Indcen Resor

Indcen Resor

5.0 / 5 baserat på 48 omdömen
Vi är en traditionell resebyrå med personlig service.

Välkommen att besöka oss (Olof Palmes gata 12 - T-hötörget) eller prata per telefon 08-562 65 000 eller skicka maila (info@indcen.se).

Hos oss kan Ni boka flyg till hela världen. Vi är högst specialicerade på skräddarsydda resor bl a till Indien, Indiska Oceanen, Fj. Östern och Öst Afrika (m fl).

Vi har även special avtals flygbiljetter tex.
+ med extra bagage (upptill 2 x 23kg check in)
+ ombokningsbara biljetter

Vi hjälper våra kunder hela vägen - hjärtligt välkomna till oss!

Indcen Resor - reseskräddaren - sedan 1990

Utmärkelser

48 omdömen om Indcen Resor

Sedan starten hos Reco 2021
 • 2023-03-22 Spontant omdöme
  Vi glömmer aldrig vår resa till unika Sun Siyam Vilu Reef - Maldiverna (februari 2023). Det var fantastiskt på alla sätt! Stort tack till Micke som höll oss i handen hela vägen. Från guidning till vilka platser som är bäst till själva bokningen och alla frågor innan avresa. Detta var vår första flygresa med barnen (8 och 11 år gamla) och även vår bröllopsresa och allt blev helt perfekt! Vill ni ha en lugn och skön semester i paradiset, på en perfekt strand med turkost vatten och med ett dessutom mycket fint husrev att snorkla vid, så är det hit ni ska åka. Vi fick se sköldpaddor, delfiner utanför husrevet och fiskar som taget från ett akvarium. Personalen på ön är helt fantastisk och man vill aldrig åka hem. Rekommenderar all inclusive paketet, man kan inte annat än att vara toppnöjd! God mat och flera restauranger att välja mellan. Vi hade totalt 14 nätter (med in och utresa) och det kändes inte för länge på denna paradisö. Vi kommer absolut boka fler resor med indcen resor! Vi saknar Maldiverna redan. Stort tack igen för att ha lyckats hitta vår drömresa till paradiset!

  Patrycja & Michael med barnen
  Gilla
 • 2023-03-09 Insamlad av företaget
  Trots kort framförhållning lyckades Micke på Indcen ordna en synnerligen utmärkt och trevlig sportlovsvistelse på fantastiska (och säkra) Mauritius!

