Resebyrå i Stockholms län

Lidingö  (1 st)
Värmdö  (1 st)

Topp 25 resebyråer i Stockholms län

• Ingrid Lena Birgitta G
    Ingrid Lena Birgitta G: Utmärkt service. Trevlig personal. Bra sängar. Goda drinkar. Bra mat o mycket att välja på.
  • Med våra etablerade och långvariga kontakter världen över, slipper ni arbetet med att leta fram pålitliga lokala arrangörer det arbetet har vi redan gjort! Välkomna till er resespecialist Kenzan Tours...
    KARIN MARIA P
    KARIN MARIA P: Tack Kenzan för en oförglömlig resa till Tanzania och Zanzibar! Vi har just kommit hem från en magisk resa, och vi kan inte vara mer tacksamma. Allt var perfekt planerat, och varje del av resan bjöd på nya höjdpunkter. Safarin på savannen var något utöver det vanliga, mycket tack vare vår enastående guide Good Luck. Med sin djupa kunskap, härliga humor och värme gjorde han varje utflykt till ett äventyr vi sent kommer att glömma. Att se elefanter, lejon och giraffer på så nära håll – samtidigt som vi fick lära oss massor – var en upplevelse som passade både vuxna och barn. Boendena var genomgående fantastiska. Det charmiga tältlägret mitt ute på savannen gav oss en unik känsla av att verkligen vara ett med naturen, med ljuden av vilda djur som kvällsmusik. På Winter Lodge njöt vi av lyx i naturskön miljö, med en pool och utsikt som var som hämtad ur en dröm. Vår avslutning på Zanzibar, på pittoreska Langi Langi, bjöd på turkost vatten, vit sand och en atmosfär som gjorde det omöjligt att inte slappna av. Vi rekommenderar denna resebyrå varmt till alla som drömmer om en personlig, välorganiserad och oförglömlig upplevelse i Afrika. Tack för att ni gav oss minnen för livet!
  • Vi ger dig genuina Italien. Genom vår 30-åriga erfarenhet och närvaro på plats får du en harmonisk och därmed lyckad upplevelse. Konferens, bröllop, fest, vandring, hyra större hus, vin- och matresa.
    Tmr A
    Tmr A: La Villa med Susanna i spetsen ordnade en fantastisk konferensresa som jag och mina kollegor kommer leva länge på! Perfekt upplägg med genuina italienska upplevelser – från god mat och dryck till matlagningskurs och cykeltur i vackra landskap. Professionellt och minnesvärt!
  • Lars J
    Lars J: Nyligen hemkomna från den fjärde resan med Indcen Resor, och Micke har levererat ännu en gång. Vi ville till Malaysia i samband med vår 30-åriga bröllopsdag och vände oss då till Micke. Som vanligt var han lyhörd och snabb, och utifrån våra önskemål och budget tog han fram ett komplett förslag med Kuala Lumpor, Redang Island och Perhentian Kecil, inklusive alla transfers. Vi hade bra boende centralt beläget i KL samt två härliga Resorts för sol, bad, och snorkling, samt att samtliga transfers fungerade perfekt. Vi rekommenderar alla att kontakta Micke på Indcen Resor om ni funderar på att resa till Indiska Oceanen eller Asien. Lars och Anette Jönsson
  • Stefan A
    Stefan A: Andra resan med dem till Karibien, denna gång en komboresa med flera destinationer. De lyssnade på alla våra besvärliga önskemål och kom med förslag efter förslag som vi hela tiden ändrade på. De har stort tålamod och alltid en vilja att hitta just det som passar oss. Alla biljetter, flyg, hotell och transfers fungerade helt perfekt. Så vem vi anlitar till nästa resa är knappast en hemlighet, först ska vi bara lista vart vi ska och sen får de ett nytt uppdrag.
  • Siahat Travel

Verifierat företag
    35 omdömen
    Amin G
    Amin G: Det var en mycket bra upplevelse, tack vare det trevliga sällskapet.
  • Allinc

Verifierat företag
    662 omdömen
    Allinc säljer enbart All inclusive resor och är därmed naturligtvis experter på produkten. Vi jobbar tätt med våra samarbetspartners för att försäkra oss om att du som resenär alltid får bästa tänkbar...
    Maria S
    Maria S: Bara positivt att säga om Allinc, hjälpsamma och väldigt trevligt bemötande. Mvh Maria
  • Välkomna!
    Gagga W
    Gagga W: Proffsigt, engagerat och nyfiket tog de sig an vår önskan om en resa där vi skulle uppleva kultur och god mat varvat med utvecklande konferenspass. Allt levererades efter önskemål och vår resa blev en succé! De anställda upplevde att de fick det lilla extra i form av annorlunda aktiviteter och besök på restauranger de själva inte skulle ha valt. En smidig och prisvärd upplevelse som förde oss som team närmare varandra, vilket var ett av målen med resan.
  • 117 omdömen
    Tommy Ö
    Tommy Ö: Mycket hjälpsamt och trevligt bemötande. Fick hjälp smidigt och enkelt med att ordna biljetter som andra bolag inte klarade. Kommer def att anlita Siam Travel igen. Guldstjärna till André Gustafsson
  • 246 omdömen
    Ljótur M
    Ljótur M: Jag har i över 10år haft med Islandia Resor att göra och har från första dag tyck att här är ett företag med personlig service som bemödar sig om att lösa kundens önskemål. Att alltid bli bemött med trevlighet och kunnande från de företag som jag kommer i daglig kontakt med är inte helt självklart i dag. Där står Islanda Resor fremst bland sina lika.
  • 28 omdömen
  • Världens bästa sportresor! Vi säljer resor och biljetter till alla stora evenemang.
    Johan L
    Johan L: Oslagbar service och trevligt bemötande!
  • Rolf H
    Rolf H: En utmärkt resebyrå, alltid hjälpsam! Har använt den i tjugo år!
  • 183 omdömen
  • 15 omdömen
  • 9 omdömen
    Carl H
    Carl H: Svårslaget kundbemötande och personalen arbetar mycket som ett lag för att kunna hjälpa till. Väldigt trevlig stämning, och kunniga utifall att man har frågor. Jag är mycket nöjd.
  • 102 omdömen
  • 10 omdömen
  • 5 omdömen
    Lena Liselott W
    Lena Liselott W: Kan inte nog rekommendera Beauty by Tana, jag har varit här ett antal gånger nu o är supernöjd! Här känner man sig ompysslad o får proffsiga skönhetsbehandlingar varje gång. Min hy är så fin nu! Hit går jag gärna fler gånger!!
  • 5 omdömen
    David L
    David L: Vårt företag har rest mycket genom åren. Vi har anlitat ett antal stora och små researrangörer för detta ändamål. För några år sedan anlitade vi Travel2 AB för att testa någonting nytt. Det gjorde vi helt rätt i! Vi fick den bästa servicen man kan tänka sig. Ägaren och reseplaneraren var omtänksam, personlig och gjorde verkligen allt för att resan skulle bli lyckad. Det blev den verkligen också! Vi kan varmt rekommendera Travel2 AB till alla som vill ha en lyckad resa och upplevelse. Sedan vår första resa har vi genomfört 5 resor med Travel 2 till olika spännande destinationer över hela världen. En spännande ny sak är Travel2opera som de startat. Vi ska nästa resa åka och se opera i världsklass. Det ska bli mycket spännande. Tack Travel2 för att ni givit oss fantastiska reseupplevelser och minnen för livet!
  • Erja S
    Erja S: Resan gav allt som lovat. Mycket välordnat och på bra pris. Golfresa till Portugal innehöll flyget, hotellet, 5 golfrundor, transporter. Reseledare tog väl hand om oss hela tiden.
  • 26 omdömen
  • LUCAS J
    LUCAS J: Bra utbildning som ger bra erfarenheter inom barbranschen. Samtidigt som det är intressant och lärorikt träffar man nya vänner och skapar grymma minnen! Rekommenderas starkt!
  • 19 omdömen
    Björn V
    Björn V: Bokade för första gången på många år en charterresa, i det här fallet till Rhodos, riktigt trevligt hotell som höll vad det lovade. Bra arrangerad resa överlag. Relativt prisvärt om man jämför med andra destinationer i Europe, men fortfarande rätt så pricy:))