Nybrogatan 38

Nybrogatan 38

• BadgeElevenYears
8 702
4.3

Nybrogatan 38 är en restaurang med kvarterskrogkänsla i hjärtat av Östermalm. Våra menyer inspireras av det sydeuropeiska köket och de svenska grytorna. Vi kan stoltsera med att servera utmärkt mat till rimliga priser. På vardagar öppnar vi tidigt och serverar frukost från 7:30 till 10:30, lunch från 11:00 till 15:00 och middag...

8702 omdömen om Nybrogatan 38

Sedan starten hos Reco 2015

Emelie K
Skrev om Nybrogatan 38

Fint men smaklöst. Inte värt priset för maten. gott vin

Olivia P
Skrev om Nybrogatan 38

Jättegod frukost och väldigt trevlig personal. Mysigt ljus i lokalen.

Gabor T
Skrev om Nybrogatan 38

The new interior elevated the experience to another level while keeping the original charm. Still a highly recommended place.

Bo G
Skrev om Nybrogatan 38

Aloha! We celebrated Mother's Day (U.S. calendar) brunch there this past Sunday & the experience was stellar! Based on your reviews, we were expecting great things. And you delivered! Selma, our hostess was warm, welcoming, and gave great recommendations -- my wife had the shrimp salad, I had the crispy chicken, and our son had the fish & chips. It was delicious! Besides the food, the service and the ambiance were fantastic! We will definitely bring our ohana that come to visit us from the islands here. Mahalo for everything! Aloha, Bo

Christine S
Skrev om Nybrogatan 38

Jättefin restaurang, mycket bra service och väldigt god mat

Kristoffer S
Skrev om Nybrogatan 38

Bra mat, trevlig lokal och fin service!

Jenny W
Skrev om Nybrogatan 38

Vi satt i Chambre Separee för ett födelsedagsfirande. Alla beställde olika och vi var röriga som tusan men Ebba hade full koll och fick allt rätt och riktigt. Jättegod mat och supertrevligt!

Elisabeth C
Skrev om Nybrogatan 38

Vi var der til lunsj en lørdag. Veldig hyggelig personale. Vi opplevde at vår kelner ga oss det ekstra, som vi satte stor pris på. Veldig god mat og dessert. Helt fullt i restauranten, her må man bestille bord på forhånd.

Helena S
Skrev om Nybrogatan 38

Super god mat, bra service och mysig lokal. Kan varmt rekommenderas

Anna P
Skrev om Nybrogatan 38

Toppen mat och toppen service 😊

Aarne S
Skrev om Nybrogatan 38

Alltid en bra uplevelse! God mat och vänlig service.

Bosse S
Skrev om Nybrogatan 38

Snyggt modet ställe med OK koncept, ganska likt andra ställen i centrala Stockholm. Lite trångt men väldigt varm miljö Bra service men lite oerfaren personal dock med trevligt bemötande.

Peter N
Skrev om Nybrogatan 38

Mycket god mat och stämning! Min favorit är omeletten!

Jörgen R
Skrev om Nybrogatan 38

Mycket god mat och snabb service. Vi var 11 st och fick vår mat snabbt. Återkommer gärna.

Gunilla Å
Skrev om Nybrogatan 38

Trevligt bemötande, god mat (dagens lunch), trevlig och snabb servering. Prisvärt.

Arman T
Skrev om Nybrogatan 38

Trevlig personal, mysig atmosfär och god mat.

Rebecka L
Skrev om Nybrogatan 38

Bra service, god mat, trevlig stämning!

Jan F
Skrev om Nybrogatan 38

God mat. Trevlig meny. Trevlig och uppmärksam personal.

Päivi T
Skrev om Nybrogatan 38

Vi firade födelsedag på Nybrogatan 38 och hade även mejlkontakt med restaurangen innan dess. Vi fick ett mycket vänligt bemötande både via mejlet och på plats. Maten var utsökt! Lite trångt var det i restaurangen, men det var det enda minuset.

Kaare N
Skrev om Nybrogatan 38

Alltid pålitlig och välsmakande meny och säker, trevlig och tillmötesgående personal.

Elizabet F
Skrev om Nybrogatan 38

Trevligt ställe med mycket god mat och trevlig personal.

Alexandra K
Skrev om Nybrogatan 38

Supergott, superfin miljö och supertrevlig personal! Rekommederas varmt!

Naemi Y
Skrev om Nybrogatan 38

Toppen service. Hovmästaren som jobbade den 3 maj på dagen, 12.00, så otrolig serviceminded och gjorde vår upplevelse toppen!

Maria M
Skrev om Nybrogatan 38

Mycket trevlig personal och god mat

Nancy H
Skrev om Nybrogatan 38

As a visitor to Stockholm, even when reading reviews, one is not sure of the food and/or service of a restaurant. I'm happy to report that Nybrogatan 38 exceeded my expectations! The food, specifically veal meatballs and schnitzel were amazing. Service was attentive and polite. Cannot speak highly enough of the restaurant.

Mårten Ö
Skrev om Nybrogatan 38

Har varit på Nybrogatan 38 tidigare och alltid varit nöjd 🙂 Härlig lokal och stämning, Kunnig och trevlig personal, en meny som erbjuder ett stort urval av goda rätter. Maten är super 🙂 välsmakande och vällagad. Jag kan verkligen rekommendera ett besök här gör ingen besviken

Terhi H
Skrev om Nybrogatan 38

Everything was great! Thank you so much!

Johan R

Gott och vällagat. Bra service

Hanna M
Skrev om Nybrogatan 38

Så goda rätter för alla sex i sällskapet!

Kenneth C
Skrev om Nybrogatan 38

Råraka var smaklös tycker vi.Schnitzel mycket bra Pelle Janzon bra också

Anna-karin M
Skrev om Nybrogatan 38

Trevlig atmosfär, god mat och bra service!

Maria R
Skrev om Nybrogatan 38

Bra mat och service. Trevlig hemlik miljö

Annelie P
Skrev om Nybrogatan 38

Trevligt.Dock satt vi inne i ett hörn och blev lite bortglömda emellanåt. Vi fick kämpa lite för att få uppmärksamhet.

Barbro B
Skrev om Nybrogatan 38

Levde upp till våra förväntningar! Trevligt bemötande, god mat, pratvänlig miljö och bra priser. Kommer gärna tillbaka!

Ella S
Skrev om Nybrogatan 38

Super fin restaurang samt väldigt trevlig personal!

Suzanne H
Skrev om Nybrogatan 38

Väldig god mat och trevlig personal

Pia L
Skrev om Nybrogatan 38

Den absolut bästa Risotton jag ätit, och jag har ätit många!

Karolina B
Skrev om Nybrogatan 38

Maten var fantastisk och miljön toppen, men tyvärr påverkades vår upplevelse negativt av bemötandet från servitrisen. När vi bokade bordet var vi fullt medvetna om att vi hade bordet från 11.30 till 13.00, och vi gjorde vårt bästa för att hålla oss inom den tiden. Vi beställde till och med åt en vän som kom försent för att säkerställa att vi hade tillräckligt med tid för att äta klart innan tiden var ute. Trots detta blev vi påstressade från det ögonblick vi kom, med suckar och ett allmänt otrevligt bemötande. Dessutom...

Ragna J
Skrev om Nybrogatan 38

Långsam personal då vi satt långt in i lokalen annars bra

Alisa H
Skrev om Nybrogatan 38

Veldig koselig sted og de beste kjøttbollene ever …. Vi kommer tilbake igjen :-)

Caroline H
Skrev om Nybrogatan 38

Supergod mat och bra service!!

Anton W
Skrev om Nybrogatan 38

Mycket trevligt bemötande, jag kom först och fick välja på att vänta i baren eller till bords. När sällskap kom blev vi visade till bordet och fick menyn förklarad, vi fick hjälp i val av mat med tydliga förklaringar vad som var vad och vi fick ett vitt vin som passade till både tartar och lamm. Det här var mitt andra besök och jag kommer med all sannolikhet igen.

Ebba T
Skrev om Nybrogatan 38

Frågade inte vad vi ville ha och dricka, och missade våra beställningar.

Lena A
Skrev om Nybrogatan 38

God mat, bra service och schyssta priser

Ani M
Skrev om Nybrogatan 38

Toppen mat, mysig atmosfär och trevlig personal

Sophia Valencia R
Skrev om Nybrogatan 38

Tryffel Hamburgaren var inte den godaste.

Csilla N
Skrev om Nybrogatan 38

Så trevligt ställe, mysig atmosfär, super trevlig personal och riktigt fresh fin presenterad mat.

Erika H
Skrev om Nybrogatan 38

Trevlig personal och härlig atmosfär

Annika F
Skrev om Nybrogatan 38

Fin restaurang med mycket god mat och trevligt bemötande av personalen! Bra läge. Kunde dock vara lite svårt att höra vad alla i mitt sällskap sa då ljudnivån ibland var lite för hög. Tyvärr ett återkommande problem på många restauranger och barer...

Malin L
Skrev om Nybrogatan 38

Trevlig atmosfär, fin servicemindat team, god mat - mysig middag😊