oss och att vi får fortsätta vara en partner ni kan lita på. Vi uppskattar verkligen förtroendet och ser fram emot många fler uppdrag tillsammans! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Helena E
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Vi har ett mycket bra samarbete inom flytt branschen. Roligt att möta ett företag som har samma värderingar om hur man värderar att göra varje flyttuppdrag till det bästa för varje kund. Kundvänliga och proffsiga. Vi ser fram emot ett fortsatt fint samarbete. De får våra varmaste rekommendationer.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack för de otroligt fina orden! Det betyder extra mycket när de kommer från branschkollegor som delar vår syn på kvalitet, service och hur kunden ska tas om hand. Vi uppskattar verkligen relationen vi har byggt upp och ser fram emot många fler uppdrag tillsammans framöver. Stort tack för förtroendet och den fina rekommendationen! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Zahra A
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

väldigt bra service och gått bemötande

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Zahra! Vad fint att höra att du är nöjd med oss. Ett bra bemötande betyder mycket för oss, så dina ord gör oss extra glada. Stort tack för femman! ⭐️ Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Lars-Göran H
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Bohagsflytt och flyttstädning. Allt fungerade som avtalet avsåg

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Lars-Göran! Vad skönt att höra att allt fungerade som planerat med både flytten och städningen. Tack för förtroendet och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Pernilla S
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Vilken service!! Från första telefonkontakten till flytt och magasinering. Så väl packat och skyddat! Toppbetyg!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Pernilla – vilken härlig recension! ⭐️ Det betyder mycket att du kände dig väl omhändertagen hela vägen från första samtalet till flytt och magasinering. Extra roligt att du uppskattade hur vi packade och skyddade dina saker. Stort tack för förtroendet och för toppbetyget! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Jari M
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Otroligt trevligt och positivt bemötande. Snabb och tydlig återkoppling kring våra funderingar kring flytten. Vi köpte tjänst om flytt av bohag till magasinering för senare flytt av bohag till Stockholm från Gävle där vi sålt vårt hus. Trevliga medarbetare som kom och hämtade vårt bohag. I tid enligt överenskommelse och inga som helst frågetecken kring deras hämtning eller vårt packande .

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Jari för att du tog dig tid att skriva så fint om oss! Det betyder mycket att ni känner er trygga med oss när vi nu tar hand om ert bohag mellan Gävle och nästa steg i Stockholm. Stort tack för förtroendet – vi ser fram emot att hjälpa er även med resten av flytten! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Gunnar A
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Vänligt och intresserat bemötande. Tar reda på alla de uppgifter de behöver. Lämnar tydlig offert, allt sköts professionellt, inga otydligheter. Trevlig och effektiv personal. / Gunnar

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Gunnar för en väldigt fin recension! Det gläder oss att du uppskattade tydligheten och kände dig väl omhändertagen genom hela processen. Stort tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Katarina S
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Starka killar som fixade flytten för oss snabbt och bra. Även då det uppstod problem så löste dem det trots att det var svårt. ( vår säng var dels för stor för att få rum i hissen och det gickk inte trots försök att bära den upp de, Återstod att montera isär sängen vilket inte heller var helt lätt. Killarna fixade de med inga sura miner. Katarina och Bengt

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Katarina och Bengt! Det låter som att sängen bjöd killarna på en ordentlig utmaning, så extra kul att höra att de löste det hela vägen. Vi ska se till att de får ta del av era fina ord. Stort tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Maria L
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Rekommenderar starkt Gefleborgs Flyttservice AB. Som vanligt utomordentlig service under hela processen! Proffsigt bemötande vid bokning och vid själva utförandet. Ordning och reda precis som jag vill ha det. Tack för denna gång. Återkommer!

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Maria – så roligt att få läsa "som vanligt"! Att du väljer att återkomma till oss är ett fantastiskt betyg i sig. Stort tack för ditt fortsatta förtroende, och vi ser fram emot att hjälpa dig även nästa gång! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Emelie L
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Mycket fin service, flexibilitet och prisvärt.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Emelie! Vad roligt att höra att du är nöjd med helheten. Vi uppskattar verkligen dina fina ord och förtroendet! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Anna Ö
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Trevliga, bra service. Allt gick enligt planerna.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Anna! Precis så vill vi att en flytt ska kännas – enkel och enligt plan. Tack för att du valde oss! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Sara S
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Jättesmidigt från början till slut. Trevligt bemötande, kan verkligen rekommendera.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Sara! Vad fint att höra att du haft en bra känsla hela vägen. Stort tack för förtroendet och för att du rekommenderar oss vidare! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Jessica J
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Superb service! Glada och otroligt effektiva

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Jessica! Vilka härliga ord – vi ska se till att de når gänget också. Stort tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Lars E
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Jag har långtidslagring och det fungerar utmärkt!

