Resebyrå i Skåne

Osby  (1 st)
Sjöbo  (1 st)
Burlöv  (1 st)
  • Jan-olof J
    Jan-olof J: Vi skulle fira min födelsedag så jag tog kontakt med Anders på Tourpacific för att få några förslag som passade oss, vi var 8 personer. Jag fick snabbt några bra förslag på resa och efter en dialog med Anders så hittade vi det perfekta resmålet, Jawakara på Maldiverna. Jawakara levde upp till allt som vi fått beskrivet. När vi reser med Tourpacific så känner vi oss trygga med att vi får en superbra semester, de kan verkligen sina resmål. Vi köpte en resa för åtta personer med flyg och boende i strandvillor med pool med all-inclusive på Jawakara. Jag kan verkligen rekommendera Tourpacific och Anders Persson om ni vill ha en fantastisk semester. Vi är väldigt nöjda med all kontakt och support för resan. Vi kommer boka nästa resa med Anders på Tourpacific!
  • Gustav P
    Gustav P: Under mitt sabbatsår efter gymnasiet bestämde jag mig för att jag ville vidga mina vyer. Jag fick då höra om Ski & Work som hjälpte till att ordna säsong i Kanada, inklusive visum och jobb. Det lät direkt väldigt spännande, och efter ett riktigt bra samtal med Linda på Saccomässan i Malmö var jag helt säker på att jag ville åka till Kanada. Linda, som hjälper till genom hela ansökningsprocessen, är otroligt hjälpsam och ger tydlig information samtidigt som hon har ett väldigt trevligt bemötande. Jag spenderade min säsong i Banff i Kanada, och det är fortfarande en av de bästa perioderna i mitt liv. Det hade inte varit möjligt utan hjälpen från Linda på Ski & Work.
  • Vill du ha hjälp av personal som själva har upplevt världens alla hörn? Då är vi på AOB travel ett pålitligt alternativ då vi kan guida, vägleda och hjälpa dig mot ditt drömresmål.
    Jenny A
    Jenny A: Bokade en kryssning till Karibien med man och 2 tonåringar. Super fin service med erfaren personal som gärna tog sig tid att förutom hjälpa till med själva resan ge många fina tips på allt såsom utflykter restauranger och annat som kan vara bra att veta! Kan varmt rekommendera denna resebyrån.
  • 172 omdömen
    Christer N
    Christer N: Köpte ett semesterboende i Italien. inga bekymmer, och beskrivningen stämde med verkligheten.
    Lars Erik W
    Lars Erik W: Mycket trevlig och kunniga om hela Amerika, men även Västindien.
    Anders E
    Anders E: Proffsigt bemötande, serviceminded.
    Jannie V
    Jannie V: Fantastisk researrangör o guide
  • anders H
    anders H: Lätt. Lätt!! LÄTT!!! I övrigt riktigt bra priser och trevlig personal /Anders
  • Jan-christer René D
    Jan-christer René D:
    Lars-Åke J
    Lars-Åke J: njutbar om resa & väder och i direktsändning få få uppleva en framtida resa
    Willy J
    Willy J: En Service utöver vad som kunne väntas. Ett mottagande som inte lämnar något att önska.
    Annica K
    Annica K: Senaste resan var toppen, skönt att se när allt fungerar
  • Åsa W
    Åsa W: Jag är supernöjd med Flygstolen som har hjälpt mig att boka min resa till Thailadnd. Extra plus för att de finns på Twitter och där ger snabb respons när man behölver det.