Upplev Östersjön och Stockholms skärgård på ett nytt sätt!
Mikael L:
Helt enastående genuint BRA!!!
Platsen o miljön är magiskt vacker och fin.
Anläggningen så välplanerad, gemytlig och funktionell.
Känsla, stämning och trivsamma detaljer som massor av lyktor, ljus, mysiga soffor, stolar etc skänker hög mys-o trivselfaktor….för att inte tala om bastun, badtunnan och de enorma bryggytorna för dans o lekar. Maten och den servicemindiga personalen håller betydligt högre klass än vad motsvarande anläggningar uppvisar. Väldigt hög kvalite, trivsel och service! Hit vill man verkligen komma tillbaka igen.
Rekommenderar å det varmaste Björkholmen och Sea Events!!!
Välkommen till Bockholmen Catering & Event! En etablerad cateringverksamhet som jobbar i hela Stockholm och Stockholms skärgård.
Axel J:
Vi beställde en superlyxig drink som skulle levereras ute på ö med enbart båttransport. De är grymt snabba på återkoppling vilket gör dem lätta att samarbeta med. Ett underbart bemötande med inställningen att allt går att ordna. Vi hade höga förväntningar och fick en helt perfekt leverans med toppenpersonal och fantastisk mat och dryck. Vi fick inte heller några överraskningar när fakturan kom. Enkel och tydlig. Toppklass hela vägen - vi återkommer gärna för det var bästa samarbetet på väldigt länge! Hurra för Bockholmengruppen!
Adrienne V:
Tyvärr fick de motorhaveri dagen innan bokning och kunde inte hjälpa oss med taxiresan.Det var inte säsong för båttaxiresor men de försökte ändå verkligen att ställa upp och att även hitta ersättare. Så har ingen erfarenhet för själva tjänsten.
Jessica Marina N:
Ingen själ i detta företag! Hjälper inte till att förlänga presentkort som gått ut under pandemin. Alla andra företag gör sitt bästa för att anpassa sig till sina kunders bästa under denna period vi gått igenom, men inte Live it. Känner mig absolut rånad på min 30-årspresent som betydde otroligt mycket för mig. Men enligt dem skulle man tydligen haft en tanke på att gå och boka en upplevelse mitt i pandemin. Kommer aldrig tillbaks hit med sådant bemötande!