Gefleborgs Flyttservice AB

www.gefleflytt.se
  • BadgeTwoYears
  • BestInSweden2026
4.7

Gefleborgs Flyttservice AB är en auktoriserad flyttfirma i Gävle! Med över 20 000 genomförda flyttar är vi en pålitlig aktör för både privatpersoner och företag. Vår verksamhet präglas av service, kvalitet och trygghet. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som förenklar hela flyttprocessen – före, under och efter. Vi hjälper...

454 omdömen om Gefleborgs Flyttservice AB

Anne W
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Fantastisk service, bra kommunikation med bekräftelse på när flytt trots att vi bytte datum, stor flexibilitet. Hämtningen av kartonger hos er väldigt generöst att få hämta så tidigt och börja packa. Själva flytten var otroligt smidig med härlig kunnig personal, försiktiga och trevligt bemötande. Att ni hämtade tillbaka era kartonger gratis från nya adressen var väldigt uppskattat av oss. Tack så mycket för all hjälp Anne & Hasse

Zvonimir G
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Pålitlig, snabbt och effektivt.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Zvonimir! Vad roligt att höra att du uppskattade vårt arbetssätt. Tack för att du valde oss. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Lilja L
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Bra och trevligt bemötande i telefon. Snabba svar på mina frågor både via telefon och mailen. Jobbet bra utfört. Flyttstädningen inget att klaga på. Kan verkligen rekommendera Gefleborgs Flyttservice.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Lilja, vad fint att läsa! Det betyder mycket att du är nöjd med både flytten och städningen. Stort tack för rekommendationen och för förtroendet. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Mats A
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Hjälpsamma med lastning av varuautomat.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Mats! Kul att vi kunde hjälpa till. Tack för förtroendet och för att du valde oss. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Jennifer F
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Bra bemötande och duktiga killar. Väldigt nöjd!

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Jennifer! Vad roligt att höra att du är så nöjd. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Wilma S
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Toppen nöjd från start till slut. Två tjejer kom och gjorde ett oerhört starkt arbete, vi fick bjuda på pizza till lunch. Lån av kartonger och etikett för simpel märkning. Rekommenderar starkt Gefleborg vidare som ett seriöst företag med bra priser.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Wilma, vilken härlig recension! Vi blir verkligen glada av att läsa detta – och pizzan uppskattades säkert 😉 Stort tack för förtroendet och för att du rekommenderar oss vidare. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Helena T
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Så smidig flytt och supertrevliga flyttkillar!!

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Helena! Vad härligt att höra att flytten kändes smidig. Vi ska hälsa killarna – de blir garanterat glada att läsa detta. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Arne O
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Mycket professionellt utfört flyttning! Väl bemött! Trevlig personal!

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Arne för dina fina ord! Vi är glada att du är nöjd och uppskattar att du tog dig tid att skriva. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Kim W
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Allt gick rätt smidigt med flytthjälpen och med städ som dock utfördes av ett annat företag men ändå var med i paketet, ingenting att klaga på för min del - kan rekommendera andra att välja detta företag för deras flytt också, dom är trevliga och har förståelse för kundens behov!

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Kim, vad roligt att höra att helheten kändes smidig för dig. Det betyder mycket att du uppskattade både bemötandet och förståelsen för dina behov. Stort tack för rekommendationen! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Åsa M
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Har ett fantastiskt bemötande av er personal, de två killar som packade flyttbilen fr stenvretsvägen 6 var otroligt proffsiga att hantera hela flytten , tillmötesgående och vänliga , och även de övriga på Gefleborgs flyttservice har givit en mycket bra information när jag hade frågor , så jag kommer varmt rekommendera er som flyttfirma . Mvh Åsa Mossberg.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Åsa, vad fint att läsa! Det betyder verkligen mycket att du kände dig väl omhändertagen genom hela flytten. Vi ska självklart hälsa killarna och övriga teamet. Stort tack för förtroendet och för din varma rekommendation. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Lars F
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

En helt suverän service från första kontakt till flytt och städ. Bra kontakt innan flytten med offert och tillgång till flyttkartonger. Själva flytten räknade vi med skulle ta hela dagen var klar på tre timmar från att dom kom till vårt förra boende till att sista kartongen var inburen i vårt nya hem. Städningen var exemplarisk och det fanns inget att anmärka på. Vi kan verkligen rekommendera Gefleborgs flyttservice.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Lars – vilken fantastisk recension att få läsa! Det betyder mycket att ni är så nöjda med både flytten och städningen. Extra roligt att höra att allt gick så smidigt och effektivt. Stort tack för förtroendet och för att ni rekommenderar oss vidare. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Henric H
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

En firma som det var lätt att få kontakt med. Svarade snabbt på offertförfrågan. Kontakt hölls hela tiden tills det var dax för flytten.Trevligt bemötande Flytten skedde snabbt och effektivt av 2 mycket trevliga killar. Hade sen flyttstäd av Klara Städ som är knutna till Gefleborgs Flyttservice och är lika nöjd med dem. Rent och snyggt. Rekommenderar denna firma till alla dom behöver flytt och städhjälp/Henke N.Köpman

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Henrik, vad fint att läsa! Det betyder mycket att du är nöjd med både flytten och städningen. Extra roligt att höra att hela processen kändes trygg och smidig från första kontakt till färdigt resultat. Stort tack för rekommendationen! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Ahmed A
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Jättebra erfarenhet. Trevlig personal och proffsigt bemötande

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Ahmed! Vad roligt att höra att du hade en så bra upplevelse hos oss. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Stefan F
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Mycket professionella och trevliga medarbetare som packade allt glas och porslin, dator, skärmar samt en stor tv och tavlor. Mycket nogranna, ingenting skadat. Tillhandahöll kartonger och specialkartonger för tavlor och kläder som fungerade utmärkt. Också värda en eloge för lossning, inte bara för 2 långa trappor med tunga saker utan även för effektiviteten. KAN VERKLIGEN REKOMMENDERA DET HÄR GÄNGET som uppträtt mycket bra från första besök till offert till uppföljningsbesök till själva flytten. Utöver detta tillkommer en...

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Stefan – vilken fantastisk recension att få läsa! Det betyder verkligen mycket att du tog dig tid att beskriva hela upplevelsen så utförligt. Vi blir extra glada att höra att du kände dig trygg med hanteringen av dina saker och att allt gick hela vägen utan skador. Vi ska självklart föra vidare dina fina ord till både flyttteamet och Klara Städ. Stort tack för förtroendet och för den starka rekommendationen. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Karl B
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Otrolig service på alla sätt, mycket bra kommunikation och instruktioner.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Karl, vad roligt att läsa! Det betyder mycket att du uppskattade både servicen och kommunikationen genom hela processen. Stort tack för förtroendet. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Alexander S

Snabb och professionell service

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Alexander! Kul att höra att du är nöjd. Tack för att du valde oss. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Katharina E
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Snabba, trevliga och duktiga! Sååå nöjen

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Katharina! Vad roligt att höra att du är så nöjd. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Jenny F
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Flytten gick snabbt och smidigt!

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Jenny! Vad skönt att höra att flytten gick smidigt. Tack för att du valde oss. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Farshad G
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Professionella samt ansvarsfulla personal som jobbar inom branschen. Jag stark rekommenderar.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Farshad! Det betyder mycket att du uppskattar vårt arbetssätt. Stort tack för rekommendationen. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Erika K
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Mkt nöjd, professionella och god service.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Erika! Vad roligt att höra att du är så nöjd. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Mari T
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Trevligt, professionellt och serviceinriktat bemötande. Hjälpsam personal vid hämtning och lastning. Som kund känner man sig sedd och hörd.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Mari, vad fint att höra! Det betyder mycket för oss att du kände dig sedd och väl omhändertagen. Stort tack för förtroendet. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Håkan S
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Kvalificerad personal som vet vad de gör. Jobbar snabbt men ändock försiktigt. Dessutom trevliga och lätta arr ha att göra med. Jag gillar dem starkt

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Håkan, vad kul att läsa! Vi uppskattar verkligen dina ord och att du tog dig tid att skriva. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Rose-Marie S
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Trevligt bemötande både vid första kontakten och flytten. Härligt att de bemöter alla frågor mrd "det löser vi"!

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Rose-Marie! Vad roligt att höra – just den känslan vill vi gärna förmedla. Stort tack för förtroendet. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Fredrik W
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Otroligt bra service och utfört arbete samt trevlig personal.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Fredrik! Vad roligt att höra att du är så nöjd. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Ibrahim A
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Jag är mycket nöjd med Gefleborgs Flyttservice AB. De var professionella, punktliga och väldigt trevliga i bemötandet från början till slut. Flytten genomfördes smidigt och med stor omsorg om våra saker. Personalen arbetade effektivt, var hjälpsamma och visade ett stort ansvar under hela uppdraget. Mina förväntningar uppfylldes fullt ut och jag kan varmt rekommendera dem till andra som behöver hjälp med flytt.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Ibrahim, vad fint att läsa! Det betyder mycket att du kände dig trygg genom hela flytten och att allt levde upp till dina förväntningar. Stort tack för förtroendet och för din rekommendation. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Anna L
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Jag anlitade Gefleborgs Flyttservice AB för flytt till ny lägenhet. Gjort flera gånger i mitt liv och det fungerar alltid bra. Pålitliga, trevliga. Det fungerar väldigt bra och man får låna kartonger som är mycket bra att packa i. Ägarna till firman är mycket tillmötesgående och även deras personal är super! Fortsätt så :)

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Anna – det här värmer verkligen att läsa! Att du har valt oss flera gånger betyder otroligt mycket för oss. Vi uppskattar verkligen dina ord och ska se till att både ägare och personal får ta del av dem. Stort tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Ella-Maj D
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Snabb och bra service och dessutom trevliga medarbetare, som fixade allt på bästa sätt. Jag är helnöjd.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Ella-Maj, vad fint att läsa! Härligt att höra att allt fungerade så bra. Stort tack för förtroendet. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Johanna L
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Snabba, trevliga, proffsiga och med en fint kundfokus. Kommer definitivt att anlita dem igen.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Johanna! Vad roligt att höra – du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Christina S
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Mycket trevligt och seriöst bemötande av personalen. Bra utfört arbete. Ett företag vi kommer anlita igen vid behov samt rekommendera till vänner.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Christina, vad roligt att läsa! Det betyder mycket att ni vill anlita oss igen och rekommendera oss vidare. Stort tack för förtroendet. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Lena A
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Jättebra flyttfirma! Har bara gott att säga från hembesök till offert till flyttdagen. Personliga och noggranna. Har använt dom tidigare och blev jättenöjd även då. 100% dom man ska anlita om man vill ha kvalitet. Kanske inte dom billigaste men dom bästa och i längden det som räknas. /Maria

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Maria! Vad roligt att höra att du är så nöjd – och extra kul att du återkommer till oss. Det betyder verkligen mycket. Stort tack för förtroendet och de fina orden. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Annica F
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Jättetrevliga killar och väldigt service mindes, o jag vart överraskad av att dom lindade in möbler i filtar o plast för o skydda dom. Jag kommer verkligen rekommendera eran flyttfirma till andra.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Annica, vad roligt att läsa! Det betyder mycket att du kände dig trygg med hur vi tog hand om dina saker. Stort tack för rekommendationen och för att du valde oss. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Tzovinar Y
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Enkelt att få kontakt och information, trevligt bemötande, snabba svar, väl utfört arbete. Hög kvalitet rakt igenom.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Tzovinar, vad roligt att läsa! Det betyder mycket att du upplevde allt som smidigt och med hög kvalitet. Stort tack för förtroendet. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Lena W
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Jag beställde flytt från radhus till lägenhet i stan. Allt fungerade perfekt från första kontakt svarar snabbt på mail, och flytten var avklarad tidigare än beräknat. Alla var glada och trevliga. Har beställt flyttstädning också, den är inte utförd ännu men jag är säker på att det blir lika bra. Rekommenderas varmt /Lena

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Lena, vad fint att läsa! Det gläder oss att flytten kändes så smidig och att allt fungerade som det skulle. Vi ser fram emot att hjälpa dig även med städningen – och stort tack för din rekommendation. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Roland E
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Så bra! Tredje gången jag anlitar. Så börjar va hemtam och kan jag jämnföra omgångarna och nu ser jag små, små detaljer som kunde göras på annat vis. Men så nöjd! Bra gäng som jobbar. Rekommenderas!

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Roland – extra roligt att du återkommer till oss igen, det betyder mycket! Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av dina tankar, och tar gärna emot de detaljer du ser för att kunna bli ännu bättre. Stort tack för förtroendet och rekommendationen. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Christina G

Allt var bra skött helt OK. Kom vid överenskommen tid

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Christina! Skönt att höra att allt fungerade som det skulle. Tack för förtroendet. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Lisa K
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Har tagit hjälp av dom två gånger, och så enkelt och smidigt. Väldigt tillmötesgående och flexibla. Lätt värt att ta hjälp av dom.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Lisa – vad roligt att du återkommit till oss! Det betyder mycket. Härligt att höra att det fortsatt känts smidigt och enkelt. Stort tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Emil F
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Från första sekund en väldigt angenäm upplevelse, trevliga och urstarka grabbar med både klipp i stegen och ett leende hela vägen fram 😊

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Emil – vilken fantastisk beskrivning! Man blir verkligen glad av att läsa det här. Vi ska se till att killarna får ta del av dina ord. Stort tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Pia S
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Beställde borttransport av äldre bokhylla och transport och montering av ny Stringhylla. Trevligt bemötande från början till slut, väl utfört arbete och bra pris!

Pia S och Gefleborgs Flyttservice AB gillar detta
Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Pia! Vad roligt att höra att allt fungerade bra från start till mål. Vi uppskattar förtroendet och hjälper dig gärna igen framöver. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Margit S
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Så bra och trevlig service! Använder definitivt dem igen om jag behöver.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Margit! Vad roligt att höra – du är varmt välkommen tillbaka när det behövs igen. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Stefan K
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Bra bemötande, inga problem.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Stefan! Skönt att höra att allt fungerade utan bekymmer. Tack för att du valde oss. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Dan G
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Smidigt och bra, hjälpsamma hela vägen från utbärning till inbärning.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Dan! Vad bra att höra att allt flöt på smidigt. Vi uppskattar förtroendet och hjälper gärna till igen framöver. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Mats K
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Stark snabb som fantomen ………….

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Mats! Härligt att höra – vi tar med oss den liknelsen 😄 Tack för att du valde oss. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Barbro A
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Jag är otroligt nöjd! Trevlig personal med hög servicegrad och professionellt utförande. Supertrevliga!

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Barbro, vad härligt att höra! Det betyder mycket att du är så nöjd. Stort tack för förtroendet. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Elisabeth C
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Allting fungerade jättebra. Bra att det gick att låna flyttkartonger. Även en fördel att det gick att få en paketlösning med både flytt och städning. Trevligt bemötande både telefonledes och från ”flyttkillarna”.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Elisabeth, vad fint att läsa! Kul att höra att helhetslösningen fungerade bra för dig. Stort tack för förtroendet. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Helena T
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Hjälpsamma, snabba och trevliga!

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Helena! Vad roligt att höra att du är nöjd. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Jim F
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Trevliga och flytten av bohag gick fort.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Jim! Kul att höra att flytten gick smidigt och att du är nöjd. Tack för att du valde oss. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Maria U
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Flytten gick bra och smärtfritt :) Rekommenderas varmt!

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Maria! Vad skönt att höra att flytten gick så smidigt. Stort tack för rekommendationen och för att du valde oss. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Pierre H
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Bra service. Trevlig personal såväl på golvet, kontoret och mötet med lastbil mm Kan varmt rekommendera dem

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Pierre, vad fint att läsa! Kul att höra att helheten fungerade så bra. Stort tack för rekommendationen och för förtroendet. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Kurdinstan D
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Väldigt snabb service och trevligt bemötande.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både service och bemötande. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice

Niklas L
Skrev om Gefleborgs Flyttservice AB

Snabb och smidig leverans och montering av soffa.

Svar från Gefleborgs Flyttservice AB

Tack Niklas! Vad bra att höra att allt gick smidigt. Vi uppskattar att du valde oss. Vänliga hälsningar, Teamet på Gefleborgs Flyttservice