Sea Events

Sea Events

4.9 / 5 baserat på 188 omdömen
Välkommen till Sea Events!

Med ribbåt i Stockholms skärgård och på Mälaren skapar vi fantastiska naturupplevelser, attraktiva event, spännande konferenser och aktiv turism. Med vår långa erfarenhet kan vi vår skärgård och känner dess alla intressanta personer. Allt kryddat med äventyr och den speciella energi man får ombord på en ribbåt.

We shape your experiences. Our skill is to customize your RIB event. We know the Archipelago
and the interesting people. We promise an unforgettable experience.
By our 5 RIB´s the conference or the dinner will turn into an unforgettable memory.
Share our love to the Sea, welcome!

Utmärkelser

188 omdömen om Sea Events

Sedan starten hos Reco 2016
 • 2022-10-04 Insamlad av företaget
  Superproffsigt genomförande. Denna aktivitet förgyllde vår konferens. Jag kan varmt rekommendera Sea Events till ert företagsevent.
  Gilla
 • 2022-09-29 Insamlad av företaget
  Superproffsigt, vilken service, vilken upplevelse
  Gilla
 • 2022-09-28 Insamlad av företaget
  Supertrevligt och proffsigt av Robert och Emmelie. Vi alla är väldigt nöjda med både ribbåt, konferens, aktiviteter och övernattning. Well done!
  Gilla
 • 2022-09-25 Insamlad av företaget
  Vi åkte med ribbåtar från Sandhamn till Strandvägen. Bemötandet var exemplariskt och alla kände sig mycket trygga och nöjda med föraren och turen. En tur vi sent kommer att glömma!
  Gilla
 • 2022-09-20 Insamlad av företaget
  Otroligt varmt bemötande, och flexibelt!
  Våra förväntningar överträffades med flera hundra %!
  Gilla
 • 2022-09-13 Insamlad av företaget
  Leo på SeaEvents var mycket tillmötesgående i våra önskemål och vi fick en underbar tur med han och Jacob i skärgården! Rekommenderas varmt!
  Gilla
 • 2022-09-12 Insamlad av företaget
  Vi var ett företag om 50 personer som åkte med!
  Alla var nöjda!
  Riktigt glada var de som fick se sälar!
  Proffsigt bemötande av Sea Events med bokning och att hämta några deltagare på annan plats.

  Toppen!
  Gilla
 • 2022-09-11 Insamlad av företaget
  Bra planerat och genomförande. Mkt trevligt bemötande dessutom.
  Gilla
 • 2022-09-01 Insamlad av företaget
  Otroligt trevlig, duktig personal, härligt bemötande och en fantastisk upplevelse!
  Gilla
 • 2022-08-29 Insamlad av företaget
  kanon bra
  vi hade det underbart
  Gilla
 • 2022-08-26 Insamlad av företaget
  Allt var jätte bra uppstyrt och trevlig personal
  Gilla
 • 2022-08-22 Insamlad av företaget
  Bemötandet var väldigt bra och de 4 kaptenerna gick sakligt igenom resan och vad vi behövde veta inför den. När vi kom ut med båtarna på vattnet så förklarade kaptenerna återigen vad som gällde och lite generella regler som gäller på sjön med fartbegränsningar mm.
  Våra förväntningar på resan var att det skulle vara fartfyllt och samtidigt sevärt i skärgården och att maten som serverades skulle smaka bra och allt blev verkligen så bra det kan bli. Kaptenerna berättade om olika byggnader och krogar på vägen ut till den krog som vi skulle åka till och åkte inomskärs för att upplevelsen skulle bli så bra som möjligt för oss.
  Sammanfattningsvis kan man säga att vår upplevelsen med 4 st ribbåtar och en trerätters meny på Ingmarsö krog blev över förväntan och jag kan varmt rekommendera Sea Events som arrangör där både kunskap och trevliga medarbetare gjorde allt för att vi skulle ha det bra under kvällen
  Gilla
 • 2022-07-07 Insamlad av företaget
  Alla från oss på kontoret som följde med var väldigt nöjda med upplevelsen "Ribbåt med middag på skärgårdskrog" och rekommenderar både Kapten Leo och turen.

  Vi fick flera tips på närliggande krogar och bestämde oss för Svartsö krog då det passade turen bäst. Svartsö krog bjöd oss på god mat och en trevlig atmosfär. Krogen föll alla i smaken.

  Sammanfattningsvis upplevde jag att både kommunikation och helhetsupplevelsen var kanon och väldigt professionell. Sea Event hade heller inga problem med att anpassa ribbturen efter oss.

  Återigen väldigt nöjda!
  Gilla
 • 2022-07-04 Insamlad av företaget
  Kan varmt rekommendera Sea Events och Hasse som körde vår ribbåt! Otroligt trevlig, bra bemötande och flexibel med upphätmningsplats samt avlämningsplats.

  Vi hade en helt fantastisk och rolig dag och hela gänget vill gärna åka med Sea Events igen!
  Gilla
 • 2022-06-27 Insamlad av företaget
  Vi har vid flera tillfällen gjort aktiviteter med Sea Events och är alltid super nöjda! Vi blir alltid väldigt trevligt bemötta, med roliga förslag på aktiviteter och toppen fina ställen! Alla i vårt team är alltid super nöjda. Kan varmt rekommendera!
  Gilla
 • 2022-06-24 Insamlad av företaget
  Den korta versionen:
  Mycket seriöst och professionellt företag, som lyssnade till och anpassade sig helt efter våra önskemål. Väldigt snabb och tydlig återkoppling. Trevligt, kunnigt och tryggt bemötande rakt igenom. Och dessutom har företaget tydligt miljöfokus!

  Den långa versionen:
  En fantastiskt upplevelse! Inte bara ribbåtsturen i sig, utan allt från första kontakt. Vi var extremt sent ute för att boka eventet. Jag skrev ett meddelande 22.15 på söndagskvällen med önskan om ribbåtstur med middag på restaurang i skärgården på måndag kväll för ca 10 personer. På måndag morgon hade jag fått kontakt med Leo (som svarade 23.05 på söndagskvällen på mitt mail). Han gav ett mycket seriöst och lugnt intryck och var mycket lyhörd för våra önskemål.
  Leo ordnade med restaurang och allt runt det, var snabb och trevlig i återkopplingen och kl 18.30 gav vi oss iväg från Nacka strand till Svartsö och restaurang Sågen. Båtturen var magisk. Fartfylld, spännande, vacker och så rolig (inte hoppig och studsig då jag meddelat att har ryggproblem).
  Vi var mycket nöjda med restaurangen också. Båten och alla grejer på båten var fräscht - jackor overaller, googles och flytvästar. Allt kändes säkert, tryggt och professionellt. Att vi dessutom hade en makalös vacker och lugn kväll vädermässigt gjorde att när vi steg av vid Nacka strand, vid 22.30-tiden, var alla 11 personer i sällskapet, från 12 år - 58 år, supernöjda och hade fått en upplevelse att minnas för livet! Att företaget dessutom värnar om miljön på ett tydligt sätt kändes extra bra! Kan verkligen ge de allra bästa rekommendationerna!
  Gilla
 • 2022-06-22 Insamlad av företaget
  Mycket bra och proffsigt bemötande, superbra annordnad aktivitet som alla i gruppen oavsett ålder uppskattade. Allt flöt på smidigt och va mycket bra annordnat. Vi fick en toppendag!
  Gilla
 • 2022-06-22 Insamlad av företaget
  Själva eventet, båt-turen, var helt magisk. Kapten Hans var fantastiskt och han var även duktig på att återkoppla vilket är viktigt för mig som kund.

  Det finns alltid utrymme för förbättring, t.ex. lite mer klarhet i vad som fanns på plats hade varit bra.
  Hej Marcia, Tack för att du återkopplade, det är viktigt för oss. Det glädjer mig att du är nöjd med helheten men håller samtidigt med om att det fanns en del otydligheter. Jag lovar att vi ska arbeta med dem. Teamet (och det är väl viktigast) föreföll mycket nöjda.. Er gemensamma matlagningsaktivitet ledde till massor av bonding och inte minst väldigt välsmakande resultat. Trevlig Midsommar Sea Events
  Gilla
 • 2022-06-20 Insamlad av företaget
  Kanon upplevelse på alla sätt och vis!

  Vårt sällskap var supernöjda med både kapten och båt.

  Vi återvänder gärna.
  Gilla
 • 2022-06-16 Insamlad av företaget
  Mycket bra! Proffsigt och kul, bra mat alla var nöjda!
  Gilla
 • 2022-06-14 Insamlad av företaget
  • Trevligt bemötande och dialog med Leo
  • Ribbåten/5-kampen/badtunna+bastu/häng på ön uppfyllde våra förväntningar

  Rekommenderar Sea Events för svensexor!
  Gilla
 • 2022-06-14 Insamlad av företaget
  Bra genomfört och bra personal som tog hand om oss.
  Vi hade även en rolig resa ut till Björkholmen samt en trevlig femkamp på plats.
  Vi är alla supernöjda med dagen.
  Gilla
 • 2022-06-12 Insamlad av företaget
  Den perfekta sommaravslutningen med företaget! Proffsigt organiserat, duktiga och engagerade förare och jättegod mat! Rekommenderas varmt om du vill ha ett sommaräventyr med klass!
  Gilla
 • 2022-06-09 Insamlad av företaget
  En fantastisk upplevelse för oss som företag. Roligt, spännande och trygg båtfärd med supertrevliga förare. Kan varmt rekommenderas!
  Gilla
 • 2022-06-07 Insamlad av företaget
  Extremt bra bemötande, väldigt flexibla och erfarna. Över förväntan, kommer definitivt göra detta eller något liknande med Sea Events igen.
  Gilla
 • 2022-06-06 Insamlad av företaget
  Stort tack till våra kaptener och bokningen på Sea Events för en fantastisk upplevelse, alla på företaget var enormt nöjda och glada för detta äventyr! Vi blev upphämtade vid Kajplats 17 för att sedan ta åka i full fart ut till Bistro Sågen ute på Svartsö.
  Trots att vi hade vädret emot oss kände vi oss trygga och omhändertagna när vi arrangerade vår sommarfest.
  Återigen! Stort tack, vi kommer tillbaka!
  Hälsningar från Försäkringsgänget
  Gilla
 • 2022-05-30 Insamlad av företaget
  Tycker bemötande har varit bra men att det var lite stök vid bokningen och event blev bokat på fel datum.
  Hade ganska höga förväntningar då priset var rätt högt. Tycker att ribbåtsturen vad jättebra, till och från ön. Stugan med diverse faciliteter levde upp till förväntan.
  Däremot var femkampen ganska simpel, hade väl tänkt att den skulle vara lite mer omfattande. Sen blev vi tyvärr väldigt besvikna på maten, grillbuffén som levererades till vårt sällskap var inte speciellt god. Från början hade vi beställt en kock som skulle grilla men efter felbokning så fanns det inte längre någon tillgänglig.
  Gilla
 • 2022-05-30 Insamlad av företaget
  Allt fungerade toppen från bokning till event. Leo som var vår guide var mycket proffsig. Mycket uppskattad tur.
  Gilla
 • 2022-05-29 Insamlad av företaget
  Väldigt trevligt bemötande och hög servicenivå. Perfekt upplevelse med övernattning på supermysig skärgårdsö. Kan verkligen rekommenderas!
  Gilla
 • 2022-05-20 Insamlad av företaget
  Vi fick ett väldigt proffisionellt bemötande och hjälp att arrangera en tvåtimmars båtribborientering med efterföljande middag. Väldigt uppskattat av hela gänget på ca 60 personer. Sea Events levde helt klart upp till våra förväntningar så jag kan varmt rekommendera detta bolag.
  Gilla
 • 2022-05-18 Insamlad av företaget
  Allt var utmärkt på vår ribtur
  Gilla
 • 2022-05-17 Insamlad av företaget
  Bemöttes bra, finns inget att klaga på.
  Gilla
 • 2022-05-15 Insamlad av företaget
  Tillgängliga, seriösa och trevliga.
  Gilla
 • 2022-05-11 Insamlad av företaget
  Bra kundservice, inget var några problem utan allt gick att lösa.
  Gilla
 • 2022-04-26 Insamlad av företaget
  Great service from initial contact with Leo to execution of the event. We were a group of 15 people going for a one hour boat tour, which was a fun way to experience Stockholm!
  Gilla
 • 2021-11-04 Insamlad av företaget
  Bra service. Bra hjälp och tips vid bokning. Trevlig personal.
  Gilla
 • 2021-11-04 Insamlad av företaget
  Bra ordnat och mycket trevligt bemötande från Kapten Hasse. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna dagen till ära när vi firade en födelsedag på havet.
  Stort tack till en härlig upplevelse, alla var riktigt nöjda och talade mycket väl om resan dagarna efter:)
  Gilla
 • 2021-11-01 Insamlad av företaget
  Väldigt tillmötesgående och serviceinriktat bemötande. Vi är jättenöjda!!
  Gilla
 • 2021-10-08 Insamlad av företaget
  En trygg, säker och rolig färd med en superbra kapten.
  Båtfärd med teambuilding och femkamp, kunde inte blivit bättre.
  Alla i gruppen uppskattade denna aktivitet jätte mycket.
  Jag kan verkligen rekomendera denna typ av aktivitet.
  Gilla
 • 2021-10-08 Insamlad av företaget
  Otroligt nöjda med vår eftermiddag med Mats på seaevents! Det blir en repris nästa år igen.
  Gilla
 • 2021-09-13 Insamlad av företaget
  Allt var väldigt bra, fin tur och allt var smidigt!
  Gilla
 • 2021-09-12 Spontant omdöme
  Mycket nöjda med vår tur med rib. Alla resenärer, från 8-70 år blev utmärkt omhändertagna av kapten Martin som agerade både guide och kapten genom skärgården. Proffsigt från början till slut!
  Gilla
 • 2021-09-09 Insamlad av företaget
  Vi blev bra bemötta och samarbetet fungerade supersmidigt.
  Gilla
 • 2021-09-03 Insamlad av företaget
  Mycket fin trevlig tur. Bra väder och ett superkul event med rolig båttur samt god mat på Öja.
  Gilla
 • 2021-09-03 Insamlad av företaget
  Robert Hamning supertrevlig kapten
  Flexibel o kunnig
  Gilla
 • 2021-09-01 Insamlad av företaget
  Väl bemötta av killen som körde båten, trist väder men riktigt jäkla roligt
  Gilla
 • 2021-08-31 Insamlad av företaget
  Vill varmt rekommendera Sea Events för en härlig rib båt tur i skärgården alla blev nöjda och allt gick smidigt till. Bemötandet och service 5 stjärnor 🤩 kommer säkert bli fler gånger.
  Hälsningar
  Augustin Altozano
  Gilla
 • 2021-08-31 Insamlad av företaget
  Proffsigt och seriöst bemötande! Fick bra återkoppling när vi planerade arrangemanget och genomförandet var utmärkt!

  Trots regn så fick vi en härlig ribbåtstur ut i Stockholms Skärgård. Fint ställe att ha 5-kamp på, Björkholmen. Trevlig middag i Sågen på Svartsö.

  Vi kan rekommendera Sea Events för liknande arrangemang.
  Gilla
 • 2021-08-23 Insamlad av företaget
  En fantastisk dag. Trevligt och professionellt bemötande, innan, under och efter utflykten. Tack Mats!
  Gilla
 • 2021-08-17 Insamlad av företaget
  Proffsigt från början till slut. En fartfylld åktur genom Stockholms skärgård levde verkligen upp till förväntningarna!
  Gilla