Ski & Work

Ski & Work

skiandwork.se
  • Badge2025

Ski & Work – Din snabbaste och tryggaste väg till en säsong i Kanada! Ski & Work är det Malmöbaserade familjeföretaget som är experter på att förverkliga drömmen om att säsonga i några av Kanadas främsta skidorter. Vårt uppdrag är att göra processen smidig, trygg och garantera dig en vinter fylld av Powder, work and fun! Vi...

15 omdömen om Ski & Work

Maja J
Skrev om Ski & Work

Linda har varit superbra och snäll genom hela processen. Alltid känt mig trygg, alltid kunnat fråga henne frågor om minsta lilla och aldrig känt mig orolig över något när jag haft Linda/Ski&Work till hjälp. Fick hjälp med jobb, kontaktuppgifter till mitt boende och det är jag henne väldigt tacksam för! Hade en helt underbar tid i Kanada, och Linda var en stor medhjälp till det hela, hade inte gått utan!

Svar från Ski & Work

Maja, Så glad jag är att du är nöjd med hela processen och speciellt din tid i Kanada. Du verkade lite tveksam första gången jag träffade dig över en fika men sedan var du modigt målmedveten med att du skulle säsonga i Kanada och så blev det!

Lisa J
Skrev om Ski & Work

Linda och Ski&Work var helt fantastiska att ha att göra med, enkel och bra kommunikation, tydliga instruktioner och svarade direkt på samtliga frågor vi hade i processen. Till och med kl 06 på flygplatsen när min dotter skulle resa iväg! Vi var nervösa, både jag som förälder och min dotter som den som åkte men vi är båda så oerhört glada att vi tog denna chans och att vi tog hjälp och vägleddes rätt av Linda! Skulle rekommendera vem som helst att använda sig av Ski&Work, man känner sig trygg genom allt!

Svar från Ski & Work

Lisa, Härlig att höra att du som förälder ävern kände dig trygg med att skicka i väg din dotter med Ski&Work. Jag strävar att finnas där för mina kunder men även för eventuellt oroliga föräldrar. Tack för ditt fina omdöme!

Marlon H
Skrev om Ski & Work

Helt fantastisk upplevelse! Fick hjälp med visum och jobb samt rekommendation till boende. Fått minnen för livet!!! Väldigt tacksam för Ski&work och kan varmt rekommendera dem!

Lisa J gillar detta
Svar från Ski & Work

Tack Marlon för ditt positiva svar! Jag är så glad att du har fina minnen från din tid i Kanada och att du är nöjd med Ski&Work.

Jacob O
Skrev om Ski & Work

Väldigt bra upplevelse och rekommenderar alla som funderar på att ta steget och åka. Åkte säsongen 18/19 till Sunshine Village och har längtat tillbaka varje år sedan dess.

Svar från Ski & Work

Jacob, tack för att du tog dig tid att svara. Så kul att du var nöjd med din säsong i Kanada. Mycket skidåkning blev det i alla fall:)

Rebecka J
Skrev om Ski & Work

Linda är underbar och så otroligt hjälpsam! Jag var så nervös inför hela visumprocessen men hon var med varje steg och hjälpte mig. Hon gjorde verkligen en stor insats för min vistelse i Kanada och jag kan helhjärtat säga att hon var värd varje krona och mer!🫶

Svar från Ski & Work

Tack för ditt fina omdöme Rebecka! Min son som inspirerade mig att starta Ski&Work var så nervös när han skulle i väg för många år sedan. Därför är ett av mina huvudmål att stötta de som reser själva och jag är så glad att du kände att Ski&Work lyckades med det.

Emma D
Skrev om Ski & Work

Linda var så trevlig och fick mig att känna mig trygg och förstå hela processen! Fick hjälp i detalj för hur jag skulle söka visum och fick snabbt svar på alla frågor och funderingar jag hade. Jag hade en mycket bra upplevelse av ski and work och har rekommenderat de till många!

Svar från Ski & Work

Tack Emma för ditt positiva omdöme. Det betyder så mycket för mig att du och alla kunder är nöjda. Så kul att du rekommenderar Ski&Work!

