Konferens i Stockholm

20 rekommenderade konferensanläggningar i Stockholm kommun

Vasastan, Kungsholmen, Södermalm, Bromma eller Östermalm? I Stockholm finns det många olika konferensanläggningar att välja mellan. Det viktiga är att du hittar en lokal som speglar syftet med konferensen. Här på Reco.se listar vi de bäst rekommenderade och mest aktuella konferensanläggningarna just nu. Du kan dessutom läsa om tidigare kunders erfarenheter och ta del av olika anläggningars helhetsomdömen.

Läs mer »
Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från konferensanläggninga... nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Vi ger dig genuina Italien. Genom vår 30-åriga erfarenhet och närvaro på plats får du en harmonisk och därmed lyckad upplevelse. Konferens, bröllop, fest, vandring, hyra större hus, vin- och matresa.
    Karin A
    Karin A: Fantastiskt fint anordnat bröllop i Italien!
  • Driver du konferens i Stockholm?

• Upplev Östersjön och Stockholms skärgård på ett nytt sätt!
    Mikael L
    Mikael L: Helt enastående genuint BRA!!! Platsen o miljön är magiskt vacker och fin. Anläggningen så välplanerad, gemytlig och funktionell. Känsla, stämning och trivsamma detaljer som massor av lyktor, ljus, mysiga soffor, stolar etc skänker hög mys-o trivselfaktor….för att inte tala om bastun, badtunnan och de enorma bryggytorna för dans o lekar. Maten och den servicemindiga personalen håller betydligt högre klass än vad motsvarande anläggningar uppvisar. Väldigt hög kvalite, trivsel och service! Hit vill man verkligen komma tillbaka igen. Rekommenderar å det varmaste Björkholmen och Sea Events!!!
  • Birgitta L
    Birgitta L: Wallmans på teatergatan firade min dotter och sambos födelsedag . Bra bemötande från att jag köpte biljetterna och bra service innan och under showen
  • Sköna Hem S
    Sköna Hem S: AW-mat för 15 personer. Fint bemötande, underbar mat. Ropar till alla hur bra de är. Generöst och miniburgaren har letat sig in i mina drömmar.
  • Ljótur M
    Ljótur M: Jag har i över 10år haft med Islandia Resor att göra och har från första dag tyck att här är ett företag med personlig service som bemödar sig om att lösa kundens önskemål. Att alltid bli bemött med trevlighet och kunnande från de företag som jag kommer i daglig kontakt med är inte helt självklart i dag. Där står Islanda Resor fremst bland sina lika.
  • Pernilla K
    Pernilla K: Vi har i två år haft vårt julbord på Fyrskeppet vid Biskopsudden. Då vi startat med en eftermiddagskonferens, glögg ute på däck, sittande julbord och fantastisk god mat - för att sen avsluta med dans. Fyrskeppet är en underbar båt som inte är något annat likt, med en magisk utsikt över Stockholms inlopp. Servicen du får från början till slut är helt perfekt, och du får hjälp med allt du behöver för att få ditt julbord, kalas, konferens, kick off eller annat precis som du önskar. Fyrskeppet gör allt för att du ska få en dag eller kväll du sent ska glömma. Vi kommer att komma tillbaka.
  • Laurence I
    Laurence I: Bra service. God kompetens och en kreativ personal. Vi hade världen bästa dag tillsammans med Partybookings! Rekommenderas starkt!
  • Melonie Louise L
    Melonie Louise L: Rummen var bra, även om jag och min partner fick trängas i en 90 säng på grund av att ingen ville sova på den höga sängen i våningssängen. Däremot var frukosten den sämsta jag varit med om, och jag är inte kräsen. Besvikelse.
  • Zigmund R
    Zigmund R: Supermysig slott med superproffsig personal. Bra priser och ännu bättre mat. Elegant servering. Kan bara bli toppbetyg.
  • Christian L
    Christian L: Okej lunch restaurang med trevlig personal.
  • Lina W
    Lina W: Har varit med jobbet på firmafest här. Väldigt bra ställe för sådant. Vi spela bowling, körde bilar m.m. Kul. Men det bästa var maten!! Blev verkligen förvånad att det var så bra mat. Åt ankbröst och det var så himla gott. Verkligen att rekommendera!!
  • Fritjof A
    Fritjof A: Vi ordnade en Social Business Conference 2010 här idag. Riktigt fina lokaler, grymt trevlig och service minded personal och god mat. Dock var blev det lite dåligt med syre då och då, WLAN:et buggade ur och projektorn var inte helt toptop. Men totalbetyget blir ändå mycket bra.
  • Cecilia K
    Cecilia K: Här var jag och en vän och åt en gång och visst är det lyxigt. Just när vi var där och tänkte att man skulle få en lugn kväll så var det mycket arbetsmiddagar och det var himla skränigt. Men det var vackert med utsikten! Maten var fantastiskt god men som på alla lyxresturanger så får man kanske inte så mycket på tallriken och det dröjde inte många timmar efteråt förrän hungern började komma. Men massor av plus för bra service, god mat och härlig utsikt.
  • Christina S
    Christina S: Här ligger en av Stockholms bästa konferensanläggningar och som vanligt vill jag inget berätta för att slippa få nekande svar när jag vill boka ... men stället är förtjänt av fler gäster och framför allt bra betyg. Jag arrangerar stora konferenser och behöver alltid vara i Stockholm city. City Conf center är hutlöst skitdyra för fyra väggar, ett golv och ett tak. Så jag letade och fann Da Capo. Da Capo ligger i Unionens hus och ser från gatan ut som den lunchrestaurang det också är. Men innanför finns en av stans finaste hörsalar. Lokalen tar 250 personer. Fasta sköna stolar med skrivskiva och belysning. Sluttande golv, fantastiskt bra akustik, teknik som _aldrig_ strular ... utom det som gör att Da Capo får 4 reco och inte 5: de trådlösa mikrofonerna glappar. Enligt personalen beroende på det stora antalet trådlösa nätverk och apparater som finns i huset. Men men. De fasta mikrofonerna fungerar utmärkt och trots att mina föreläsare inte håller den i handen så fångar den upp allt ljud och ingen deltagare klagar. Lunchen serveras mina deltagare antingen som bricklunch med 4-5 rätter att välja på alt tallrikar vid sittande bord. Maten får alltid goda omdömen i mina utvärderingar ... några har kommenterat negativt att den till delar är kall (ska vara så, typ kycklingrullader, inkokt lax etc) och kanske det passar bättre vår och sommar än mitt i kalla vintern. Lokalen får mer än 5 reco, tekniken 4. Och personalen, med Patrik i spetsen, får 100. Patrik ser till så att allting flyter och även om det flyter och fungerar utan problem så är han där och går den extra metern. När jag kommer är han där och kollar att jag får igång tekniken fastän jag gjort det massor med gånger och alltid lyckats. När varje föreläsare anländer är han där och säkerställer att tekniken fungerar, att föreläsaren har vatten eller vad det vara månne. När jag under en föreläsning måste smita ut för att ta emot nästa föreläsare kommer han - utan att jag bett om det - och sticker en kopp kaffe med exakt så mycket mjölk som jag vill ha, i handen. När alla mina deltagare ätit lunch och jag inte hunnit kommer han med en bricka bara för mig, dukar ett bord vid sidan och säger varsågod. En konferensanläggning blir inte bättre än så här. Prismässigt är det dyrt med lokalen om deltagarna blir för få men annars - i allra högsta grad prisvärt.
  • Camilla
    Camilla: Galleri Kontrast är ett litet och vackert galleri nära Slussen med fotoutställningar av både kända och okända, svenska och internationella fotografer. Här finns även en liten fotobokhandel. Ett tips är att anmäla sig till deras e-nyhetsbrev som informerar om kommande vernissage och utställningar.
  • Josefine G
    Josefine G: I julklapp förra året gav jag sambon en natt på Ulfsunda slott. Jag hittade slottet i någon tidning och köpte ett “privatpaket”. En natt i dubbelrum med eftermiddagsfika, tre-rättersmiddag och frukost för 1 995 kr per person. 3 000 för en natt är mycket pengar, men en väldigt bra julklapp. Ulfsunda slott ligger dessutom i Ulvsunda, Bromma, och går mycket enkelt att nå med SL. Viktigt för oss. Det började mindre bra. Jag bokade via mail och det blev oerhört rörigt när de svarade med otydliga följdfrågor, dåliga svar på mina frågor och lång tid mellan mailen. Men till slut var vi inbokade en lördag-söndag i januari. Men på torsdagen, bara dagar före vistelsen, ringde de och avbokade oss. Kvinnan i luren var väldigt trevlig, men tyvärr var vi de enda inbokade gästerna och då kunde de inte hålla slottet öppet. Det förstår man ju (och två dagar före lön första månaden efter jul kanske det inte är så många som vill bo på slott), men för mig hade det varit bättre att få den infon så tidigt som möjligt, medan slottet ville vänta till sista stund för att se om någon annan bokade in sig. De lovade “att vi ska ta extra bra hand om er” som kompensation. Nästa helg vi kunde var i slutet av mars. Men nu hade slottet ett förmånligt pris om man ville boka till en natt. Så på fredagen tog vi tunnelbana och buss till Ulfsunda slott. Och det var här det vände. Det allra mesta var mycket mycket bra när vi väl kom till slottet. Det började med att vi blev uppgraderade till svit istället för rum. Deras finaste svit, bröllopssviten. Som dessutom var inredd i precis den afrikanska/koloniala stil vi älskar (slump förstås, men en fantastisk slump). När vi kommer in i sviten står en flaska champagne, choklad och färsk frukt på bordet. En bra kompensation! Frukosten på lördag var bra. Allt man ville ha fanns, och allt var gott, men det var inget överdåd. Det enda som var lite trist var att det bara fanns två sorters bröd. Ett mycket gott surdegsbröd och en vanlig förpackning färdigskivat rostbröd. Några ytterligare val hade gjort frukosten perfekt. Slottet är noga med att inte kalla eftermiddagens matstund för Afternoon tea. Bra. För det var ett mycket bra eftermiddagsfika, men inte alls afternoon tea. Frukt, bakverk, småkakor, godis och kaffe samt te. Massor med tesorter. Tyvärr inget kallt att dricka, vilket blir törstigt för mig som inte dricker kaffe eller te. Middagen var också bra. Kockarna har tävlat i diverse tävlingar, bla Årets kock. Förrätten skulle bestå av fisk, och det imponerade på oss när både bokning, kök och servis kom ihåg att vi inte äter det. I vanliga fall kan man påminna om det hundra gånger och ändå får man fisk på tallriken. Nu fick vi istället en sallad på närproducerad blåmögelost, gurka och gulbetor samt hasselnötter. Till detta en vattenkrassemajjonäs och små dekorationer av inlagd gurka. Väldigt gott! Bröd serverades; tre sorter (varför hade man intet av detta på frukostbordet?), alla mycket goda. Varmrätten bestod av lammbog med korn/lammkorv, jordärtskockspuré och en röra på tryffel och Karl-Johansvamp. Dessert var rödbeteor, blåbär, frusen yoghurt och maltsmulor. Låter knasigt men var väldigt gott. Till kaffet fick man en bit marmeladkonfekt. Vi tog vinpaketet trots av vi dyrt och heligt lovat varandra att inte göra det. Vi dricker aldrig så mycket vin och klarar helt enkelt inte av tre glas till en middag. Men den extremt entusiastiske sommeliern lyckades övertyga oss. Det var kul att testa vinerna som skulle passa så bra till och de var goda, men absolut inga viner vi skulle välja eller köpa själva. Därför kändes priset, 660 kronor för båda, högt. Portionerna var genomgående små, vilket kändes riktigt skönt. Det enda negativa med middagen var att allt gick för snabbt. På 70 minuter hade vi klarat av en trerättersmiddag. Å andra sidan vill man ju utnyttja slottet så på ett sätt skönt att inte bli fast i en matsal. Alla rum på slottet är olika och är inredda av olika (?) designers. Vi bode i rum 211, bröllopssviten. Här var temat kolonialt, afrikanskt. Precis vår stil, alltså! Visst, det hade dragits några varv för mycket, men om de inte tagit i hade det känts som att vi var hemma. Rummet var väldigt stort och luftigt. Badrummet likaså och mellan badrummet och hotellrummet var väggen helt av glas. Här, till skillnad från Clarion Sign, kunde man dock dra för gardiner. Badkaret stod precis utanför badrumsglasväggen; alltså ute i själva rummet. Lyxigt! Ulfsunda skriver på sin sajt att rum 211 inte kan beskrivas i ord utan måste ses. Det låter fjantigt, men det är sant. Rum 211 på Ulfsunda slott ligger nu delad etta med rummen på Park Hyatt i Tokyo på min hotellrumslista. Sammanfattning Åk hit!
  • Rikard R
    Rikard R: Skön sida. Äntligen en ordentliga söksida för hela marknaden. Bra med bilder och info. Jag ger en fet tumme upp.
  • Per P
    Per P: Maten är lika exotisk som "död mans finger" man får under lumpen. Trist! Annars roligt ställe.
  • Deeped S
    Deeped S: Förfärligt hotell. Rummet var märkligt rombaktigt med tre meter i tak och däruppe en lampa av skolsalsmodell: dvs lysrör. Sängen riktigt gammal och trist, extremt otvättade överdrag på den sjuttiotalsaktiga sittmöbeln. Liten tjocktv och inga vettiga bord att sitta vid. Toaletten var en historia för sig: någon sorts extra pump som lät som om den skulle sprängas hela tiden och sedan en sån här riktig lyxdusch som ska ha en massa olika strålar och massage. Som inte fungerade alls. Utan man fick jaga vattendropparna. Colonial är på min svarta hotell-lista.
  • Driver du konferens i Stockholm?

• Sofie Kristina H
    Sofie Kristina H: Fina rum men inga rum för pälsallergikern! Eftersom man får ha hund med sig i alla rum, eller ja vi "normalfolk" får så klart bara ha med hund i ett fåtal rum, men är du kändis så får du såklart ta med både en och fler hundar till hotellets allra finaste rum om du så önskar. Jag väljer i alla fall ett annat hotell i fortsättningen som inte särbehandlar sina gäster.
Områden i Stockholm
Solhem  (1 st)
Blackeberg  (1 st)
Södermalm  (1 st)

Konferens i Stockholm

Kom ihåg att boka transport för deltagarna om det krävs. Ett bra tips är även att ta in offerter från fler olika anläggningar innan du bestämmer dig för vart du ska vända dig, på så sätt får du även en rättvis bild av priset. Här på Reco.se kan du be om offerter direkt från de bäst rekommenderade konferensanläggningarna i Stockholms innerstad.

Vi hoppas att du hittar en konferensanläggning som passar dig och ditt företag! Lycka till, önskar Reco.se!