GO Cruising

GO Cruising

GO Cruising är en resebyrå som hjälper dig att göra din drömresa till verklighet. Oavsett budget så hittar vi den bästa resan då vi har många års erfarenhet och bra kontakter. Självklart arrangerar vi alla sorters resor även om kryssningar ligger oss extra varmt om hjärtat.

Det finns otroligt många resmål, hotell och rederier att välja mellan och vi kan guida dig rätt och även tipsa om utflykter och annat som kan vara bra att tänka på under resan. Så kontakta oss för offert på just de datum och destinationer som ni önskar, så tar vi fram ett bra förslag.

Utmärkelser

330 omdömen om GO Cruising

Sedan starten hos Reco 2020
  • skrev om GO Cruising
    2022-11-13 Insamlad av företaget
    Skönt att få allting ordnat och bara följa med.
    Snabba svar när man frågar ngt innan resan.
    Resan var 100% bättre än förväntat.
    Hade gärna velat gjort en liknade resa igen.
  • 2022-10-15 Insamlad av företaget
    Blev alltid utmärkt bemött! Köpte en kryssning till Karibien.
  • 2022-10-14 Insamlad av företaget
    Vi är nöjda som helhet. Köpte en kryssning t Island och Irland. Resan var helt underbar. Fick dock ett rejält migränanfall redan när vi anlände Amsterdam. Detta fortsatte ombord ytterligare 2 dygn. Då jag har bukmigrän så kräks jag oavbrutet och har en svår migrän och illamående. Min sambo bad dem hjälpa mig i hytten dag 2 ombord. Var så svag o uttorkad. Men jag var tvungen att komma till dem, det orkade jag tyvärr inte.
  • 2022-10-14 Insamlad av företaget
    Ett av de bästa resebolag som jag haft att göra med. De hjälper till och ger väldigt god service. Kan absolut rekommendera dem.
  • 2022-10-14 Insamlad av företaget
    Vi har bara varit på en information om kryssningsresor
    Eftersom vi redan hade en kryssningsresa beställd blev det inte något beställning i åt.
    Resebyrån är intressant så vi återkommer säkert
    bra, jag är nöjd med GO Cruising - men mindre nöjd med rederiet vi åkte 🥉
  • 2022-10-12 Insamlad av företaget
    Vi har blivet bemött på ett alldeles utmärkt sätt ,Dem slog alla förväntning
  • 2022-10-12 Insamlad av företaget
    Vi blev väl bemötta och resan motsvarade våra förväntningar på vår Medelhavskryssning med Epic.
  • 2022-10-12 Insamlad av företaget
    Mkt bra! Jag fick personlig och snabb hjälp när helst jag behövde och det.
    Jag hade inte så höga förväntningar eftersom jag var tveksam om en kryssning var något för mig så mina förväntningar överträffades verkligen!
    En kryssning på Östersjön med god mat, fantastisk underhållning, massor med roliga aktiviteter, bra och trevlig personal
  • 2022-10-12 Insamlad av företaget
    På flygplatsen fanns det personal. När vi kom fram till båten checkade vi in, men sedan ingen kontakt med någon personal.
  • 2022-10-12 Insamlad av företaget
    Den kryssningsspecialiserade resebyrån Go Cruising håller hög servicegrad och har ett positivt bemötande. Alla frågor besvaras, och de ligger hela tiden steget före i vad man som kund kan komma att ha för frågor i samband med sin resa, vilket känns väldigt tryggt!
    De har också alltid korn på det senaste inom kryssningsindustrin, och vilka kryssningar som för tillfället är de mest fördelaktiga erbjudandena, de mest spännande rutterna och annat som kan gynna mig som kund.
    Jag har både köpt flygbiljetter och rest med Go Cruisings färdledarpaket liksom kryssningar, och alltid varit mer än nöjd!
  • 2022-10-12 Insamlad av företaget
    Vi fick mycket bra ”uppbackning” av Go Cruising inför vår resa med Azamara Pursuit i juni 2022, Lissabon-Stockholm. Bra hotell i Lissabon samt mycket bra transfer från flygplatsen och även till fartyget.Då det var hårda restriktioner i och med Covidtider från de amerikanska ägarna till fartyget följde de upp våra kontroller mycket proffsigt.
  • 2022-10-12 Insamlad av företaget
    Allt var bra utom maten.
    Vi prövade fem restauranger, vilket slutade med att vi åt alla måltider i frukostrestaurangen i stäven, där man kunde se vad som erbjöds.
    Italienska rest: beställde Spag. Carbonara - fick en hög makaroner utan carbonarasmak.
    Kineskisk fusk mat.
    Två sirlongsteak midium rare. Den ena i tunna skivor den andra i cm-stora sega, hårda kuber. I den ena med underhållning av ett självspelande piano medhemsk och högljudd musik.
    Vi förfrågan uppgavs att man anställer personal via agenter utan egen kontroll.
    Dålig mottagning på flygplatsen. Passagerarna sprang hit och dit tills man hittade gruppen i ett bortre hörn utan skyltning.
    Dålig oförtjänt reklam för Norge eftersom rederiet är registrerat i Karibien.

