Restaurang i Lund

25 rekommenderade restauranger i Lund kommun

• 14 omdömen
    Lara H
    Lara H: Skön stämning, najs människor, mycket god mat, trevlig personal och bra priser. Inget att klaga på. Hamnar alltid på Ariman när jag är i Lund :)
  • Driver du restaurang i Lund?

• Masoud K
    Masoud K: Jättegod äkta "grill och Meze" mat i mysig miljö och med vänlig personal. Rekommenderar varmt ett besök på ...
    Hazem Bibo Khorzani K
    Hazem Bibo Khorzani K: HELT KLART EN AV DEM GODASTE PIZZORNA SOM FINNS.REKOMMENDERAR EMPOLI STARKT!!!!!!!! MAN 30+
  • Henrik J
    Henrik J: Vegetariskt när det är som bäst! Maten och gästvänligheten gör ingen besviken!
  • Håkan L
    Håkan L: Lilla Anna lagar helt klart bästa maten. Tyvärr finns inte caféet längre, men det går nog fortfarande att beställa mat
    Sarajessica
    Sarajessica: Min "kvarterskrog" med goda pizzor både av den flottiga sorten och den mer italienska. Här finns alltid något original på plats och jag tycker nog att stället är lite underskattat även om det är gott om folk där ibland. Perfekt att gå till om man bara inte orkar laga mat.
    Melina G
    Melina G: Trevligt ställe med vanlig men god mat som inte är alltför dyr. Trevlig personal och ofta mycket folk. Man kan även beställa goda drinkar från drinkmenyn men det kan vara lite trångt i baren då det mer är en restaurang. Om man vill ta något att dricka är det trevligare att gå till Herkules vägg i vägg, även de gör goda cocktails.
    Josefine M
    Josefine M: Här finns det goda wraps att äta en skön sommarkväl! Om man vill sitta lite lugnare finns det en mysig bakgård där man kan sitta och äta. Lite långsam service men annars nöjd med stället!
  • Andreas T
    Andreas T: Underbar personal med hög kunnighet om vad de serverade. Skön atmosfär, verkligen en blandning mellan deli och restaurang. Kommer absolut att återvända!
  • Marie M
    Marie M: Mycket trevligt att fika på. Goda kakor av olika sorter. Trevlig personal. Rekommenderas varmt!!
    Thomas P
    Thomas P: Bästa pizza i stada!
    Claes N
    Claes N: Mycket gott!
    Olof F
    Olof F: Åt en fin yakisoba idag på lunchen. Smakade kanon men portionen kunde varit lite större till det priset.
    elisabet g
    elisabet g: skånsk falafel är aldrig fel. Så gott och så billigt! TA med ut sitt på en gräsmatta i solen käka och njut!
  • Albert J
    Albert J: Sjukligt goda grekiska sallader. Ännu godare pizzor. Rekommenderas särskilt under lunchtid.
    Crille N
    Crille N: Helt klart är Viggos något av ett flaggskepp för hamburgare. Länge har man stått ensam som en fyrbåk för kött serverat mellan bröd. När jag flyttade (tillbaks) till Skåne var det därför med glädje som jag gav mig av mot Lund för att njuta. Tyvärr har det inte blivit så. Vigos har en diger meny av olika hamburgare, ni vet sådär mycket att det blir lite svårt att välja för det ser så gott ut. Vid två tillfällen har jag varit där och ätit och sammantaget blir inte betyget mer än 2. Tyvärr, för förutsättningarna finns. Dels så är det smågrejer: tar inte kort under 100 kr(får man ens göra så?) vilket är jättedumt då allt hamnar precis under 100ingen när man tar meny etc., tillbehör på bord är begränsat till halvfulla Felix ketchupflaskor (stor flaska, inte mindre restaurangvariant), saltkar och pepparkar(senap? HPsås? Pepparkvarn? Chilisås?), oengagerad service och personal som inte vet hur man tar betalt med kortterminal(störigt på en lunch då det är stressigt för alla inblandade) och en känsla av "hak" snarare än sjysst Och jag kan leva med ovanstående om burgaren var above and beyond. Men det är den ju inte. Brödet är vanligt trist som man köper på ICA (ICAs egna?) som är torrt och smaklöst. Visst, Sverige har ingen bra kultur för just hamburgerbröd, men då kan man se till att rosta/steka brödet med lite fett på så fär det en saftighet och en yta. Men icke. Köttet är hyfsat grovmalet vilket är ok men frågan om hur man vill ha sin burgare är obefintlig. Det är well done som serveras rakt av. Och med en ganska rejäl touch av torrhet för att ackompanjera resten av misslyckandet. Baconet som jag beställde extra stektes inte då utan verkar vara förstekt och pålagt från nån bunke eller så. Helt ok om det hade varit varmt. Det var det inte. Pommes fritesen var helt ok men ljumma. Vitlöksdressingen till var färdigköpt dipsås som smakade syntet, kanske nåt som funkar på de stora snabbmatskedjorna, dock inte här. Jag har inte gett upp hoppet, vill och tror att det kan vara bra. Men hittills är jag inte imponerad tyvärr.
  • Frans K
    Frans K: Har ätit både lunch och middag här och varit nöjd! Lunchen är kanske att rekommendera framför middagen då det känns mer som ett "lunchstället" bra och snabb service. Ganska stressig personal.. Priserna är lite lägre än restauranggenomsnittet i Lund city.
  • Kerstin A
    Kerstin A: Gillar du plockmat, dvs gå runt bland uppdukade bord med diverse mat. dvs kött, grönsaker, pasta etc som du lägger på din tallrik och sedan ställer dig i en annan kö, dvs kock kön där du får se de ta tallriken och kasta bokstavligen maten på wokpannan (stor) och se den tillagas där då ska du besöka Mongolian. Jag var väldigt skeptisk när jag fick fatt i en köttbit; kyckling som va fryst. Sedan lade ju kocken upp maten på en ny tallrik, emn dåv ar maten tillalgad. Så mao du väljer hur din tallrik ska bestå av. Mixar din egen mat. God mat dock, men lite tidskrävande. Så, ta en helkväll. Ger 4/5 recos.
    Fredrik B
    Fredrik B: underbar miljö god mat o bra personal. allt en bra thai restaurang behöver. Jag är alltid nöjd me service o maten, vi brukar gå dit ett gäng o ta ett skrovmål.
    elisabet g
    elisabet g: ett litet litet café med stenväggar som gör atmosfären rustik. Stans bästa semlor och kanelbullar. Litet minus för latten som inte är i högsta klass.
    Adam S
    Adam S: Kan inte avgöra om de smakar skosula eller hundskit. Maten vi fick va fan värre än mc Donalds. Tack för att vi alla kräket precis! Bättre lycka till nästa kund förhoppningsvis. PS. Tror de va amstaff skit
  • 6 omdömen
    Andreas  E
    Andreas E: RENOVERA - börjar bli riktigt otrevligt där inne. Behöver även jobba på servicen, slöa som in i bomben. Maten är samma som alla andra B-King.
  • rolf l
    rolf l: Sist jag åt här så gick en av mina tänder sönder. Personalen och personalchefen reagerade ytterst otrevligt och anklagade mig för att ljuga, trots att jag visade upp den del av tanden som gått av. Jag går aldrig dit igen.
    P
    P: Hade min mormor (r.i.p) gjort såhär risigt kaffe hade jag bytt bort henne.
  • Driver du restaurang i Lund?

Benny S
    Benny S: Tar ofta lång tid att få maten, har handlat takeaway och inte blivit speciellt nöjd tyvärr