  Våra samtliga förväntningar överträffades från mottagning på flygplatsen till hotellet med utmärkt personal och trevlig underhållning varje kväll. Fantastiska rena stränder och kristallklart vatten gjorde inte vår vistelse sämre:-)
  Gilla
 • 2023-03-09 Insamlad av företaget
  Engagerad, kunnig personal. Fick många bra tips. Vi reste till maldiverna och resan blev helt fantastisk.
  Gilla
 • skrev om Indcen Resor
  2023-03-02 Insamlad av företaget
  Bemötande var Perfect 👍
  Uppfyllde alla mina förväntningar
  Gilla
 • 2023-02-28 Spontant omdöme
  Vår första resa till Maldiverna och Sun Siyam Iru Fushi bokades via Micke på Indcen. Micke svarade snabbt på våra frågor och med sakliga och förtroendegivande svar vilket gjorde vårt val av resmål enklare. Vi är oerhört nöjda med vår resa och kommer återkomma till Micke när det blir dags för vår nästa resa. /Henric med familj
  Gilla
 • 2023-02-15 Insamlad av företaget
  Very good service. Reasonable airfares and wonderful staff.
  Gilla
 • 2023-02-09 Insamlad av företaget
  Mycket professionellt och bra resebyrå, sakkunnig, konkurrenskraftig priser, och mycket bra "after sales"service, som är mycket viktigt för mig.
  Gilla
 • skrev om Indcen Resor
  2023-01-23 Insamlad av företaget
  Vi har bar haft kontakt med Micke men dom resor som han plockat ihop till oss har hitintills varit helt fantastiska. Dom har kostat en hel del men varit mycket bra!
  Gilla
 • 2023-01-19 Insamlad av företaget
  Blev generellt väl bemötta. Vi förväntade oss en välorganiserad resa med guider som var proffsiga och att vi skulle känna oss trygga med service. Vi tycker att hela resan hade god kvalitet. Bra valda upplevelser, duktiga guider o bra hotell. Även de transporter vi reste med var mycket bra. Mycket nöjda med denna resa och skulle absolut kunna rekomendera andra som vill ha en bra skräddarsydd resa i Indien att resa med Indcen.
  Gilla
 • 2023-01-18 Insamlad av företaget
  Jag och min familj har haft Indcen som researrangör vid flera tillfällen! (Indien, Maldiverna, Seychellerna och Dubai)
  Vi har alltid fått bra service och information och tips och våra resor har alltid varit välorganiserade. En extra eloge till Micke som hjälpt oss!
  Gilla
 • 2023-01-18 Insamlad av företaget
  STORT tack till Micke på Indcen som snabbt svarade på min förfråga OCH fixade resan till Seyschellerna : tre olika öar, fint boende och bra tider trots att min förfråga kom in i "sista minuten-"...Hjälpsam, tålmodig och lyhörd! Bra förslag på upplägg...Vi återkommer till öarna och till er:-)
  Gilla
 • 2023-01-16 Insamlad av företaget
  Vi fick suverän rådgivning och bokning av Micke och resan blev ännu bättre än vad han sagt.
  Gilla
 • skrev om Indcen Resor
  2022-10-26 Insamlad av företaget
  Good advice and handling to customer
  Gilla
 • 2022-10-11 Insamlad av företaget
  Fick hjälp med att ordna turistkort till Kuba. Väldigt snabb och trevlig service!
  Gilla
 • 2022-04-08 Insamlad av företaget
  Vi kan varmt rekommendera Indcen resor. Det var våran andra resa som vi bokade med dom, allt har fungerat perfekt på båda resorna. Första resan var en kombiresa till Maldiverna the standard och en rund resa i Sri Lanka. Nu återvände vi till Maldiverna igen men nu till sunsiyam Word och det överträffade våra förväntningar det var helt otroligt fantastiskt. Tack för hjälpen med planering till Paradiset. Vi bokade för 2021 men på grund av pandemin så kände vi oss lite osäkra. Vi kontaktade då Indcen och Micke som fixade allt med flytt, ombokning mm till nu i mars 2022 istället, det verkar aldrig vara några problem med att få hjälp. Vi kommer garanterat att återkomma till dom nästa gång vi ska ut i världen. Det är helt otroligt smidigt man säger vad man önskar så fixar dom förslag på resmål. När man vill till paradiset vill man ju att allt ska vara perfekt och dom kan din sak. Vi har bara upplevt allt positivt så varma rekommendationer från oss Niklas och Susanne. Vi har planer för 2024 så vi återkommer 👌🙏
  Gilla
 • 2022-03-21 Insamlad av företaget
  Bra bemötande och snabb service, vilket vi förväntade oss efter liknande erfarenheter av Indcen tidigare. De motsvarar helt klart dessa förväntningar. Vi köpte en resa som vi var mycket nöjda med på alla sätt och vis.
  Gilla
 • 2022-03-04 Insamlad av företaget
  Excellent service and very helpfull to assist booking your trips
  Gilla
 • 2022-02-25 Insamlad av företaget
  Trevligt och proffesionellt bemötande. God kunskap om resmålet och snabb återkoppling vid frågor inför bokning och efter bokning av resa.
  Gilla
 • 2022-02-22 Insamlad av företaget
  Jag brukar köpa min rese biljetter från Indcen Resor för att bolaget har utmärkt service nivå, förmåga att hantera saker snabbt på att bra sättet. Ett service inriktad bolag.
  Gilla
 • 2022-02-22 Insamlad av företaget
  Jag har köpt resor hos Indcens sedan 2001, ibland sk stora resor vilket innebär: resor för artister från Indien, Mellanöstern, Syd-Europa och Nordnorge till Stockholm, t.o.r. Jag/vi har blivit mycket vänligt bemött, fått hjälp och råd på många olika sätt. Det har känts tryggt att ha Indcens "i ryggen". - även ha dem som bollplank. Den enda lilla invändningen är: med tanke på alla 100-tals resor som jag och Vox Pacis köpt hade det kanske varit på sin plats att erbjudas en gratisresa./ Hursom helst har det varit ett långvarigt och gott samarbete under drygt 20 år som jag är glad över.
  Gilla
 • skrev om Indcen Resor
  2022-02-22 Insamlad av företaget
  Personligt och professionellt

