GKP-BYGG AB

GKP-BYGG AB

5.0 / 5 baserat på 3 omdömen
GKP-Bygg AB är ett pålitligt och professionellt byggföretag som har varit verksamt i flera regioner i Sverige i många år. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder garanterad kvalitet och utmärkt kundservice. Vi strävar efter att alla våra kunder ska känna sig trygga och nöjda med vårt arbete. Vi arbetar med både privatpersoner och företag.
Våra tjänster inkluderar renoveringar, tillbyggnader, takläggning, målning och mycket mer.

Vi använder oss endast av de bästa materialen och har erfarna och certifierade byggare och målare för att säkerställa att våra kunder alltid får det bästa resultatet. Vi är stolta över vårt arbete och ser till att alla kunder får allt de behöver och mer därtill. Så om du söker ett pålitligt och professionellt företag för dina byggbehov, tveka inte att kontakta oss på GKP-Bygg AB.

Utmärkelser

Skriv ett omdöme

3 omdömen om GKP-BYGG AB

Sedan starten hos Reco 2023
 • 2023-05-20 Spontant omdöme
  Trevlig och hjälpsam personal som gör mer än vad som förväntas av dem. De grävde vårt avlopp och allt fungerar nu som det ska.
  Gilla
 • skrev om GKP-BYGG AB
  2023-05-07 Verifierad kund
  Alltid ett trevligt bemötande. Proffsigt arbete, noga och lyhörd. Anbefalas!
  Gilla
 • 2023-04-08 Spontant omdöme
  Jag hade fullt förtroende för företaget och i synnerhet för Raed.
  Mina synpunkter och ändringar från den ursprungliga planen mottogs på ett positivt och kreativt sätt. Jag är mycket nöjd med resultatet och kan med glädje rekommendera företaget till andra.
  Tack så mycket Jeanne och tack för ditt förtroende! GKP-BYGG AB
  Gilla