La Villa Travel

La Villa Travel

• BadgeThreeYears
4.6

La Villa arrangerar kraftfulla konferenser och sagolika bröllop över hela Italien sedan 1986. Tack vare en kombination av gedigen kännedom om landet och om svensk företagskultur samt nära samarbeten med lokala, hållbara leverantörer kan vi erbjuda unika upplevelser och framgångsrika möten med det lilla extra. Våra handplockade...

394 omdömen om La Villa Travel

Sedan starten hos Reco 2016

Thomas L
Skrev om Bröllop och Fest en del av La Villa Travel

Bra ordnat. Förväntningarna blev uppfyllda.

Johan H
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Bra bemötande, inga krångligheter Resor var bra planerade och fungerade tidsmässigt (Båt/Buss)

Michaela F
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Hej en helt fantastisk resa som var väl planerad från start till slut. Våran guide får 10 av 10 stjärnor, utan henne hade resan inte varit densamma.

Tony A
Skrev om Bröllop och Fest en del av La Villa Travel

Fantastiskt miljö.Supergott vin. Maten sådär och en frukost med nästan bara sötsaker. Skön säng och kuddar.. Fantastiskt utsikt, trevliga pooler

Birgitta L
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Största behållningen var vår reseledare Karola! Vilken härlig person och så serviceminded, hon löste hastigt uppkomna önskemål med bravur! Hotellet var toppen! Fina rum och många bra faciliteter! Antalet vingårdar vi besökte var lite väl mycket. Det blir mastigt att åka runt och provsmaka vin på 4 ställen på en dag.

Staffan P
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

De små vingårdarna gav den bästa upplevelsen, och de stora hade vi kunnat ta bort för att ge lite mer luft i schemat. Det hela blev lite för tight och hotellet, som var utmärkt hade varit skönt att få en stunds avkoppling på. Fem stjärnor och absolut högsta betyg till Carola som gjorde ett helt fantastiskt bra jobb!!

Karl-Magnus W
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Proffsigt. Utmärkt med guiderna.

Marie N
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Fungerade väldigt bra. Inget att klaga på. Trevlig och kompetent guide (Carola som var med oss i stort sett hela tiden). Dagsturen med cykling och provsmakning av Franciacorta var höjdpunkten.

Maarit E
Skrev om Bröllop och Fest en del av La Villa Travel

Trevligt bemötande men saknade information, vi var barnvakt till festen och kände oss lite bortglömda gällande information var vi kunde befinna oss och maten serverades knappt till oss. Personalen hade inte information om oss uppfattade vi. Eller så var de så stressade att de inte hann. Vi köpte övernattning med måltider Det löste sig tillslut och vi fick ta del av middagen.

Svar från Bröllop och Fest

Hej Maarit. Självklart ska ni som följer med som barnvakter också få den servicen som alla andra gäster får under ett bröllop. Jag är glad att vi fick den här feed-backen som vi tar till oss och ska se hur det blev så här. Hälsningar, Johan/La Villa

Åke V
Skrev om Bröllop och Fest en del av La Villa Travel

Trevligt bemötande på en urmysigt plats Mycket välkomnande härliga vyer gott vin och förtjusande glada gäster och ett härligt badrum God mat och bröllopsmiddagen i det fria var som att sitta en stadsgata utan trafik tack

Britt S
Skrev om Bröllop och Fest en del av La Villa Travel

Helt fantastiskt att få vara på plats o uppleva detta bröllop! Sagolikt vackert o varmt. Två fina ungdomar ingå äktenskapet tillsammans, inte ett öga torrt, kärlek kärlek kärlek ❤️❤️❤️Kram fr Nonna o Kurt

Kristina N
Skrev om Bröllop och Fest en del av La Villa Travel

Hej! Som mamma till en son som har anlitat er så har jag ju inte all insikt men det jag kände när jag träffade Carola och Maria var en proffsighet och värme som smittade av sig och det märktes att dom gillade att jobba tillsammans och då kan det ju inte bli bättre än så. Tack för allt jobb ni gjorde för Tom och Jennifer! Mvh, Kristina (Tina) mamma till Tom Nilsson

Svar från Bröllop och Fest

1000-tack själv Tina! Carola och Maria.

Barbro N
Skrev om Bröllop och Fest en del av La Villa Travel

Bröllopet var välarrangerat och trevligt. Som vigselförrättare hade jag önskat att man sett till att jag var med på generalrepetitionen. Då hade jag verkligen sett till att vara på plats och hade då fått den överblick av ceremonin som jag tyckte att jag saknade. Jag kunde t.ex. inte namnen på bröllopsvittnena vilket jag hade önskat i samband med att dom intog sina platser invid brudparet. Jag hade också önskat att bli inkluderad i planeringen från allra första början när det gällde lämplig klädsel vilket blev ett visst problem för mig. Med vänlig hälsning Barbro Nilsson

Emelie S
Skrev om Bröllop och Fest en del av La Villa Travel

Overall very happy with them! Good communication prior to the wedding, and easy to access information though the website. One point of improvement would be the communication at the wedding. There was lots of delays which can happen, however as a guest you do appreciate getting informed. There was a lot of standing around and waiting for “what next”. A quick “now we are pushing back dinner etc 1,5 hours” would have been nice so you know what to expect. It never hurts to over inform guests.

Svar från Bröllop och Fest

Thank you for your feed-back Emelie. We are always doing our best to improve and we’ll make sure that this kind of information will be announced much better in the future.

Ingela N
Skrev om Bröllop och Fest en del av La Villa Travel

Jag har varit bjuden på x fester & bröllop den här gången var speciellt eftersom vi var många som förflyttade oss hela vägen till Italien. Festen skapas utifrån intryck, humör & välkomnande vilket verkligen var 100% d3n här gången.

Marcus W
Skrev om Bröllop och Fest en del av La Villa Travel

Allt var kanon, jag har inget att anmärka på så keep up the good work

William V
Skrev om Bröllop och Fest en del av La Villa Travel

Dem var super proffsiga och tillmötesgående och behandla alla gäster inklusive med mig och övriga gäster.

Anders S
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Vi anlitade Christina på La Villa för att arrangera vår höstkonferens. Hela upplägget var helt fantastiskt. Vi bodde på Locanda Rossa och utgick därifrån. Christina var med under hela konferensen och ordnade allt löpande. Kan verkligen rekommendera Toscana och Christina som guide!!

Pierre G
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa Travel

Trevlig personal. Bra service och mycket god mat! Fin frukost och en trevlig miljö.

Ylva A
Skrev om Konferens och Event en del av La Villa

Det var en mycket fint anordnad konferens. Hotellet var i superklass, fina omgivningar, trevliga utflykter och fantastisk mat.

THOMASINE CECILIA G

La Villa anordnade en konferens för oss i Italien, på den vackra ön Monte Isola. Hela arrangemanget från start till mål var fantastiskt och vi skulle gärna resa med La Villa igen. Ett extra stort tack till Johan, Maria och Carola som verkligen gav oss bästa tänkbara service - bår i Sverige och på plats i Italien.

Anna H
Skrev om Konferens och event en del av La Villa

Allt funkade utmärkt och vår egna kontaktperson Maria var helt suverän. Trevligt bemötande. Resan blev bättre än våra förväntningar. Vi bodde på vingården al rocol och det passade oss väldigt bra. Vi åkte med hela företaget och hade bokat hela stället själva. La villa och Maria ordnade med alla våra aktiviteter under resan med alla bokningar och allt flöt väldigt bra.

Frida M
Skrev om Konferens och event en del av La Villa

Allting var fantastiskt - servicen, maten, rummen och miljön! Toppenställe!

Malte M
Skrev om Konferens och event en del av La Villa

Superbra och proffesionellt bemötande. Superfin omgivning och hotellets faciliteter var superfräscha!

Rickard W
Skrev om Konferens och event en del av La Villa

Jag upplever att företaget är proffesionellt och bemötandet var bra upplevelsen av resan var att allt gick smidigt och va trevligt rakt igenom

Jens L
Skrev om Konferens och event en del av La Villa

Bra anordnat. Inget att klaga på.

Karl Axel Hilding S

Allt var mycket bra! Framförallt personalen på boendet.

Peter Sotare AB

Vi var 26 personer på konferensresa till Toscana, Italien. Vi bodde på Hotel Il Paluffo. En mkt gammal vingård mitt bland olivträd och vinrankor. Som en dröm! La Villa ordnade resa, transfer samt några aktiviteter såsom cykling, matlagning, och vinproving. De hade en bra svensk guide/tolk på plats på Hotellet hela vistelsen. Vi är mycket nöjda med resan!!

Cecilia L
Skrev om Konferens och event en del av La Villa

Trevligt bemötande, bra tillgänglighet. Fantastiskt boende och utmärkt guide på de delar av resan när vi transporterade oss mellan olika destinationer. Levde väl upp till förväntningarna. Tjänsten vi köpte var konferensresa till Italien.

Mats H
Skrev om Konferens och event en del av La Villa

Bra bemötande och gudomlig plats. Maten kunde dock vara bättre även fast det var gott

Reidun B
Skrev om Bröllop och fest en del av La Villa

Ett trevligt upplägg och en proffsig personal på plats. Styrde upp det hela på ett lugnt och fint sätt.

Magnus B
Skrev om Bröllop och fest en del av La Villa

Hej! Vi tycker på det hela taget att.allt fungerade väldigt bra. Trevligt bemötande, bra upplägg och proffsigt genomförande. Hälsningar Magnus Belfrage

Andreas I
Skrev om Konferens och event en del av La Villa

Smidig resa och allt flöt på bra utan störningar

Claes H

fantastiskt läge - Monte Isola. Fin miljö, tur med vädret

Håkan J
Skrev om Konferens och event en del av La Villa

Väl arrangerat i trevlig miljö.

Johan F
Skrev om Bröllop och fest en del av La Villa

En fantastisk bröllopsfest. Bra arrangerat, god service och en underbar miljö.

Fredrika Ö
Skrev om Bröllop och fest en del av La Villa

Upplevelse utöver det vanliga!

Daniel O
Skrev om Bröllop och fest en del av La Villa

Trevligt bemötande, svarade alltid i telefon o allt som man kunde önska fanns att tillgå. Rekommenderar varmt!

Jeanette A
Skrev om Bröllop och fest en del av La Villa

Fantastiska dagar! Stort tack!

Morgan S
Skrev om Bröllop och fest en del av La Villa

Jättefint arrangerat! Vi är supernöjda! Allt från start, planering och bröllopet gått över förväntan!

Veronika O
Skrev om Konferens och event en del av La Villa

Det var en fantastiskt fin vistelse i Rom och all planering från mat till guidad tour var helt perfekt.

Moa L
Skrev om Konferens och event en del av La Villa

Mycket bra bemötande och proffsigt anordnat!

Anders H
Skrev om Konferens och event en del av La Villa

Saknade gym och pool. I övrigt bra.

Thomasine G

Johan på plats i Sverige och Maria och Carola (med team) gav utmärkt service genom hela processen, från bokning till utförande. Vi är väldigt nöjda med vår resa och jag tror att de allra flesta av oss gärna skulle åka tillbaka till Monte Isola men också resa med La Villa igen.

Filip N
Skrev om Bröllop och fest en del av La Villa

Våra förväntningar på bröllopet var höga efter att ha skjutit på bröllopet pga pandemin och La Villa och bröllopsplatsen mötte våra förväntningar. La Villa fixade allt vi ville.

Camilla S
Skrev om Bröllop och fest en del av La Villa

Jättefint upplagt o detaljplanerat o det var otroligt fint gjort alltihop ! Jag var gäst på bröllop o upplevde det oerhört positivt , o servicen var bra!

Evelina L
Skrev om Konferens och event en del av La Villa

Vänligt bemötande, kunnig och snäll guide!

Gunilla B
Skrev om Konferens och event en del av La Villa

Trevligt bemötande. Hade höga förväntningar som infriades. Jättefin upplevelse. Köpte konferensresa.

Lisen H
Skrev om Bröllop och fest en del av La Villa

Tycker att företaget informerade kontinuerligt. Transfer och privat båt fungerade fint! Bra tips med marknad och fantastiskt besök på vingård! Otroligt bra fixat hela bröllopsdagen från vigsel till mingel och fest. Maten på hotellet var mindre bra. Maten på vingården var fantastisk!

Lena Å
Skrev om Bröllop och fest en del av La Villa

En fantastisk fest och helg. Stället är magiskt och servicen god. Det enda som kan förbättras är maten till bröllopsmiddagen - den var lite tråkig och fisken för välgrillad. Men annars var allt toppen!