  Köpt flyg och tågbiljetter till Indien sen tidigt nittiotal, både för mig och mina grupper. Att jag fortsatt i 30 år visar hur nöjd jag är.
  Gilla
 • 2022-02-21 Insamlad av företaget
  Snabb och smidig service. Kan verkligen rekommendera.
  Gilla
 • 2022-02-21 Insamlad av företaget
  Fantastisk service och customer service . Har köpt flygg biljetter till Indien . Hög nivå professional service och är väldigt nöjd med dem.
  Gilla
 • 2022-02-21 Insamlad av företaget
  Mycket kunnig personal, bra service och priset
  Gilla
 • skrev om Indcen Resor
  2022-02-20 Insamlad av företaget
  Jag sökte kontakt med er samarbetspartner i Indien och fick snabbt svar.
  Gilla
 • skrev om Indcen Resor
  2022-02-19 Insamlad av företaget
  Nu är vi tillbaka från en underbar vistelse i Maldiverna (Sun Siyam Veli Resort, 7 februari-8dgr) Vi är nöjda med precis allt. Boendet i en Sunset Reef Villa var fantastiskt. Tack till Micke för hjälp med planering och för den suveräna servicen.
  Hälsningar Lena & Johan
  Gilla
 • 2022-01-14 Insamlad av företaget
  Vi fick mycket bra hjälp med bokningen av vår Maldiverna-resa - som blev riktigt, riktigt lyckad! Snabba svar och bra bemötande rakt igenom från Indcens sida.
  Gilla
 • 2022-01-11 Insamlad av företaget
  LIten och personlig resebyrå med högsta trovärdighet när det gäller resor till Indien. Har använt dem flera år i rad och känner mig trygg med deras reseråd till Indien. Med extremt besvärande Covid restriktioner var deras goda bemötande avgörande.
  Gilla
 • 2022-01-10 Insamlad av företaget
  Micke är fantastisk! Två gånger har han prickat helt rätt och och vi har fått två fantastiska resor till Maldiverna. Snabb service, enormt kunnig och framförallt delar med sig av egna erfarenheter. Magi från start till mål - tack!
  Gilla
 • 2022-01-07 Insamlad av företaget
  Bästa och mest professionella bemötande jag upplevt av en resebyrå. Hjälpsamma lång bortom förväntningar och uppriktigt engagemang i dig och din resa.
  Under alla de år( snart 30) har jag fått den bästa servicen som tänkas kan.
  Vänlighet och tålamod när alla formulär ska fyllas i. Rekommenderar av hela mitt hjärta.
  Tack🙏🏽
  Gilla
 • 2021-12-17 Insamlad av företaget
  Micke outperformed our expectations .He was always available and supportive, responded super quick, has shown a high flexibility when we had change requests. He also shared in a personal way his own experience at the Kanifushi resort hence we knew what to expect when we arrived there! We will absolutely recommend Micke!
  Gilla
 • 2021-12-14 Insamlad av företaget
  Fantastik service, är supernöjd
  Gilla
 • 2021-12-12 Insamlad av företaget
  Personalen på Indcen lotsade oss tryggt och kunnigt till en fantastisk resa till Maldiverna. Väldigt smidigt med biljetter, betalning och skötte alla kontakter med resmålet. Snabba återkopplingar och proffsigt bemötande gjorde att vi kände oss fullkomligt trygga hela vägen!
  Gilla
 • 2021-12-11 Insamlad av företaget
  Vi fick en fantastiskt bra service när det gällde vår resa till Seychellerna. Bokning av flygbiljetter, hotell och transfer fungerade utmärkt.
  Indcen hade både en stor erfarenhet av resmålet och hög tillgänglighet via mejl och telefon.
  Företaget överträffade våra förväntningar.
