En magisk upplevelse! Underbar besättning! Lyxig flotte!
Bastuflotten Relaxa
Njut av tiden ombord på vår bastuflotte, ni kan vara upp till 12 personer. Besättningen ombord ser till att ni tryggt förflyttar er under tiden ni bastar och har det trevligt. Önskar ni bli avsläppta/upphämtade vid någon sjökrog kan vi ordna det. Vi hjälper även företag att skapa bättre affärsrelationer genom diverse underhållande...
231 omdömen om Bastuflotten Relaxa
Sedan starten hos Reco 2018
Fräscht, bra bemötande. Lätta att ha att göra med. Kan starkt rekommendera
Toppen från bokning till avstigning! Jättefin bastu och trevlig personal!
Trevlig och proffsig personal som tog väl hand om oss.
Vi bokade bastuflotten för 2 timmar. Allt var bra och vi hade en jättefint tid.
Bästa bastuupplevelsen jag haft
The best experience in Stockholm with amazing crew. Really nice crew helping and providing instructions for new comers. Definitely must-to-do in summer!
Personalen var väldigt trevlig och likaså upplevelsen. Bastuflotten levde upp till våra förväntningar!
Fantastisk upplevelse! Fint ordnat på alla sätt!
Vi är supernöjda med upplevelsen på bastuflotten! Jättefin flotte med stor bastu och sällskapsytor. Trevlig personal och fint bemötande under hela bokningen. Fick möjlighet att komma dagen innan och lämna av saker mm. Kommer absolut rekommenderas vidare och bokas om igen. 5/5!
Vi hade en riktig drömdag! Rekommenderar!
Vi hade en oslagbar session med bastu, kalla dopp och bärs i solnedgången framför den magnifika slottsparken. Vilken kväll! Tack till den professionella och trevliga personalen🙏🔥 Vi ses igen!
Toppen! Allt var över förväntan!
Bra bemötande, bra lösningar med vattnet för att kyla dryck, kändes säkert när besättningen bestämde när vi kunde bada eller inte. Väldigt bra upplevelse som helhet. Två timmar flög iväg.
Super härligt och så bra förberett!
Enkelt, bra service, superfin och trevlig flotte!
Startade igång en möhippa med bastuflotten. Väldigt uppskattat av alla! Fräsch flotte och bra service genom hela processen.
Toppen! Sjukt kul upplevelse med polarna och trevlig personal ombord. Boka och må!
Allt var toppen, vi kommer köra igen när tillfälle ges.
Härligt upplevelse och bra bastu!
Grym service och riktigt trevlig flotte! Klockren aktivitet för svensexan
Cool upplevelse med bad direkt i tunt islager och bea värd som såg till att det var varmt och rent när vi kom!
Mycket trevlig bastu med bra och fräscha bänkar, och ytor. Fantastisk bra vedeldad kamin med vattencistern som gör att det blir lite ånga i luften hela tiden. Rekomenderas starkt.
En kul och annorlunda upplevelse mitt i storstadens hets. Personalen är fantastisk och chokladen de bjöd på var den godaste jag druckit! Rekommenderas starkt!
Sol, varmt och vindstilla. Bättre kunde vi inte ha det på flotten.
En unik upplevelse i Stockholms skärgård, där du får hela paketet med bastuflotte, grill och äventyr paketerat tillsammans med Relaxas besättning. En riktigt bra teamaktivitet!
10/10 på allt! Min bästa födelsedag någonsin! Jättetrevlig personal. Allt tipptopp! Har tjatat om denna flotte till alla (som inte var ombord på min tur). Citat från en gäst under min kväll: ”Bästa firandet jag varit på!”
Väldigt trevlig upplevelse, kändes som att två timmar bara försvann. Bra bastu som man kan värma upp till den temperatur man önskar och trevlig personal samt fin utsikt!
Underbar tur i slutet på september för att njuta av sista badet för säsongen. Kan starkt rekommenderas!
Väldigt bra bastu och flotte med högtalare och fräsch interiör. Finns dock ingen toalett och personalen var VÄLDIGT närvarande och ville komma fram och snacka många gånger trots att de sa att vi skulle komma bak och säga till om det var nåt. Kanske funkar bättre i större sällskap men för fyra tjejer i bikini var det lite obehagligt, särskilt iom att de inte verkade lyssna på våra önskemål om att stanna eller åka vidare utan mer körde lite som de ville.
En toppenupplevelse! Bastun var väldigt fräsch. Mysig tur. Perfekt grej att göra
Toppen upplevelse, behövdes bara en skopa vatten för att det skulle bli kokhett inne i bastun. Perfekt att kasta dig i vattnet. Ett gäng nöjda grabbar
Är sjukt nöjd återkommande kund med vårt gäng, alltid lika proffsigt och kul att åka med Relaxa! Rekommenderar till alla 🙂
Supertrevlig personal på båten! Bra service!
Bokade en tvåtimmarstur med plockmat och dryck, på den fina flotten med bastu och badstege! Kanonupplevelse rakt igenom! Enkelt att boka och väldigt bra kommunikation. Grabbarna som körde båten var serviceinriktade och trevliga. Rekommenderar verkligen
Jättenöjd med Bastuflotten Relaxa. Grym service, trevlig personal, fräsch bastu och allt vad man behöver för att ha ett trevligt umgänge med vänner.
Jag och familjen vart fint omhändertagna och fick en bra presentation om bastuflotten. Det var en supermysig timme och vi fick välja när vi ville stanna flotten och hoppa i och bada och jag skullle gärna göra om det. Barnen var 10 och 7 år vid tillfället.
Andra gången vi bokar Relaxa, enastående service, flotte som har allt. Underbar upplevelse återigen!
Företaget ringde innan och dubbelkollade allt innan, gav information och man hade chans att fråga om det fanns funderingar. Vi tog även charkbricka vilket verkligen av uppskattade av hela gänget. Rekommenderar
Underbar, fräsch bastuflotte och extremt trevlig personal. Rekommenderar starkt!!! Kommer absolut att hyra igen!
Välordnat och superfint allting! Så nöjda!
Jättetrevligt och smidigt. Rekommenderar alla att åka bastuflotte
Jättebra upplevelse som helhet, lätt att boka, bra bemötande och själva bastun var kanon
Rekommenderas starkt för den som vill avnjuta ett bastubad i en fräsch vedeldad bastu, på vattnet, med vacker utsikt i Stocksund, norr om Stockholms city. Flotten är generös med utrymmen på ute på flotten och inne i bastun. Det finns bord ute att sitta runt, farstu på vägen in i bastun för omklädning. Inredningen är helt ny för säsongen. Personalen som är på plats är mycket hjälpsam och trevlig. Musikanläggning kan anslutas via bluetooth.
En av dom bästa upplevelserna i Stockholm. Perfekt läge, och extremt trevlig och professionell personal
Väldigt mysigt och lyxigt! Rickard var riktigt trevlig.
Rent o fräscht och fint förberett för oss. Jag bad dem preppa marschaller som gjorde det extra mysigt på plats. Tydlig och bra kommunikation rakt igenom!
Super kul, lyxig och rolig, stort tack
Väldigt fräscht och bra värme i flotten. Trevlig och hjälpsam personal också. Rekommenderar starkt och kommer absolut tillbaka.
Jättefint ställe och helt fantastiskt bemötande. Rickard var så tillmötesgående och gjorde vår upplevelse perfekt!