Duktiga och lyhörda! Kan verkligen rekommendera. Tar sig tid för dig som kund.
GMPodesta Golv AB
GMPodesta Golv AB– Golvslipning och golvläggning Vi är specaliserade på golvslipning men utför även golvläggning av alla typer. Vi arbetar med alla etablerade märken. Hårdvaxolja - Saicos - Osmo - Floorservice - Rubio Monocoat Lack - Bona - Pallmann - Saicos Vi utför gärna golvprover på ert golv utan extra kostnad vid val...
18 omdömen om GMPodesta Golv AB
Hej och tack för ditt fina omdöme. Kul att du blev nöjd med resultatet och att du nämner saker inte bara kring just resultatet utan även kontakten med oss. Mvh GMPodesta Golv AB
Bra kommunikation från start. Golvet blev fint också
Otroligt nöjd med arbetet. Kontakten var professionell och enkel hela vägen. Kommer absolut att anlita igen vid behov.
Hej och tack för ditt fina omdöme. Kul att du blev nöjd med resultatet samt kontakten med oss! Mvh GMPodesta Golv AB
Beställde slipning av golv. Kunde beskriva hur jag ville ha det, vi fick råd och de kunde visa liknande golv och vad resultatet skulle bli. Det blev som vi tänkt. De utförde arbetet fint och var snabba, smidiga, bra att ha att göra med.
Har anlitat GMpodesta vid två tillfällen. De gjorde ett riktigt bra jobb med golvslipningen och kommunikationen har alltid varit trevlig och bra. Dock missade de den senaste gången att informera om att arbetet skulle fortsätta under helgen. Men väldigt nöjda med resultatet i slutändan och kan absolut rekommendera Marcus, Anthony och deras gäng!
Bra dialog och leverans enligt överenskommelse
Bra kontakt från start till slut. Fint slipat golv i gammalt hus. Dammfritt och bra städat efter. Ŕekommenderar!
Hej och tack för ditt fina omdöme. Kul att du blev nöjd med resultatet Vi försöker att tänka på alla detaljer runt golvslipningen även så som städning så vi uppskattar att du nämner detta. Mvh GMPodesta Golv AB
Är nöjd med mina fina golv. Väldig bra bemötande. Fint utförande. Företaget uppfyllde mina förväntningar.
Hej och tack för ditt fina omdöme. Kul att du blev nöjd med resultatet! Mvh GMPodesta Golv AB
Golvet blev fint tillslut men mycket svår kommunikation med personen som utförde arbetet. Gjorde inte klart hela arbetet, lämnade 3 st trösklar utan behandling.
Duktiga killar, allt enligt överenskommelse! Vi är jättenöjda!
Hej och tack för ditt fina omdöme. Kul att du blev nöjd med resultatet samt kontakten med oss! Mvh Marcus och Anthony med kollegor GMPodesta Golv AB
Snabba, skickliga seriösa! Håller vad de lovar
Mycket nöjda med resultatet. Även slipningen vid golvlister bra.
Bra och trevlig kommunikation. Allt gick snabbt och smidigt!
Jöttebra service och resultat av jobber, rekommenderas
Mycket nöjd med utfört arbete, bemötande och pris. Fick bra råd vid val av material/produkter, samt tips om extra tjänster så som trösklar osv. Rekommenderas varmt.
Jag är nöjd, de höll vad de lovade och allt blev klart på en dag.
Snabba, noggranna och hänsynsfulla. Gjorde ett perfekt jobb
Hej och tack för ditt fina omdöme. Kul att du blev nöjd med resultatet! Mvh Marcus och Anthony med kollegor GMPodesta Golv AB
Jätte trevligt bemötande genomgående under hela processen. Väldigt professionellt utfört arbete av de som slipade golvet. Man hade missat en liten bit som var otillräckligt lackat och det fixade man direkt dagen efter.