Lars Andersson
  • 2022-10-11 Insamlad av företaget
    Jag ger högsta betyg till Go Cruising. Alla lika trevliga vid telefonkontakt och Mimmi själv är helt fantastisk. Reder snabbt ut alla frågor vi har och berättar allt vi inte förstår från första början. Hon har dessutom ett enormt tålamod med oss gamlingar. Paketerar ihop kryssningar, flyg, transfer och hotellövernattningar.
    Den bästa resesäljare vi någonsin haft under en massa år och olika resebyråer som vi anlitat.
  • 2022-10-11 Insamlad av företaget
    Hej, vi kryssade i medelhavet i somras. Vi fick mycket bra hjälp av personalen på Go Crusing,, de var väldigt tålmodiga med oss tycker jag, kändes tryggt o bra😀
  • 2022-10-10 Insamlad av företaget
    Otroligt trevligt bemötande. Köpte kryssningsresa i Karibien inklusive flyg o hotellnätter i Miami, transfer. Allt fungerade klockrent. Priset blev överkomligt o jag är otroligt nöjd med allt. Absolut vill jag anlita dem igen om eller när jag vill kryssa igen.
  • 2022-10-10 Insamlad av företaget
    Kryssning som skulle gå från Köpenhamn till st Petersburg .
    Mitt i pandemi och krig så ruten blev ändrad , lite rörigt men hjälpsam personal som tog reda på vad dom skulle hända så vi kom iväg 👍🏿👍🏿
  • 2022-10-10 Insamlad av företaget
    Mycket bra bemötande. Redan på Arlanda fanns en guide redo att hjälpa till. Det var vår första kryssning så vi hade väl inte direkt så stora förväntningar. Vi åkte från Barcelona upp till Köpenhamn. I Barcelona hade vi ett väldigt bra hotell och en guidad tur med en kunnig svensktalande guide. Ombord på båten hade vi problem med vårt dryckespaket . Tyvärr höll strulet på hela resan. Med att det sattes upp räkningar på våra drycker. Men som tur var hade vi den genom trevliga guiden Micke som hjälpte oss att ordna upp felen. Vi fick uppsöka honom dagligen för hjälp. Men han var lika trevlig och hjälpsam . På grund av honom blev resan ganska lyckad ändå trots strulet.
  • 2022-10-10 Insamlad av företaget
    De är helt underbara, ställer upp samt hjälpsamma
  • 2022-10-10 Insamlad av företaget
    Mycket bra bemötande vid planeringen och inför resan. Vi var ett större sällskap och det blev en del trassel innan resan. Men företaget ställde verkligen upp på alla sätt. Mycket nöjd
  • 2022-10-10 Insamlad av företaget
    Hjälpsam personal och trevlig reseledare. Bättre upplevelse än förväntat som "förstagångskryssare"
    7-dagars Östersjökrysning men Royal Caribian i Jul. Köpt via tidningserbjudande. Även den båträdda hustrun var mycket nöjd.
  • 2022-10-10 Insamlad av företaget
    Bra service vänlig personal bra mat
  • 2022-10-10 Insamlad av företaget
    Fick mycket bra bemötande av personalen och den hjälp jag behövde. Blev även uppringd några gånger och hjälp med saker jag missat. Båtresan var lyckad , vi blev verkligen nöjda. / Bengt
  • 2022-10-07 Insamlad av företaget
    Allt var bästa tänkbara!!!
    Vi reste en vecka Östersjökryssning i juni-juli vi har ingenting att klaga på, supernöjda!
  • 2022-10-07 Insamlad av företaget
    Super bra service. Bästa resebyrån.
  • 2022-10-07 Insamlad av företaget
    Har inte rest med Go Cruising, så jag kan inte uttala mej om hur dom fungerar.
  • 2022-10-07 Insamlad av företaget
    Väldigt proffsigt bemötande och mycket serviceminded personal.
    Dom jag var i kontakt med gjorde allt för att våran resa skulle passa oss
    👌👌👌👌👌
  • 2022-10-07 Insamlad av företaget
    Allt var super bra o vi hade även kanon väder hela 👍
  • 2022-10-06 Insamlad av företaget
    Levde helt upp till mina förväntningar avseende kryssning på Östersjön
  • 2022-10-06 Insamlad av företaget
    Allt jättebra utom att jag fick i mig lök fast jag hade sagt till om min lökalergi (2dagar försvann)
  • 2022-10-05 Insamlad av företaget
    Jag har alltid blivit bra bemött och fått känslan att de vill göra allt för att hitta det man letar efter. Är mycket nöjd med bokningarna av mina kryssningar.
  • 2022-10-05 Insamlad av företaget
    Mimmi får en att känna sig som jag är kunden hon väntat på.
  • 2022-10-05 Insamlad av företaget
    Jag har en av medarbetarna på Go Cruising som jag har haft kontakt m i många år o hon har hjälpt mig på ett fantastiskt sätt, innovativ, kommer m förslag o är även m på resan i den mån hon kan. Resorna har varit mestadels resor till USA i olika omgångar men även Australien & Canada. Under nästa år ska hon o jag planera min jorden runt resa… ser sååå fram emot det…
  • 2022-10-05 Insamlad av företaget
    Helt fantastiskt bemötande och perfekt planerade kryssningar. Alltid lika nöjda
  • 2022-10-05 Insamlad av företaget
    Företagets bemötande var riktigt bra. Köpte en resa med deluxe dryckespaket och balkonghytt samt en hytt med fönster. Fönsterhytten blev uppgraderad vid ombordstigning, tyvärr tappades dryckespaketet bort och det tog flera timmar innan det åtgärdades och reservationen från bankkortet löstes först när vi återvände.
    I övrigt toppen resa.
    Hej!
    Blev mycket bra bemött av Stephanie som vi hade mycket kontakt med när vi bokade en transatlantisk kryssning från New York i april -22.
  • 2022-10-05 Insamlad av företaget
    Kryssning. Bra bemötande men vi saknade informationen om att antigen test var obligatoriskt. Hade kanske gjort att vi inte bokat resan. Skapade en osäkerhet inför resandet.
  • 2022-10-05 Insamlad av företaget
    Köpte flyg och kryssning i Karibien. Vi blev kunnigt och väl bemötta, fick hjälp och råd vid köp av resan. De följde upp och säkerställde att vi fick uppdaterade uppgifter vad gällde resan under hela resans gång.
  • 2022-10-05 Insamlad av företaget
    Mycket trevlig personal samt kunniga o hjälpsamma
  • 2022-10-05 Insamlad av företaget
    Trevliga och hjälpsamma personal som var noggrann med allt information
    Bra priser
    Bra service
    Bra utbud

Har rest flera gånger med GO Cruising.
    Har pratat med andra resenärer på samma kryssningar och de har betalat upp till 10.000 kr mer per person med andra resebyråer.
  • 2022-10-05 Insamlad av företaget
    Otroligt bra service. Personalen var alltid hjälpsamma o glada hur ofta man ringde. Även Uffe på båten var kanon
  • 2022-10-05 Insamlad av företaget
    Allt var bra, mycket hög servicenivå.
    Dock så fungerade inte Svenska bankkort på båten, vilket medförde problem med betalning ombord., trots att korten var upplåsta för transaktioner
  • 2022-10-05 Insamlad av företaget
    Proffsigt, tryggt, vänligt bemötande.
  • 2022-10-05 Insamlad av företaget
    Mycket trevlig personal (tror vi pratade med Helena alla gånger)
    Vi fick mycket bra information.
    En mycket trevlig överraskning var att det låg ett vykort och väntade när vi kom hem.
  • 2022-10-05 Insamlad av företaget
    Bemötande i Sverige var bra. Men bemötande i Barselana var inte bra, vi fick inte information vad vi ska och vad vi bör göra därför det har kostat oss flera tusen kronor extra utöver vi betalat.
    Vi fick inte korrekt information.
  • 2022-10-05 Insamlad av företaget
    Jätte bra bemötande och en jättebra service 👍
  • 2022-10-03 Insamlad av företaget
    Alla kontakter med bolaget var mycket trevliga och korrekta.
    Fick vi problem löste bolaget detta ögonblickligen, t,ex. sist när vi kryssade med Go så sa betjäningen att vi inte hade dryckespaket, vilket vi betalat för, men med ett samtal till Helena så löste sig det hela på några minuter. Kryssningarna vi gjort med bolaget både i Karibien och Medelhavet har varit fantastiska. Mat, betjäning, platser vi besökt har varit över förväntan.
  • 2022-10-03 Insamlad av företaget
    Känner oss lurade , vi har åkt med MSC tidigare och bokat hytter 2st (vi är 2 familjer) och kunnat boka in dessa bredvid varandra har alltid funkat !
    Nu fick vi veta att detta inte gick att det fanns inga kvar så vi kunde ha hytter intill varandra så vi fick hytter på var sin sida av båten! När vi sedan åker så ser vi att båten är halvfull finns hur många hytter som helst som är tomma !
    Vi kommer nog inte att boka med Go Cruising igen
    inte heller våra vänner , så dåligt !
    Hej Göran, tråkigt att ni känner er lurade. Problemet i detta fall var hyttkategorin ni bokat, Aurea premium suite med bubbelpool, det finns väldigt få såna hytter och inga utav dem är bredvid varandra utan de finns bara mitt emot varandra så man måste gå över korridoren till varandra. Så om ni hade kunnat tänka er en annan hyttkategori så hade allt varit möjligt. Jag hoppas ni njöt av den extra lyxen i era hytter ändå. GO Cruising
  • 2022-09-30 Insamlad av företaget
    Trevligt samtal när jag var på informationsmöte om kryssningar i Norrköping .