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Lars! Extra roligt att höra att du är nöjd med vår långtidsförvaring. Vi uppskattar verkligen ditt fortsatta förtroende! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Anna B
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Trevliga, snabba och punktliga.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Anna! Härligt att höra att allt fungerade som det skulle. Stort tack för förtroendet och för din fina recension! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Malin L
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Bara positivt. Bra kontakt och service.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Malin! Kort och gott – vad roligt att höra! 😊 Vi uppskattar verkligen förtroendet och att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Katarina E
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Otrolig service av positiva killlar där allt var möjligt. Kunde inte ha haft en bättre flyttfirma,men upplevde att killarna nästan jobbade ihjäl sig. Var bussig och hälsa killarna att dom var fantastiska. Vänliga hälsningar Katarina Enokson💐🤗

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Katarina – vilken fantastisk recension! Det gör oss verkligen glada att läsa hur nöjd du är med killarna och deras insats. Att de nästan jobbade ihjäl sig ska vi däremot se till att inte göra till en ny standard 😉 Stort tack för de fina orden och för förtroendet! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Mårten O
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Professionellt bemötande från första kontakt. Klara uppgifter om vad man behövde för att lämna offert, och en tydlig offert kom ganska snart efter att dom fått alla uppgifter. Själva flytten var också smidig, vi hade packat och förberett. Allt kanske inte var perfekt från vår sida men man var flexibel och hjälpte till där det behövde packas bättre.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Mårten för en fin och utförlig recension! Det betyder mycket att höra att du kände dig trygg med oss redan från första kontakten. Stort tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Lena J
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Fint och proffsigt bemötande Flytten gick mycket smidigare än mina förväntningar Jag kan varmt rekommendera Gefleborgs Fyttservice

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Lena, vad härligt att läsa! Extra roligt att flytten gick smidigare än du hade förväntat dig. Stort tack för förtroendet och för att du rekommenderar oss vidare! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Karl Erik L
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Fantastisk personal, ordning och reda. Vi fick en smidig flytt och till lovat pris.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Karl Erik! Vad roligt att höra att du är så nöjd med både vårt gäng och flytten. Stort tack för förtroendet och de fina orden! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Ülviye B
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Fantastiskt bemötande, fin och trevlig flytt killar dom jobbade effektivt och väldigt noggrant. Kan rekommendera alla som ska ha flytt hjälp/mvh Ylvie

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Ylvi för den fina recensionen! Vi blir verkligen glada att höra att killarnas insats uppskattades. Vi ska självklart se till att berömmet når dem också. Stort tack för rekommendationen! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Anitha K

Kan bara ge toppbetyg 10 av 10

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Anitha! 10 av 10 tar vi mer än gärna emot! 😊 Stort tack för det fina betyget och för att du valde oss. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Signe Carina Margareta S
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Allting fungerade bra både vid packning i huset och sedan vid inflyttningen i lägenheten. Bra service och trevlig personal!! MVH Carina

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Carina! Vad roligt att höra att allt fungerade bra både vid packningen och inflyttningen. Vi ska se till att de fina orden når personalen också. Stort tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Västerbågen S
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Tryggt, smidigt och trevligt! Mycket bra utfört!

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack för de fina orden! Det gläder oss att ni kände er trygga med oss och är nöjda med resultatet. Stort tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Robert S
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Snabbt enkelt och tydlig kommunikation

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Robert! Härligt att höra att du uppskattade både enkelheten och kommunikationen. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Wenda Cemal H
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Vi fick hjälp av de med vår flytt från Norge tillbaka hem till Gävle och de var proffsiga, serviceminded och tillmötesgående från första offertförfrågan tills sista kartongen bars upp till lägenheten. Tveklöst 5/5 stjärnor!

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Wenda, vilken härlig recension att få läsa! En flytt hela vägen från Norge till Gävle är inget litet projekt, så det känns extra roligt att ni valde att lägga den i våra händer. Stort tack för förtroendet och för full pott – vi är glada att vi fick hjälpa er hela vägen hem! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Sven-Erik E
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Mycket professionell bemötande och trevlig personal.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Sven-Erik för dina fina ord! Det gläder oss att du uppskattade både bemötandet och vår personal. Stort tack för att du tog dig tid att lämna en recension! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Hans B
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Bra och positivt bemötande av hjälpsam anställd.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Hans! Vad roligt att höra att du blev väl omhändertagen av vår medarbetare. Vi ser till att berömmet når vidare. Tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Ann-Sofie M
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Allt från bokning till utförande har fungerat jättebra. Trevliga och service inriktade. Kan varmt rekommendera dem.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Ann-Sofie! Härligt att höra att du haft en bra upplevelse hos oss hela vägen. Stort tack för de fina orden och för din rekommendation! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Jan J
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Jag blev bra bemött av Gefleborgs Flyttservice och flytt av möbler, kartonger och diverse saker för magasinering gick bra.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Jan för din recension! Vad bra att allt fungerade som det skulle inför magasineringen. Vi uppskattar förtroendet och är glada att vi fick hjälpa till! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Lena O
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Jättetrevlig personal och bemötande. Mycket proffsiga. Varmt rekommenderade!

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Lena, vad fint att läsa! Vi blir verkligen glada över dina ord och ska självklart hälsa personalen. Stort tack för förtroendet och för att du rekommenderar oss vidare! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Johanna D
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Bra städat, inget att klaga på. Kan varmt rekommenderas.!

