SlopeTrotter Skitours

PB 780, 114 79 Stockholm — Visa karta

4.1 i betyg av av 43 omdömen
 
Vi ser resor som någonting livsnödvändigt - för en del mer och för andra mindre. När du reser med oss på skidsemester kan du förvänta dig trygghet, stabilitet och ett professionellt bemötande. Vårt mål är skidresor av hög kvalité. Vi vet att Alperna bjuder på en mängd fantastiska friluftsupplevelser och vi är ett av få bolag som gör det möjligt att uppleva detta på skidresan under trygga och säkra förhållanden.

Läs vad 43 kunder tycker om SlopeTrotter Skitours

 • 2019-10-08

  Spontant omdöme
  Kaj V skrev om SlopeTrotter Skitours
  Slopetrotter lyfter prisgaranti i marknadsföringen på sin webbplats. Hittar du en billigare resa hos en konkurrent så matchar de priset, skriver de. Blev dock blåst på det när jag visade upp en bokningsformulär från ett konkurrerande bolag, då gällde inte längre deras högtravande ord om prisgaranti längre. Trots flera samtal om varför de inte lever upp till sin policy, så förhalade de detta och hänvisade till både det en och andra. Uselt skött - aldrig mer detta bolag 👎👎👎 Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Kenzan Tours
  4.7 / 5 i betyg — 243 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Vi beställde en resa av Kenzan tours till Tanzania med safari och sedan flög vi ut till en liten ö som tillhör Tanzania som heter Pemba. Vi"
  Felicia S
 • Marcus M

  2018-03-08

  Spontant omdöme
  Marcus M skrev om SlopeTrotter Skitours
  Bussen för hemresan var 2h sen för upphämtning. Ingen info trots att de vetat om det hela dagen. Toaletten på bussen fungerade inte, ingen info trots att de vetat om det också. Detta gjorde att vi fick stanna fler gånger än nödvändigt på väg hem. Totalt 4h sena till malmö.

  Missade bytet så fick ta ett dyrare alternativ istället. Att komma hem vid midnatt istället för vid 20:00 på en söndag är milt roande när man ska jobba dagen efter. Slopetrotter vägrar ge ersättning för varken mellanskillnaden, middagen vi var tvungna att köpa så väl som obekvämligheten.

  LÄS RESEVILLKOREN. På hemresan lämnar de inte ut ersättning även om man blir ett dygn sen och de skiter fullständigt i hur nöjd man är som kund. Läs mer
  gillar detta
 • 2014-01-30

  Spontant omdöme
  lisbeth k skrev om SlopeTrotter Skitours
  Vi tacka Slopetrotter och guiderna i Bad Gastein för en fantastiskt rolig nyårsvecka. Åkte buss och kom fram redan kl 8.00 på lördagen. Vi bodde på Hotell Krone som har bästa läget i BG. Tack Adam, Erik, Elin, Maja, Mette och Simon. Lycka till med ert uppdrag som guider, vi kommer tillbaka v 12!!!! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  La Villa
  4.6 / 5 i betyg — 305 omdömen
  Badge2019
  "Vi hade tidigare bokat konferensresa med La Villa och varit nöjda. Denna gång blev det några småfel som rättades till men som drog ner betyg"
 • Fredrik A

  2014-01-20

  Spontant omdöme
  Fredrik A skrev om SlopeTrotter Skitours
  Resan till Bad gastein var fantastisk.
  Innan resan Ringde dem upp och undrade om vi hade några frågor. Och när vi landade i Österrike så blev vi upp mötta av en trevlig guide som visade oss till vår transfer som hon var med på för att svar på eventuella frågor.
  Framme i Bad Gastein fick vi knata in på rummen varpå en guide från slope trotter kom och gav oss liftkort och berättade lite om kommande aktiviteter.
  Därefter gick resan i ett med pistvisningar, barrundor och massor av välbemötande från guiderna. Tack Mette och Simon för den grymma åkningen första dagen!
  Skulle ni kunna klämma in en till pistvisning för Sport Gastein vore det toppen då vi tog annan pistvisning den dagen. Läs mer
  gillar detta
 • Sanna P

  2013-08-06

  Spontant omdöme
  Sanna P skrev om SlopeTrotter Skitours
  Vi flög t/r Salzburg och åkte en vecka i Saahlback.
  Flyget dit gick jättebra.
  Tyvärr hade killen som mötte upp oss på flygplatsen inte någon koll på bagaget, så det fick vi leta efter. Han pratade inte heller någon tyska, vilket gjorde att han och bussföraren inte förstod varandra.
  Vi skulle bli avlämnade på ett ställe med ett gäng som skulle till Zell am see (totalt 5 pers), men där fanns ingen taxi så vi fick hänga med till Bad Gastein och där ta en taxi.
  Det gjorde att resan som skulle ta 90 min tog drygt 3 timmar!
  Men när vi väl kom fram blev vi väldigt väl mottagna och de hjälpte oss på alla sätt.
  Carl höll en jättebra pistvisning i två dagar och sedan fanns det något på aktivitetsschemat varje dag. Vi deltog bara i pistvisning och quizz.

  Kan rekomendera Skopetrotter om man vill ha bra skidåkning!
  Inga barnaktiviteter, utan bara skidor (snowboard om man vill, men allt är på skidåkarnas villkor).

  Kommer definitivt åka med Slopetrotter igen! Läs mer
  gillar detta
 • Oskar L

  2012-10-24

  Spontant omdöme
  Oskar L skrev om SlopeTrotter Skitours
  Värdelöst, på ditvägen gick bussen sönder vilket tog en evighet att ordna med,detta resulterade i att vi missade en skiddag, under vistelsen hade guiden ingen koll på något, likadant när vi skulle åka hem. Vi fick totalt fel information om när den bussen vi skulle åk med hem avgick trots att vi frågade guiden flera gånger om det verkligen var rätt buss. detta resulterade i att vi va nära att vi hamna på bussen till Köpenhamn Istället för Göteborg,de va ren tur att vi fick rätt information men de va inte ifrån guiden, vi fick stressa iväg. Inte ens en ursäkt fick vi för detta misstag.Då vi samåkte med lion alpina bussar och det var deras guider som hjälpte oss med rätt buss bör man definitivt åka med dem istället, har alltid haft bra erfarenhet av att åka med dem. ÅK INTE MED SLOPETROTTER!! Läs mer
  gillar detta
 • Kim M

  2012-08-09

  Spontant omdöme
  Kim M skrev om SlopeTrotter Skitours
  Åkte med mina två barn 9 resp 11 år till Ischgl (Pension Waldrast) i Österrike under v.4 i år, måste säga att jag är grymt imponerad över allt från bussfärd ner till hur man blev omhändertagen på orten.
  För att inte tala om telefonsamtalet dagen före avresa då guiden ifrån Ischgl ringer mig personligen och frågar om allt är okej inför resan och om jag har några frågor...Proffsigt!!

  Jag har och kommer verkligen rekommendera SlopeTrotter Skitours.

  //Kim Mechlenburg Läs mer
  Sanna P, Noel H gillar detta
 • 2012-07-19

  Spontant omdöme
  Filippa N skrev om SlopeTrotter Skitours
  Katastrof, guiderna var helt handelsförlamade när bussen gick sönder. Boendet var litet och inte som på bilderna på hemsidan.

  Ställer mig tveksam till alla bra kommentarer nedan, alla kommentarer kommer från användare som endast skrivit ett enda inlägg här på Reco. Jag rekommenderar att betala lite extra och ta ett resebolag som har vettig service. Läs mer
  gillar detta
 • 2012-07-02

  Spontant omdöme
  Evelina S skrev om SlopeTrotter Skitours
  Bra, välordnad resa med mycket duktig, kunnig och serviceinriktad personal! Läs mer
  gillar detta
 • 2012-06-21

  Spontant omdöme
  Ann-Marie G skrev om SlopeTrotter Skitours
  Allt fungerade till full belåtenhet. Taxi till pensionatet på morgonen. Informationen väldigt bra. Bra bemötande, mycket trevliga guider. Läs mer
  gillar detta
 • 2012-06-19

  Spontant omdöme
  petra m skrev om SlopeTrotter Skitours
  Allt fungerat bra från beställning till vi var hemma igen. Läs mer
  gillar detta
 • 2012-06-19

  Spontant omdöme
  Gustaf D skrev om SlopeTrotter Skitours
  Har fungerat mycket bra!! Läs mer
  gillar detta
 • 2012-06-19

  Spontant omdöme
  Henrik . skrev om SlopeTrotter Skitours
  Mycket bra arrangerat och välidgt bra bemötande av guiderna på plats Läs mer
  gillar detta
 • 2012-06-19

  Spontant omdöme
  Lars A skrev om SlopeTrotter Skitours
  Gott serviceföretag samt resebyrå Läs mer
  gillar detta
 • 2012-06-19

  Spontant omdöme
  Helene S skrev om SlopeTrotter Skitours
  Bra och personlig service Läs mer
  gillar detta
 • Jenny D

  2012-03-31

  Spontant omdöme
  Jenny D skrev om SlopeTrotter Skitours
  Bra service, glada och trevliga reseledare. Bra arrangemang! Läs mer
  gillar detta
 • 2012-03-29

  Spontant omdöme
  Kim E skrev om SlopeTrotter Skitours
  Väldigt bra företag som ger ett seriöst och roligt intryck. Läs mer
  gillar detta
 • 2012-03-29

  Spontant omdöme
  Marianne K skrev om SlopeTrotter Skitours
  gillar detta
 • 2012-03-29

  Spontant omdöme
  Ingela L skrev om SlopeTrotter Skitours
  gillar detta
 • 2012-03-29

  Spontant omdöme
  Catharina E skrev om SlopeTrotter Skitours
  Bra + Läs mer
  gillar detta
 • 2012-03-29

  Spontant omdöme
  Christina A skrev om SlopeTrotter Skitours
  BRa styrt, trevliga guider som var genuint intresserade av att göra vår skidresa till ett bra minne. När en av vännerna skadade sig under veckan, visade de sig ge service i världsklass. Läs mer
  gillar detta
 • 2012-03-16

  Spontant omdöme
  Armin K skrev om SlopeTrotter Skitours
  Vi är tva heterosexuella killar och de satte oss i ett rum i Isgil med en 160 cm bred och kanske 190 lång säng, där våra fötter stack ut från sängkanten. Vi antog det som självkart att vi skulle få en varsin säng och säljaren informerade oss aldrig att vi skulle få den dela en mini sängen. Det stod heller ingenstans på deras websida.

  Förutom sängen så var hela rummet ämnad för dvärgar. Kolla in foton:
  http://www.flickr.com/photos/78032005@N07/sets/72157629234990278/

  När vi klagade och frågade om vi kunde få ett annat rum med två sängar, så sa de till oss att det gick bara vi betalade ca 3000 sek extra per person.

  Det här företaget skiter fullständigt i sina kunder. De kommer stoppa in din i en sko kartong bara för att tjäna pengar på dig. Läs mer
  gillar detta
 • 2011-11-26

  Spontant omdöme
  Carl skrev om SlopeTrotter Skitours
  Rest med detta bolag till alperna första gången förra året. Var riktigt nöjd. Hade ett mycket bra pris först och främst. Skönt att allt är inkluderat i priset, och inga påhittade tillägg(vad är "säkerhetsavgift" och "flygtillägg" som någon researrangör hittat på?). Sedan visste vi inte så mycket om bolaget. Men allt klaffade fint. Bra service både hemma och på plats. Och nu bokat resan till vintern. Ser vi fram emot :)! Läs mer
  gillar detta
 • 2011-11-05

  Spontant omdöme
  Jörgen N skrev om SlopeTrotter Skitours
  Vi har framförallt utnyttjat buss transfer (5 senaste resorna) med vilosäten (Dessa värderar jag oerhört mycket, en viktig anledning till att vi valt Slopetrotter) Läs mer
  gillar detta
 • 2011-10-25

  Spontant omdöme
  Mathias J skrev om SlopeTrotter Skitours
  Bra pris, bra utbud och bra service gör detta ditt mitt val av resebyrå för mina resor till alperna Läs mer
  gillar detta
 • 2011-10-25

  Spontant omdöme
  Anette G skrev om SlopeTrotter Skitours
  Bra organiserad resebyrå med intresserade och duktiga guider på plats. Läs mer
  gillar detta
 • 2011-10-24

  Spontant omdöme
  Ingrid M skrev om SlopeTrotter Skitours
  Trevligt bemötande i telefon. Bra webbsida, mycket trevlig, hjälpsam trots att han åke på en sjukaunder vår vistelse guide i Champoluc förra sesongen. Läs mer
  gillar detta
 • 2011-10-24

  Spontant omdöme
  Ida l skrev om SlopeTrotter Skitours
  Jag tycker det är ett mycket bra företag. Ett seriöst arrangemang.. älskar att personerna som jobbar där brinner för sitt jobb! Rekommenderar dem för alla mina vänner! Läs mer
  gillar detta
 • 2011-10-24

