Lotus Travel

Lotus Travel

www.lotustravel.se
  • Badge2026
4.6

Lotus Travel – Guidade upplevelser för livet Lotus Travel grundades 1991 och har sedan dess hjälpt tusentals resenärer att upptäcka världen genom inspirerande gruppresor, temaresor och skräd­arsydda resor med fokus på kvalitet, innehåll och kultur. Vi kombinerar erfarenhet med personlig service, kunniga guider och ett starkt...

27 omdömen om Lotus Travel

Sedan starten hos Reco 2026

Elisabeth L
Skrev om Lotus Travel

Allt funkade klockrent. Vi hade en skräddarsydd resa. Trygga chaufförer, bra guider och fina hotell. Vår kontakt i Indien löste alltid våra problem och funderingar. Vi skrev en recension åt Lotus då vi kom hem och fick snabb återkoppling. Kan varmt rekommendera detta resebolag.

Lars Harry A
Skrev om Lotus Travel

Lotus Travel hade ett mycket bra bemötande och hjälpte till så att allt blev som vi ville ha det efter att resan blivit ombokad. När resan väl var fungerade allt mycket bra med en utmärkt guide och med bra hotellrum som var bra belägna.

Per Tore Stellan N

En underbar resa/ upplevelse!!!!!!

Eva Elisabeth M
Skrev om Lotus Travel

Spännande utbud, hållbart, snabba på att svara och agera. Vänliga. Fick det som utlovades. Bra information. Allt fungerade enligt plan.

Afsaneh A
Skrev om Lotus Travel

Det var min första resa med Lotu Travel och hade höga förväntningar om de. Hela resan var väldigt välplanerat från flyget, hotellet och guiden platserna jag fick uppleva, kändes riktigt bra lyxig och bra. Det uppfyllde mer än vad jag hade förväntat mig av Lotus Travel. Framöver kommer jag att resa mest med Lotus Travel.

Rolf Peter L
Skrev om Lotus Travel

Mycket bra bemötande av Lotus Travel. Våra förväntningar var höga. Vi har rest med dom tidigare. Vi köpte en resa till Vietnam.

eva l
Skrev om Lotus Travel

Vi åkte på ”Storslagna Kina” en kort och intensiv resa med en fantastisk guide, Li Jia ”Lisa” Vi fick många upplevelser på kort tid, passade oss perfekt! Det negativa jag upplevde var att det blev lite stressigt på varje utflyktsmål, inte mycket tid att själv få njuta en stund. Tack Lotus för en bra resa :)

Katarina J
Skrev om Lotus Travel

Jag är väldigt nöjd med min resa till Japan

Ethel Kristina A
Skrev om Lotus Travel

Bra arrangerat med flera aktivitet som var intressanta. Lagom varierat. Fantastiska hotell. Det kunde dock vara en dag till i Saigon så man hann se staden. Ett extra plus var vår eminenta reseledare Danne.Återkommer gärna på fler resor med er.

Madelene G
Skrev om Lotus Travel

Det var första gången vi åkte på gruppresa och jag kan varmt rekommendera både att åka på gruppresa och att resa med Lotus. Det var trevligt att dela upplevelsen med andra och skönt att slippa boka och fixa allt själv. Så upplevelsen var absolut mycket bättre än förväntat. Sammanfattningsvis var Klassiska Vietnam med Lotus en intressant och välarrangerad resa med en kunnig, lugn och trygg guide.

Lars E
Skrev om Lotus Travel

Till att börja med hade vi en alldeles fantastisk reseledare som hade mycket humor och bjöd på sig själv. Att han sedan var otroligt kunnig om resmålet gjorde ju inte resan sämre. Överlag lagom långa dagar och ett par tre lediga dagar i programmet gjorde att man aldrig kände sig trött. Besöksmålen gav mig en mycket bättre insikt i Japan, förr i tiden och idag. Resan med detta upplägg rekommenderas.

Lena Louise N
Skrev om Lotus Travel

Jag blev bra bemött av Lotus Travel. Snabba svar på mail och på telefon. Vi köpte en gruppresa. För långa dagar med mycket långa utflykter. Vi ville ha lite egen tid. Måltiderna var inte så bra planerade middag direkt när man kom från en långflygning. Likaså en fin middag sista kvällen då vi skulle resa hem. Inte bra enligt mig.Stress,stress… M.V.H Lena Louise

Håkan Ö
Skrev om Lotus Travel

Allt från att få vägledning till resmål , service och rådgivning innan avresan samt flyg, guide, Hotel och transporter på resmålet av bästa kvalité.

John Peter E
Skrev om Lotus Travel

Allt fungerade perfekt, bra hotell och guider. Toppenteam

Per-Arne A
Skrev om Lotus Travel

Kan bara ge en recension av en resa till Indien och göra en gämförelse med resor via Rolfs flyg & buss. Resan till Indien var innehållsrik och bra organiserad samt bra reseledare. Vi fick ut det vi i stort sett ville av resan och är nöjda. Det enda jag egentligen kan tycka är att prisnivån är något hög när jag jämför mot Rolfs resor. Lotus och Rolfs har liknande koncept vad gäller upplägg, innehåll och standard på service och hotell. Något som störde mig var att det blev "dö tid" sista tiden i Varanasi. En eftermiddag och...

Ylva B
Skrev om Lotus Travel

Alltid otroligt roligt resa medelpris och alltid med proffsiga guider. Fina hotel och lär mig mycket om det land jag varit i. Åker bara med Lotus sedan flera år. Helt enkelt för att det är kvalité på allt.

