La Villa Travel

La Villa Travel

lavilla.se
  • BadgeFiveYears
4.6

La Villa arrangerar kraftfulla konferenser och sagolika bröllop över hela Italien sedan 1986. Tack vare en kombination av gedigen kännedom om landet och om svensk företagskultur samt nära samarbeten med lokala, hållbara leverantörer kan vi erbjuda unika upplevelser och framgångsrika möten med det lilla extra. Våra handplockade...

552 omdömen om La Villa Travel

Sedan starten hos Reco 2016

Rita N
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Det var en härlig resa. Reseledarna var kunniga och så trevliga. God mat, fina arrangemang och härligt resmål. Vi var på konferens i Todi i Italien.

Angela H
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Bra och trevliga guider, välorganiserat, trevligt hotell. Den guidade vandring hade kunnat vara indelad i 2 grupper, en för de som var ute efter en jobbigare vandring och en tur som var en mer soft vandring.

Linn E
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Hela resan kändes välordnad och våra guider var måna om oss.

Susanna S
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Fantastisk resa med er, allt var toppen!

Sara K
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Superbra från början till start!

Kathryn F
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Bra bokning och ok information i förväg. Resvägen var också bra. Dock var resan förhållandevis lång och när vi kom fram var rummen inte klara trots att vi kom sent på eftermiddagen. Guiderna var trevliga och staden, miljön och hotellet riktigt bra. Lite kallt med middag utomhus sista kvällen. Och synd att avresan var tidigt på morgonen så att frukosten kom i påsar. Det kändes inte som bra planering av dagen. Hellre senare avfärd och senare hemkomst än att missa frukost.

Cecilia L
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

I planeringen av resan gav La Villa generellt ett snabbt, positivt och proffsigt bemötande. De hjälpte oss med kreativa lösningar utifrån våra förutsättningar som blev väldigt bra och ledde till en oerhört lyckad resa. Under resan fanns engagerade lokala reseledare på plats som var tillgängliga och flexibla i att möta våra behov. La Villa Travel är fantastiska och vi kommer absolut att anlita dem igen om vi har möjlighet att resa iväg igen framöver!

Mats H

Toppen...........................................!

Axel G
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Bra bemötande från alla våra två guider!

Jakob T
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Bra på alla sätt men utan att sticka ut. Trevligt och allting klaffade och verkade vara organiserat på ett bra sätt. Lokala kontaktpersoner fanns på plats, biljetter levererades enligt instruktion m.m. Bra och proffsigt skött men som sagt inget som stack ut som exceptionellt heller.

Anna G
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

La Villa Travel med Johan i spetsen är fantastiskt bra på att ordna affärsresor. Detta är andra gången vi reser med La Villa och vår bild är att dom är lyhörda, uppfinningsrika och är bra på att uppfylla även de mest omöjliga förfrågningar! :-)Nästa gång vi vill ta oss iväg på företagsresa igen kommer vi definitivt att välja La Villa igen!

Tomasine D
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Trevligt, bra genomfört i fin miljö. Svårt att anpassa aktiviteter & måltider till en sån stor och varierad grupp vilket jag tycker att ni lyckades med på det stora hela

Johanna Å
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Bra ordnat och uppstyrt av vår guide Susanna som verkligen kämpade hårt och gjorde en bra insats när det tjafsade med bussbolaget. Variationen i aktiviteter uppskattades. Cykelutflykten var väldigt trevlig och rekommenderas!

Aty Karolin M
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Allt var så ordnat och bra uppstyrt!!

Sofia T
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Det var ett späckat program med många fina och roliga upplevelser. De första dagarna var lite väl mycket buss för att ta sig till luncher/middagar/vinprovningar men allt var fint och bra dit vi kom! Ett fantastiskt engagemang av Susanne som var vår guide. Det blev lite ont om tid emmelanåt då bussen inte kunde ta oss hela vägen till hotellet så vi fick gå 1,2 km till och från buss för all transfer.

Linnea S
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Mycket bra bemötande av vår guide Susanne. Bra upplägg, information och innehåll.

Margareta E
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Konferensresa med EY i Toscana oktober 2025. Möttes upp av lokal guide vid flygplatsen. Trots stopp för lunch och studiebesök var transfer till hotellanläggningen alldeles för lång. Susanna som sedan tog vid är proffsig och tydlig vid schema och utflykter. Fina utflyktsmål men hela upplevelsen blev väldigt mycket buss. Bussbolaget vägrade dessutom att hämta och lämna så nära hotellet som möjligt. Det blev mycket traskande både till och från bussen (även mitt i natten) efter en middag eller utflykt. I övrigt allt till belåtenhet.

Anders B
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Professionellt genomfört arrangemang med engagemang och uppriktigt intresse av att alla deltagare skulle få stort utbyte av resan.

Roger W
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Andra gången jag reser med, bra val av hotell, resmål och upplevelser. Men ! Programmet är lite för tight, sen kan reseledare förhålla sig lite trevligare till gruppen när det gäller passning av tider, en grupp med fullvuxna människor behöver inte bli behandlade som skolbarn, tider ändrades och det blir plötsligt ett gångavstånd till busstransporter, då kanske man får vara ödmjuk och se om andra programpunkter går att skjuta fram lite. Istället för att på ett ganska ofint sätt basunera ut tider och skapa känslan av skynda...

Veronica N
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Rak och enkel kommunikation, en fantastisk reseledare i Susanna. Förutom bussen så fungerade allt superbra! En härlig EY-Italien vecka.

Anders L
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Susanna är en mycket bra guide

Dan N
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Susanna är en stjärna där hon verkligen gör mycket för oss som deltagare.

Elvira H
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

We Had a Very Positive Experience With La Villa Travel The team demonstrated strong commitment to ensuring our trip was successful and remained available to answer all questions that arose in the lead-up to our departure. Having a dedicated contact person present during the trip provided a great sense of security—someone who could both resolve any issues and communicate in the local language. This was reassuring not only for us as travelers but also for the staff at our accommodation.

Alessandro P
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Good service, the location was nice, the logistics to get there were handled smoothly. All reported (small) issues with the hotel were promptly addressed.

Ulrika P
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Onödigt dyrt hotell då vi inte spenderade så mycket tid där. Maten på hotellet levde inte upp till mina förväntningar. Alldeles för hög ljudnivå i rummet vi åt 2 middagar på hotellet. Trevlig och hjälpsam guide. Vingården Fratelli Vogadori uppfyllde inte mina förväntningar. Lite onödiga administrativa felaktigheter gällande flygbiljetter och faktura för transport av viner.

Malin M
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Fantastiskt arrangerad resa av La Villa Travel! Allt fungerade smidigt från start till mål.

Olle P
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Carola var fantastisk och hon såg till att alla hade det bra. Krånglade något så fixade hon snabbt en lösning och frikostiga kompensationer. Mindre bra var att flera par blev separerade från varandra på flygresorna. Otroligt att inte alla fick sitta med sina respektive! Vi flög SAS och betalade därefter, men för dessa personer blev känslan Ryan Air!

Lena L
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Vår vinresa blir ett positivt minne bland annat eftersom vår guide från LaVilla gjorde ett fantastiskt bra arbete

Anette B
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Vinresan till Valpolicella var fantastisk och Carola är en underbar guide och tar hand om saker som uppstår minutoperativt och väldigt professionellt.

Lotta W
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Personligt och mycket hög service. Vi ser fram emot fler resor arrangerade av La Villa!

Tim E
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Toppen! Allt var väl planerat och uppstyrt!

Gabriella R
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Det vi betalade för gruppresan uppfyllde inte boendet förväntan, rummet luktade rök och hade ingen trevlig utsikt, deras lunch & middag var inte god. 3 av vinprovningarna var inte bra.

Leif B
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Mycket fin service och guidning av Carola Corvo. Mycket humor och guidade oss till en serie fina vingårdan. Carola var även ett stort stöd när min fru var akut sjuk. Stort tack!

Anita F
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Trevligt bemötande, fint ordnade utflykter och studiebesök

Orcar U
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

La Villa fixade vår konferens på ett föredömligt sätt! Vi behövde inte tänka på något, de fixade allt vi bad om. Allt från val av aktiviteter, boende, vår guide på plats fungerade klockrent!

Jesper J

Bra! .......................30

Evalotta N
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Fantastiskt program och bra ordnat

Natalie R
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Allt var bra planerat och ordnat.

Jan-Didric T
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Mycket bra planerad resa med utmärkt boende, aktiviteter och måltider. Väldigt bra reseledare. Inget saknades :-)

Tmr A
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

La Villa med Susanna i spetsen ordnade en fantastisk konferensresa som jag och mina kollegor kommer leva länge på! Perfekt upplägg med genuina italienska upplevelser – från god mat och dryck till matlagningskurs och cykeltur i vackra landskap. Professionellt och minnesvärt!

Nadja V
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Först och främst är hotellet och omgivningarna i en egen klass. Helt otroligt vackert, både rummen och fälten runtomkring. Väldigt god mat och riktigt bra service. Susanna som tog hand om oss på plats var ovärderlig. Hon hjälpte oss med alla aktiviteter, bokningar, taxi mm. Otroligt serviceminded och flexibel. Även super trevligt sällskap. Jag har inget dåligt att säga om varken personal, hotellet, maten eller service. Rekommenderar!

David P
Skrev om Bröllop och Fest en del av La Villa Travel

Fantastisk fint ordnat, varenda detalj satt!

Ida W
Skrev om Bröllop och Fest en del av La Villa Travel

Fint ordnat! Vi känner oss nöjda överlag. Lite stressigt vid avfärd och planering av packning som skulle med.

Anita C
Skrev om Bröllop och Fest en del av La Villa Travel

ALLT var perfekt in i minsta detalj! Inget kunde bli bättre! Imponerande!

Hanna Z
Skrev om Bröllop och Fest en del av La Villa Travel

Very nice people and clear instructions

Erik B
Skrev om Bröllop och Fest en del av La Villa Travel

Very profesional and Knowledgeable !

Johanna S
Skrev om Bröllop och Fest en del av La Villa Travel

Supertrevligt bemötande och allt var så fint fixat! Bröllopsparet verkade vara lugna och trygga, vilket jag tar som ett tecken på att oxå dom var väldigt nöjda.

Alf J
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Trevligt boende och god mat, Rummen var också bra. Saknade dock gott bröd på frukosten.

Ann Z
Skrev om Bröllop och Fest en del av La Villa Travel

Jag har bara gott att säga, är så nöjd med allt. Maria och Carola var fantastiska!

Kerstin O
Skrev om Bröllop och Fest en del av La Villa Travel

Ett mycket trevligt bemötande, kändes tryggt och bra på alla sätt. Förväntningarna jag hade kunde inte leva upp till hur det var i verkligheten. Jag känner mig så nöjd med allt som ordnades kring min dotters bröllop! Helt otroligt fantastiskt. Det var dock svårt att ta sig upp och ner för trapporna, pga artros. I det stora hela är jag så nöjd. Tack för underbara dagar!