KILROY Sweden AB

KILROY Sweden AB

Ring 0771-54 57 69 www.kilroytravels.se
Omdömen totalt
3
Snittbetyg
1.7

Om företaget

KILROY travels Offers individual travel experiences to students and other young people. Operates in Denmark, Finland, Norway, Sweden and the Netherlands¦ Go before it's too late!

Skriv ett omdöme

3 omdömen om KILROY Sweden AB

Visar 3 omdömen med 1.7 i snittbetyg
JOHAN B
Skrev om KILROY Sweden AB

Jag har aldrig i hela mitt liv varit med om ett så fruktansvärt uselt bemötande. Inte nog med att man får sitta i jättelånga telefonköer varje gång man skall försöka få tag i någon. När man väl kommer fram så låter det som att de pratar i en burk. Man hör knappt vad de säger. Påtalar man detta så blir de otrevliga direkt. När man väl försöker få hjälp med sin bokade resa så antingen hittar de inte resan eller så hänvisar de till en annan kollega som inte är på plats. Påtalar man deras icke vilja att hjälpa till så säger... 

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Reco tipsar!
La Villa Travel
4.6/5 i betyg av 421 omdömen 4.6 av 421 omdömen
BadgeThreeYears

Professionellt och gemytligt.

Maria I
Skrev om KILROY Sweden AB

Oseriös aktör! Vill varna alla för det här företaget. Försöker boka resa och sitter nu utan resa trots att jag har betalat Kilroy drygt 104000SEK. De säger att de ska betala tillbaka pengarna (vet inte varför jag ska tro på det men det hoppas jag VERKLIGEN) och det gör ju inte att de rättar till efter sig eftersom det tar ca 3 dagar och det innebär att familjen inte får någon resa. Trist bemötande - jag bokar och betalar och det gör ingenting för att försöka rätta till det hela. Stelbent att skylla på sina underleverantörer.

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Veronica S
Skrev om KILROY Sweden AB

Bra utbud på resor, då de kan hjälpa till med allt från kortare resor till årslånga äventyr och jorden-runt-resor. Har själv rest med dem, och det fungerade bra. Fick dock inte all den hjälp jag behövde innan bokning (info om visum och liknande) utan fick ta reda på det själv genom att ringa runt en del, men det löste sig till slut.

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Reco tipsar!
Kenzan Tours
4.7/5 i betyg av 309 omdömen 4.7 av 309 omdömen
BadgeTwoYears

Kenzan arrangerade en safari till Tanzania för mig i juni 2023. Från första sonderande mejlet och genom hela bokningsprocessen fick jag ett

Filtrera omdömen