Nybrogatan 38

Nybrogatan 38

• BadgeElevenYears
9 021
4.3

Nybrogatan 38 är en restaurang med kvarterskrogkänsla i hjärtat av Östermalm. Våra menyer inspireras av det sydeuropeiska köket och de svenska grytorna. Vi kan stoltsera med att servera utmärkt mat till rimliga priser. På vardagar öppnar vi tidigt och serverar frukost från 7:30 till 10:30, lunch från 11:00 till 15:00 och middag...

9021 omdömen om Nybrogatan 38

Sedan starten hos Reco 2015

Lisbeth A
Skrev om Nybrogatan 38

Bemötandet väldigt bra, men tyvärr var Wallenbergaren inte bra. Vilket vi också sa till om.

Philip E

Personligt, vällagat o proffsigt

Kerstin S
Skrev om Nybrogatan 38

Trevlig miljö o personal. Maten medelmåttig

Hanna W
Skrev om Nybrogatan 38

Mysig restaurang med god mat och trevlig personal. Uppskattar att det inte var hög musik i bakgrunden.

Johanna N
Skrev om Nybrogatan 38

Så mysigt på alla sätt fräsch och god mat, trevlig personal.

Maria T
Skrev om Nybrogatan 38

Välkomnande och trevligt ställe. Jättegod mat och fin service.

Julia H
Skrev om Nybrogatan 38

Proffsig personal som hade bra känsla med våra små barn som var med.

Josefine C
Skrev om Nybrogatan 38

Mysig restaurang men inte supertrevligt bemötande. Helt ok mat.

Karl Robert S
Skrev om Nybrogatan 38

Väldig bra service och mycket god mat till överkomligt pris

Maja L
Skrev om Nybrogatan 38

Helt ok mat. Goda förrätter, helt ok varmrätter. Ena efterrätten var sådär, lite omogna, smaklösa salmbär

Anders L
Skrev om Nybrogatan 38

Mycket bra och trevlig personal.

Anneli D
Skrev om Nybrogatan 38

God mat, bra service, trevlig lokal.

Petra F

Trevlig stämning. God mat. Fint läge. Återkommer gärna

Anette L
Skrev om Nybrogatan 38

Trångt men mysigt och väldigt trevlig personal, jättegod mat till en rimlig peng. Kommer gärna tillbaka!

Katarina M
Skrev om Nybrogatan 38

Alltid lika mysigt här och väldigt bra mat och service. Tyvärr var fritören sönder så det gick inte att få råraka… Måste alltså snart komma tillbaka ! 😀

Lars F
Skrev om Nybrogatan 38

Extensive and well composed menue. Our choices were all delicious. Good atmosphere and service. We had a great time and will definitely return in the near future.

James William S
Skrev om Nybrogatan 38

Mycket bra mat och service och en Chambre separee som var perfekt för diskussion

Sandra N
Skrev om Nybrogatan 38

Väldigt mysig lokal, supergod mat. Servitören var tyvärr lite förvirrad men det kan också ha berott på oss - vi fick ex. fel mat (men var nöjda ändå) o vi sen glömdes det även bort att fråga om efterrätter/kaffe efter när man fått ta del av dessertmenyn.

Emelie H
Skrev om Nybrogatan 38

Grym lunch och positiv, härlig service!

Maria D
Skrev om Nybrogatan 38

Jättegod mat, trevlig personal, fin timing med rätter, bra vintips och härlig atmosfär. Toppen!

Bodil Ö
Skrev om Nybrogatan 38

Trevlig service, bra mat. Två timmar är för kort tid för sittning.

Annelie S
Skrev om Nybrogatan 38

Vi började med en drink i den fina & mysiga baren innan vi gick in till restaurangen. Där blev vi serverade av en mycket trevlig & kunnig servitris. En kollega hade rekommenderat Nybrogatan 38 & vi blev inte besvikna! Till förrätt tog vi en tonfisktaco & västerbottenskroketter som var supergoda. Sen åt vi hjort med pommes Anna & en fin Beaujolais. Min man säger att varmrätten var något av det bästa han ätit på restaurang. Så tack för en härlig kväll!

Fredrik H
Skrev om Nybrogatan 38

Fantastisk service! Grymt vällagad o mkt god mat. Kan verkligen rekommendera ett besök på N38!

Catarina E
Skrev om Nybrogatan 38

Fantastiskt god mat (risotton var perfekt), bra service och trevlig miljö.Rekommenderas varmt!

Peter R
Skrev om Nybrogatan 38

Håller över tid en imponerande standard på både lunch och middag.

Ulf T
Skrev om Nybrogatan 38

Bra service god mat trevlig miljö

Raivo G
Skrev om Nybrogatan 38

Fantastiskt! God mat, fantastik service och trevlig lokal. Fem av fem stjärnor. 🌟

Petr H
Skrev om Nybrogatan 38

Mysig lokal med trevlig personal. Maten var rustik och mycket god. Vi hade en toppen kväll

Charlotte G
Skrev om Nybrogatan 38

Trevlig service. God mat. Goda viner. Dyrt.

Julia F
Skrev om Nybrogatan 38

Supergod mat och dryck! Trevlig personal. Kommer gärna tillbaka!

Birgit L
Skrev om Nybrogatan 38

Trevlig atmosfär, god mat, trevlig betjäning. Allt toppen.

Louise R
Skrev om Nybrogatan 38

Väldigt trevlig och service-minded personal. Toppengod och vackert presenterad Caesarsallad.

Deborah L
Skrev om Nybrogatan 38

Hej Vi blev väl bemöttade och det såg väldigt mysigt ut med bra decor. Vi hade valt Frukost meny när vi beställde bord online dock när vi kom fram fick vi veta att detta var bara tillgänglig mon-fre, vilket var en besvikelsen, man borde inte kunna beställa detta online on detta är ej tillgänglig. Iaf vi beställde från den brunch meny och maten var gott. Servitoren var bara "så där" var inte så trevlig, pratsam. Brygg kaffe var väldigt svag och inte gott.

Henriette S
Skrev om Nybrogatan 38

mysig miljö lite varierande i smaksupplevelser mellan rätterna

Ingbritt B
Skrev om Nybrogatan 38

Trevligt bemötande genom hela besöket. Mycket god mat.

Camilla H
Skrev om Nybrogatan 38

Trevlig personal och god lunch.

Peter L
Skrev om Nybrogatan 38

Tack, vi perfekt och trevlig service! Wienerschnitzel ackompanjerades av goda och passande tillbehör. Vi skulle dock kunnat önska oss en något större schnitzel (även om den då eventuellt kostat något mer) ;-)

Filippa B
Skrev om Nybrogatan 38

God lunch och trevlig personal. Firade min födelsedag och fick en flagga på bordet för extra firar-känsla. Uppskattad detalj!

Helena F
Skrev om Nybrogatan 38

Vi fick fantastisk service och god mat i vårt chambre separee! Så bra rum där vi kunde samtala tvärs över det stora runda bordet. Kan verkligen rekommenderas!

Miranda N
Skrev om Nybrogatan 38

Fantastisk frukostmeny. God service.

Mikaela K
Skrev om Nybrogatan 38

Fin service, god mat och härlig miljö.

Lovisa P
Skrev om Nybrogatan 38

Dålig upplevelse kring specialkost. Servitören var väldigt besvärad och sa ett flertal gånger att han hade fått övertala kockarna att lösa specialkosten. Hade ringt och frågat innan och då var det inga problem att lösa önskemålen. Väldigt oproffsigt bemötande.

Caroline H
Skrev om Nybrogatan 38

Vi fick rätt tråkig service. En servitris som dukade av för tidigt; vi var fyra stycken och alla hade inte ätit upp än. Hon var märkbart irriterad och vi förstod inte riktigt varför. Det som var synd var att hon riktade det mot oss. Vi tog fördrink, varmrätt med vin till och därefter en drink till. Mat och dryck var toppen som alltid, men vi blev besvikna på servicen.

Ann-louise E
Skrev om Nybrogatan 38

Trevlig personal. Bra mat. Lite jobbig ljudnivå.

Erik L
Skrev om Nybrogatan 38

Väldigt trevlig personal och bra mat. Långsam servering. Det avskilda rummet i källaren skulle må bra av en knapp med en saftblandare i baren för att påkalla uppmärksamhet.

Fredrik A
Skrev om Nybrogatan 38

Trevlig service när vi väl fått ett bord (trots att vi bokat), okej mat

Klara J
Skrev om Nybrogatan 38

Jättebra service och god mst. Vi hyrde deras chambre separe och det var optimalt med ett runt stort bord.

Denise D
Skrev om Nybrogatan 38

Mysig och trevlig restaurang med jättegod mat och dryck! Ett favoritställe!

Liselotte W
Skrev om Nybrogatan 38

God mat och bra service. Trevligt ställe.

Yvonne S
Skrev om Nybrogatan 38

Supergod mat, mysig restaurang, trevlig personal. Allt stämde med förväntningar. Kommer igen