Vi ger dig genuina Italien. Genom vår 30-åriga erfarenhet och närvaro på plats får du en harmonisk och därmed lyckad upplevelse. Konferens, bröllop, fest, vandring, hyra större hus, vin- och matresa.
Karin A:
Fantastiskt fint anordnat bröllop i Italien!
Fritidsaktivitet eller bara känna lugnet och bruset från en knastrande brasa, samtidigt som du hör vattnet skvalpa bara några meter ifrån dig. Då är bastuflotten relaxa något för dig. Men innan det är...
Linnea B:
Enkelt, bra service, superfin och trevlig flotte!
Upplev Östersjön och Stockholms skärgård på ett nytt sätt!
Mikael L:
Helt enastående genuint BRA!!!
Platsen o miljön är magiskt vacker och fin.
Anläggningen så välplanerad, gemytlig och funktionell.
Känsla, stämning och trivsamma detaljer som massor av lyktor, ljus, mysiga soffor, stolar etc skänker hög mys-o trivselfaktor….för att inte tala om bastun, badtunnan och de enorma bryggytorna för dans o lekar. Maten och den servicemindiga personalen håller betydligt högre klass än vad motsvarande anläggningar uppvisar. Väldigt hög kvalite, trivsel och service! Hit vill man verkligen komma tillbaka igen.
Rekommenderar å det varmaste Björkholmen och Sea Events!!!
Marit N:
Som vanligt blev vistelsen på Syninge toppen. Maten är fantastisk. Varierad och näringsrik. Rummet är trevligt och välstädat och man sover så gott i sängen som är precis lagom hård/mjuk. Dessutom är personalen mycket serviceminded.
Konferenslokalen är rymliga och ljusa.
Johannes J:
Vi köpte ett konferenspaket för ca 25 personer med övernattningar, konferensrum, mat och dryck.
Personalen på Steningevik var helt fantastisk under hela vistelsen.
De överträffade min förväntningar på ett konferenscenter,
Hela min grupp var djupt imponerade av stället och vi kommer förlägga nästa års konferens där igen.
Sören J:
Skitroligt att köra deras Volvobilar och trevlig personal.
Det som var negativt: Problem att få tag i rätt storlek på hjälm och overall.
Många deltagare lång väntan.
Sköna Hem S:
AW-mat för 15 personer. Fint bemötande, underbar mat. Ropar till alla hur bra de är. Generöst och miniburgaren har letat sig in i mina drömmar.
Birgitta L:
Wallmans på teatergatan firade min dotter och sambos födelsedag . Bra bemötande från att jag köpte biljetterna och bra service innan och under showen
Jörgen J:
Ett bra bemötande vid ankomst. Rummen var ok.
Spa badet var bra med varmbad utomhus. Skön värme i innomhuspolen,
MEN middagen var usel. Ankbröst var segt, potatis hård, spetskål som en sörja. Ej att rekommendera
Ljótur M:
Jag har i över 10år haft med Islandia Resor att göra och har från första dag tyck att här är ett företag med personlig service som bemödar sig om att lösa kundens önskemål. Att alltid bli bemött med trevlighet och kunnande från de företag som jag kommer i daglig kontakt med är inte helt självklart i dag. Där står Islanda Resor fremst bland sina lika.
Klas N:
Bra bemötande rakt igenom. Man blir ju alltid extra glad när man får mer än vad man förväntat sig. Speciellt kanske att ni kom med ideer vi inte hade tänkt på själva.
Maria D:
Utmärkt! Hög servicenivå. Så vänligt bemötande. Positivt och personal inriktad på att hitta lösningar. Fantastiskt vackra lokaler och bästa maten vi haft på konferens någonsin! Stort tack - vi är så nöjda!
Pernilla K:
Vi har i två år haft vårt julbord på Fyrskeppet vid Biskopsudden. Då vi startat med en eftermiddagskonferens, glögg ute på däck, sittande julbord och fantastisk god mat - för att sen avsluta med dans. Fyrskeppet är en underbar båt som inte är något annat likt, med en magisk utsikt över Stockholms inlopp. Servicen du får från början till slut är helt perfekt, och du får hjälp med allt du behöver för att få ditt julbord, kalas, konferens, kick off eller annat precis som du önskar. Fyrskeppet gör allt för att du ska få en dag eller kväll du sent ska glömma. Vi kommer att komma tillbaka.
Malou G:
Charmigt japanskt spa där man dels kan få behandlingar men även bara ta det lungt under en dag bland varma/kalla bad, bastu mm. Kan rekommenderas att åka kompisar emellan eller med flera par då killar och tjejer delas upp i omklädningsrummen och det är en procedur man gärna får dra ut på, då är det trevligare att ha sällskap. Ett måste när man är där är deras teppanyaki som är såväl en upplevelse för smaklökarna som för sinnerna!
Kjerstin N:
Både säljansavarig och medarbetare är mycket serviceinriktade.
Som kund upplever jag att företaget levererar med genuint kundfokus.
Den lilla extra omtanken med förslag, tips och råd från säljansvarig är ovärderlig.
Kvällen med musik, goda drycker och gott tilltugg blev en fullträff!
Allt fungerade perfekt och till högsta belåtenhet.
Självklart kommer vi tillbaka!
Mats L:
Olle och Fia driver en liten urmysig skärgårdskonferensanläggning på Gillinge, strax utanför Nämdö. Mer riktig utskärgård än så här blir det inte. 10 personer kan övernatta och man erbjuder en mängd aktiviteter och serverar hemlagad lokalproducerad skärgårdsmat av hög klass. En given succe för alla sinnen.
Karina T:
Mycket positivt och kundorienterat bemötande. Flexibel i de önskemål vi hade. Rak och tydlig kommunikation. Punktlig och inkännande. Med mitt önskemål som kund i fokus. Proffsigt.
Uppdraget till företaget var att plocka undan och styla inför en kräftskiva med lantligt tema.
Kommer med nöje att anlita detta företag igen.
Melonie Louise L:
Rummen var bra, även om jag och min partner fick trängas i en 90 säng på grund av att ingen ville sova på den höga sängen i våningssängen.
Däremot var frukosten den sämsta jag varit med om, och jag är inte kräsen. Besvikelse.
Torbjörn N:
Den som besöker Grödinge Antik & Design kommer inte att bli besviken. Här kan du titta på vackra föremål - och eventuellt köpa - samt njuta av en fika i den fantastiska trädgården. Natur och kultur i en härlig syntes kryddat med stort kunnande och engagemang hos ägarna. Kan det bli bättre?!