Resebyrå på Norrmalm

17 rekommenderade resebyråer på Norrmalm, Stockholm

• Lars J
    Lars J: Nyligen hemkomna från den fjärde resan med Indcen Resor, och Micke har levererat ännu en gång. Vi ville till Malaysia i samband med vår 30-åriga bröllopsdag och vände oss då till Micke. Som vanligt var han lyhörd och snabb, och utifrån våra önskemål och budget tog han fram ett komplett förslag med Kuala Lumpor, Redang Island och Perhentian Kecil, inklusive alla transfers. Vi hade bra boende centralt beläget i KL samt två härliga Resorts för sol, bad, och snorkling, samt att samtliga transfers fungerade perfekt. Vi rekommenderar alla att kontakta Micke på Indcen Resor om ni funderar på att resa till Indiska Oceanen eller Asien. Lars och Anette Jönsson
  • Driver du resebyrå i Norrmalm?

• 246 omdömen
    Ljótur M
    Ljótur M: Jag har i över 10år haft med Islandia Resor att göra och har från första dag tyck att här är ett företag med personlig service som bemödar sig om att lösa kundens önskemål. Att alltid bli bemött med trevlighet och kunnande från de företag som jag kommer i daglig kontakt med är inte helt självklart i dag. Där står Islanda Resor fremst bland sina lika.
  • 26 omdömen
  • 1 omdöme
    Sven L
    Sven L: Sveriges bästa cigarrbutik. Trevlig personal och ett brett sortiment!
  • Andreas G
    Andreas G: En liten mysig butik med trevligt bemötande . Stockholms bästa utbud till dom bästa priserna!
  • 10 omdömen
  • 16 omdömen
  • 4 omdömen
  • 2 omdömen
  • 5 omdömen
    Andreas E
    Andreas E: Jättebra service, allt går snabbt och smidigt. Vi kunde inte landa på grund av hårda vindar och Airtours fixade omedelbart övernattningshotell. När vi kom hem tog det två dagar innan förseningsintyget kom med posten utan att vi ens behövde säga till. Har inget att klaga på. Hotellet var lite sunkigt, men vad kan man vänta sig när man betalar löjliga 3000 pix för en vecka.
  • 4 omdömen
  • Driver du resebyrå i Norrmalm?

• 2 omdömen