Restaurang i Lund

26 rekommenderade restauranger i Lund kommun

• 14 omdömen
    Lara H
    Lara H: Skön stämning, najs människor, mycket god mat, trevlig personal och bra priser. Inget att klaga på. Hamnar alltid på Ariman när jag är i Lund :)
  • Driver du restaurang i Lund?

Eva E
    Eva E: Vi väljer alltid Gamla Franska då vi ska träffa goda vänner eller ha en spontan afterwork. Lugn och härlig atmosfär och fantastiskt god mat och dryck. Servicen är superbra, koll på vad man har i glaset, på ett fint sätt. Och vatten finns hela tiden. Råbiffen och ostbrickan mm var som vanligt väldigt gott.
  • Masoud K
    Masoud K: Jättegod äkta "grill och Meze" mat i mysig miljö och med vänlig personal. Rekommenderar varmt ett besök på ...
  • Henrik J
    Henrik J: Vegetariskt när det är som bäst! Maten och gästvänligheten gör ingen besviken!
    Hazem Bibo Khorzani K
    Hazem Bibo Khorzani K: HELT KLART EN AV DEM GODASTE PIZZORNA SOM FINNS.REKOMMENDERAR EMPOLI STARKT!!!!!!!! MAN 30+
  • Håkan L
    Håkan L: Lilla Anna lagar helt klart bästa maten. Tyvärr finns inte caféet längre, men det går nog fortfarande att beställa mat
  • 4 omdömen
    Sarajessica
    Sarajessica: Min "kvarterskrog" med goda pizzor både av den flottiga sorten och den mer italienska. Här finns alltid något original på plats och jag tycker nog att stället är lite underskattat även om det är gott om folk där ibland. Perfekt att gå till om man bara inte orkar laga mat.
    Josefine M
    Josefine M: Här finns det goda wraps att äta en skön sommarkväl! Om man vill sitta lite lugnare finns det en mysig bakgård där man kan sitta och äta. Lite långsam service men annars nöjd med stället!
  • Andreas T
    Andreas T: Underbar personal med hög kunnighet om vad de serverade. Skön atmosfär, verkligen en blandning mellan deli och restaurang. Kommer absolut att återvända!
  • Albert J
    Albert J: Sjukligt goda grekiska sallader. Ännu godare pizzor. Rekommenderas särskilt under lunchtid.
    elisabet g
    elisabet g: skånsk falafel är aldrig fel. Så gott och så billigt! TA med ut sitt på en gräsmatta i solen käka och njut!
    Thomas P
    Thomas P: Bästa pizza i stada!
  • 4 omdömen
    Claes N
    Claes N: Mycket gott!
  • Kerstin A
    Kerstin A: Gillar du plockmat, dvs gå runt bland uppdukade bord med diverse mat. dvs kött, grönsaker, pasta etc som du lägger på din tallrik och sedan ställer dig i en annan kö, dvs kock kön där du får se de ta tallriken och kasta bokstavligen maten på wokpannan (stor) och se den tillagas där då ska du besöka Mongolian. Jag var väldigt skeptisk när jag fick fatt i en köttbit; kyckling som va fryst. Sedan lade ju kocken upp maten på en ny tallrik, emn dåv ar maten tillalgad. Så mao du väljer hur din tallrik ska bestå av. Mixar din egen mat. God mat dock, men lite tidskrävande. Så, ta en helkväll. Ger 4/5 recos.
  • 6 omdömen
  • Driver du restaurang i Lund?