Expedia Sweden AB

Ingmar Bergmans Gata 4, 114 34 Stockholm — Visa karta

1.4 i betyg av av 11 omdömen
 

Läs vad 11 kunder tycker om Expedia Sweden AB

 • LISA W

  2020-06-20

  Spontant omdöme
  LISA W skrev om Expedia Sweden AB
  Varning! Min man fick diagnosen invasiv urinblåsecancer med spridning till lymfkörtlarna. Ska genomgå en tuff cellgiftsbehandling och se om det går att operera bort tumören. Läkare på onkologen ska skriva intyg på detta. Trots det får vi inte tillbaka hela summan utan bara hotellbokningen. Vägrar hjälpa till eller hänvisa mig högre upp. Vi har dessförinnan bokat mängder med hotellövernattningar och USA resor. Kommer aldrig boka något via denna sida eller rekommendera dem Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  La Villa
  4.6 / 5 i betyg — 305 omdömen
  Badge2019
  "Vi hade tidigare bokat konferensresa med La Villa och varit nöjda. Denna gång blev det några småfel som rättades till men som drog ner betyg"
 • 2020-05-02

  Spontant omdöme
  Kent Olov Mikael P skrev om Expedia Sweden AB
  Bokat en paketresa med Expedia i början på april 2020, allt blivit inställt på grund av covid-19 vilket man förstår. Jag har fått tillbaka för flyget, men inte hotellet. Expedia menar att de inte kan påverka detta. Själv anser jag att man stulit mina pengar. Expedia hänvisar till hotellet och tar ingen hänsyn till mig som kund och att jag bokat allt via dem. Ärendet går direkt till ARN. Kan inte rekommendera denna typ av bolag som hela tiden lämnar dig som kund i sticket och skyller ifrån sig. Läs mer
  gillar detta
 • 2020-03-17

  Spontant omdöme
  TAHAWAR A skrev om Expedia Sweden AB
  Väldig besviken på Expedia då vi har köpt paket resa till Dubai och har ringt i tre dagars tid och stått i kö i timtal men aldrig kommer fram. Hör bara en röst med musik som maler på att det är många som ringer och att det snart blir din tur. Jag har mejlat in men ingen svarar från er Kundtjänst. Vad gäller det kan vi få våra pengar tillbaka eller omboka tills allt lugnat sig med Corona. Vi behöver genast få svar då resan blir av nu på 4 April 2020.?????? !!!!!!!!!!!! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Kenzan Tours
  4.7 / 5 i betyg — 243 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Vi beställde en resa av Kenzan tours till Tanzania med safari och sedan flög vi ut till en liten ö som tillhör Tanzania som heter Pemba. Vi"
  Felicia S
 • Karl S

  2019-08-26

  Spontant omdöme
  Karl S skrev om Expedia Sweden AB
  Bokade hyrbil i Frankrike med Expedia och fick problem med bilen under resan men ingen hjälp på plats av hyrbilsfirman utan fick istället lägga ut extra för ett annat bolag och fick utstå den ökända franska totala avsaknaden av service.

  Hade inga förväntningar på att få några pengar tillbaka men när jag kom hem och reklamerade till Expedia så fick jag pengarna tillbaka och är väldigt nöjd.

  När hyrbilsbolagets svek i Frankrike känns det bra att Expedia på hemmaplan levererar

  /Karl

  Inte ett ljud efter 28 dagar och fråga därför igen om feedback men fick inget svar. Försökte igen efter 35 och 45 dagar men har fortfarande inte hört ett knyst.
  Undvik Expedia om du kan och använd istället en tjänst som faktiskt bryr som om sina kunder. Läs mer
  gillar detta
 • 2019-07-16

  Spontant omdöme
  THERESE ELLINOR N skrev om Expedia Sweden AB
  Expedia är riktigt urusla. Fel information när man bokar hotellrum gör att tre personer bara har två sängplatser vid ankomst. Nytt hotellrum bokas och personalen på första hotellet lovar att pengarna ska betalas tillbaka.
  Inga pengar kommer och vid kontakt med Expedia får vi till svar att vi bara kan få 450kr återbetalat (av 2300kr)
  Expedia skyller på hotellet
  Hotellet skyller på Expedia
  Och kvar står kunden
  Vad ska man med denna typ av bolag till när de ändå lämnar en i sticket vid problem? Läs mer
  gillar detta
 • 2018-01-31

  Spontant omdöme
  Leonid S skrev om Expedia Sweden AB
  As a small hotelier we are constantly having problems with expedia.com
  I have a small guest house in Sweden, experience on many rental housing platforms, a good rating. expedia.com is the most unprofessional platform for hotels. Business is the ability to compromise and solve problems. In 2016, the owners of hotels in America filed a lawsuit on the expedia.com
  This site expedia.com does not have a "hotel owners protection" program.
  I had a problem with getting money from this site and review.
  to increase the visibility of the hotel they require to constantly increase the commission., the support service may consist of "mental disabled" who are only able to send a "standard cliche answer." The policy of the reviews is absurd: a person, who did not come to the hotel and did not live in the hotel, can write a negative review, blackmail and threaten me, demand additional money, they call it "valuable guest experience."
  money from the guests receives the site of the excerpt and sends them in a month (plus add 2 more weeks of correspondence with support, that makes mistakes in financial documents ().
  As a result of working with them from August to January, I received damage, a fall in the rating. anti-advertising of my hotel, a waste of time and nerves for correspondence during 2-3 weeks. This is an extremely negative experience and impression of the work of this site expedia.com. We advise hotel owners to avoid contact with this platform.
  we apologize for the English translation(google translate Läs mer
  gillar detta
 • 2017-01-30

  Spontant omdöme
  Jonas S skrev om Expedia Sweden AB
  ***VARNING!*** Expedia drar dubbla beloppet från ditt konto! Läs mer
  gillar detta
 • Johan E

  2015-12-30

  Spontant omdöme
  Johan E skrev om Expedia Sweden AB
  Boka inte med Expedia. Det är flera fel på deras hemsida som de inte tar ansvar för. Vi har bokat en resa till Dubai med flyg och hotell. När vi valde hotell valde vi ett där det stod att det ingick halvpension och wifi. Vi klickade på ett rum som kostade mer än det första alternativet som det står 0 kr på i tillägg. Uppgraderingen lades på priset. Vi bokar, men när vi sedan får bekräftelsen är det ett annat rum än det vi valt, dock var prisökningen pålagd. Dessutom fanns nu inte halvpensionen och wifi med. Vi har filmat hur det ser ut när man bokar där det tydligt framgår att det är fel på deras hemsida. De vägrar dock att uppgradera eller betala tillbaka det vi får lägga ut för det vi faktiskt bokat. Det är omöjligt att få kontakt med någon ansvarig på företaget. När jag frågade supporten fick jag till svar att de vet inte ens var de ansvariga cheferna finns. Supporten gjorde vad de kunde, men fick inte ta några beslut utan var tvungna att vänta på någon "högre upp" som tog besluten. När vi bad om kontaktuppgift kunde de inte lämna vare sig adress eller namn. Vi kommer att kontakta advokat ang detta Läs mer
  gillar detta
 • 2014-10-14

  Spontant omdöme
  Sandra N skrev om Expedia Sweden AB
  Boka inte med Expedia!
  Fick vårt transferflyg från Chicago till Las Vegas inställt och ombokat först till en avgångstid innan vi ens landat med första flighten. Denna ändring görs utan någon som helst info till oss. När jag upptäcker och ringer och påpekar detta flyttas vår transferflight till 5h senare än den tid vi bokat från början, vilket ställer till det för det vi hade planerat under kvällen när vi kommer fram.

  Tar kontakt med SAS som säger att det går flytta vårt utresedatum till dagen innan, utan kostnad, för att vi ska komma fram och hinna med våra planer, men SAS säger att Expedia måste göra denna ändring. Vid kontakt med Expedias kundtjänst får jag infon att de inte kan göra något utan att SAS måste göra denna ändring. Ringer SAS igen som hänvisar till Expedia, att det är upp till resebyrån att göra ombokningen - men att de antagligen inte gör det för att det blir en extra kostnad för dem... Och Expedia fortsätter hävda att de inte kan göra något.
  Jag kollar på Konsumentverkets hemsida och enligt dem så ska "din resa bokas om till ett annat tillfälle som passar dig". Vilket jag påpekar kundservice på Expedia och får som svar "men det stämmer inte, så funkar det inte". Känns ju bra att Expedia anser att Konsumentverkets regler inte stämmer. Expedia fortsätter hävda att de inte kan göra något och beklagar. Trist Expedia Läs mer
  gillar detta
 • 2013-09-17

  Spontant omdöme
  Marcus N skrev om Expedia Sweden AB
  3:e september gör jag en bokning via hotels.com
  Får direkt en bekräftelse via e-post "Bokningen är klar. Betalningen debiteras av hotellet".
  2 veckor senare, 17:e september, får jag ett mail:
  "Tack för att du väljer Expedia.
  Vi har kontaktats av Hotel Roma gällande din bokning 10/8/2013.
  Hotellet har meddelat oss att kreditkortet du använde för att garantera din bokning nekades av din bank eftersom kreditkortsuppgifterna var ogiltiga. Din bokning har därför annullerats.
  Om du önskar hjälp med en ny bokning, kan du kontakta vår kundsupport på tfn. 08-517 613 78.
  Vänliga hälsningar,
  Expedia Partner Support Services "
  Jag ringer numret, bokningen går inte att hitta. Till slut frågar de om jag har bokat med hotels.com? Ja, då får de koppla mig. Kommer till Rebecka. Hon ska kontakta hotellet, ber mig vänta. Efter 15 minuter lägger jag på och ringer upp igen (jag gissar att Rebecka inte orkade med mig och hoppas på att jag skulle lägga på?) Ringer igen till numret jag fick i mailet. Nu kan de inte koppa mig (!?) utan jag får ett nummer så att jag får ringa själv. Ringer, blir kopplad, de ber att få återkomma. Blir uppringd, klagar, de ska kontakta hotellet och göra om bokningen. Vi kontrollerar kreditkortet, inget fel på det. Lägger på, blir uppringd igen. Hotellet är fullbokat. Finns inget annat hotell i närheten (det är mässa, därför bokar jag hotell och flyg samtidigt). Så ny står jag utan hotell. Men med väldigt dyra flygbiljetter. Tack hotels.com Wake up happy? Javisst, i min egen säng. Tyvärr! Läs mer
  gillar detta
 • 2010-03-02

  Spontant omdöme
  Jon skrev om Expedia Sweden AB
  Urkassa!
  Försökte i december boka en resa till Island via Expedias hemsida. Bokningen gick inte igenom men pengar reserverades på mitt konto. Efter kontakt per telefon med Expedia och min bank släpptes pengarna. Förökte återigen boka samma resa, det gick inte igenom men pengar reserverades på mitt konto återigen. Ny kontakt med Expedia och banken och pengarna släpptes. Försökte då boka resan per telefon, det gick heller inte på grund av att de hade något fel på sitt bokningssystem. Att få prata med någon ansvarig på Expedia var helt omöjligt eftersom cheferna inte hade kundkontakt enligt säljarna. Jag skickade även en hel del mail som de enligt sin sida lovar att de ska svara på inom 24 timmar. Antingen tog det betydligt längre tid eller så svarade de inte alls och någon resa gick inte att boka. Till slut bokade jag resan genom Mr.jet istället. Något lite dyrare men jag slapp massa strul. Läs mer
  gillar detta

Bästa Resebyråerna nära Expedia Sweden AB:

La Villa (69m)
4.6 i betyg av 305 omdömen
Agneta B Agneta B tycker:
“Vi hade tidigare bokat konfere...” Läs mer
Allinc (950m)
4.1 i betyg av 484 omdömen
4.9 i betyg av 132 omdömen
GO Cruising (1.4km)
4.7 i betyg av 201 omdömen

Karta

Kategorier