Jag är verkligen supernöjd med mitt besök! ✨ Jag gjorde Botox hos Elizabeth och är så glad att jag valde just henne. Hon var otroligt trevlig, varm och professionell, och jag kände mig trygg och väl omhändertagen från första stund. Resultatet blev jättefint och naturligt, precis som jag önskade. Kan varmt rekommendera både Elizabeth och kliniken! Kommer definitivt att komma tillbaka.
Glowd
Vi på Glowd utför trygga estetiska behandlingar med hög kvalitet i Stockholm. Hos oss kan du bland annat göra Botox, Filler, Sculptra, Profhilo och andra ansiktsbehandlingar för att få det där extra glowet. Vårt mål är alltid att framhäva, inte förändra. I vårt team är alla licensierade, lyhörda och kunniga med ett öga för...
71 omdömen om Glowd
Sedan starten hos Reco 2026
Trevligt och proffsigt bemötande och utförande av behandlingen. Rekommenderar varmt Elizabeth. Kommer att återkomma.
Väldigt kunnig och proffsig personal. Är så nöjd med min behandling!
Supertrevlig och proffsig personal!
Jag gjorde botox 3 områden och var mycket nöjd både med bemötande och resultat.
Hade inte kunnat varit mer nöjd!
Elizabeth är ett proffs, de använder kvalitativa material och jag känner mig så fin efteråt! Resultatet ser också naturligt ut vilket jag uppskattar.
Personligt och proffsigt bemötande och det viktigaste av allt, jag kände att jag var i trygga händer under behandlingen jag fick av Annina.
Supernöjd med mitt besök! ✨ Professionellt bemötande, trygg känsla och ett jättefint resultat. Rekommenderas varmt! ❤️
Bra bemötande, fin lokal och nöjd med resultatet.
Jag har inte fått min leverans eller varorna jag beställt.
Jättefint bemötande och så himla nöjd med behandlingen! 🥰
Helt ok. Testade för att konkurrensutsätta dom jag brukar gå till. Kommer dock fortsätta gå hos min originalklinik. Upplever att dom håller en högre nivå med bättre ”naturliga” resultat.
Proffsigaste och tryggaste teamet! Väldigt naturliga resultat. Rekommenderar verkligen <3
Proffsigt arbete av Elisabeth.
Fina bra liggande lokaler med ett varmt bemötande! Jag gillar Annina skarpt , noggrann och inkännande !
Elisabeth är fantastisk! Så nöjd med resultat men också kundbemötande. Bäst!
The visit was wonderful and professional. The result is much better than I expected. I will definitely be back.
Amina väldigt kompetent, kan rekomemdera henne starkt
Toppen! Så nöjd! Önska dom hade mer kampanjer efter att man gjort sitt första besök.
Annina är otroligt professionell, väldigt noggrann och har en fantastisk känsla för detaljer. Man känner sig trygg från första stund och resultatet överträffade mina förväntningar. Så otroligt naturligt och helt perfekt resultat ! Det märks att hon brinner för sitt arbete och levererar i absolut toppklass. Jag rekommenderar henne varmt!
Rekommenderar absolut! Sommar-glowet är fixat :)
Kunnigt och inkännande bemötande hos Annina.
Jättenöjd! Proffsig! Kommer garanterat tillbaka
Mycket nöjd med mitt besök! Vänligt bemötande av Lisa som gjorde ett bra jobb!Kommer att fortsätta hos Glowd och Lisa.
Jenny var toppenbra, fick mig att känna mig trygg under konsultationen och även under själva behandlingen. Det var min första gång att testa botox och profhilo och jag är jättenöjd! kommer gå tillbaka framgent!
Professionell och kunnig personal.Väldigt nöjd med mina resultat!
Superbra och superproffsiga, jättenöjd med både resultatet och bemötandet!
Allt från bokningsprocessen till behandling är så smidigt och enkelt med Glowd. Elizabeth är otroligt kunnig och får en verkligen att känna sig omhändertagen. Man märker direkt att hon har mycket erfarenhet och verkligen bryr sig om sina kunder. Kan varmt rekommendera!
Bra och trygg upplevelse hos Glowd
Tack för trevligt bemötande Jätte bra service.behandlingen (Botox) helt fantastisk. Kommer fortsätta gå hos er Mvh susanne
Fint resultat av behandlingen, noggranna!
Rekommenderar Liza till alla! Proffsigt bemötande och otroligt noggrann, lugn och lyhörd. Väldigt naturligt resultat men ändå en skillnad sen innan, precis som jag ville ha det! Kommer tillbaka till Liza när det är dags igen❤️
Var hos Liza, väldigt nöjd med bemötande och resultat. Kändes tryggt!!
Mycket trevligt och tryggt bemötande. Supernöjd med resultatet av min behandling!
Gjorde en botoxbehandling hos Elizabeth. Nöjd med bemötandet och behandlingen. Fick info om att avvakta 10 dagar innan jag bokar in ett gratis återbesök om det behövs fyllas på. När jag hade väntat 10 dagar och skulle boka mitt återbesök så fanns inga lediga tider att boka. Jag skickade mail och bad om ett återbesök och gav förslag på när. Då blev jag inbokad hos en annan behandlare någon dag efter jag skickade mailet. Tiden bokades in utan att jag haft möjlighet att bekräfta att tiden passar. Jag hade missat detta helt....
Jag blev mycket väl omhändertagen av Elizabeth, som alltid. Hon är professionell, tar sig tid och känner in vad jag önskar. Därefter vägleder hon mig på bästa vis och ger tips för bästa resultat. Jag blir alltid kvittrande nöjd. Mina varmaste rekommendationer.
Varmt och professionellt bemötande, med ärliga rekommendationer om vad som funkar och passar just mig. Nöjd med både besöket och resultatet av min ansiktsbehandling.
Jag gjorde botox hos Elizabeth och är otroligt nöjd. Väldigt naturligt och fint resultat 10/10❤️
Så nöjd med min behandling hos Elizabeth! Proffsig, noggrann och jättefint resultat.
Mycket bra bemötande och väl utförd behandling. Supernöjd!
Bästa Elizabeth! Gått hos henne i många år och är alltid lika nöjd. Rekommenderar varmt ❤️
Jenny var fantastisk! Supernöjd med min botoxpremiär
Proffsigt bemötande och väldigt nöjd med behandlingen
Jag är väldigt nöjd med min behandling. Elisabeth var mycket tydlig, professionell och tog sig verkligen tid att förklara hela processen på ett lugnt och pedagogiskt sätt. Det gjorde att jag kände mig trygg och väl omhändertagen under hela besöket. Jag kände fullt förtroende inför både botox- och Profhilo-behandlingen och resultatet känns mycket bra. Rekommenderas varmt!
Supernöjd, väldigt professionellt bemötande och kände mig i trygga händer.
Mycket nöjd med Glowd, både bra bemötande och utförd behandling.
Fantastiskt resultat, Elizabeth är super duktig och trevlig. Kommer boka henne igen när det är dags.
Fint resultat och väldigt bra service!
elizabeth is the best! highly recommend Glowd for all your beauty/injectible needs.