Två Grabbar och Kök

Sveavägen 41, 111 34 Stockholm — Visa karta

4.6 i betyg av av 50 omdömen
Två Grabbar & Kök är en kombinerad lunchrestaurang och festvåning, vi har plats för 50 upp till 450 gäster. Kombinationen bra restaurang med utsökt mat och enastående service i kombination med vårt strålande läge på Sveavägen gör att vi är väldigt populära. Utöver den uppskattade lunchen har vi även á la carte, bufféer, julbord, studentskivor och catering. Låt smaklökarna suktas och hitta det som just ni tilltalas av så ser vi fram mot att få skapa en fantastisk upplevelse för er!

Läs vad 50 kunder tycker om Två Grabbar och Kök

 • 2018-01-31

  Spontant omdöme
  Tove S skrev om Två Grabbar och Kök
  Kan varmt rekommendera Två Grabbar och Kök! Vi valde att ha en disputationsfest här för ca. 70 pers. i november 2017 och vi är så nöjda! Maten var jättegod, lokalen var fin och Christian var oerhört tillmötesgående. Han ordnade allt från projektorduk och mikrofon till barnbord. Stort tack till all personal och framför allt till Christian! Med vänlig hälsning, Tove och Daniel Läs mer
  2018-02-01 Christian L svarar Tove S
  Hej Tove,

  Tack så himla mycket för de fina orden. Det värmer och vi vill passa på att tacka än en gång för att vi fick vara en del av er kväll. Vi hoppas på fler glada och härliga upptåg likt er tillställning och skattar oss lyckliga att vi har möjligheten att kunna få vara med på dessa stora dagar.

  Vänligen
  Två Grabbar
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Nytorget 6
  4.2 / 5 i betyg — 6076 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Bra service och god mat. Bra kontakt innan. Fin lokal."
 • 2017-09-06

  Spontant omdöme
  paula n skrev om Två Grabbar och Kök
  Helt fantastisk personal och mat!
  Vi hade vår bröllopsfest här och dagen var helt fantastisk. För att inte tala om maten som hyllades utav alla våra gäster :)
  Kunde inte önskat mig någon bättre som hjälpte oss med planeringen inför vår stora dag än Christian.
  Tusen tack för allt! :) Ses snart igen det lovar jag!
  /Paula & Daniel Läs mer
  2017-09-07 Christian L svarar paula n
  Hej Paula och Daniel.

  Tack så hemskt mycket. Det värmer både kropp och själ samt att vi är enormt tacksamma för att ni anförtrodde oss denna ära. Så enormt härlig kväll och underbara gäster som fick oss i personalen att känna oss delaktiga i festen mer än att vi jobbade. Väldigt härligt måste jag säga. Stort tack.
  Vi ser fram emot fler glada tillställningar med er.

  Vänligen
  Två Grabbar
  Christian L gillar detta
 • 2017-09-04

  Spontant omdöme
  Sanna S skrev om Två Grabbar och Kök
  Tusen tack till Två Grabbar & Kök där vi precis haft en rolig 50-årsfest! Många goda rätter på den karibiska buffén som prisades av många gäster. Fin och anpassningsbar lokal med stora fönster ut mot Sveavägen. Christian var otroligt tillmötesgående och bra att ha att göra med från början till slut. Mycket prisvärt också! Vi kan verkligen varmt rekommendera att ha fest här! Läs mer
  2017-09-06 Christian L svarar Sanna S
  Hej Sanna,

  Tack själva för att vi fick vara med och dela ert firande. Det värmer verkligen att läsa era fina ord. Vi hoppas på fler tillställningar som er och det ryktades om en stundande 20-åring.

  Vänligen
  Två Grabbar
  Christian L gillar detta
 • Reco tipsar!
  Österlånggatan 17
  4.0 / 5 i betyg — 3056 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Bästa söndags brunchstället och andra Middags/ lunch upplevelser för den delen. Lugn och fantastisk atmosfär i anrik miljö Service är"
 • Yasemin B

  2017-06-20

  Spontant omdöme
  Yasemin B skrev om Två Grabbar och Kök
  Vi har precis haft våran bröllopsfest hos Två Grabbar och Kök, och vi är supernöjda med allt. Från början till slut så har Christian hjälpt oss med allt på ett utomordentligt sätt. Vi valde den Karibiska buffén som var fantastiskt god då den både var en fröjd för ögat och magen :). Anpassningsbar och väldigt central lokal som passar alla. Vi kommer definitivt att boka igen och även några av våra gäster funderar på att ha sina fester där. Kan högt rekommendera Två Grabbar och Kök till alla.
  Tusen tack för en härlig bröllopsfest! Läs mer
  2017-06-21 Christian L svarar Yasemin B
  Hej Yasemin,
  Ni gör oss så enormt glada vill jag lova och det är vi som skall tacka för att få ha varit med och firat er. Det värmer att ni är nöjda och vi hoppas att vi får möjligheten att tillbringa fler härliga kvällar med glada upptåg och dans som får vem som helst att få ont i fötterna =) Tack!
  Vänligen
  Två Grabbar
  Christian L gillar detta
 • 2017-05-22

