Bra bemötande o bra undersökning.
Glasögonhuset
Välkommen till Glasögonhuset i Filipstad - din pålitliga partner för synvård och stilfulla glasögon. Vi erbjuder professionella synundersökningar och ett brett utbud av högkvalitativa glasögonbågar och linser för att passa din unika stil och synbehov. Vårt team av optiker jobbar för du skall få den bästa synupplevelsen. Besök...
810 omdömen om Glasögonhuset
Sedan starten hos Reco 2023
Jag har beställt en terminal glasögon och har haft en kanon bemötande av personalen
Trevligt bemötande vid synundersökningen och val av glasögon.🤓 Snabb leverans av nya glasögonen.Alla förväntningar uppfylldes. Ulf
Jag fick hembesök av optikern för synundersökning, när jag inte kan ta mig ut, vilket jag uppskattade. Köpte även läsglasögon som jag blev nöjd med. Blev bra bemött.
Mycket bra bemött. Känt till dom sen många år. Köpte glasögon för att förbättra synen på längre håll.
Trevlig och professionell personal mycket bra.
Professionellt och vänligt Bra hjälp med valet av nya bågar Bra service
God kunskap, Bra service , trevligt bemötande
Trevligt och proffsigt bemötande av personal. Var fundersam över hur mina synproblem skulle kunna lösas pga min ögonsjukdom men det löste sig.
123456789101121314151617181920
Glasögonen fungerar bra , nu kan Harriet både läsa och. Lösa korsord
Bra bemötande men extremt trevlig personal. Finns ingen butik som möter glasögonhusets nivå på något sätt!! Fantastisk butik med otrolig service och underbara personer!! Högsta betyg👍🏻
Min upplevelse av glasögonhuset var väldigt bra och alla är snälla och omtänksam. Jag rekommenderar till alla jag känner att gå till glasögonhuset.
Proffsigt och trevligt bemötande.
Hej väldigt trevligt bemötande och professionellt sätt att jobba
Tillmötesgående, proffsiga och lyhörda.
Helt ok , det funkar ,plus ni är jätte senna på att skicka betyget till Transportstyrelsen efter man har gjort färdigt redan en synundersökning hus er
Att bli så proffessionellt och varmt omhändertagen som kund är en ynnest! Varmaste rekommendationer från mig!
Bra bemötande och trevlig personal
Bra service, Trevlig personal och proffsiga och kunniga .
Synundersökning och köp av nya glasögon. Professionell och noggrann synundersökning med modern utrustning. Bra hjälp och råd vid val av bågar. Ett särskilt plus att man kan låna hem bågar och prova i lugn och ro.
Som vanligt blir man väl omhändertagen från det man kommer till undersökning tills man hämtar ut sina nya glasögon. Möjlighet att låna hem bågar för provning i lugn och ro. Man kan även slinka in och få hjälp gratis med eventuell justering av bågarna. Butik som varmt kan rekommenderas!
Trevlig personal, bra service
Köpte 2 st glasögon. Mycket bra bemötande av trevlig personal. Fick all hjälp jag behövde. Mycket kunniga med vad dom jobbade med. Nästa glasögon köper jag naturligtvis av glasögonhuset. Tack för allt! Mycket nöjd kund !
De var väldigt trevliga och tog bra hand om mig som kund.
Bra service. Fick hjälp att prova ut glasögon som passade.
Det var bra en utmärkt översikt av mina ögon mvh Bosse
Mycket positivt bemötande av personal,får en varm och personlig känsla.Duktiga och kunniga och att mina önskemål uppfylls.Synundersökningen innan var grundlig och mycket bra gjord,kände mig trygg.
Trevlig personal och väldigt kunnig.
Jag är mycket nöjd petre går inte göra
Proffsig och duktig obtiker och bra hjälp med glasögonbågar och justering av bågarna
Trevligt bemötande! Glasögonen blev klara och kunde hämtas upp efter en vecka!
Som alltid suverän personal och utmärkt service
Mycket bra bemötande kunnig personal
Bra bemötande och kunnig personal Köpte glasögon
Alltid bra service.glada och trevlig personal
Mycket trevligt bemötande. Jättetrevlig och kunnig personal.
Mycket bra service. Dom var och är jättebra. Mvh Urban
Allez Gut jag är jättenöjd med er
Mycket professionell upplevelse. 👍🏽👍🏽
Bra bemött,mina förväntningar överträffade glasögonhuset,trodde min syn blivit sämre,felet var att jag har torra ögon,köpte ögon droppar. Jag är riktigt nöjd med mitt besök.
Personalen är underbar hjälper alltid till fröjd att gåin i affären
Väldigt trevligt bemötande och noggrann syntest.
Bra pris för en synundersökning. Ingen väntetid. Bra bemötande.
Mycket nöjd med behandling og mottagande, kommer att besöka er efter att vi har kommit in i svenska systemet efter 45 år I utlandet. Mvh Hans Erik Quist
Bra bemötande , god service , tillgodo såg mitt önskemål . Synundersökning och utprovning av nya glasögon
Är sedan länge kund och visste därför att jag skulle bli bra bemött och få den hjälp och produkt jag behöver, varken mer eller mindre.
Gott och trevligt bemötande...första mötet för att boka synundersökning var trevligt och vänligt...under synundersökningen kände jag mäj väl omhändertagen...när jag hämtade glasögonen kände jag mäj nöjd och glad.
Blir alltid så glatt och trevligt bemött på Glasögonhuset . Köpte synundersökning, terminalglasögon , nya glas till bågar och solglasögon med styrka . De fixar så allt sitter bra och lätt att återkomma och få hjälp när det behövs justeras lite. Mycket nöjd.
Trevlig o omtänksam samt kunnig personal.