Har handlat där tidigare, snabba leveranser och bra varor.
GENTLEMEN´S SELECTION
GENTLEMEN´S SELECTION är en exklusiv onlinebutik som erbjuder stilmedvetna män handplockade produkter av högsta kvalitet. Sortimentet inkluderar noggrant utvalda accessoarer, kläder och grooming-produkter från välrenommerade varumärken. Vi strävar efter att erbjuda en smakfull kollektion som speglar modern stil och elegans för...
135 omdömen om GENTLEMEN´S SELECTION
Sedan starten hos Reco 2020
Mycket snabb återkoppling, kommunikation och leverans.
Jag köpte en säkerhetshyvel av märket Mr Bear Family med handtag av plommonträ, och när jag fick den i posten så var själva paketet inslaget i fint silkespapper och hela paketet luktade svagt av tvål, vilket var väldigt trevligt! Själva leveransen gick väldigt snabbt med DHL och produkten var verkligen av god kvalitet. Bemötandet var mycket trevligt och informativt, det var bara pluspoäng där! Själva hyveln har jag bara rakat mig med en gång men den var väldigt välgjord och välbalanserad. Sammanfattningsvis kan jag verkligen rekommendera Gentlemen’s Selection!
Jag fick en tröja som inte var samma som på bilden men ringde och sa till och det var inga problem med att återsända den och kredit till Klarna
Lätt att hitta det man söker och snabb leverans. Lite dyr frakt på liten vara.
Bra , vänlig och snabb service
Personligt med kunden i fokus!
Bra produkter, alltid pålitlig leverans
det gick bra med beställningen, synd bara att pennan jag beställde inte funkade.
Återkoppling angående försenad leverans.
Personligt o väldigt trevligt bemötande. Fick värdefull information om saker som inte hade med själva köpet o göra. Rekommenderar dem varmt
Jag köpte knästrumpor via hemsidan och det fungerade väldigt bra, med snabb leverans
Jag tycke att allt fungerade bra. Jag är nöjd med varan.
Snabb service Personlig kontakt för att hjälpa mig. Perfekt
Snabb leverans och sköna produkter. Jag kommer att fortsätta handla här!
Snabb leverans, smidigt att beställa och ett hyfsat utbud för vad jag sökte
Beställningen och leveransen gick simdigt. Produkten motsvarade mina förväntningar.
Produkten var fin och levde upp till förväntningarna. Bra o snabb leverans
De e ju skapligt pantat att fråga mig som beställde för 5 dagar sen ellerså. Min besrällning ryckes mig vara en omöjlig uppgift eftersom de va nåt fel med spännet eller nåt. Begriper inte varför ni håller på med de här. Fokusera på att bli bättre istället. Märkligt släkte i curlin kids.
Hej Mats, för det första vet jag inte varför du fått förfrågan om omdöme då du inte än fått din beställning. Det skickas inte av mig utan av Reco per någon automatik. Som jag skrev till dig ganska omgående så var ett spänne till mössan trasigt och jag frågade dig om det var okay att vänta några dagar på beställningen, vilket det var. Omgående bad jag leverantören att skicka ett nytt spänne, vilket enligt dom de har skickat men jag tyvärr inte fått. Nu har det ju varit helg och som vi vet så har inte posten utdelning varje...
Bra glaslock till glencairn glasen, passade perfekt. Snabb leverans och bra pris.
Lättöverskådlig hemsida med bra priser. Snabb hantering.
Snabb och pålitlig leverans då jag köpt tillbehör till hickoryklubbor.
Snabb leverans, trevligt bemötande osv. Rekomenderas!
Snabb leverans av varan, epost mycket bra mössan passade perfekt
Produkten var fin Och ni skickade ordern snabbt Sen var det ju PostNord som slöjade till det Men nu finns den här Tack från Stickan
Väldigt bra service och snabb leverans.
Snabb leverans. Fint förpackat.
Klockren. Snabb leverans. Bra produkt och urval på hemsidan. Rekommenderas.
Allt fungerade perfekt och leveranstiden var mycket imponerande kort.
Snabb leverans och lätt att ha att göra med - alltid bästa service!
Trevligt bemötande. Dock var förpackning av varan en besvikelse. köpte en slips o näsduk och de var ihopvikta i litet paket så det krävdes enormt mycket arbete för att få slipsen så pass slät att man kunde ha den utan att skämmas. kommer inte handla igen med den erfarenheten
Bra hemsida, billigaste priset, snabb leverans, helt perfekt, snygga handskar, mvh Rickard Mariefred
Lätt att hitta på hemsidan, Supersnabb leverans.
Så himla trevlig och hjälpsam, bra service!
Går att komma i kontakt, kunnig personal, mycket service orienterade. Produkterna har ett bra pris i förhållande till kvalitet. Köpte kläder och hade en bra diskussion om Hickory golf.
Mycket snabb leverans och bra produkter (knästrumpor)!
Snabb leverans och varan motsvarade förväntningarna fullt ut, har rätt många skiftande intressen varav outdoorsy är ett, blir säkerligen fler nedslag i butiken vad det lider /Mats
Snabb hantering, enkelt och bra packeterad vara.
Fick vad jag förväntade. Allt gick snabbt och enkelt.
Golfgrejor och rakblad. Mycket bra produkter, bra pris och snabb leverans. Mycket nöjd.
Mycket bra och snabb leverans precis som utlovades
Snabb leverans av regnjacka och allt enligt beskrivning.
Toppenservice 123456789123456789123456789
De har produkterna jag behöver
Snabb leverans av knästrumpor. Saknar knickers av tunnare kvalitet.
Snabb leverans och fick de produkter jag beställt. Ser ut att vara fin kvalitet på det jag köpte. Jag är nöjd!
snabb och proffsig hantering av min order
Snabb och smidig leverans av skjortärmshållarna!
Jättebra service, snabb leverans och ett bra utbud! Supernöjd!
Snabb leverans, jätte fin klocka. Lätt att beställa.