  Spontant omdöme
  Tilda R skrev om Två Grabbar och Kök
  Stort tack till Två Grabbar och Kök för att ni hjälpte oss anordna en fantastisk studentskiva! Middagen hölls för ca 60 pers där maten var jättegod, extra plus i kanten för både bra vegetariska och veganska alternativ. Priserna och anpassningen efter våra behov gjorde skivan möjlig för oss studenter. Även grym kommunikation från Christians sida som alltid var tillmötesgående, flexibel och himla härlig att ha och göra med! Läs mer
  2017-06-19 Christian L svarar Tilda R
  Hej Tilda,
  Vad härligt att höra. Tack så enormt mycket för dina fina ord. Det blev verkligen en lyckad fest på alla sätt och ni skall absolut inte glömma bort ert egna arbete med att få till skivan. Vi hoppas på fler tillställningar som eran och gratulerar till studenten.
  Vänligen
  Två Grabbar
  Christian L gillar detta
 • Reco tipsar!
  Spanjorskan
  4.0 / 5 i betyg — 2197 omdömen
  Badge2020
  "Allt trevligt och framförallt bra mat."
 • Emma C W

  2017-05-09

  Spontant omdöme
  Emma C W skrev om Två Grabbar och Kök
  Vi anlitade två grabbar och kök för en större bankett med ca 100 sittande gäster och är mycket nöjda! Fantastiskt tillmötesgående, god mat, flexibla, rutinerade och lätta att ha att göra med! Priser som gjorde det möjligt för oss som är studenter och mycket bra läge i centrala Stockholm! Vi kommer gärna tillbaka och har sittning igen! Läs mer
  2017-05-10 Christian L svarar Emma C W
  Hej Emma,

  Tack så mycket för tiden du lagt ner på dina åsikter. Det värmer väldigt mycket och man blir full av energi att läsa det du skriver. Vi själva är väldigt nöjda med kvällen och än mer så i och med att ni kände att ni fick ut en härlig kväll av det. Ni är varmt välkomna tillbaka och vi hoppas och kommer att anstränga oss extra mycket för att hålla samma höga linje och skapa fler lyckade tillställningar likt er. Stort Tack!

  Vänligen
  Två Grabbar
  Christian L gillar detta
 • 2017-02-20

  Insamlad av företaget
  Håkan A skrev om Två Grabbar och Kök
  Äter lunch, framför allt på torsdagar.
  Trevlig personal. Bra husmanskost. Bra salladsbord.
  Absolut prisvärt. Lite trångt ibland med folk från kurser inom huset. Läs mer
  2017-02-20 Christian L svarar Håkan A
  Hej Håkan,

  Tack så mycket för er rekommendation. Just torsdagar under "r-månaderna" är extra populära, så det kan verkligen bli trångt under vissa tider. Har man möjlighet att komma mellan 11.00 och 11.30 så är det väldigt lugnt och det finns gott om plats. Dock är det väldigt inpräntat att gå vid just 12-tiden. Annars kan 13.15 passa också då det har lugnat ner sig igen. Hoppas att vi ses på torsdag =)

  Vänligen
  Två Grabbar
  Christian L gillar detta
 • Reco tipsar!
  Bockholmen Hav & Restaurang
  4.3 / 5 i betyg — 6278 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Vi åt en supergod brunch hela familjen!"
 • 2017-02-13

  Insamlad av företaget
  Marianne L skrev om Två Grabbar och Kök
  Fantastiskt god mat oavsett om du äter kött, fisk eller vegetariskt.Trevlig personal med god service.
  /Mariannne Läs mer
  2017-02-15 Christian L svarar Marianne L
  Hej Marianne,

  Tack så mycket för att du tog dig tid och bedömde oss. Det värmer skall du veta. Vi kämpar för att bibehålla samma nivå så att vi får mysa med dig i fortsättningen också.'

  Vänligen
  Två Grabbar
  Christian L gillar detta
 • 2017-02-13

  Insamlad av företaget
  Irene Å skrev om Två Grabbar och Kök
  trevlig personal, tillmötesgående, köpt luncher, bokat luncher och kaffe, det har alltid fungerat och för det mesta varit gott eller mycket gott. Läs mer
  2017-09-06 Christian L svarar Irene Å
  Hej Irene,

  Det är väldigt viktigt för oss att man skall bli nöjd. Oavsett om det är fikabeställningar, lunch eller festarrangemang. Det värmer att ni tycker att det har fungerat så pass bra med oss. Vi skall självfallet fortsätta att vara tillmötesgående med era önskemål och hoppas på fler härliga stunder tillsammans.

