GMPodesta Golv AB

GMPodesta Golv AB

gmpodestagolv.se

GMPodesta Golv AB– Golv som håller, på alla sätt. Vi är experter på slitstarka och estetiska fogfria golv, som epoxi och polyuretan. Oavsett om du behöver ett funktionellt industrigolv eller ett stilrent designgolv, levererar vi en grund som håller för framtiden. Kvalitet, service och hantverksskicklighet är vårt löfte till dig. Kontakta oss för ett golv som förtjänar dina bästa betyg!

6 omdömen om GMPodesta Golv AB

Ali J
Skrev om GMPodesta Golv AB

Bra och trevlig kommunikation. Allt gick snabbt och smidigt!

Svar från GMPodesta Golv AB

Hej och tack för ditt fina omdöme. Kul att du blev nöjd med resultatet! Mvh GMPodesta Golv AB

Stefano C
Skrev om GMPodesta Golv AB

Jöttebra service och resultat av jobber, rekommenderas

Parasport Sverige C
Skrev om GMPodesta Golv AB

Mycket nöjd med utfört arbete, bemötande och pris. Fick bra råd vid val av material/produkter, samt tips om extra tjänster så som trösklar osv. Rekommenderas varmt.

Marianne U
Skrev om GMPodesta Golv AB

Jag är nöjd, de höll vad de lovade och allt blev klart på en dag.

Agneta E
Skrev om GMPodesta Golv AB

Snabba, noggranna och hänsynsfulla. Gjorde ett perfekt jobb

Svar från GMPodesta Golv AB

Hej och tack för ditt fina omdöme. Kul att du blev nöjd med resultatet! Mvh Marcus och Anthony med kollegor GMPodesta Golv AB

Saba R
Skrev om GMPodesta Golv AB

Jätte trevligt bemötande genomgående under hela processen. Väldigt professionellt utfört arbete av de som slipade golvet. Man hade missat en liten bit som var otillräckligt lackat och det fixade man direkt dagen efter.

Svar från GMPodesta Golv AB

Hej och tack för ditt fina omdöme. Kul att du blev nöjd med resultatet samt kontakten med oss! Mvh Marcus och Anthony med kollegor GMPodesta Golv AB