Resebyrå i Stockholms län

Lidingö  (1 st)
Värmdö  (1 st)

Topp 25 resebyråer i Stockholms län

• Bo O
    Bo O: Våldigt måna om sina kunder. Väldigt trevligt bemötande, och mycket kunniga. Säljaren vi har haft kontakt med har bytt arbetsgivare så senaste beställningen gjordes där. Priserbjudanden som brukar finnas är alltid prisvärda, så det är absolut värt att kolla!
  • 2 omdömen
    Kjell P
    Kjell P: Frugan och jag bokade en show i Paris som vi skulle gått på till vår 10:e bröllopsdag som vi planerat att fira med en storstadsresa. Nu blev tyvärr frugan akut sjuk så hela resan fick ställas in och avbokas. Ticmate hjälpte till ordentligt bra och snabbt med detta, informerade och var trevliga under hela tiden (som var kort då det gick fort) och vi fick enkelt tillbaka hela beloppet utan krångel, direkt in på bankkontot. Detta är i mina ögon ett tryggt och bra företag som visat sig bry sig om sina kunder. Tack till er på Ticmate som hjälpte till. Mycket bra jobbat.
    Sven L
    Sven L: Sveriges bästa cigarrbutik. Trevlig personal och ett brett sortiment!
  • Andreas G
    Andreas G: En liten mysig butik med trevligt bemötande . Stockholms bästa utbud till dom bästa priserna!
    Roger N
    Roger N: Fantastisk service och bra utbud av semesterboende
    Maria A
    Maria A: Var med Xtravel i somras och surfade i hossegor. Jag hade aldrig surfat förut men lärde mig av deras duktiga guider. Vi var ett skönt gäng som bodde vid vattnet så man kunde surfa precis så mycket som man orkade för det var rätt krävande faktiskt. Sen valde jag även Xtravel nu i vintras till Italienska Alagna för skidsemestern. Stack ner en långhelg med ett tjejgäng. Sjukt bra service, skön känsla och väldigt prisvärt så ja det är därför jag skriver här och promotar det så stark för jag tror att alla skulle älska dessa resor om man är ute efter en resa där man lär sig något nytt och kul.
    Putrik N
    Putrik N: Väldigt bra och trevlig personal, omtänksam och otroligt kunniga. Lyssnade på vad vi önskade och gav oss sedan två alternativ som båda passade oss. Väl på plats var allt precis som de hade sagt.. kan bara säga exceptionellt bra!
  • Tobias J
    Tobias J: Har använt hotellbokningstjänsten på www.bokahotell.se vid ett flertal tillfällen och är otroligt nöjd. Lätt att söka, lätt att boka och lätt att förstå. Toppentjänst! Finns bara denna sidan när jag bokar hotell.
  • daniel r
    daniel r: Mycket trevligt bemötande, familjeföretaget med värme och värdighet. tack för er otroligt trevliga bemötande och fina resa ni ordnade åt mitt företag.
  • Gunnar A
    Gunnar A: Vilken personlig service! Hela vägen från planeringsstadiet till själva resan så fick vi oerhört bra hjälp. Gruppresan blev kanonlyckad. Professionellt bemötande. Stort tack, mycket prisvärt!
    PER A
    PER A: Åkte på kryssning till Mariehamn från Kapellskär nu coronasommaren 2020 och vill spontant ge beröm för mycket trygg och seriös hantering av trängsel och social distansering, som ändå innebar en fin upplevelse både i restaurang, butik och underhållningen på däck!
  • Per-Arne S
    Per-Arne S: Suverän resebyrå om man vill åka till karibien/västindien. De har verkligen stor kunskap och passion för karibiens härliga övärld och ger en trevlig och personlig service. Kan rekommenderas
  • 3 omdömen
    Mir A
    Mir A: Jag har använd Volando´s Money Transfer tjänst! Oslagbar service och support. Håller låga priser! Är 100% nöjd och även min släkt som hämtat ut pengarna! Mvh, Mir
  • Joanna S
    Joanna S: En jätte bra resebyrå med extremt bra service! Väldigt engagerade och trevliga. Kan speciellt rekommendera Evangeline.
    Annika L
    Annika L: Jattebra service och hjalpsam personal som gor sig besvaret att hitta losningar dar andra ger upp! Vi sokte biljetter som skulle ta oss genom flera afrikanska lander och detta var den resebyra som gav oss overlagset bast priser (nastan halva priset jamfort med vad andra erbjod) och biljetter. De har helt klart underlattat var resa och jag rekommenderar dem varmt! /Annika, Goteborg/Kapstaden
  • Jan Göte B
    Jan Göte B: Iventus är en bra och seriös resebyrå som verkligen kan rekommenderas. Vi åkte med dem till Georgien 2019. 7 fullspäckade dagar med upplevelser. All kredit till våra beundransvärda reseledare och guide, Margot och Sofia. Gruppen bestod av 26 personer från Sverige, alla trevliga och resvana. Bra komponerat arrangemang.
  • Johan N
    Johan N: Apollo tack för en lyckad semester!
  • 10 omdömen
  • 18 omdömen
  • sirpa i
    sirpa i: Kom igår från en kryssning med Cinderella. Åkte på en måndag och resesällskapet bestod mest av äldre personer. Det var lugnt, inga fyllon. Hytterna var rena och helt o.k. Underhållningen passade oss perfekt. Maten på Skärdgårdskrogen var superb,synd att inte flera uppskattade det lilla extra i matväg på Skärgårdskrogen-skaldjursplatån var nämligen av bästa kvalitet! Nästa dag blev det buffe´, mycket olika rätter att välja på. Serveringspersonalen var snabba med att plocka bort de använda tallrikarna. "Kranvinet" som ingick var lite av det blaskiga slaget. Vet inte hur det är på helgerna, kanske mera hålligång.För oss som är 50+ passar lugna kryssningar alldeles utmärkt.Hoppas Viking Line har förstått att vi är många och att de vågar satsa på liknande kryssningar, och inte bara sneglar åt öldrickande partysugen ungdom.( Som konkurrenten gör!) Jag har inget emot ungdomar, men på min kryssning vill jag har det mysigt och värdigt.
  • 2 omdömen
    Tobias B
    Tobias B: 30000 öar är precis som namnet antyder experter på skärgården. Men den sanna expertisen är humanism. Vi blev utforslade en bra bit ut i ytterskärgården, så snart vi hade satt oss i kajakerna började det regna, ordentligt. Vädret till trots möttes vi av harmoni och glada miner, Bengt arrangerade en fantastisk upplevelse till ett klart rimligt pris. Tack.
    Veronica
    Veronica: Otroligt trevligt och professionellt bemötande. De satte realistiska förväntningar inför mitt au pair-år och jag fick ett helt fantastiskt år med en underbar värdfamilj i USA
    Mariann W
    Mariann W: vi är en grupp om 9 personer som rest med transibiriska från Moskva till Peking. Vi är alla jättenöjda med Bas's arrangemang, allt var toppen och allt fungerade perfekt. Mariann med vänner