Eventa Sjukvård AB

Eventa Sjukvård AB

www.eventasjukvard.se
  • Badge2025
4.7

Eventa Sjukvård AB erbjuder professionell sjukvårdsberedskap vid evenemang i hela Sverige – från mindre arrangemang till stora festivaler. Vi arbetar för trygghet och snabb insats vid akuta händelser, med fokus på kvalitet, säkerhet och erfarenhet. Utöver eventsjukvård erbjuder vi utbildningar inom HLR och första hjälpen samt...

27 omdömen om Eventa Sjukvård AB

Christine A
Skrev om Eventa Sjukvård AB

HLR-utbildningen var mycket bra. Instruktören var strålande. Kul med upplägget med film, teori och övningar och lek.

Anna P
Skrev om Eventa Sjukvård AB

Mycket bra HLR-kurs, kompetent och duktig instruktör som jobbar som ambulanssjukvårdare. Stor del av tiden gick till praktiska moment och vi fick öva på olika situationer och moment. Skulle starkt rekommendera kursen.

Tove A
Skrev om Eventa Sjukvård AB

Efter avbokning med kort varsel från andra sjukvårdare så ställde Eventa Sjukvård glatt upp och såg till att våra medarbetare under vårt event kunde känna sig trygga!

Henrik L
Skrev om Eventa Sjukvård AB

Vi anlitade Eventa Sjukvård AB för sjukvårdsberedskap under en folkracetävling. Bemötandet var professionellt och smidigt från start, och de kom i god tid till evenemanget. Personalen gav ett tryggt och närvarande intryck – man märkte att de fanns där om något skulle inträffa, utan att ta onödig plats. Våra förväntningar var att ha en pålitlig och redo sjukvårdsresurs på plats, och det levde Eventa väl upp till. Kort sagt: vi fick precis det vi betalade för, på ett tryggt och proffsigt sätt

Ulf A
Skrev om Eventa Sjukvård AB

Proffesionella medarbetare med hög kompetens, och mycket trevliga. Fina bilar och rätt utrustning, alla tillstånd som behövs, bland annat utryckningstillstånd, vårdgivare, mm. Ett seriöst företag som jag inte tvekar att anlita igen !

Håkan J
Skrev om Eventa Sjukvård AB

Mycket professionella med sina tjänster. Skönt att ha erfarna ambulanssjukvårdare som kan agera direkt på plats vid evenemang om något skulle hända. Rekommenderas varmt!

Jörgen P
Skrev om Eventa Sjukvård AB

HLR kursen var mycket bra. Pedagogisk och trevlig instruktör. Kan rekommenderas.

Inger J
Skrev om Eventa Sjukvård AB

Föredömlig genomgång av hjärtstartare i min förening!

Annika E
Skrev om Eventa Sjukvård AB

Mycket givande. Bra med både blandad praktik och teori. En mycket kunnig och bra föreläsare

Jeanette P
Skrev om Eventa Sjukvård AB

Sjukvårdare till ett evenemang med 1000 gäster i Stadshuset. Trevligt bemötande. Bra dialog inför evenemanget. Lätt att instruera på plats.

Annelie H
Skrev om Eventa Sjukvård AB

Mycket bra. Pålitliga och gör ett bra jobb. Dessutom väldigt trevliga och kunniga.

Jens A
Skrev om Eventa Sjukvård AB

Proffsigt bemötande och bra personal.

Christina H
Skrev om Eventa Sjukvård AB

Mycket hjälpsamma och löser mina bekymmer snabbt och mycket smidigt

Per R
Skrev om Eventa Sjukvård AB

Genomförde beställt uppdrag på mycket bra sätt från beställning till utförande på plats. Trevlig personal som noggrant satte sig in uppdraget var rally tävling genomfördes och vart utryckning skulle ske vid ev. Olycka Kan rekommendera Eventa till andra arrangörer av rally tävlingar

Henrik K
Skrev om Eventa Sjukvård AB

Bra kunnig personal, snabb service med korta beställning

Jimmy S
Skrev om Eventa Sjukvård AB

Kunnig personal och proffsigt utförande av tjänster. Lyhörda och tar egna initiativ.

Yvonne S
Skrev om Eventa Sjukvård AB

Vi blir alltid väl bemötta och kan diskutera fram den bästa lösningen för våra behov. Vi behöver ha sjukvård (akutsjukvårdare) som klarar både enkla tillbud och svårare olyckstillfällen bland under lång tid dag/kväll. Vi har bara positiv erfarenhet av Eventa Sjukvård där deras professionella hantering har undvikit att skada vid olyckstillfälle blivit gravt. Vi köper deras tjänst vid Ridsporttävlingar, fälttävlan, från låg klass till de högsta som rids i Sverige.

Rune J
Skrev om Eventa Sjukvård AB

Jag har en väldigt bra kontakt med ert företag, från bokning av tävlingsdatum.och senare vid kontakt om när vi vill ha er vid anvisad plats/tävling. Också att vi haft ett bra och trevligt bemötande under den tid vi har er på tävlingsområdet. Och inga problem om tävlingen drar ut på tiden och ni behöver vara kvar längre än beställt. Så tack för er service och hjälp

Robert B
Skrev om Eventa Sjukvård AB

Bra dialog före och bra utfört arbete under eventet och bra åter koppling efter vi kommer att andvända Eventa igen.

Christer H
Skrev om Eventa Sjukvård AB

Trevlig personal på plats på våran cross tävling och dom kom i tid .

Mathias A
Skrev om Eventa Sjukvård AB

Fantastiskt personal med högt kunnande. Det är alltid ordning och reda

Cim M
Skrev om Eventa Sjukvård AB

Supernöjd med HLR-utbildningen. Rekommenderas varmt.

Mikael R
Skrev om Eventa Sjukvård AB

Fantastisk hjälp och bemötande! Visade väldigt stor förståelse och medkänsla, samt väldigt kunniga! Tack!

Lucas D
Skrev om Eventa Sjukvård AB

Funkar hur bra som helst, aldrig några problem. Alltid ett superbra bemötande från Mattias med personal.

Johanna N
Skrev om Eventa Sjukvård AB

Vi fick ett väldigt trevligt och professionellt bemötande. Dem motsvarade våra förväntningar, de är alltid lite nervöst när man ska arbeta tillsammans under en tävling. Vi fick en väldigt trevlig dag tillsammans.

Janne A
Skrev om Eventa Sjukvård AB

Eventa levererar säkerhet vid idrottsevenemang. Det har genomförts professionellt med ett bra engagemang!

Peter S
Skrev om Eventa Sjukvård AB

Mycket bra personal trevliga och kunniga ger en trygghet