Alla kategorier Kläder Örebro Örebro Gina Tricot

Gina Tricot

Köpmangatan 17, 702 10 Örebro — Visa karta

2.4 i betyg av 5 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 5 kunder tycker om Gina Tricot

 • Sophie L
  Sophie L skrev om Gina Tricot
  På Gina finns det mycket snygga kläder för många olika stilar. Kläderna är för det mesta ganska bra kvalitet, men det bästa är ändå priset. Söker man något att ha på sig till en fest är detta ett av ställena man ska söka på, och inte behöver det kosta mycket för en dräkt. Smycken finns det också att finna i många olika färger, längder och storlekar. Personalen är snygga, välklädda och trevliga. Det är tervligt att handla på Gina.
  gillar detta
 • Emma E
  Emma E skrev om Gina Tricot
  Gina tricot har ofta fina kläder, men nackdelen är att många köper kläder härifrån så man kan lätt hitta någon som just hittat det plagget du har på dig. Affären är rätt trång och liten, så en lördag ska man inte bege sig in här för då får man vänta på provhytt en lång tid. Provhytterna borde utökas, men det finns det ju inte plats för. Annars är alltid personalen hjälpsam och trevlig.
  gillar detta
 • Hanna S
  Hanna S skrev om Gina Tricot
  Fin lokal men dock väldigt liten och trång. Ofta väldigt mycket folk på en liten yta vilket gör att man ibland inte orkar titta fast man kanske är intresserad av något. Speciellt på helgerna kan man få vänta länge på att få både pröva och betala. Dock väldigt bra sortiment för att vara en liten lokal. Ofta trevlig och glad personal.
  gillar detta
 • Anna H
  Anna H skrev om Gina Tricot
  Av de två GinaTricot butiker som finns i Örebro är den stora i Träffpunkt den bästa. Den mindre på köpmangatan är så liten att det är svårt att hitta det man söker, kläderna hänger så tätt och det är så många vinklar och hörn vilket gör det svårt att hitta. Det skulle vara bättre att ha ungefär hälften av alla kläder i denna butik, det skulle vara lagom och det skulle gå att överblicka mer vad som finns. I övrigt är personalen trevlig och Gina har ju alltid bra priser.
  gillar detta
 • Kajsa G
  Kajsa G skrev om Gina Tricot
  Gina Tricot är en klädaffär belägen mitt i Örebros centrum och har därför ett bra läge med närhet till andra affärer. Det finns två affärer inne i Örebro. Gina Tricot erbjuder inga herrkläder eller barnkläder. Affären är mycket trång och liten vilket sänker betyget mycket. Det är på flera ställen du inte ens kan mötas två personer samtidigt. Att det är så trångt bidrar även till att det blir svårt att se vissa kläder, eftersom allt hänger så hoptryckt. Kvalitén kanske inte alltid är den bästa, men samtidigt så får man lite vad man betalar för, då kläderna överlag håller en ganska låg prisnivå.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Köpmangatan 17, 702 10 Örebro
Kategorier