  Spontant omdöme
  Ismo K skrev om SlopeTrotter Skitours
  Mycket bra service och trevlig personal. Läs mer
  gillar detta
 • 2011-10-24

  Spontant omdöme
  Johan H skrev om SlopeTrotter Skitours
  Bra resor, felfria upplägg, trevlig personal. Läs mer
  gillar detta
 • 2011-10-24

  Spontant omdöme
  Monika S skrev om SlopeTrotter Skitours
  Väldigt bra service Läs mer
  gillar detta
 • 2011-10-24

  Spontant omdöme
  Jessica P skrev om SlopeTrotter Skitours
  vi hittade den resan vi var ute efter till ett pris som var acceptabelt för oss. Vi fick alltid svar på frågor och hjälp om det behövdes. Transfere och Boendet höll vad som utlovats. Vi kommer nog alltid välja reseoperatör efter våra resebehov - men det finns inget i vår upplevelse av slopetrotter som gör att vi skulle undvika att välja dem igen - tvärtom. Läs mer
  gillar detta
 • 2011-10-24

  Spontant omdöme
  Minna N skrev om SlopeTrotter Skitours
  Beställde resan via internet, smidigt och enkelt, hade även en del telefonkontakt vilket också var smidigt och enkelt. Bra resmål och supertrevlig personal på resmålet. Var i Canazei, Italien, i mars 2011, tänker definitivt boka resa med Slope Trotter igen, och tänker definitivt åka tillbaka till Canazei. ra priser, bussresan gick alldeles förträffligt. Läs mer
  gillar detta
 • 2011-10-24

  Spontant omdöme
  Lars V skrev om SlopeTrotter Skitours
  gillar detta
 • 2011-09-18

  Spontant omdöme
  Birgitta b skrev om SlopeTrotter Skitours
  BRA Läs mer
  gillar detta
 • 2011-09-13

  Spontant omdöme
  Karin H skrev om SlopeTrotter Skitours
  Seriöst företag med mycket bra reseledare som bryr sig om sina kunder. Bra hotell och bra plaering av aktiviteter. Läs mer
  gillar detta
 • 2011-09-11

  Spontant omdöme
  Liza skrev om SlopeTrotter Skitours
  gillar detta
 • 2011-09-06

  Spontant omdöme
  Ulf T skrev om SlopeTrotter Skitours
  En resebyrå som fokuserar på mig som kund och själva skidupplevelsen (inte en massa varumärkes framhävande som jag som kund får betala). Känns som jag blir personligt bemött och att min upplevelse av resan är viktig för er. Läs mer
  gillar detta
 • 2011-09-05

  Spontant omdöme
  Fredrik K skrev om SlopeTrotter Skitours
  Bra och prisvärd researrangör. Lätt att boka, och trevlig personal på plats. Boendet var ett genuint pensionat med bra frukost. Rekommenrderas! Läs mer
  gillar detta
 • 2011-09-05

  Spontant omdöme
  Emilie H skrev om SlopeTrotter Skitours
  Hade en av de bästa resorna jag haft med SlopeTrotter. Bra service och bra reseguider. Läs mer
  gillar detta
 • 2011-08-10

  Spontant omdöme
  Magnus J skrev om SlopeTrotter Skitours
  Vi hade en kanonvecka Badgastein.
  OK hotell med trevliga värdar.
  Lite fler svenska reseledare skulle öka kvalitén.
  Pistvisningen undermålig. Läs mer
  gillar detta
 • 2011-08-10

  Spontant omdöme
  Marie D skrev om SlopeTrotter Skitours
  Åkt många gånger med Slopetrotter lika nöjd varje gång. Läs mer
  gillar detta
 • 2011-08-10

  Spontant omdöme
  Monica J skrev om SlopeTrotter Skitours
  Vi hade en kanonvecka i St Anton förra året V6 med Slopetrotters.
  Alexandra var den guiden vi hade mest kontakt med, henne var vi väldigt nöjda med !!!
  Gullig, rolig å glad tjej, precis som guidar ska vara !!! Läs mer
  gillar detta

Bästa Resebyråerna nära SlopeTrotter Skitours:

La Villa (654m)
4.6 i betyg av 305 omdömen
Agneta B Agneta B tycker:
“Vi hade tidigare bokat konfere...” Läs mer
4.9 i betyg av 133 omdömen
GO Cruising (950m)
4.7 i betyg av 201 omdömen
Allinc (987m)
4.1 i betyg av 484 omdömen

Karta

Kategorier

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco