Snabba och effektiva. Trevlig personal.
Gefleborgs Flyttservice AB
Gefleborgs Flyttservice AB är en auktoriserad och SMF-certifierad flyttfirma i Gävle! Med över 20 000 genomförda flyttar är vi en pålitlig aktör för både privatpersoner och företag. Vår verksamhet präglas av service, kvalitet och trygghet. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som förenklar hela flyttprocessen – före, under...
326 omdömen om Gefleborgs Flyttservice AB
Tusen tack Jill! Härligt att höra att du upplevde oss som snabba, effektiva och trevliga. Det betyder mycket för oss! Vänliga hälsningar, Gefleborgs Flyttservice
Trevliga och proffsigt utfört flytt .
Stort tack Angelo! Vad roligt att du är nöjd med flytten och att du upplevde både ett trevligt bemötande och ett proffsigt utfört arbete. Vi uppskattar verkligen ditt fina omdöme! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Allt fungerade klockrent, mycket trevligt bemötande 👍
Tack Urban för ditt fina omdöme! Härligt att höra att allt fungerade klockrent och att bemötandet uppskattades. Vi är glada att ha kunnat hjälpa dig! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Effektiva, snabba, flexibla och trevliga
Stort tack Håkan! Vad roligt att du upplevde oss som effektiva, snabba, flexibla och trevliga – precis så vill vi att varje flytt ska kännas. Tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Trots att allt var väldigt rörigt hos mig, med transport till två olika ställen, gjorde killarna ett otroligt bra jobb. De var dessutom väldigt trevliga trots allt jobb. Jag fick också ett mycket gott intryck av Niclas när jag bokade flytten och vid fortsatt kontakt,
Tusen tack Irene för ditt varma och detaljerade omdöme! Vi är glada att höra att allt fungerade bra trots en lite rörigare situation och att både flyttkillarna och Niclas gav ett gott intryck. Det betyder mycket för oss att du kände dig väl omhändertagen genom hela processen. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Super bra service , väldigt duktiga som arbetar effektivt och försiktigt
Stort tack Anders för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du upplevde både servicen och arbetet som effektivt och varsamt utfört. Tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Snabbt,effektivt och trevlig personal
Tack Monica för ditt varma omdöme! Härligt att höra att du upplevde flytten som snabb, effektiv och trevligt genomförd. Hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Proffsiga, serviceinriktade och trevliga!
Stort tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du lyfter fram professionalismen och servicen – det betyder mycket för oss. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Jag är mkt nöjd med hur arbetet utfördes och personalen hade ett väldigt trevligt bemötande!!
Tack Monica för ditt fina omdöme! Vad roligt att du är nöjd med arbetet och att personalens bemötande gjorde ett gott intryck. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Väldigt bra service och mycket trevliga, skickliga killar som hjälpte oss med flytten. De skyddade möblerna på ett utmärkt sätt och allt gick smidigt. Vi är supernöjda!
Tusen tack Josefin för ditt varma omdöme! Vi är glada att höra att flytten gick smidigt och att du uppskattade både bemötandet och hur vi tog hand om möblerna. Stort tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
bra jobb , proffs och snabbt mycke nöjd
Tack Max för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med både snabbheten och det professionella utförandet. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Lika bra och effektiva som alla andra gånger
Stort tack Håkan för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada över att du upplever samma positiva service varje gång – det är precis så vi vill att det ska vara. Hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Vi har blivit bemött väldigt proffsigt av alla på Gefleborgs flyttservice, trevliga tillmötesgående, hjälpsammare alla sätt och vis. Vi har flyttat och alla flyttkillarna var supertrevliga och duktiga, fick även vår tv uppsatt fastän att vi inte beställt detta, de kom dagen efter flytten och fixade det.
Tusen tack för ditt värmande omdöme! Vad roligt att höra att hela upplevelsen – från kontakt till genomförd flytt – känts proffsig och hjälpsam. Våra killar blir glada att höra att ni uppskattade insatsen, och självklart hjälpte vi gärna till med TV:n när behovet fanns. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Bra bemötande och serviceinriktade. Flyttkarlarna gjorde ett snabbt och effektivt jobb. Emballerade och skyddade möbler från skador. Har använt Gefleborgs Flyttservice 3 ggr och alltid samma upplevelse. Jag rekommenderar de varmt. Maria
Tack Maria för ditt fantastiska omdöme och för ditt stora förtroende genom åren! Det betyder mycket för oss att du alltid haft en positiv upplevelse och att du uppskattar både bemötandet och hur vi tar hand om dina möbler. Stort tack för rekommendationen! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Trevliga, tillmötesgående och professionella.
Tack Hanna för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde oss som trevliga, tillmötesgående och professionella – precis så vill vi att våra kunder ska känna. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Hjälpsamma kunniga duktiga killar,det gick med kläm och fart,mycket nöjd kommer att anlita dem igen
Tusen tack Anita för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med flytten och att allt gick snabbt och smidigt. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen nästa gång! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Trevliga grabbar och en smidig tjänst som underlättar ,då man slipper köra hem och montera möblerna själv.
Tack Niclas för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med både servicen och resultatet – vi vill alltid göra det så enkelt och smidigt som möjligt för våra kunder. Hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Proffsiga, bra bemötande och snabb service!
Tusen tack Anton för ditt varma omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade både servicen och bemötandet – precis så vill vi att det ska kännas. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Har tidigare anlitat dom vid vår flytt till nytt hus. Det fungerade toppen bra då och även nu.
Tack Peter för ditt fina omdöme och för att du valde oss igen! Vi blir glada att höra att allt fungerade lika bra den här gången också. Hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Trevlig personal Snabba Men dyra
Tack Maria för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med personalens bemötande och att flytten gick snabbt. Vi tar till oss av din synpunkt om priset – transparens och värde för pengarna är viktigt för oss. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Snabba, effektiv o trevliga grabbar. Tyvärr en lite transportskada på en möbel, men de kommer vi fixa.
Tack så mycket Inger för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att flytten gick snabbt och smidigt. Och självklart ser vi till att åtgärda transportskadan så att allt blir som det ska. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Fantastisk service ingenting är omöjligt härliga människor så tillmötesgående och trevliga
Tusen tack Kicki för dina varma ord! Vi blir verkligen glada över att höra att du uppskattade vår service och bemötande – vi strävar alltid efter att hitta lösningar och göra flytten så smidig som möjligt. Hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Snabb och bra service, lämnade rent och snyggt
Tack Magnus för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du är nöjd och att allt gick snabbt och smidigt – och att vi kunde lämna rent och snyggt efter oss. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Försiktiga och duktiga på att bära. Glada killar. Slår in möblerna i skyddsomslag.
Tack Christoffer för ditt omdöme! Vi uppskattar att du lyfter fram flyttkillarnas noggrannhet och glada bemötande – vi ser till att hälsa dem det! Hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Mycket bra service. Niclas är bra på att lyssna, bra kommunikation. Flyttkillarna/tjejerna hade också bra kommunikation!
Tack så mycket Monica för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att både kommunikationen och samarbetet fungerade bra genom hela flytten – precis så vill vi att det ska vara. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Bra service fram tills jobbet var gjort. Efter det helt katastrofalt usel service, varav ingen faktura blivit leverarad och företaget tar det till kronofogden innan att ens försökt kontakta en på något sätt alls. Ingen faktura på i posten, eller digitalt. Skämt till företag helt enkelt. Hade inte ens rekommenderat detta företag till min värsta fiende.. Kan även läggas till att de förstörde produkten de skulle flytta.
Hej Marcus, tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du känner så här — det är självklart inte den service vi vill att våra kunder ska uppleva. Vi har rutiner för både fakturering och kontakt, men ibland kan missförstånd eller fel uppstå, och då vill vi gärna reda ut det på bästa sätt. Om något har skadats under uppdraget ser vi naturligtvis över det och kontrollerar om du har rätt till ersättning. Hör gärna av dig till oss direkt, så ser vi till att lösa det här på ett bra sätt. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Fantastiskt bra service och otroligt smidig flytt tack vare er.
Stort tack Marie för ditt varma omdöme! Vi blir glada att höra att flytten gick smidigt och att du uppskattade vår service. Hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Trevligt bemötande från all personal Väldigt serviceminded och lyhörda för våra önskningar
Tusen tack Gunilla för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att både bemötande och service levde upp till dina förväntningar och att vi kunde anpassa oss efter era önskningar. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Snabba att ändra & planera om när det behövs. Lätta att ha och göra med och något mot förmodan skulle skadas i flytten.
Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde oss som flexibla och lätta att ha att göra med. Vi gör alltid vårt bästa för att anpassa oss efter kundens behov och lösa det som uppstår längs vägen. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Mina erfarenheter av GBFS är enbart positiva. Allt från bemötande, utförande av arbete och helhetsupplevelse. Vi har tagit hjälp med framförallt flytt, tomställande av lokaler där gods ska köras till olika enheter och återvinning. Extra positivt med samma kontakt. Stor eloge till Martin Bohlin i sammanhanget. Mvh Nina Larsson Sörby FO P.S Instagramkontot är ett underhållande kapitel för sig, värt att nämna :)
Stort tack Nina för ditt varma och genomtänkta omdöme! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både bemötande, utförande och helhetsupplevelse – och extra roligt att höra att du uppskattar kontinuiteten i kontakten med Martin. Och vad kul att du följer vårt Instagramkonto också! Varma hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Mycket bra flyt på hela tömning av ett helt VåBo👍👍
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Härligt att höra att tömningen av VåBo gick smidigt och enligt plan. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett betyg! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Bra service, trevlig personal och inga problem med saker som dök upp extra längs vägen
Tack så mycket Roland för ditt fina omdöme! Vi är glada att allt gick bra och att du uppskattade både servicen och vår personals insats längs vägen. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Bra bemötande och snabba svar,.
Tack Anita för din recension! Härligt att höra att du upplevde både bemötandet och kommunikationen som bra och snabba. Hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Vi är så nöjda med hanteringen av vår flytt. Trevlig bemötande och proffsigt utförande.
Tack Lena för ditt fina betyg! Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse och är glada att ni kände er väl bemötta och att flytten gick proffsigt till. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Vi hade köpt möbler från 2Plan möbelaffär som levererades till oss av er. Kom den tid som var avtalad, trevliga killar, snabbt och bra monterat. Tog med de gamla möbler vi ville bli av med.
Tack så mycket Åsa för ditt omdöme! Vi är glada att leveransen från 2Plan gick enligt plan och att ni blev nöjda med både montering och service. Vi ser fram emot att hjälpa till igen framöver! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Smidigt! Värt pengarna! Kan rekommendera!
Stort tack Christian för ditt fina betyg! Vi är glada att du tyckte flytten gick smidigt och att du tycker att tjänsten var värd pengarna. Bästa hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Dom var helt sagolika och jag rekomenderar dom starkt, Flytten är avklarad och sedan kommer flyttstädningen och jag förutsätter att det är lika bra. Sven Andersson
Tusen tack Sven för ditt varma omdöme! Vad roligt att höra att du är så nöjd med flytten – och vi är säkra på att du kommer bli lika nöjd med städningen. Tack för förtroendet och rekommendationen! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Gefleborgs Flyttservice AB hjälpte oss tömma och städa mammas lägenhet. Arbetet utfördes väl och det var lätt att kommunicera med dem. Jag är nöjd med kvalitet på deras arbete och det bemötande jag fick.
Tack så mycket Rolf för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att tömning och städning av lägenheten gick smidigt och att både arbete och bemötande motsvarade dina förväntningar. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Alltid vänligt bemötande snabb och proffsig hantering! VI är supernöjda
Tusen tack Gunilla för ditt fantastiska omdöme! Så roligt att ni är supernöjda – det är precis så vi vill att alla våra kunder ska känna. Hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Mycket bra service. Bra bemötande.
Tack Camilla! Vi blir glada att höra att du är nöjd med både service och bemötande – precis som vi strävar efter vid varje uppdrag. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Magasinerade ett dödsbo i stor låda ca 3x3 meter tror jag samt 8-12 flyttlådor på pallplats,grabbarna åkte till Falun och hämtade flyttlasset packade storlådan o magasinerade.Allt väldigt proffsigt/kordinatorn i Gävle fixade det mesta då vi var mitt inne i sorgarbete och väldigt splittrade(stort tack). Bra också att vi måste visa upp papper på att vi hade rätt att hämta ut de magasinerade sakerna,som vi blev informerade om i förväg då vi bokade tid för att göra en delhämtning. Fick också bra hjälp på plats i går med att...
Tack så mycket Conny för ditt utförliga och fina omdöme! Det betyder mycket att du kände dig väl omhändertagen i en tuff situation, och vi uppskattar verkligen förtroendet. Varma hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Vi anlitade flytt och städservice. Allt fungerade perfekt. Duktig och trevlig personal. Har rekommenderat er till några och kommer göra det i fortsättningen också.
Stort tack Susanne för ditt varma omdöme och för att du rekommenderar oss vidare! Vi blir verkligen glada att höra att både flytten och städningen fungerade perfekt. Hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Väldigt serviceinriktade, trevliga och effektiva. Inga som helst problem med något alls och lånelådorna är suveräna.
Tack så mycket Elin för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att allt fungerade smidigt och att du uppskattade lånet av våra kartonger – de brukar vara väldigt uppskattade. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Snabb hjälp och trevligt bemötande
Tusen tack Mats! Vad roligt att du uppskattade både snabb hjälp och trevligt bemötande – det är precis vad vi strävar efter varje gång. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Snabb och smidig leverans och ett trevligt bemötande!
Tack Cecilia för ditt fina omdöme! Härligt att du upplevde både leveransen och bemötandet som snabbt och smidigt – precis som vi vill ha det. Hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Jättefint å trevligt bemötande. Allt blev som förväntat i flyttarna genom åren. Snabba alerta å kunniga på sin sak. Bara plus. Vid eventuell flytt i framtiden så är det dom vi ringer.
Stort tack Carola för ditt fantastiska betyg och förtroendet genom åren! Vi blir verkligen glada att höra att du är så nöjd och att du vill anlita oss igen vid framtida flyttar. Varma hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
jättebra Service! Både i privata och jobbsamanhang.
Tusen tack Isabelle för ditt fina omdöme! Så roligt att höra att du är nöjd både som privatkund och i jobbsammanhang – det betyder mycket för oss. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Dom skulle komma 09:00. 14:00 var dom på plats. Tydligen vet dom inte att det kan vara halt i Norrland. Det första dom gjorde när dom äntligen kommit fram så åkte dom och åt lunch. 16:30 så säger dom att vi får välja vad vi vill ha flyttat för körtiden räcker inte till om dom ska få med allt. Det slutade med att vi själva fick köra fem fulla flyttsläp med grejer. Sammanlagt nästan 1000 mil. Dessutom var det grejer som gick sönder. Det händer, det är inte det som är problemet. Problemet är att man inte säger någonting och...
Tack Robert för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att flytten inte motsvarade dina förväntningar och att det uppstod brister både i tidsplanen och hanteringen av ert bohag. Det är givetvis inte den nivå av service vi eftersträvar. Vi har varit i kontakt med dig och gått igenom det inträffade, men vill återigen framföra vår ursäkt för det som blev fel. Vi tar med oss detta i vårt förbättringsarbete för att undvika liknande situationer framöver. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
God transport. Anlände på rätt tid. Välhanterat.
Tack Oscar för ditt fina omdöme! Härligt att höra att allt gick enligt plan och att transporten sköttes väl. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice
Bästa flyttbyrån alla kategorier. Bra kommunikation Bra personal som flyttar Bra priser. Vi blev supernöjda o kommer garanterat ta dom vid nästa flytt också
Stort tack Hans för ditt fantastiska omdöme! Vi blir verkligen glada att höra att du tyckte allt fungerade så bra och att du vill anlita oss igen. Varma hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice