Resebyrå i Stockholms län

Värmdö  (1 st)

Topp 25 resebyråer i Stockholms län

• 1 omdöme
    Tommy H
    Tommy H: Jag deltog i Birdie Tours golfskola till Gloria Golf resort i Turkiet, februari 2009. Det var ett toppenarrangemang. Representanterna från birdie Golf Tours skapade en personlig och alltigenom trevlig stämning med tillgänglig, närvarande och proffsig service från första kontakt till farewell party!
  • 16 omdömen
  • 3 omdömen
  • 4 omdömen
  • 7 omdömen
  • 1 omdöme
  • 3 omdömen
    Karin E
    Karin E: Rest en del med Fritidsresor, sist till Bodrum. Det har alltid fungerat bra för mig med det resebolaget. Kankse har jag haft tur men jag har alltid fått bra hotell, flyg o.s.v. Kan rekommendera Bodrum det var riktigt mysigt där:)
  • Qpaqex
    Qpaqex: Jag älskar Mr Jet. Ja, det är så enkelt. För deras hemsida är verkligen perfekt. Sökningsfunktionen med hotell är fantastiskt bra. Många fina och bra kombinationer. En av de stora fördelarna, det går snabbt att söka. Jämfört med vissa konkurrenter där man får sitta upp till en minut. Så det är ett enormt stort plus att sidan är så snabb! Priskurvan med prisbevakning gör att man dagligen får påminnelser om att det är billigt att resa just nu. En funktion som det känns som de är ensamma om. Kampanjkalendern är med riktigt bra. Skönt med den öppenheten så man vet vad som komma skall. Nyhetsbreven är lagom fylliga. Inte för långa, inte för korta, utan lagom. På twitter är de underbara! Det är underbart att få inspiration till nästa resa. Varit kund hos Mr Jet sedan 2000 och kommer vara det i många år till. Ytterst nöjd, svårt att finna någon annan som är i närheten. En stor fördel är med att Mr Jet oftast är billigast. Speciellt i kombinationen med namngivet hotell och flyg! Att de sen med tar Amex är ett enormt stort plus, det gör det där lilla extra!
    pelle a
    pelle a: hey Ni som tycker att saanda har blåsat sina kunder är rätt men en sak ni inte fattar att det säkert 90% av sina kunder som är nöjda med dem funnit sedan 2001 om det skulle vara så här farligt basic sence skulle dem inte funnits tänkt efter .Det finns säkert flera jätter stora Företag som har värre Ekonomiska Problem, titta bara i America och flera Europeiska Länder
  • 5 omdömen
    Andreas E
    Andreas E: Jättebra service, allt går snabbt och smidigt. Vi kunde inte landa på grund av hårda vindar och Airtours fixade omedelbart övernattningshotell. När vi kom hem tog det två dagar innan förseningsintyget kom med posten utan att vi ens behövde säga till. Har inget att klaga på. Hotellet var lite sunkigt, men vad kan man vänta sig när man betalar löjliga 3000 pix för en vecka.
  • 5 omdömen
  • 4 omdömen