Företagsevent i Stockholms län

• Al Dente

Verifierat företag
    236 omdömen
    Erika L
    Erika L: Fantastiskt mysig upplevelse! Familjärt, trevligt och riktigt roligt! Vi var där med förtaget på matlagningskurs och önskade laga vegansk femrätters. De fick till en otrolig meny som uppskattades av både veganer och köttätare lika mycket. En extra guldstjärna för personalen Chandra, Salvatore, Martina och Olga som fick oss att känna oss otroligt välkomna och gav en känsla av familj och vänskap.
  • Fritidsaktivitet eller bara känna lugnet och bruset från en knastrande brasa, samtidigt som du hör vattnet skvalpa bara några meter ifrån dig. Då är bastuflotten relaxa något för dig. Men innan det är...
    Patrik C
    Patrik C: Allt var toppen, vi kommer köra igen när tillfälle ges.
  • Upplev Östersjön och Stockholms skärgård på ett nytt sätt!
    Mikael L
    Mikael L: Helt enastående genuint BRA!!! Platsen o miljön är magiskt vacker och fin. Anläggningen så välplanerad, gemytlig och funktionell. Känsla, stämning och trivsamma detaljer som massor av lyktor, ljus, mysiga soffor, stolar etc skänker hög mys-o trivselfaktor….för att inte tala om bastun, badtunnan och de enorma bryggytorna för dans o lekar. Maten och den servicemindiga personalen håller betydligt högre klass än vad motsvarande anläggningar uppvisar. Väldigt hög kvalite, trivsel och service! Hit vill man verkligen komma tillbaka igen. Rekommenderar å det varmaste Björkholmen och Sea Events!!!
  • Andre B
    Andre B: Swedish Wealth Institute AB is a great company, always replying to your questions and giving opportunities to their clients to increase their capital in terms of financial investments. They are very upfront and don't make false promises, are very clear on their process.
  • Staffan S
    Staffan S: Björn är en kunnig och rolig bartender som guidade oss i drinkjungeln med stort engagemang och glimten i ögat. Stämningen var på topp i drinkskolan. Högsta betyg!
  • Sören J
    Sören J: Skitroligt att köra deras Volvobilar och trevlig personal. Det som var negativt: Problem att få tag i rätt storlek på hjälm och overall. Många deltagare lång väntan.
  • Sköna Hem S
    Sköna Hem S: AW-mat för 15 personer. Fint bemötande, underbar mat. Ropar till alla hur bra de är. Generöst och miniburgaren har letat sig in i mina drömmar.
  • Yasemin B
    Yasemin B: Vi har precis haft våran bröllopsfest hos Två Grabbar och Kök, och vi är supernöjda med allt. Från början till slut så har Christian hjälpt oss med allt på ett utomordentligt sätt. Vi valde den Karibiska buffén som var fantastiskt god då den både var en fröjd för ögat och magen :). Anpassningsbar och väldigt central lokal som passar alla. Vi kommer definitivt att boka igen och även några av våra gäster funderar på att ha sina fester där. Kan högt rekommendera Två Grabbar och Kök till alla. Tusen tack för en härlig bröllopsfest!
  • Birgitta L
    Birgitta L: Wallmans på teatergatan firade min dotter och sambos födelsedag . Bra bemötande från att jag köpte biljetterna och bra service innan och under showen
  • ANDERS G
    ANDERS G: Fick en rekommendation och anordnade en svensexa för 13 man. Hyrde stugan ute på Svartskär. Förstår varför nu att Box experience blev rekommenderat. Från början till slut och uppföljningen har servicen varit fenomenalt bra. Stugan ute på Svartskär ett litet gömt paradis. Kommer utan tvekan bli fler bokningar i framtiden.
  • Pernilla K
    Pernilla K: Vi har i två år haft vårt julbord på Fyrskeppet vid Biskopsudden. Då vi startat med en eftermiddagskonferens, glögg ute på däck, sittande julbord och fantastisk god mat - för att sen avsluta med dans. Fyrskeppet är en underbar båt som inte är något annat likt, med en magisk utsikt över Stockholms inlopp. Servicen du får från början till slut är helt perfekt, och du får hjälp med allt du behöver för att få ditt julbord, kalas, konferens, kick off eller annat precis som du önskar. Fyrskeppet gör allt för att du ska få en dag eller kväll du sent ska glömma. Vi kommer att komma tillbaka.
  • Herman B
    Herman B: Riktigt vassa, sjukt bra ös! Bästa coverbandet jag sett!
  • Ingela Lena S
    Ingela Lena S: Fullständigt värdelöst VÄRDELÖST att få en "present" genom en upplevelse hos Live it! För det första så gäller upplevelserna för det mesta under lågsäsong då man inte har lust att åka. Sedan om det råkar finnas någon vistelse på sommaren så måste man lägga till mer pengar för att den ska gälla.. Denna information syns först när man har tryckt på boka eller när man ska ringa och boka det specifika datumet. Helt otroligt dåligt. Det är ju inga budgetvarianter man får direkt. Efter att nu har suttit i timmar framför datorn för att bli av med skiten så hamnar man efter en timpenning på 200 spänn, låglönejobb, för allt jobb på MINUS i slutändan. Ytterst pinsamt för den som givit presenten. URK
  • Välkommen till Bockholmen Catering & Event! En etablerad cateringverksamhet som jobbar i hela Stockholm och Stockholms skärgård.
    Axel J
    Axel J: Vi beställde en superlyxig drink som skulle levereras ute på ö med enbart båttransport. De är grymt snabba på återkoppling vilket gör dem lätta att samarbeta med. Ett underbart bemötande med inställningen att allt går att ordna. Vi hade höga förväntningar och fick en helt perfekt leverans med toppenpersonal och fantastisk mat och dryck. Vi fick inte heller några överraskningar när fakturan kom. Enkel och tydlig. Toppklass hela vägen - vi återkommer gärna för det var bästa samarbetet på väldigt länge! Hurra för Bockholmengruppen!
  • Linus M
    Linus M: Stort utbud, perfekt present när man inte bor nära födelsedagsbarnet! :D
  • Björn E
    Björn E: Fina miljöer, god mat å trevlig personal är allt jag hoppas på vid en konferens å här finns allt.
  • Chris H
    Chris H: Vi bokade dem för en viktig kväll med våra kunder - och blev riktigt nöjda. DJ:n var lyhörd för stämning och musiksmak och höll igång dansgolvet hela kvällen. Gästerna hade en kanonkväll!
  • Adrienne V
    Adrienne V: Tyvärr fick de motorhaveri dagen innan bokning och kunde inte hjälpa oss med taxiresan.Det var inte säsong för båttaxiresor men de försökte ändå verkligen att ställa upp och att även hitta ersättare. Så har ingen erfarenhet för själva tjänsten.
  • Christian L
    Christian L: Okej lunch restaurang med trevlig personal.
  • Lina W
    Lina W: Har varit med jobbet på firmafest här. Väldigt bra ställe för sådant. Vi spela bowling, körde bilar m.m. Kul. Men det bästa var maten!! Blev verkligen förvånad att det var så bra mat. Åt ankbröst och det var så himla gott. Verkligen att rekommendera!!
  • Jessica Marina N
    Jessica Marina N: Ingen själ i detta företag! Hjälper inte till att förlänga presentkort som gått ut under pandemin. Alla andra företag gör sitt bästa för att anpassa sig till sina kunders bästa under denna period vi gått igenom, men inte Live it. Känner mig absolut rånad på min 30-årspresent som betydde otroligt mycket för mig. Men enligt dem skulle man tydligen haft en tanke på att gå och boka en upplevelse mitt i pandemin. Kommer aldrig tillbaks hit med sådant bemötande!
  • Linda K
    Linda K: Jag känner inte till restaurangen, däremot anlitade jag Kalaset som caterer i somras, vilket var ett stort fel från min sida. Det största problemet var den usla kommunikationen. Fastän vi kontaktade firman nästan ett halvår innan festen var de för upptagna för att ta några som helst detaljer på telefon. Allt gick över mail, men även dessa besvarades knappt. Därför var mycket oklart inför kvällen, t.ex. fick inte vegetarianerna någon mat fast detta egentligen var uppgjort. Jag var väldigt besviken och kände mig kränkt som kund eftersom det handlade om för mig väldigt mycket pengar - mat och service till över 70 personer.