Blev väldigt bra bemött. Mina förväntningar var att se glasklart i alla väder o ljus. Det fick jag hjälp med av den trevliga personalen. Nu ser jag som en hök igen, så tack Glasögonhuset. Jag kommer igen när jag behöver byta styrka. Jag är jätte nöjd.
Glasögonhuset
Välkommen till Glasögonhuset i Filipstad - din pålitliga partner för synvård och stilfulla glasögon. Vi erbjuder professionella synundersökningar och ett brett utbud av högkvalitativa glasögonbågar och linser för att passa din unika stil och synbehov. Vårt team av optiker jobbar för du skall få den bästa synupplevelsen. Besök...
907 omdömen om Glasögonhuset
Sedan starten hos Reco 2023
Bemöttes med omsorg och respekt,lång undersökning som gick fort under mycket prat.Bra information.Behövde inte nya glasögon .
Det fungerade bra och snabbt så vi är nöjda
Helt underbar personal. Duktiga,hjälpsamma och serviceminded. Synundersökning, hjälp med val av bågar och progressiva glas samt solglasögon.
Har. Varit kund hela mitt liv på Glasögonhuset, kan inte finnas något bättre, otroligt kunnig personal och alltid trevliga och glada. Flyttade från Filipstad 1982 men är fortfarande kund där, åker vartannnat år 54 mil för att kolla syn och ev. Uppgradera till nya glasögon.Jag önskar Roger med personal en fin sommar
Här får man grymt bra service av kunnig personal och priserna är otroligt bra 👍
Trevligt bemötande av personalen
Mycket trevligt bemötande och ärliga tips gällande nya glasögon.
10/10! De är jätte snälla! De har också hjälpt mig hitta de perfekta glassögon.
Väldigt noggrann vid synundersökning och trevlig personal med bra service.
Mycket nöjd med mina glasögon trevlig personal
Trevlig personal och proffsig och noggrann optiker. Kände mig väl omhändertagen – kan varmt rekommendera.
Trevlig personal och snabb tid att få hjälp med bokning 😃
Mycket nöjd med mina kontakter med glasögonhuset!👍👍
Bra service dom var trevliga där och förklarade bra
Snabbt och smidigt. Skulle få ut synintyg till körkort
Alltid tillmötesgående noga och professionella bemötande.
Trevlig o kunnig personal. Fick den hjälp jag behövde. Köpte mig ett par nya glasögon o läsglasögon
Gav ett intryck av att kunna detta och gav ordentliga svar på frågor och undringar
Trevligt bemötande Kunnig optiker Förklarade och berättade om problemet jag hade.
Gjorde en synundersökning.Proffsigt utfört..Kan verkligen rekommenderas
Kan inte bli bättre än så allt perfekt!
De va bra
Trevligt bemötande hjälpsam och duktig personal.
Bra bemötande o bra service allt va bra
Mycket trevligt bemötande! Har varit där flera gånger tidigare även flera i familjen
Väldigt vänligt och professionellt bemötande. Kunnig och ärlig personal.
Mycket bra å fin vänlighet tack
Fint omhändertagande, goda råd och en väg vidare
Trevlig personal och bra service.⭐️
Helt okej ajcdefghijklmnopqestuvxyzåäö
Bra undersökning o h bra bemötande vid utprovning av glasögon och bågar
Mycket trevligt och professionellt bemötande särkilt från vår kära granne Petra som har hjälpt oss med synproblem i många år.
Bra bemötande och snabb leverans 👍
Fint bemötande, bra,service, snabb leverans.
Toppenbemötande och service. Tänker fortsätta att vara kund även i framtiden
Mycket proffsigt bemötande och handhavande!
Exceptionellt kundbemötande, trevlig och kunnig personal. Rekommenderas!
Melina upplevde ett positiv bemötande på hennes besök. Hon upplevde att det var på hennes nivå där personalen ställde relevanta frågor som hon förstod.
Bra service och kunnig personal!
Trevligt och smidigt. Kunde finnas läsglasögon hade varit bra.
Mycket trevlig personal och ett vänligt bemötande. Beställde nya glasögon och solglasögon med styrka. Positivt överraskad
Bra bemötande snabba svar. Fick bra förklaringar på vad som undersöktes.
Jättebra service och snabb leverans.
Bemötandet är mycket bra, och de är mycket informativa samt ger bra förslag på produkter. Servicen är snabb, och undersökningen proffersinell. Mina förväntningar på besöket uppfylldes och man kan säga att de till viss del överträffades. Mitt köp av rekommenderade rumsprogresiva glasögon visar sig fungera bra och som beskrivet. Att använd rekommenderas
Trevlig personal och jätte bra optiker man känner sig trygg för dom kan sin sak.Toppen
Har ingenting negativt att säga om Glasögonhuset, toppen bemötande!
Trevligt bemötande av kunniga medarbetare och det gick fortare än utlovat
Bra bemötande kunniga och serviceinriktade.
Bra bemötande och hjälpsam personal