  Vänligen
  Två Grabbar
  Christian L gillar detta
 • Sponsor
  Två Små Svin
  4.6 / 5 i betyg — 756 omdömen
  Badge2018
  "Trevlig personal, mycket bra mat, trevlig miljö"
 • 2017-02-13

  Insamlad av företaget
  Birgitta B skrev om Två Grabbar och Kök
  Jag tycker Två grabbar och Kök är en mycket trevlig och prisvärd lunchrestaurang. Läs mer
  2017-02-13 Christian L svarar Birgitta B
  Hej Birgitta,

  Tack så mycket för de fina orden. Det uppskattas verkligen. Vi skall göra vad vi kan för att fortsätta vara tillmötesgående och göra vårt bästa för att vara lika trevliga som alltid och servera er god mat.

  Vänligen
  Två Grabbar
  Christian L gillar detta
 • 2017-01-30

  Insamlad av företaget
  Eva M skrev om Två Grabbar och Kök
  Två grabbar o ett kök är ett trevligt o prisvärt lunchställe där jag ätit i flera år.
  Maten är alltid god. Tre dagens rätt: kött, fisk o vegetariskt. Alltid finns också omelett.
  Kan också fika för billig penning. Läs mer
  2017-01-30 Christian L svarar Eva M
  Hej Eva,
  Tack så mycket för din rekommendation. Det gläder oss att ni varit med under så pass lång tid och vi hoppas verkligen att vi sköter oss så att ni kan fortsätta att komma till oss och njuta av god mat eller en fika.
  Vänligen
  Två Grabbar
  Christian L gillar detta
 • Reco tipsar!
  Djurgårdsbrunn
  4.1 / 5 i betyg — 6189 omdömen
  Badge2019
  "The staff were very kind and attentive. They explained nicely about what we asked for. The food were also satisfied. I wanna visit again"
  Jeehyun C
 • 2017-01-29

  Insamlad av företaget
  Gunnilla A skrev om Två Grabbar och Kök
  Bemötandet när vi kom till restaurangen var utmärkt. Min väninna och jag blev litet chockade av kön. Det visade sig vara skolelever, som vi blev uppmanade att passera.
  Sedan gick allt galant. Jag åt strömmingsflundror med potatismos. Jättegott! Min väninna och jag stannade läääänge, så länge att städningen var i full gång när vi gick. Och personalen var urtrevlig! Läs mer
  2017-01-30 Christian L svarar Gunnilla A
  Hej Gunilla,
  Åh vad glada vi blir. För oss är det inte bara viktigt med bra mat utan även att personalen skall kunna ta hand om er underbara gäster. Det betyder så enormt mycket att ni är nöjda och att personalen har kunnat hjälpa er och ta hand om er. Tack! Vi hoppas att få kunna ro om er framöver och att det blir fler trevliga samtal där ni och er väninna njuter riktigt ordentligt.
  Vänligen
  Två Grabbar
  Christian L gillar detta
 • 2017-01-11

  Insamlad av företaget
  Mia L skrev om Två Grabbar och Kök
  En jättebra lunchrestaurang, alltid god mat, fräsch salladsbuffé och trevlig personal. Läs mer
  2017-01-12 Christian L svarar Mia L
  Hej Mia,
  Tack så mycket för din fina rekommendation. Vi strävar alltid efter att hålla en hög standard och det betyder väldigt mycket för oss att veta att det uppskattas. Hoppas att vi håller måttet även i fortsättningen för er och få nöjet att servera er fler härliga luncher.
  Vänligen
  Två Grabbar
  Christian L gillar detta
 • Reco tipsar!
  Tabbouli Kungsholmen
  4.5 / 5 i betyg — 1452 omdömen
  fiveYearsBadge
  "God mat i mysig lokal med perfekt service! Inget problem att en i sällskapet var glutenintolerant heller."
  Maria Helena Å
 • 2016-12-11

  Insamlad av företaget
  Risto B skrev om Två Grabbar och Kök
  Trevligt och generöst bemötande. God mat! Läs mer
  2016-12-12 Christian L svarar Risto B
  Hej Risto,
  Tack så mycket för din rekommendation. Det betyder mycket för oss att våra gäster är nöjda och belåtna. Tveka inte att säga till någon av oss om det är något som du tycker att vi kan göra bättre. Vi finns här för er skull.
  Vänligen
  Två Grabbar
  Christian L gillar detta
 • 2016-12-11

  Insamlad av företaget
  Saliba G skrev om Två Grabbar och Kök
  Bra mat, schysst personal!! Det kunde ha varit lite mer mat på tallriken. Människor är olika och äter olika mycket! I helhet bra upplevelse. Läs mer
  2016-12-12 Christian L svarar Saliba G
  Hej Saliba,
  Vi strävar alltid efter att ni som gäster skall kunna gå här ifrån mätta och belåtna. Ibland så når man inte ut till alla men jag hoppas att kunna förmedla till fler i och med detta, att man får backa (ta mer) om det skulle vara så att man inte känner sig mätt på sin portion. Det är bara att komma tillbaka till portioneringen så ska vi hjälpa dig att bli så där mätt och belåten som vi vill att man skall vara. Vi vill även passa på att tacka för att du har tagit dig tid att skriva ner dina åsikter och det värmer att vi uppskattas. Vi skall dock bli ännu bättre, så tveka inte att komma fram till oss, så ser vi till att fixa biffen =)
  Vänligen
  Två Grabbar
  Christian L gillar detta
 • Reco tipsar!
  Tabbouli City
  4.5 / 5 i betyg — 1878 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Middag, 6 personer, snabb bekräftelse vid bokning, skulle på teater så behövde få in mat snabbt för att hinna. FIck också snabb service, tre"
  Pernilla G
 • 2016-12-09

  Insamlad av företaget
  Kicki F skrev om Två Grabbar och Kök
  Jag går till lunchrestaurangen varje tisdag efter tips från min son
  och aldrig blivit besviken alltid så god mat ett plus är att det är riktig husmanskost
  som serveras. Sen får vi inte glömma personalen glada och trevliga och har rent och snyggt. Läs mer
  2016-12-12 Christian L svarar Kicki F
  Hej Kicki,
  Tack så mycket för att ni har tagit er tid och skrivit några rader om vad ni tycker om oss. Det värmer enormt mycket och vi hoppas på många härliga tisdagar framöver. Vi gläds också över att vi kan sammanföra mor och son under "arbetstid" då familj samt nära och kära står oss själva varmt om hjärtat. Tack åter en gång och så kanske vi ses imorgon igen.
  Vänligen
  Två Grabbar
  Christian L gillar detta
 • Ellika S

  2016-11-09

  Spontant omdöme
  Ellika S skrev om Två Grabbar och Kök
  Mina varmaste tack och rekommendationer går till Två Grabbar och Kök efter fantastiskt ordnande av min disputationsfest den 28 oktober! Jag fick ett oerhört trevligt bemötande från första stund. Alla frågor besvarades fort och tydligt, det var aldrig några tveksamheter om hur saker skulle gå till. Alla mina önskemål mottogs med öppna armar - till och med en skräddarsydd buffé (som blev väldigt omtyckt av både mig och gästerna). Bra lokal med god tillgänglighet, med gott om utrymme för mina 130 gäster. Allt för ett väldigt bra pris. Återigen stort tack! Läs mer
  2016-11-09 Christian L svarar Ellika S
  Hej Ellika,
  Tackar å det ödmjukaste dels för att du tagit dig tid att skriva några rader men främst för att vi fick vara del av din stora dag. Ett stort grattis åter igen. Jag kan svara för alla som jobbade i det att det var så enormt härlig stämning att det inte ens kändes som om man jobbade utan var med och njöt. Köket vill även meddela att det var en enormt härlig meny att arbeta med och då främst för att vidga sina vyer. Tack och ett stort lycka till.
  Vänligen
  Två Grabbar
  Christian L gillar detta
 • Reco tipsar!
  Tabbouli Södermalm
  4.6 / 5 i betyg — 2865 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Suuupertrevlig personal, helt fantastisk mat, jättemysigt ställe!"
 • 2016-11-06

  Insamlad av företaget
  Anders K skrev om Två Grabbar och Kök
  Bra lunchmenyer inkl salladsbord, bra positiv personal Läs mer
  2016-11-07 Christian L svarar Anders K
  Hej Anders,
  Tack så mycket för ditt omdöme. Vi hoppas att vi kan fortsätta att hålla flaggan högt och vara lika positiva som förr. Det värmer att vi har kunder som dig. Tack!
  Vänligen
  Två Grabbar
  Christian L gillar detta
 • 2016-10-05

  Spontant omdöme
  Ingjerd K skrev om Två Grabbar och Kök
  Tack Christian med personal för en fantastisk fest! Vår bröllopsfest blev med er hjälp en oförglömlig kväll. Snygg lokal, god mat och oerhört välordnat på alla plan, tack! Läs mer
  2016-10-05 Christian L svarar Ingjerd K
  Vi blir så enormt glada för att ni är nöjda med kvällen. Ni har varit underbara att jobba med. Ett stort tack för att vi vara med och dela denna stora dag med er och vilket underbart gäng som ni hade med er. Tack!
  Vänligen
  Två Grabbar.
  Christian L gillar detta
 • Reco tipsar!
  Paraden
  4.2 / 5 i betyg — 3139 omdömen
  Badge2020
  "God, vällagad lunch & bra service."
 • 2016-09-27

  Spontant omdöme
  Michael M skrev om Två Grabbar och Kök
  Allt var över förväntan! Christian och hans team gav oss en underbar kväll när vi firade vår 10-åriga bröllopsdag. Maten var utsökt! Lokalen mycket vacker, och bemötandet i toppklass. Vill verkligen varmt rekommendera Två Grabbar och Kök till alla som funderar på vilken festlokal man ska välja. Tack igen Christian och teamet! Ni är bäst! Läs mer
  2016-09-28 Christian L svarar Michael M
  Hej Michael,
  Det värmer något enormt att ni blev nöjda med arrangemanget. Tack både för de enormt fina orden och även att vi fick vara del av ert firande. Än en gång så önskar vi er ett stort grattis till den milstolpe som 10år är. Grattis. Ni har varit så underbara att hjälpa så ni har gjort mitt jobb väldigt enkelt =)
  Vänligen
  Två Grabbar.
  Christian L gillar detta
 • Lisa K