  Gilla
 • 2021-12-11 Insamlad av företaget
  Utomordentlig kontakt i planering och uppköp av vårt eget researrangemang. Alla detaljer som bil m chaufför i 10 dagar, valda hotell och guider på alla orter var perfekta!
  Vi gör denna bedömning utifrån stor erfarenhet från många resor i olika sammanhang och delar av Indien. Vi rekommenderar denna resebyrå å det varmaste!
  Gilla
 • skrev om Indcen Resor
  2021-12-11 Insamlad av företaget
  Tillgängliga, personliga, duktiga och mycket trevliga. Kunden i fokus, precis som man vill som kund.
  Brukar alltid boka mina resor med Indcen.
  Gilla
 • skrev om Indcen Resor
  2021-12-10 Insamlad av företaget
  Engagerad personal som hittar alternativa lösningar snabbt och skickligt.
  Gilla
 • skrev om Indcen Resor
  2021-12-09 Insamlad av företaget
  Vi besökte två olika atoller i Maldiverna. Perfekt upplägg o öarna var fantastiska. Micke ordnade det perfekt för oss! Så nöjda!
  Gilla
 • 2021-12-09 Insamlad av företaget
  Uppfyllt alla mina förväntningar. Helnöjd!
  Gilla
 • skrev om Indcen Resor
  2021-12-09 Insamlad av företaget
  Kan sin sak, lätta att nå och väldigt hjälpsamma.
  Dom kan indien innan och utan och har även folk på plats där!
  Känner mig trygg när jag bokat resa via Indcen resor för då vet jag att jag alltid kommer att få hjälp om jag behöver det
  Tack vare Indcen resor kom jag hem ifrån indien då det blev look down. Hade aldrig lyckats fixa så att jag kom med ett chartrat flyg utan deras hjälp!
  Jag litar på Indcen resor och dom litar på mig som kund så vi har en bra relation och jag rekommenderar dom varmt till mina vänner och även kursdeltagare som jag reser med till indien
  Gilla
 • 2021-12-09 Insamlad av företaget
  Fick förslag på resa till Maldiverna som blev den bästa resan vi gjort. Fick verkligen bra service och bemötande samt resan till ett jättebra pris! Trovärdigt och prisvärt, kommer anlita Indien resor igen!
  Gilla
 • 2021-12-09 Insamlad av företaget
  Trevligt, pålitligt, kom med förslag som gynnade oss mycket. Återkommer när det blir dags nästa gång, helt klart.
  Gilla
 • skrev om Indcen Resor
  2021-12-08 Insamlad av företaget
  Bemött proffesionalt, köpte biljetter flera tillfälle till Indien.
  Gilla
 • 2021-12-08 Insamlad av företaget
  Supporten o kunskapen från säljaren var helt fantastisk
  Gilla
 • 2021-12-07 Insamlad av företaget
  mycket bra personlig service,hjälpsom personal.
  Gilla
 • 2021-12-07 Insamlad av företaget
  * Hjälpsamma, flexibla, lyhörda, vänliga
  * De gick out of the way att hjälpa mig och mina barn med våra Indien resor
  * Köpt alla mina Indien resor bara genom Indcen. Är mycket nöjd
  Gilla
 • 2021-12-07 Insamlad av företaget
  Det är inte ett enkelt reseföretag utan ett ansvarsfullt, alltid vid din sida reseföretag. Lita på dem fullt ut, särskilt i dessa aldrig tidigare skådade tider
  Gilla
 • skrev om Indcen Resor
  2013-08-17 Spontant omdöme
  Jag har använt mig av India Center - Indcen för att boka flygresor, inte bara till Indien utan också till Kenya, Egypten, Kina, Indonesien, Japan och Malaysia. De är helt enkelt bäst på resebyråservice - korrekta, snabba, hjälpsamma, trevliga och mycket prisvärda. En stor eloge till Stani och övrig personal!
  Gilla