Restaurang i Kristianstad

15 rekommenderade restauranger i Kristianstad kommun

• Christoffer E
    Christoffer E: Jag äger tradarn och jo trevlig är jag och laga mat kan jag Välkommen
  • Driver du restaurang i Kristianstad?

• Felix K
    Felix K: Jättegoda gyros, trevligt bemötande. Fräsch mat. Rekommenderas starkt. Levde upp till förväntan.
  • Lars W
    Lars W: Mycket fin frukostbuffet, med ett rejält utbud av bl a färska frallor och goda pålägg. Älskar tex deras räksallad. De har även fina smörgåstårtsbitar. Ett ställe att rekommendera helt klart.
  • Roland E
    Roland E: Missa inte Rökeriet i Åhus, som serverar fantastiska laxanrättningar och har mycket kunnig och trevlig person
  • patrik n
    patrik n: Hit måste du om du är sugen på något gott! Väldigt prisvärda ala carte!!! Mmm...gott!!!
  • Kund k
    Kund k: Vår favoritrestaurang alla kategorier! Vi besöker den ofta! Jättegod mat och trevlig personal -vi blir alltid trevligt bemötta och mätta! Dessutom humana priser både vad det gäller takeaway och i restaurangen.
  • 2 omdömen
    Johan S
    Johan S: Fantastiskt mysigt ställe med bra mat och bra service! Rekommenderas !
  • 4 omdömen
    Agnetha L
    Agnetha L: Gillar Max's i Kristianstad, alltid goda burgare och trevlig personal. Man får själv ta dricka vilket är ett plus då jag inte vill nordpolen i muggen. Pommesen är tyvärr lite si och så med, inte tillräckligt frasiga för min smak, i det fallet är BK bättre. Annars mycket bra, alltid rent och snyggt.
  • Lina M
    Lina M: Denna restaurangen känns som att den ligger väldigt bra centralt och det är smart att det ligger i en bussterminal. Där är alltid mycket folk, men det känns som att det är ganska bra städat och fräscht. Det är god mat, frukosten är bra för de har ett stort utbud. Det är bra med att de har börjat med lite nyttigare måltider.
    Henrik
    Henrik: Goda pizzor, bättre än genomsnittet. Inga burk champinjoner här inte. Har aldrig varit missnöjd under de 3 år jag har varit kund där. Och hör och häpna pizzorna är ALLTID klara på utsatt tid!
  • Agnetha L
    Agnetha L: Rask personal. Goda burgare och fantastiska strips.
  • 1 omdöme
  • Driver du restaurang i Kristianstad?