Al Dente
4.8 i betyg av av
29 omdömen
På Al Dente anordnar vi matlagningsevent för företag och privata sällskap. I snart 20 år har vi lockat matintresserade till våra italienska matlagningskurser. Ta med dina vänner eller kollegor och upplev det italienska köket på riktigt! På Al Dente lagar alla maten tillsammans under lättsamma former med stöd av våra italienska pastakvinnor!
Al Dente erbjuder bland annat:
Vardagsmat - Lär dig laga italienska klassiker
Julaktivitet med kollegorna
Aktiv matlagning för företag
Pasta fresca - Pastabakning för hela familjen i privat kök
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag29 omdömen om Al Dente
skrev om Al Dente
Lagade fantastisk god mat med familjen med hjälp av två tålmodiga, trevliga och kunniga italienskor Johanna och Frederika.
Gott, fantastisk miljö, familjärt och jättekul!
Alla var supernöjda!
Rekommenderas varmt! -
skrev om Al Dente
Hade online-kurs tillsammans med min 9-åriga son. Vi lärde oss göra pasta, såser och tiramisu. Jättebra och proffsigt upplägg med pedagogisk ”lärare”.
Nu är vi sugna på gelato-kursen! -
skrev om Al Dente
Vi avslutade ett styrelsemöte med att laga mat tillsammans på Al Dente. Det var jätte trevligt, grymt proffsigt uppstyrt och fina lokaler. Maten blev jätte god.
Pernilla på Fastighetsmäklarna -
skrev om Al Dente
Har betalt men inte varit på Al Dentes kurs ännu, varför svårt att göra en bedömning. Mao kanske för tidigt att skicka ut en förfrågan om bedömning !
skrev om Al Dente
Jätterolig och lärorik upplevelse i fantastisk mat och kök miljö. Lärarna på Al Dente är varma, generösa och enormt kunniga! Rekommenderas starkt till barnfamiljer, företag och kompisgäng!
Snabb och trevlig kontakt. Xxxxxx
skrev om Al Dente
Vi fick lära oss laga himmelsk god glass av en passionerad italienska. Kunde inte bli bättre. Rekommenderas starkt.
skrev om Al Dente
Dotterns gelatokalas blev en succé hos 7 stycken 11-åriga tjejer!
skrev om Al Dente
Köpte en middag till min son. Det var i semestertider så kontakten med varandra tog lite tid. Den första gick snabbt men sen tog det längre tid. Kostnader som tillkom efter att bokningen var lagd hade jag velat ha tydligt från början. Middagen har inte ägt rum än så jag kan inte utvärdera den än.
skrev om Al Dente
Avser picknickkorg med Albatrosutflykten i Bellmansro parken.
Service av personalen var trivsam och trevlig. Maten mycket god. De bjöd på god info om sitt företag😉 på ett trevligt sätt. Blev inspirerad att gå på matlagningskurser. -
skrev om Al Dente
Mycket trevlig och roligt. Maten smakade utmärkt
skrev om Al Dente
Otrolig mysig miljö med trevligt bemötande. Avslappnat och vänligt.Vi köpte paketet Team cooking för företaget och var mycket nöjda.
skrev om Al Dente
Mkt trevlig personal och bra koncept. Rekommenderas
skrev om Al Dente
Al Dente var allt det jag hoppades och lite till! Vi var 10 pers som firade min fru som fyllt 50, genom att boka in oss på en matlagningskurs. Otroligt bra service innan eventet, de gjorde allt för att vi skulle få en fantastisk upplevelse, och det blev det. God, mat, härlig lokal med "hemma-hos-känsla", pedagogisk personal som hjälpte oss att laga riktig italiensk mat från grunden. Otroligt häftiigt!!
Tack Al Dente! Hoppas få göra om detta någon gång framöver! -
skrev om Al Dente
Med ett varmt och välkomnande bemötande fick vi lära oss att laga den godaste italienska maten - som jag därefter även har tillagat själv hemma. Otroligt trevligt, roligt och gott. Något jag gärna vill göra igen!
skrev om Al Dente
En härlig kväll med trevliga kollegor och mycket engagerad personal. Vill varmt rekommendera detta gemytliga evenemang och ser gärna att vi kommer tillbaka. Redan vid första kontakten med Al Dentes kundbokare kändes jag prioriterad och har blivit omhändertagen hela vägen. Det var väldigt kul att göra sin egen mat med mycket kärlek och skratt tillsammans med kollegorna.
Rekommenderas varmt!! -
Italiens matlagningskurs medbgod mat
Mycket trevligt, informativt och smakligt.
Väldigt trevligt mottagande genom hela kurskvällen.
Levde helt upp till höga förväntningar.
Recepten i efterskott kunde ha varit lite fler och tydliga.
Men sammanfattningsvis mycket lyckad kurs. -
skrev om Al Dente
Al Dente ran a distributed team building event - it all happened using Zoom. They were such a delight and a pleasure to work with, they were so helpful and went above and beyond my expectations. It was such a great experience, and I can't wait to run the next one.
skrev om Al Dente
Ordnade sextioårskalaset för min kompis Håkan. fantastiskt bemötande och service av Al Dente. Översteg högt ställda förväntningar, kvällen blev minnesvärd för oss alla.
skrev om Al Dente
Fantastiskt bemötande, mysiga lokaler och man får verkligen känslan av ett italienskt kök.
Kunniga instruktörer med rötterna i Italien själva.
Alla borde testa detta som gillar mat! -
skrev om Al Dente
Mkt trevlig personal och lyckat upplägg som gav vårt Team en superhärlig kväll!
skrev om Al Dente
Thank you for a wonderful night at Al dente. We had teambuilding with our company. It was so much fun and the food was delicious!
skrev om Al Dente
Vilken härlig kväll! Var på matlagningskurs med Halloweentema på Al Dente, med min 10-åriga dotter med kompis och kompisens mamma. Vi fick så trevligt bemötande, lagade jättegod mat tillsamnans är och lärde oss nya recept. Båda tjejerna ville komma tillbaka! Kan verkligen rekommenderas!
skrev om Al Dente
Supertrevlig familjematlagningskurs med god mat och härlig atmosfär i köket.
Kul och inspirerande!
Köpte god olja. -
skrev om Al Dente
Vårt företag letade efter den perfekta team-building aktiviteten och hittade då matlagningskurs hos Al Denté. Vi hade fått rekommendationen från ett annat bolag att undersöka detta.
Det var en jättetrevlig upplevelse och passar perfekt för alla som gillar att äta och laga mat och samtidigt skapa en bra teamkänsla.
Stort tack till Elise som var kursledare och övriga gänget på Al Denté för en super rolig kväll! Dom levde verkligen upp till våra förväntningar och vi skulle rekommendera andra att boka en kurs. -
skrev om Al Dente
Al Dente har ett genuint intresse att jag som kund ska få det allra bästa!
Service på topp och produkter som är fantastiska! -
skrev om Al Dente
Superproffsig personal, fantastisk mat och riktigt mysiga lokaler! Rekommenderas varmt som team-building event eller bara för att handla italienska specialiteter!
skrev om Al Dente
Jag köpte en kasse Amore Mio med ingredienser och recept till två kompletta middagar för två personer samt två glass-kit.
Alla på företaget jag haft kontakt med har varit positiva och trevliga.
Jag tyckte kassen lät så lockande. Men den överträffade mina förväntningar. Det ingick så många goda maträtter. Det gick bra att följa recepten och resultatet blev jättebra.
Jag vill varmt rekommendera Al dente.