Mathilda M
Skrev om Ski & Work

Väldigt bra bemötande och tillgänglighet. Man fick allt svar fort och Linda är väldigt hjälpsam. Tyvärr löste det sig inte med jobb/boende på den skidorten jag önskade vilket drar ned betyget. Men allt löste ju sig i slutändan :)

Svar från Ski & Work

Hej Mathilda, Tack för ditt omdöme! I bland kan man inte få jobb på den skidorten man helst önskar och det är jag noga med att meddela. I undantagsfall är det någon som inte får jobb alls och då betalar Ski&Work såklart tillbaka hela avgiften.

Johanna O
Skrev om Ski & Work

Mycket bra och personlig service. Alltid lätt att få kontakt och snabba svar på frågor. Det ända som önskas i övrigt är mer kontakt när man väl är över för att se att allt går bra.

Svar från Ski & Work

Hej Johanna, Tack för att du tog dig tid att svara och att du i det stora hela är nöjd med Ski&Work. Det är alltid en balansgång för mig hur mycket jag ska höra av mig när mina kunder är i väg men jag tar med mig din feedback!

Måns L
Skrev om Ski & Work

Otroligt bra hjälp. Kunde inte varit mer nöjd!

Svar från Ski & Work

Tack Måns för ditt fina omdöme. Jag är glad att du är nöjd med din upplevelse med Ski&Work och framför allt Kanada!

Bjarne R
Skrev om Ski & Work

En trygg och kompetent stöd under hela resan från ansökan till slutet av säsongen.

Svar från Ski & Work

Tack Bjarne för ditt positiva omdöme! Jag är glad att du uppskattade stödet du fick.

Johannes B
Skrev om Ski & Work

Mycket bra hjälp med visum och jobb.

Svar från Ski & Work

Johannes, Tack för ditt omdöme och att du kände att Ski&Work gav bra hjälp!

Adine A
Skrev om Ski & Work

Linda gav ett personligt och trevligt bemötande och hjälp med allt från visumansökan till CV-gransking och rådgivning kring val av ort. Hon var väldigt flexibel och det var tydligt att hon verkligen brann för sitt jobb!

Svar från Ski & Work

Tack Adine för ditt omdöme! Mitt mål med Ski&Work är att allt ska bli så bra som möjligt för varje kund så det är kul att du kände att jag gav personlig och trevlig service!

Astrid ‭ G
Skrev om Ski & Work

Jag blev mycket bra bemött och fick en otrolig service. Linda fanns där för en genom hela processen, även under själva säsongen, och kunde besvara alla ens frågor eller hjälpa så gott hon kunde. Det uppskattas otroligt mycket speciellt när man åker till ett land där man inte har varit innan. Jag förväntade mig bra service och även att få en fantastisk tid i Kanada vilket var exakt vad jag fick. Utan Ski&work hade själva processen varit mycket mer komplicerad och jag är säker på att det inte hade blivit så bra som det blev. Stort tack!

Svar från Ski & Work

Tack själv Astrid och även för ditt fina omdöme! Ski&Work strävar alltid efter att det ska bli så bra och smidigt som möjligt för alla kunder och att det ska kännas tryggt. Kanada är ju långt bort och de flesta som du har inte varit där tidigare.

Gustav B
Skrev om Ski & Work

Min upplevelse har bara varit bra med ski & work. Hjälp med allt på vägen till jobbet och skidåkningen. Plus att svar på mina frågor alltid var snabba.

Svar från Ski & Work

Tack för ditt omdöme. Härlig att höra att din upplevelse var bra hela vägen!

Glora‬ L
Skrev om Ski & Work

Linda har varit helt fantastisk och har verkligen funnits där under min skidsäsong. Det märks hur mycket hon vill hjälpa till och att hon verkligen lägger ner tid på alla sina säsongare för att vi ska få en så bra tid i Kanada som möjligt. Linda löste både jobb och boende som passade mig jättebra utifrån mina egna önskemål och allting har gått supersmidigt. Jag är jättenöjd med min upplevelse och skulle varmt rekommendera Ski&Work!

Svar från Ski & Work

Tack Gloria för ditt omdöme och rekommendation! Vad bra att du kände att jag "fanns där" även under säsongen och att du anser att jag lyssnade på dina önskemål. Det var kul att se dig i action på jobbet i skidbutiken i Revelstoke.