Karin Maria O
Skrev om Lotus Travel

Jättebra guide i början av resan som lärde oss allt om Japan. Programmet var som en vanlig turistresa, trots att vi hade speciella önskemål. Resorna till/från flyg och mellan hotell fungerade jättebra. Men de missade att tala om att vi skulle bokat bussresan till Shirakawa-go en månad i förväg (en utflykt som vi skulle göra själva enligt programmet). Annars helt okej.

Eva Helene W
Skrev om Lotus Travel

Jag har rest med Lotus Travel två gånger. Det är det resebolaget jag är mest nöjd med. Fint bemötande och mycket kunnig personal inkl guide. Lotus väljer lite bättre hotell och områden än andra liknande stora bolag. Extra uppskattat är att gurpperna är mindre än hos andra bolag. Det är modernt och anpassat efter verkligheten. Hela planeten avskyr stora turistgrupper. Jag reser helst med Lotus resor i framtiden.

Åsa Anna Myung B
Skrev om Lotus Travel

Vi är en familj på fyra personer som ville besöka Sydkorea. Via mejl beskrev vi i stora drag vad vi ville få ut av resan samt hur länge vi kunde vara borta. Från första kontakt till resan var bokad, klar och betalad fick vi tydlig information och snabb återkoppling på våra frågor. Alla bokningar - transfers, upplevelser, guider, biljetter m.m som bokats av Lotus i förväg, fungerade perfekt på plats. Vi är mycket nöjda med vår skräddarsydda resa till Sydkorea! Tack Lotus travel!

Birgitta S
Skrev om Lotus Travel

Trevligt bemötande och god service hela vägen !

Monica Eva Helene L

Bra upplägg på resan med intressanta och verklighetsnära utflykter. Lagom blandning av gemensamma aktiviteter och egen tid. Lagom stora grupper.

Karin G
Skrev om Lotus Travel

Fantastisk resa till Vietnam med er väldigt kunniga guide; Danne. Resan var mycket intressant med väl utvalda ställen vi besökte. Lotus Travel tog mycket god hand om oss och löste enkelt och tryggt det vi efterfrågade.

Staffan W
Skrev om Lotus Travel

Personlig, snabb och kunnig service för resor i Sydostasien/Kina. Utmärkta guider och tips på sevärdheter. Vi hade inga förväntningar. Vi önskade råd och förmedling av tjänster för två egna resor under 2025 dels till Hennan provinsen i Kina , dels Singapore/Malaysia. Cirka 14 dagar rundresor, vardera med hotell, lokala guider, tåg, taxi, flyg etc. Det blev perfekt skräddarsytt. Så bra så att en god vän med sällskap gör om den ena av våra resor i Lotus regi nu i februari.

Antonia B
Skrev om Lotus Travel

Väldigt bra! Mycket till hjälp och underlättade rejält!

Svar från Lotus Travel

Hej Antonia - härligt att höra! Stort tack för fint betyg. Bästa hälsningar från oss alla på Lotus Travel

Anette S
Skrev om Lotus Travel

Mycket bra rea till Sydkorea och Taiwan. Allt flöt på bra. Mycket bra reseledare. Han var mycket kunnig och hjälpsam. Jag kan verkligen rekommenderar Lotus travel

Svar från Lotus Travel

Hej! Vad roligt att du är så nöjd med din resa till Sydkorea och Taiwan. Vi hälsar så gott till Magnus och önskar er välkomna tillbaka nästa gång reslusten gör sig påmind. Många hälsningar från oss på Lotus Travel.

Trausti K
Skrev om Lotus Travel

Har använt Lotus Travel vi 3 olika tillfällen, en gång till Japan och två gånger när jag ordnade grupp resor till Kina och S-Korea. Fullständigt outstanding!! Allt i från kontakten i Sverige, med planering och servicen med guider på plats på resmålen. Vet inte hur man hade kunnat gjort det bättre. Hade jag kunnat ge dom 6* så hade jag gjort det.

Svar från Lotus Travel

Hej Trausti - stort tack för ett så fint omdöme. Vi är såklart toppenglada att vi kunnat leverera härliga reseupplevelser till dig och ser fram emot att fortsätta på samma sätt. Många hälsningar från Ulrica med kollegor

Soran S
Skrev om Lotus Travel

Väl organsiserad och bra vald av hotel runt tur.

Svar från Lotus Travel

Hej Soran och tack för fint omdöme om er resa. Varmt välkommen tillbaka en annan gång hälsar vi på Lotus Travel

Magnus J
Skrev om Lotus Travel

Allt från första stund fick jag svar på alla frågor och fantastiskt bemötande. Resan var mycket välplanerad och allt stämde enligt mina förväntningar. Alla resor vi gjorde under denna vistelse fungerade strålande, på minuten hela tiden. Bra hotel rakt igenom, bra resmål, trevliga och pålästa inhemska guider. Sen till sist så var Lotus egen guide helt fantastisk. Mycket kunnig och otroligt hjälpsam. Kan inte önska annat av denna resa. Nu ska spargrisen fyllas, för det kommer garanterat bli fler resor med Lotus Travel. Ett stort tack Magnus Jansson

Svar från Lotus Travel

Hej Magnus, vad roligt att höra att du är så nöjd med din Japan-resa! Vi ser fram emot att ordna fler resor till dig och familjen i framtiden. Varma hälsningar från Ulrica med kollegor.