  2016-08-26

  Spontant omdöme
  Lisa K skrev om Två Grabbar och Kök
  Tack Christian och personal för grym service! Vi hade vår bröllopsfest här och vi är supernöjda med allt. Bra lokal med bar, god mat och väldigt bra ordnat. Vi rekommenderar verkligen Två Grabbar och Kök! Läs mer
  2016-08-26 Christian L svarar Lisa K
  Hej Lisa,
  Tack själva för att vi fick vara med på er stora dag. Enormt härligt gäng och så himla bra styrt av toastmaster med lekar och allt. Verkligen en kväll som vi kommer att minnas med glädje. Stort Grattis och tack så mycket för de fina orden.
  /Två Grabbar.
  Christian L gillar detta
 • Reco tipsar!
  Nybrogatan 38
  4.2 / 5 i betyg — 5764 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Beställde dagens rätt, pannbiff, löksky, lingon, pressgurka potatis. Tyvärr var potatisen mer eller mindre kokt, stenhård. Servitrisen kom,"
 • 2016-05-12

  Insamlad av företaget
  Pia Ö skrev om Två Grabbar och Kök
  Ett av mina favoritlunchställen!. Inte så kul miljö kanske men fint med utsikt över Sveavägen och oftast en acceptabel ljudnivå och det är rent och fint. Personalen supertrevlig och maten är verkligen välsmakande. Extra plus för fin salladsbuffè, gott bröd och kaffe som smakar som kaffe ska smaka. Dessutom till hyfsat pris. Praktiskt att få menyn per mejl så att jag kan pricka in vilka dagar i veckan som blir "Två grabbar" dagar. Läs mer
  2016-05-12 Christian L svarar Pia Ö
  Hej Pia,
  Vi bugar och bockar för den fina berömmen som vi får av dig. Vi skall även ta till oss av det som du tycker att vi kan göra bättre. För vi vill bli än bättre och se till att man njuter av alla momenten och delarna av vår verksamhet. Stot tack och hoppas på en "Två Grabbar"-dag snart =)
  Vänligen
  Två Grabbar
  Christian L gillar detta
 • Helen K

  2016-05-09

  Spontant omdöme
  Helen K skrev om Två Grabbar och Kök
  Otroligt bra Service! Hade min födelsedagsfest hos två grabbar och kök och blev väldigt fint mottaget och de var flexibla med anordnandet. Kvällen blev fantastisk och jag behövde inte känna mig stressad eller orolig att flöt på som vi hade kommit överens om! Kan varmt rekommendera att hyra denna lokal till event! Läs mer
  2016-05-12 Christian L svarar Helen K
  Hej Helen,
  Tack så enormt mycket för att vi fick vara en del av ditt firande. Stort tack för de fina orden och vi är väldigt glada över att du fick en så pass bra kväll. Grattis än en gång.
  Vänligen
  Två Grabbar
  Christian L gillar detta
 • Mikael S

  2016-04-15

  Insamlad av företaget
  Mikael S skrev om Två Grabbar och Kök
  En nyttig och prisvärd lunch, förmodligen stans bästa i sitt slag. Maten är vällagad och varierande från vecka till vecka. Varje dag tre alternativ; kött, fisk och vegetariskt, dessutom stående alternativ som omelett, ceasarsallad m.m. Det märks att man anstränger sig i köket. En höjdare är kakfatet som erbjuds när man tar kaffe efter maten och den särskilda efterrätten varje fredag. Personalen är dessutom mycket trevlig. Uppfyller mer än väl alla förväntningar på en lunchrestaurang. Läs mer
  2016-04-15 Christian L svarar Mikael S
  Hej Mikael,
  Tack så mycket för de fina orden. Det värmer verkligen att få höra att man gör ett bra jobb. Luncher är en väldigt tuff bransch så vi gör vårt yttersta för att vi skall hålla en väldigt hög nivå. Vi kommer att fortsätta kämpa för att leverera på samma höga nivå och kakorna är något som vi själva känner är ett måste för en ordentlig lunch. Sedan så är ju fredagarna alltid lite speciella så då bjuder vi till lite extra. Åter igen ett stort tack för dina ord och tiden du lagt ner på dem.
  Vänligen
  Två Grabbar
  Christian L gillar detta
 • ari h

  2016-04-04

  Spontant omdöme
  ari h skrev om Två Grabbar och Kök
  Har ätit här tre gånger de sista veckorna. Bra mat generellt men smaksättning kunde vara bättre.Åt tyvärr en torr majskyckling förmodligen för hög temperatur i ugnen. Salladsbordet ojämnt.Det beror säkert på vem som gör den. Kaffe och kaka är alltid gott. Trevlig personal både i kassan och servering.Här bli jag mätt och belåten. Läs mer
  2016-04-04 Christian L svarar ari h
  Hej Ari,
  Tack så mycket för dina synpunkter. Det är enormt härligt att höra att ni blir mätt och belåten. Om du får en torr kyckling till exempel så meddela mer än gärna Henry som portionerar så kommer du få en ny eller om du hellre vill byta rätt. Detta gör att vi dels kan hålla tillbaka på det som i så fall är fel och att du blir än mer mätt och belåten. Tveka aldrig att säga till om det skulle vara något.
  Vänligen
  Christian
  Christian L gillar detta
 • 2016-03-10

  Insamlad av företaget
  Daniel S skrev om Två Grabbar och Kök
  Ojämn standard. Ofta ganska bra. Ibland förvånansvärt mediokert. Prefabricerade köttbullar med prefabricerad brunsås för över nitti spänn är väl magstarkt.
  Matsalen skulle må bra av en rejäl makeover. Den slamriga skolmatsalsuppplevelsen skulle kunna bli historia med relativt enkla medel. Läs mer
  2016-03-10 Christian L svarar Daniel S
  Hej Daniel,
  Vad glad jag blir över ditt inlägg. Inte över att vi inte håller en jämn nivå i dina ögon utan att du verkligen tagit dig tid att påpeka det som du gärna ser förbättringar kring. Tack! Till att börja med så var såsen absolut inte något halvfabrikat. Vad gäller köttbullarna så håller vi helt och hållet med dig. De var inte alls bra och vi har tagit upp detta med leverantören. Tråkigt att de satte sådan smak att du inte kunde känna skillnaden i såsen. VI skall helt klart bättra oss på den punkten.
  Då vi står med ena benet i lunchen och andra i festvåningen så är det lätt att bli hemmablind och bara se till det enkla och praktiska. Vi tar mer än gärna emot tankar och idéer kring hur vi skulle kunna göra för att få till det. Du kan mer än gärna maila mig på christian@tvagrabbar.se om du har något konkret som du tänkt på som vi kan fixa för att ta bort känslan av skolmatsal som du känner.
  Åter igen. Stort tack för dina rader och vi hoppas att vi kan bättra oss. Om du inte är nöjd med en rätt så kom alltid fram till oss så ordnar vi med ett alternativ. Det är väldigt viktigt för oss att man skall bli mätt och uppskatta maten som vi serverar.
  Vänligen
  Två Grabbar
  Christian L gillar detta
 • 2016-03-02

  Insamlad av företaget
  Kerstin P skrev om Två Grabbar och Kök
  Jag går på Senioruniversitetet och äter lunch på Två Grabbar varje onsdag. Jag gillar deras mat, bra med tre rätter att välja mellan. Allra bäst är den fina grönsaksbuffén som hör till. Maten brukar vara god och vällagad, kanske lite tamt kryddad. Kakorna till kaffet är väl inte världens godaste men man kan väl inte begära att få hembakat också. Något negativt: Borden är ofta otorkade vid lunchtid det känns mindre fräscht. Personalen är positiv och trevlig. Det var en glad överraskning att återupptäcka Två Grabbar och jag rekommenderar vänner att gå dit och stämmer gärna träff där. Läs mer
  2016-03-10 Christian L svarar Kerstin P
  Hej Kerstin,
  Vad glad jag blir över er rekommendation. Tack så enormt mycket för era synpunkter. Vi skall absolut ta och bättra oss vad gäller borden då det är av yttersta vikt att man känner att det är rent och snyggt när man sätter sig för att avnjuta maten. Hoppas att ni får en fortsatt trevlig termin och att ni får en och annan träff med nära och kära.
  Vänligen
  Två Grabbar
  Christian L gillar detta
 • 2016-03-01

  Insamlad av företaget
  Anna A skrev om Två Grabbar och Kök
  Jag är lunchgäst mån-fre sedan många år tillbaka.
  Det finns ett bra salladsbord, maten är god husmanskost (som inte är flottig, vilket är svårt att hitta i Stockholm), dryck finns till maten och kaffe och kaka finns alltid om man vill ha efteråt.
  Det finns både kött, fisk, och vegetariskt att välja som dagens rätt.
  Trevlig personal - speciellt tjejen i kassan som tillfälligt har kommit tillbaka! Man blir glad när man ser henne. Hon är alltid vänlig och har alltid ett leende. :-)
  Finns en manlig kock också som vi gillar. Han är rätt så lång och ger ett lugnt och trevligt intryck.
  Bra att han som skrek "caesarsallad!", så högt att man hoppade till, har slutat! Läs mer
  2016-03-10 Christian L svarar Anna A
  Hej Anna,
  Tack så enormt mycket över er tid som ni lagt ner på att skriva några rader om vad ni gillar och inte. Det värmer att ni uppskattar oss så pass mycket och vi strävar alltid efter att kunna bibehålla en hög nivå men också att ha personal som tar hand om er. Tack!
  Vänligen
  Två Grabbar
  Christian L gillar detta
 • 2016-01-12