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Johanna! Vad skönt att höra att du blev nöjd med städningen. Vi ser till att de fina orden når städteamet också. Stort tack för rekommendationen! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Ingrid S
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Är väldigt nöjd med genomförandet av min flytt från bokning till leverans. Professionellt, trevligt, tryggt och glatt bemötande. Kan varmt rekommendera dem!

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Ingrid för de fina orden! Det betyder mycket att du kände dig trygg och väl omhändertagen genom hela flytten. Stort tack för förtroendet och för att du rekommenderar oss vidare! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Christian S
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Smidigt flytt. Positiva och glada grabbar!

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Christian! Härligt att höra att flytten gick smidigt och att grabbarna bidrog med bra energi längs vägen. Vi ska hälsa dem från dig! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Jan D
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Trevliga och proffsiga! Flyttlådor kvar länge pga renovering. .

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Jan! Vad roligt att höra att du är nöjd. Och ibland tar renoveringar helt enkelt den tid de tar – vi är glada att flyttlådorna kunde komma till nytta lite längre. 😊 Tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Leif S
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Vi är nöjda. Tack. Snart skall jag lämna nycklarna efter 45 år.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Leif för din recension! Efter 45 år förstår vi att det måste kännas speciellt att lämna över nycklarna. Vi är glada att vi fick förtroendet att hjälpa er med flytten och önskar er allt gott i det nya! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Fredrik Z

Mycket proffsiga

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Fredrik! Kort och gott – det är precis så vi vill uppfattas. 😊 Stort tack för femman och förtroendet! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Caroline S
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Snabba- trevliga - noggranna - rekommenderas varmt !

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Caroline! Vad härligt att höra att du är så nöjd med oss. Stort tack för förtroendet och för att du rekommenderar oss vidare – det betyder mycket! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Nicklas E
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

De står för positivt bemötande och gav en tydlig bild av vad som de kunde hjälpa till med De ställde upp med hjälp och gav en trygg känsla av att hjälpa till med de bov jag beskrev för dom med flytt och städhjälp En trygg partner som ställer upp och hjälper till vid behov och ger en trygg känsla

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Nicklas för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att du kände dig trygg och väl omhändertagen när du vände dig till oss. Just den känslan vill vi att man ska ha när man tar hjälp av oss inför en flytt. Stort tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Ian H
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Snabb återkoppling på förfrågan, bra, kunnig, trevligt och professionellt manskap. Jag rekommenderar Gefleborgs Flyttservice AB! /Ian Haugland

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Ian för de fina orden! Det var verkligen ett nöje att få hjälpa till med flytten, och vi är glada att ni blev så nöjda med vårt gäng. Stort tack för förtroendet och för att du rekommenderar oss vidare – det uppskattar vi verkligen! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Niclas K
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Supertrevliga killar, och välinslagda möbler som anledde när de skulle och i perfekt skick ända fram till placeringen i vardagsrummet. Bra kommunikation i samband med frakten. Men de skrapade ett hörn i hallen i lägenheten när de bar in en soffa, och denna skada måste vi nu slipa, spackla och måla. Inget stort, men bör nämnas. Hade givit full pott om inte detta hänt.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Niclas för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är glada att du är nöjd med själva leveransen, men självklart tråkigt att höra om märket som uppstod i hallen. Så vill vi inte lämna ett uppdrag, och du får gärna kontakta oss så att vi kan titta på vad som hänt och se hur vi bäst kan hjälpa till. Tack också för de fina orden om killarna! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Viktor B

Toppen, mycket mycket bra. Bra service trevlig / proffesionell personal

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Viktor! Vad härligt att höra att du är så nöjd. Vi ska se till att dina fina ord når personalen – sådant är alltid uppskattat! Stort tack för förtroendet. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Sanel N
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Toppservice och konkurrenskraftig pris. Har använt dem flera gången. Senast kunde de ta ett flyttuppdrag dagen efter beställning. Otroligt seriöst företag. Helt nöjd och kommer använda dem igen

Sanel N och Gefleborgs Flyttservice AB gillar detta
Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Sanel – extra roligt att höra från en återkommande kund! Att du väljer oss gång på gång är ett förtroende vi verkligen värdesätter. Kul också att vi kunde lösa flytten med så kort framförhållning den här gången. Stort tack för de fina orden, och varmt välkommen tillbaka nästa gång du behöver oss! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Susanne S
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Jag köpte bara begagnade flyttlådor

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Susanne för din recension! Vi hoppas att flyttlådorna kom väl till användning och gjorde packningen lite enklare. Tack för att du valde att köpa dem hos oss! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Maria S
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Jag är jättenöjd med Gefleborgs Flyttservice! De var väldigt professionella, snabba på att svara när man kontaktade dem och hela flytten utfördes på ett mycket bra och smidigt sätt. Kan varmt rekommendera dem!

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Maria, vad härligt att läsa! Det betyder mycket att du är så nöjd med din upplevelse hos oss. Stort tack för förtroendet och för att du rekommenderar oss vidare – det uppskattar vi verkligen! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice