Snabb återkoppling på förfrågan, bra, kunnig, trevligt och professionellt manskap. Jag rekommenderar Gefleborgs Flyttservice AB! /Ian Haugland
Gefleborgs Flyttservice AB
Gefleborgs Flyttservice AB är en auktoriserad flyttfirma i Gävle! Med över 20 000 genomförda flyttar är vi en pålitlig aktör för både privatpersoner och företag. Vår verksamhet präglas av service, kvalitet och trygghet. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som förenklar hela flyttprocessen – före, under och efter. Vi hjälper...
513 omdömen om Gefleborgs Flyttservice AB
Tack Ian för de fina orden! Det var verkligen ett nöje att få hjälpa till med flytten, och vi är glada att ni blev så nöjda med vårt gäng. Stort tack för förtroendet och för att du rekommenderar oss vidare – det uppskattar vi verkligen! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Supertrevliga killar, och välinslagda möbler som anledde när de skulle och i perfekt skick ända fram till placeringen i vardagsrummet. Bra kommunikation i samband med frakten. Men de skrapade ett hörn i hallen i lägenheten när de bar in en soffa, och denna skada måste vi nu slipa, spackla och måla. Inget stort, men bör nämnas. Hade givit full pott om inte detta hänt.
Tack Niclas för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är glada att du är nöjd med själva leveransen, men självklart tråkigt att höra om märket som uppstod i hallen. Så vill vi inte lämna ett uppdrag, och du får gärna kontakta oss så att vi kan titta på vad som hänt och se hur vi bäst kan hjälpa till. Tack också för de fina orden om killarna! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Toppen, mycket mycket bra. Bra service trevlig / proffesionell personal
Tack Viktor! Vad härligt att höra att du är så nöjd. Vi ska se till att dina fina ord når personalen – sådant är alltid uppskattat! Stort tack för förtroendet. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Toppservice och konkurrenskraftig pris. Har använt dem flera gången. Senast kunde de ta ett flyttuppdrag dagen efter beställning. Otroligt seriöst företag. Helt nöjd och kommer använda dem igen
Tack Sanel – extra roligt att höra från en återkommande kund! Att du väljer oss gång på gång är ett förtroende vi verkligen värdesätter. Kul också att vi kunde lösa flytten med så kort framförhållning den här gången. Stort tack för de fina orden, och varmt välkommen tillbaka nästa gång du behöver oss! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Jag köpte bara begagnade flyttlådor
Tack Susanne för din recension! Vi hoppas att flyttlådorna kom väl till användning och gjorde packningen lite enklare. Tack för att du valde att köpa dem hos oss! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Jag är jättenöjd med Gefleborgs Flyttservice! De var väldigt professionella, snabba på att svara när man kontaktade dem och hela flytten utfördes på ett mycket bra och smidigt sätt. Kan varmt rekommendera dem!
Tack Maria, vad härligt att läsa! Det betyder mycket att du är så nöjd med din upplevelse hos oss. Stort tack för förtroendet och för att du rekommenderar oss vidare – det uppskattar vi verkligen! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Trevlig personal,snabb flytt Negativt är att det blev skada på matbord,och kompensationen kom vi inte överens om,lyssnade inte på mina argument,dom bestämde ersättningen Annars ok
Tack Carl-Anders för din recension. Vi är glada att du uppskattade vår personal och själva flytten, samtidigt som vi självklart beklagar att allt inte blev som önskat. Vi har haft en fortsatt dialog med dig kring det inträffade och gjort vårt bästa för att hantera ärendet på ett seriöst och rättvist sätt. Även när vi inte når hela vägen fram till samma uppfattning är det viktigt för oss att lyssna på våra kunder och ta deras synpunkter på allvar. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Jättenöjd med med Gefleborgs Flyttservice. På kort varsel (3 dagar) så fick jag hjälp i semestertider. Två unga grabbar som var supertrevliga och gjorde ett jättebra jobb. Trevliga killar på kontoret för den delen också. Mvh Mattias/Caroline
Tack Mattias och Caroline – vad fint att läsa! Extra roligt att vi kunde lösa det åt er med så kort framförhållning, dessutom mitt i semestertider. Vi ska se till att både grabbarna och gänget på kontoret får ta del av era fina ord. Stort tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Super trevliga och proffsiga killar som flyttade åt mig. Jag är väldig nöjd
Tack Gabriella! Vad härligt att höra att du är så nöjd med flytten. Vi ska självklart hälsa killarna att deras insats uppskattades – det blir de glada för! Stort tack för förtroendet. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
De är väldigt professionella, har utmärkt service och bemöter sina kunder på ett mycket respektfullt sätt.
Tack Ali för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att höra att du uppskattade både servicen och bemötandet. Stort tack för förtroendet och för att du tog dig tid att skriva. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Mycket professionell personal. Trevliga och tillmötesgående på alla sätt och vis.
Tack Ingela – vad fint att läsa! Det betyder mycket att höra att du uppskattade vårt bemötande. Stort tack för förtroendet. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Snabba duktiga trevliga killar .
Tack Rolf! Vad roligt att höra att du är nöjd. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Allt fungerade som man önskar. Bra bemötande rakt igenom. Vi anlitade företaget för packning, flytt och städning.
Tack Folke! Vad roligt att höra att allt fungerade som du önskade. Stort tack för förtroendet och för att du valde oss. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Snabba på att svara, enkla och tydliga offerter. Min enda feedback skulle vara att det är lite krångligt när man ska lämna in/hämta nyckel hos dom! Låst entré och 2-3 olika telefonnummer som hänvisar till godsmottagningen och något annat! Hade önskat att man fick informationen innan man kom dit att det inte finns någon reception etc.! Men det löste sig supersnabbt så inte värt att sänka betyget pga det!
Tack Emma för din fina recension och för din värdefulla feedback. Vad roligt att höra att du i övrigt är nöjd med upplevelsen. Vi tar med oss din synpunkt kring nyckelhanteringen och ska se över hur vi kan göra informationen tydligare inför framtida uppdrag. Tack för att du hjälpte oss att bli bättre! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Topp bemötande Snabba att svara på frågor via mejl Kunniga & Service inriktade personaler
Tack Natalie! Vad fint att höra att du uppskattade både bemötandet och servicen. Tack för ditt förtroende. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Bra service, snabb flytt och trevlig personal. 5/5
Tack Jesper! Vad roligt att höra att du är nöjd. Stort tack för att du valde oss. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Flytten fungerade bra, trevliga, flitiga killar, trots sommarens varmaste dag, Städningen däremot fick anmärkning av köparen, städat men till belåtenhet. Rättades till efter anm.
Tack Hedvig för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse. Vad roligt att höra att du var nöjd med flytten. Vi uppskattar också att du berättar om städningen – även om det rättades till direkt tar vi med oss din feedback för att fortsätta utvecklas. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Snabbt svar bra pris.Toppen bra städat Bara positivt.
Tack Stefan! Vad roligt att höra att du är nöjd med både städningen och servicen. Tack för förtroendet. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Vi är mycket nöjd trevlig personal lätt att få kontakt med om man behövde mer kartonger. Kan verkligen föreslå er som flytt.
Tack Kent! Det gläder oss att höra att du är nöjd. Tack för rekommendationen och för att du valde oss. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Väldigt bra kontakt snabbt med ansvarig , bra info om vad som ingick i städ , priser, datum. Städningen var toppen !!
Tack Helena! Vad roligt att höra att du är nöjd och att allt levde upp till dina förväntningar. Vi ska självklart hälsa städteamet från dig. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Professionella och effektiva! Trevligt bemötande och bra priser! Bästa rekommendationen!
Tack Thomas! Vad roligt att höra att du uppskattade både vårt bemötande och vårt arbete. Stort tack för rekommendationen! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Trevlig och effektiv personal
Tack Hasse! Kul att höra att du är nöjd. Vi ska hälsa personalen att deras insats uppskattades. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Allt fungerade smidigt och bra
Tack Maj! Vad roligt att höra att allt fungerade smidigt. Tack för att du valde oss. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Som alltid när jag använt mig av deras tjänster så har dom levererat med 100% effektivitet.
Tack Håkan! Att du återkommer till oss och fortsätter vara nöjd betyder verkligen mycket. Stort tack för ditt fortsatta förtroende. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Mycket nöjd över bemötande, effektivitet, snabbhet. Kände mig trygg med er. Allt från beställning till flytt. Har bara gott att skriva om er som jag haft kontakt med. Tack från en nöjd kund.
Tack Margret – dina ord värmer verkligen! Vi blir glada att höra att du kände dig trygg genom hela processen. Stort tack för förtroendet. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Köpte bra och prisvärda kontorsmöbler från företaget inkl transport och inbärning. Helt som utlovat! Dessutom trevliga och lösningsinriktade grabbar som genomförde uppdraget. Tack för hjälpen!
Tack Andreas! Vad roligt att höra att allt blev som du hade tänkt dig. Vi uppskattar verkligen förtroendet och hoppas att du får stor glädje av dina nya kontorsmöbler. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Snabb offert, fantastisk personal och otroligt smidiga att ha att göra med!!
Tack Ulrika! Vad roligt att höra att du är så nöjd. Stort tack för förtroendet och för att du tog dig tid att skriva. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Fantastiskt trevligt bemötande vid första telefonsamtalet och bokningen. Jag hade blivit tipsad av en vän att anlita Gefleborgs flyttservice och är så tacksam för det tipset. Så trevliga killar som snabbt och elegant bar och släpade mina tunga möbler. Jag vill starkt rekommendera Gefleborgs Flyttservice till alla som behöver flytthjälp.
Tack Mona – vilken fantastisk recension att få läsa! Det gör oss verkligen glada att en vän rekommenderade oss och att du känner att vi levde upp till förväntningarna. Vi blir också extra glada över att du vill föra den rekommendationen vidare. Stort tack för förtroendet, och hälsa gärna din vän från oss! 😊 Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Otroligt bra och seriöst företag! Jättebra service redan från bokningen på telefon. Jättetrevliga grabbar som dök upp i tid och gjorde jobbet snabbt och smidigt vilket gjorde vår upplevelse jättebra! Jag rekommenderar Gefleborgs Flyttservice till alla mina vänner och familj som ska flytta och jag kommer definitivt använda dom vid nästa flytt. Tack för hjälpen!
Tack Benjamin – vilken fantastisk recension att få läsa! Det betyder verkligen mycket att höra att du är så nöjd och att du vill rekommendera oss till familj och vänner. Vi ser redan fram emot att få hjälpa dig nästa gång det är dags att flytta. Stort tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Dem löste uppdraget snabbt och enkelt. Mycket trevligt bemötande från kundtjänst och dem som utförde flytten.
Tack Tommy! Vad roligt att höra att du är nöjd och att du uppskattade både kontakten med oss och arbetet på plats. Stort tack för förtroendet och för att du tog dig tid att skriva. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Leveransen skedde med inställningen, ”det löser sig”. Inga hinder eller problem som jag själv sett upplevdes som jobbiga. Väldigt skönt när allt kändes för övermäktigt!
Tack Lena för din fina recension! Det betyder mycket att höra att vi kunde göra flytten lite enklare när den kändes som mest övermäktig. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och är glada att vi kunde finnas där för dig. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Trevliga, effektiva och i tid. Fin upplevelse.
Tack Mimmi! Vad roligt att höra att du hade en fin upplevelse hos oss. Stort tack för förtroendet och för att du tog dig tid att skriva. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Jag fick hjälp av Gefleborgs Flyttservice att limma fast ben (tassar)på en fåtölj. Arbetet utfördes snabbt och på ett bra sätt. Jag blev mycket nöjd med resultatet.
Tack Karl-Martin för din recension! Vad roligt att höra att du blev nöjd med resultatet. Det är inte alltid de största uppdragen som gör störst skillnad, och vi är glada att vi kunde hjälpa till. Tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Trevligt kundbemötande, enkla att få tag på och kommunicera med, flexibla och lösningsorienterade.
Tack Katarina för din fina recension! Det betyder mycket att höra att du upplevde oss som tillgängliga och lätta att ha att göra med. Stort tack för förtroendet och för att du tog dig tid att skriva. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Snabba, trevliga killar som var duktiga på att paketera in möblerna.
Tack Tula! Vad roligt att höra att du är nöjd. Vi vet hur viktigt det är att sakerna kommer fram i gott skick, så det gläder oss att du uppskattade omsorgen kring dina möbler. Tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
🌻🌻❤️braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tack Mikael! 😊 Det där var nog ett av de mest entusiastiska omdömena vi har fått. Stort tack för de fina orden och för att du tog dig tid att lämna en recension. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice 🌻❤️
Från första telefonsamtalen bara positivt. Härliga killar som körde mitt bohag. Gick väldigt snabbt från utflyttning till inflyttning. Bara plus.
Tack Kerstin, vad härligt att läsa! Det gör oss glada att höra att upplevelsen varit positiv redan från första kontakten och hela vägen fram till inflyttningen. Stort tack för förtroendet och för dina fina ord. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Bra upplevelse trevligt bemötande och väldigt trevlig personal
Tack Michael för din recension! Vad roligt att höra att du uppskattade bemötandet och vår personal. Vi tar också med oss att det finns saker vi kan utveckla för att göra upplevelsen ännu bättre nästa gång. Tack för förtroendet. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Trevliga, tillmötesgående . Allt gick bra när dessa 4 mkt långa och starka killar fraktade flygeln ut till flyttbussen.
Tack Gunnar för din fina recension! Vad roligt att höra att allt gick så bra. Flygelflyttar kräver både erfarenhet och noggrannhet, så det gläder oss att du kände dig trygg med hjälpen. Stort tack för förtroendet och för att du valde oss. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Inför min flytt valde jag mellan olika flyttfirmor och fastnade för Gefleborgs flyttservice. Det blev en fullträff! De tog hand om hela min flytt. Från första rekognosering, packning av allt, flytt och slutligen städning av min gamla lägenhet. Deras personal var otroligt tillmötesgående och trevliga. Ingenting var omöjligt för dem. De har även hjälpt mig med demontering, montering och bortforsling av vissa möbler och annat. Jag kunde aldrig fått en bättre flyttfirma och jag vill varmt rekommendera dem. Birgitta Isakson
Tack Birgitta – vilken fantastisk recension att få läsa! Det betyder oerhört mycket att du valde oss för hela flytten och att du kände dig så väl omhändertagen genom hela processen. Vi blir särskilt glada av att höra att vårt team kunde göra flytten lite enklare för dig. Stort tack för ditt förtroende och för din varma rekommendation. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
De var snabba och jättetrevliga. De körde bara vissa saker till återvinningen och till den nya adressen på mitt initiativ. I efterhand borde jag låtit dem tagit hela flytten. Rekommenderas skarpt!
Tack Magnus för din härliga recension! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med hjälpen. Ibland är det lätt att vara efterklok, men vi är glada att vi kunde bidra på det sätt som passade just då. Stort tack för rekommendationen och för förtroendet. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Effektiva, proffsiga och trevliga!
Tack Madeleine! Vad roligt att höra att du är nöjd. Vi uppskattar verkligen dina fina ord och tackar för förtroendet. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Bra service och hjälpsam personal
Tack Martin! Vad roligt att höra att du är nöjd. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Väldigt nöjd med allt från beställning till utförande. Professionella, hjälpsamma och trevliga ”flyttgubbar”.
Tack Eva! Vad roligt att höra att du är nöjd hela vägen från första kontakt till genomförd flytt. Vi ska självklart hälsa flyttgubbarna – de blir glada att höra att deras insats uppskattades. Stort tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Det kom 2 glada och positiva killar som genast sa "det här var bra packat" jag vet ju inte vad dom är vana vid men jag själv var inte nöjd med min insats. Jag kämpade men fick inte ihop det. Men dom sa "det fixar vi" väldigt skönt att höra. Den ena killen och min son kände dessutom varandra sen tidigare och hade mycket att dryfta med varandra om, och den andra killen var helt nöjd med det. 😃👍 Dom var också aktsama om mina saker. Jag är mycket nöjd.
Tack Åse, vilken härlig recension! 😊 Det låter som att både du och flyttkillarna bidrog till en riktigt trevlig flyttdag. Vi blir extra glada att höra att du kände dig trygg med hur dina saker hanterades och att du kände att allt löste sig på ett bra sätt. Stort tack för förtroendet och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Bra pris, bra uppstyrt, bra dialog och planering. Trevligt bemötande.
Tack Måns för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både planeringen och genomförandet. Vi uppskattar förtroendet och tackar för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Fantastiskt kundbemötande! Jag behövde få en flytt av ett bohag snabbt genomförd och jag var själv bortrest. Det löste Gefleborgs Flyttservice på bästa sätt och jag hade inte kunnat vara mer nöjd med hjälpen. Tack!
Tack Frida för dina fina ord! Det betyder extra mycket att höra att vi kunde hjälpa till när förutsättningarna var lite speciella. Vi är glada att allt löste sig på ett sätt som gjorde att du kunde känna dig trygg, trots att du var bortrest. Stort tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Kan inte bli nöjdare. Otroligt bra jobbat från början till slut. Allt är på plats där jag vill ha det. En elog till flytt tjejer och killar. Blev inponerad av tjejerna när dom baxa in garderoberna. Många hjärtan och kramar till Gefleborgs flyttservice. Berith Samuelsson
Tack Berit – vilken härlig recension att få läsa! 😊 Det värmer verkligen att höra att du är så nöjd och att flytten blev precis som du önskade. Extra roligt att tjejerna gjorde ett sådant intryck på dig – vi ska självklart föra vidare dina fina ord till hela teamet. Tack för alla hjärtan, kramar och förtroendet du visat oss. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice ❤️
Mycket bra upplevelse av flytten som Gefleborgs Flyttservice gjorde för mig från Malmö till Gävle. Hämtade 30 lånekartonger ca två veckor före och det gick smidigt. Flyttkillarna Robert och Johan flyttade snabbt alla mina redan packade kartonger och därefter möblerna in flyttbilen, tog bara drygt 3,5 timme. Dagen efter när min syster tog emot dem i Gävle lossade de snabbt allting på drygt två timmar och min syster kunde bara lugnt titta på. Mycket nöjd även med kontakten på firman, Niclas, som när jag packat upp allting...
Tack Lena för att du tog dig tid att skriva en så fin och utförlig recension! Det gläder oss att höra att flytten blev en bra upplevelse och att allt fungerade smidigt hela vägen. Extra roligt att du nämner Robert, Johan och Niclas – vi ska självklart föra vidare dina fina ord till dem. Stort tack för förtroendet, och varmt välkommen att höra av dig om vi kan hjälpa dig igen i framtiden. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Bra och snabbt. Städfirman var det sämre med.
Tack Rolf för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med flytten. Samtidigt är det tråkigt att höra att du inte fick samma positiva upplevelse av städningen. Vi tar gärna del av din feedback för att kunna följa upp detta med städteamet, så du är varmt välkommen att kontakta oss. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice