Konferens på Södermalm

3 rekommenderade konferensanläggningar på Södermalm, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från konferensanläggninga... nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Världens bästa sportresor! Vi säljer resor och biljetter till alla stora evenemang.
    Johan L
    Johan L: Oslagbar service och trevligt bemötande!
  • Driver du konferens i Södermalm?

• Elsa Mathilda H
    Elsa Mathilda H: Vi är supernöjda med vår tid på Kontor 122! Ett verkligen hemtrevligt kontor i en fin sekelskifteslokal med högt i tak, med stort bokningsbart konferensrum och en flexibilitet som är svår att hitta. Läget är helt prefekt med närhet till allt man kan önska på Södermalm. Allt funkade – kaffet var alltid på, och ville man ha en lyxkaffe använde man alltid den stora fina baristamaskinen. Det var städat och rent både på kontoren, toeletterna och i köket. Så vill man sitta någonstans som faktiskt känns som hemma fast på jobbet så är det här helt rätt plats! Vi satt här i nästan ett år innan vi växte ur lokalen och flyttade till ett eget kontor, och det var perfekt under en tillväxtfas. Möjligheten att börja i ett mindre rum och enkelt byta upp sig till ett större rum under hyresperioden var guld värt och där var vår värd väldigt flexibel med oss och såg alltid till att alla gästerna kunde byta med varandra enkelt om behovet fanns. Kvinnan som driver kontoret är superskön, personlig och professionell – man känner sig verkligen välkommen varje dag och allt gick alltid att lösa då hon var på plats näst intill varje dag! Extra plus att hon är grym på teknik - vilket gjorde att allt som vanligtvis krånglar på ett kontor (så som skrivare, presenationsteknik internet mm) fungerarde perfekt. Tidning, full fruktkorg och nybryggt kaffe varje morgon i det gemensamma köket och trevliga människor gjorde att man trivdes på riktigt. Väligt roligt med mixen av människor och utbyten av samtal som man fick när man skulle hämta kaffe eller käka lunch- då allt från stora etablerade företag, till frilansaren och startup var hyresgäster under vår period. Vi kommer sakna att sitta här och kan varmt rekommendera Kontor 122 till alla som vill ha ett flexibelt, fungerande och genuint hemtrevligt kontor. Extra plus för att man kan komma tillbaka och boka deras underbara hörnlägenhets-konferensrum när man har större möten eller konferenser. Rekommenderas starkt! 🌟
  • Driver du konferens i Södermalm?

• Camilla
    Camilla: Galleri Kontrast är ett litet och vackert galleri nära Slussen med fotoutställningar av både kända och okända, svenska och internationella fotografer. Här finns även en liten fotobokhandel. Ett tips är att anmäla sig till deras e-nyhetsbrev som informerar om kommande vernissage och utställningar.