  Insamlad av företaget
  Alexander A skrev om Två Grabbar och Kök
  Grovis restaurang/mat i city, gott stora portioner med tillhörande salladsbuffe' Läs mer
  2016-03-10 Christian L svarar Alexander A
  Hej Alexander,
  Tack för att ni tagit er tid att skriva några rader och för att ni gillar oss. Vi hoppas att vi fortsättningsvis även kan servera er härligt stora portioner.
  Vänligen
  Två Grabbar
  Christian L gillar detta
 • 2015-10-27

  Insamlad av företaget
  Eva R skrev om Två Grabbar och Kök
  Alltid trevligt att gå dit. Trevligt bemötande och glada miner. Bra mat och fint salladsbord. Läs mer
  2016-03-10 Christian L svarar Eva R
  Hej Eva,
  Tack så mycket för de fina orden. Det värmer och gör det än lättare att le. Vi hoppas att vi kan fortsätta att hålla ångan uppe och att vi får ert leende också.
  Vänligen
  Två Grabbar
  Christian L gillar detta
 • Lena E

  2015-09-22

  Insamlad av företaget
  Lena E skrev om Två Grabbar och Kök
  Alltid hjälpsamma och till mötesgående. Bra service. Härlig mat. Läs mer
  2015-09-22 Christian L svarar Lena E
  Hej Lena,
  Vad glada vi blir för dina fina ord. Tack! Vi kämpar på för att skapa en härlig stämning och att alltid kunna anpassa oss efter kunden önskemål. Man kanske inte alltid kan men vi försöker varje gång. Det är tack vare er som vi har möjligheten att kunna vara glada och trevliga. Tack!
  Vänligen
  Två Grabbar
  Christian L gillar detta
 • 2015-08-27

  Insamlad av företaget
  Per-ove L skrev om Två Grabbar och Kök
  Bra mat. Lite för lite alternativ, bara en fisk, en kött och en vegetarisk varje dag. Skulle vilja ha fler alternativ. (Jag gillar inte kyckling...) Väldigt trevlig personal. Och trevlig lokal. Lite stökigt är det när alla skoleleverna kommer dit o ska äta. Men det är en randanmärkning. Kul med kakor till kaffet! Läs mer
  2015-09-22 Christian L svarar Per-ove L
  Hej Per-Ove.
  Tack så mycket för att ni tagit er tid att hjälpa oss att bli bättre. Vi skall helt klart titta på att utöka sortimentet och se till att kunna erbjuda fler alternativ. En begränsning som vi har är utrymmet vid portioneringen. Det jag tänker rent spontant är att utöka det stående utbudet och tänker då på de båda salladerna och omeletten. Åter igen ett stort tack för dina synpunkter. Det gläder oss väldigt mycket att ni är nöjd och har idéer kring hur vi skall kunna vara bättre.
  Vänligen
  Två Grabbar.
  Christian L, Christian L gillar detta
 • 2015-08-26

  Insamlad av företaget
  Thobias S skrev om Två Grabbar och Kök
  Två Grabbar och Kök är en bra restaurang där man kan välja mellan veg/fisk/kött-rätter varje lunch. Det är bra service och god mat med ett bra utbud på salladsdisken. Läs mer
  Christian L gillar detta
 • 2015-08-11

  Insamlad av företaget
  Gunn D skrev om Två Grabbar och Kök
  Jag äter ofta lunch här och är nästan stamgäst. Det är alltid trevligt att komma dit - särskilt om det inte är lång kö..... då är dom litet stressade.
  Man skulle ju önska att det gick att ordna två köer när det kommer en hel hög med kursdelatagare.
  God mat och bra lagad! Läs mer
  Christian L gillar detta
 • 2015-08-10

  Insamlad av företaget
  Jo V skrev om Två Grabbar och Kök
  Trevlig personal och mat som är helt ok. I lunchpengen ingår allt, såsom dryck,sallad,kaffe osv. Måste dock säga att maten var bättre och "roligare" för några år sen, men ännu tillräckligt bra för att vara ett alternativ på lunchen! Läs mer
  Christian L gillar detta
 • Magnus D

  2015-08-05

  Insamlad av företaget
  Magnus D skrev om Två Grabbar och Kök
  Stockholms bästa lunch-hak!
  Prisvärda luncher med god variation och spännande meny.
  Mycket trevlig personal i en skön miljö. Läs mer
  Christian L gillar detta
 • 2015-06-30

  Insamlad av företaget
  Kim K skrev om Två Grabbar och Kök
  Äter lunch där minst 3 gånger i veckan och är väldigt nöjd med både mat och personal. Läs mer
  Christian L gillar detta
 • 2015-06-26

  Insamlad av företaget
  Helena L skrev om Två Grabbar och Kök
  Lunchrestaurang med trevlig personal som serverar god mat. Minst tre dagens rätt att välja på varav ett vegetariskt alternativ, förutom flera rätter som alltid finns på menyn. Varierad och fräsch salladsbuffé. Bröd, dryck och gott kaffe/te med kaka ingår i priset. Ett plus är att även om kön fram till disken ibland ser lång ut tar det inte särskilt lång tid att komma fram och beställa sin mat som en får direkt. Rekommenderas. Läs mer
  Christian L gillar detta
 • 2015-06-24

  Insamlad av företaget
  Mikael S skrev om Två Grabbar och Kök
  Mycket professionellt och trevligt bemötande. Hög servicenivå och mycket vällagad och bra mat! Läs mer
  Christian L gillar detta
 • Göran

  2015-06-23

  Insamlad av företaget
  Göran skrev om Två Grabbar och Kök
  Alltid gott och vällagat. Varierad meny. En stor fördel är att de har många platser; det betyder att det alltid finns plats, även dagar när det är rusning. Själva lokalen är inte den roligaste, men det är alltid rent och snyggt. Bra salladsbord med gott bröd. Läs mer
  Christian L gillar detta
 • 2015-06-18

  Insamlad av företaget
  Husse S skrev om Två Grabbar och Kök
  Mycket mysig restaurang mitt i stan.Trevlig personal och bra mat. Stora ytor i den lokalen där man kan vara större sällskap vilket inte är möjligt i dom flesta lunchrestaurangerna idag kring city. Läs mer
  Christian L gillar detta
 • 2014-09-02

  Spontant omdöme
  Camilla F skrev om Två Grabbar och Kök
  Vi har bokat Två Grabbar och Kök till flera olika event. Dels har vi haft konserter med våra körer i afterwork-form flera gånger, både med och utan middag. Sen har vi även hyrt lokalen för privatfester. Kommunikationen med ansvariga och personal har varit enormt bra och smidig från första mötet till genomförande. Man känner verkligen att alla är lyhörda och jobbar för att få en så bra tillställning som möjligt. Vi är sedan ett par år tillbaka stamkunder hos Två Grabbar och Kök och kan varmt rekommendera det vidare
  .
  Camilla Fritzén
  www.vocalhouse.se Läs mer
  Christian L gillar detta
 • 2014-09-02

  Spontant omdöme
  Jonas O skrev om Två Grabbar och Kök
  Bra bemötande och lunch som lever upp till min förväntan. Läs mer
  Christian L gillar detta
 • 2014-09-02

  Spontant omdöme
  Cornelia L skrev om Två Grabbar och Kök
  Riktigt god mat och fantastikt trevlig personal! Läs mer
  Christian L gillar detta
 • 2014-09-02

  Spontant omdöme
  Patrik B skrev om Två Grabbar och Kök
  Mycket god mat och trevlig personal. Gillar man husmanskost är det restaurangen man ska gå till. Läs mer
  Christian L gillar detta
 • 2014-07-01

  Spontant omdöme
  Emil S skrev om Två Grabbar och Kök
  En mycket fin lokal med både utrymme för dans och socialisering. Jag är väldigt överväldigad över hur trevlig och bra personal skötte sitt jobb. Mycket bra service och var det något problem så löste dem det utan något snack! Jag hade en grym kväll på Två Grabbar och Kök och skulle rekommendera alla att svänga förbi där! Läs mer
  Christian L gillar detta
 • 2014-06-24

  Spontant omdöme
  Andreas W skrev om Två Grabbar och Kök
  Mycket bra ställe! Fin lokal, supertrevlig personal och jöttegod mat! Maxbetyg! Läs mer
  Christian L gillar detta
 • 2014-06-24

  Spontant omdöme
  Vendela H skrev om Två Grabbar och Kök
  Bra läge, bra lokal, bra personal och BRA ALLT! Läs mer
  Christian L gillar detta
 • 2014-06-24

  Spontant omdöme
  Michelin R skrev om Två Grabbar och Kök
  Jättefin lokal och mycket bekvämt att fixa fest här då grabbarna sköter allt och är till mycket stor hjälp. Rekommenderar Två Grabbar varmt. Läs mer
  Christian L gillar detta
 • 2014-06-24

  Spontant omdöme
  Linda G skrev om Två Grabbar och Kök
  Superbra service och jättetrevlig personal. Jag hade min studentskiva på två grabbar och kök och jag samt hela min klass blev mer än nöjda! Läs mer
  Christian L gillar detta

Bästa Restaurangerna nära Två Grabbar och Kök:

Tabbouli City (451m)
4.5 i betyg av 1878 omdömen
Pernilla G Pernilla G tycker:
“Middag, 6 personer, snabb bekr...” Läs mer
Nybrogatan 38 (1.1km)
4.2 i betyg av 5764 omdömen
Spanjorskan (1.1km)
4.0 i betyg av 2197 omdömen
Materiet (1.2km)
4.6 i betyg av 68 omdömen
4.5 i betyg av 1452 omdömen
4.0 i betyg av 3056 omdömen

Karta

Kategorier

Tjänsteföretag lever på sitt goda ryckte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco