Allt var bra, hade dock även önskat en beskrivning på hur man sätter upp tältet.
Festivity AB
Festivity: Vi skapar ramarna för din oförglömliga fest Vi på Festivity är din helhetsleverantör när det är dags att fira. Oavsett om du planerar ett romantiskt bröllop, en fartfylld födelsedagsfest eller ett professionellt företagsevent, ser vi till att du har allt du behöver för en lyckad tillställning. Med bas i Stockholm...
43 omdömen om Festivity AB
Sedan starten hos Reco 2026
Hjälpsamma, trevliga, pålitliga, svarar direkt i telefon om man har frågor!
Bra och trevlig kontakt. Snabba med att montera upp och ner. Fina möbler. Väldigt nöjd med min upplevelse. 🙂
Snabbt och smutsigt bra kvalitet på produktererna och enkla att använda.
Enkelt och bekvämt att hämta upp de hyrda borden och stolarna! Allting fungerade perfekt!
Det var supper bra, även om jag var dåligt med tiden de var där och hjälpte tack snälla
Mycket bra service och ett jättefint partytält. Allt fungerade perfekt.
Bra utrustning, flexibel med leverans och upphämtning. Mycket nöjd, rekommenderas!
Bra service och bra tält att hyra. Jag kan varmt rekommendera Festivity.
Bra service och bra tält. Nöjd med allt.
Snabbt och smidigt. Mkt bra bemötande.
Smidigt. Bra och fint tält. Trevlig personal vid upphämtning och återlämning. Rekommenderar dem verkligen
Bra och tydlig hemsida. Bokade först tält och möbler för att senare lägga till även annat. Inga problem att lägga till på befintlig beställning. Mycket gott bemötande vid kontakt och även vid leverans och upphämtning. Noggrann kontroll vid leverans att allt stämde och gick gick utförligt igenom hur saker skulle monteras. Allt motsvarade våra förväntningar och skulle inte tveka att hyra därifrån på nytt.
Allt fungerade väldigt bra, och tältet var lätt att sätta upp och ta ned.
Fungerade riktigt smidigt. Supernöjd.
Otroligt bra service från Ninef. Ställer upp. Två gånger anlitad Festivity till Studentfest med tält, bord, stolar etc. Rekommenderar!
Väldigt nöjd! Smidig bokning, leverans och upphämtning! Extra plus för trevligt bemötande och väldigt flexibelt. Rekommenderas varmt!
Toppen! Jättebra service och väldigt lösningsinriktad.
Väldigt trevligt personal, fin sikt på tältet. Väldigt nöjd
Så smidigt med all-inclusive. Allt gick snabbt och smidigt. Lätt att komma i kontakt med och mycket hjälpsamma. Kommer använda de fler gånger!
Allt toppen! Hämtning, montering av tält och återlämning smidig.
Fick fel varor. Så jag fick åka och panikköpa grejer innan festen
Hej Helen, Det verkar ha skett ett missförstånd mellan dig och din exman som tog emot varorna. Han har bekräftat att ni fick allt ni beställde, 7 sittbord och 40 stolar, vilket vi även kan se på bilder från leveransen. Vi skulle uppskatta om du ändrar ditt omdöme så att det speglar verkligheten, alternativt tar bort det. Tack! /Festivity
Lätt att välja och boka på hemsidan och man såg vad som var tillgängligt. Allt gick bra med leverans och montering av tält och utrustning.
Tusen tack Festivity för att ni gjorde leverans och montering inför studentfest. Trevligt bemötande och tillmötesgående. Kommer definitivt att boka igen vid nästa festtillfälle.
Bra flexibilitet och lyssnar på kunden.
Snabb service. Hjälpsamma, ordnade bord trots att det var slut på lager. På minussidan blev det fördröjning med att möta upp vid hämtning. Det var under studentveckorna och Festivity kunde kanske planera för längre leveranstider under den perioden?
Serviceminded, lösningsorienterad, tillgänglig. Kanonbra!!!
Enkelt, snabb, bra kvalitet och service
Väldigt bra service! Jag kan varmt rekommendera dem.
Punktliga, flexibla, bra kommunikation, allt var jättefint!
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxccxggg
Snabb, flexibel, lösningsorienterad
Smidigt och alla delar var med. Efter ett litet misstag så kontaktade de mig och kollade om jag behövde något.
Är otroligt nöjd med ALLT! Superproffsig service! Bokade även uppsättning av tältet och det gick super smidigt!
Toppen, håller tider inga komplikationer. Rätt material. Bra kommunikation.
Vi hyrde bord och stolar till min dotters studentmottagning. Allt funkade smidigt och som det skulle.
En bra service och användarupplevelse även om öppettiderna är lite väl snäva.
Hej Lars! Tack för ditt positiva omdöme, vi tar med oss din feedback. /Festivity
Mycket bra kundservice för att välja rätt tält. Leverans vid utsatt tidpunkt, hjälp med monteringsanvisning och smidig upphämtning. Vi fick gott om tid på oss - tältet levererades under böndagen och hämtades en lördag då festen (och bokningen) var för en torsdag. Mycket smidigt, trevligt och proffsigt!
Supernöjd och allt gick smidigt till.
Trevligt bemötande Tydlig info Smidig hantering
Mycket smidigt och de var lättsamma att ha att göra med.
Kanon Helt problemfritt Höll tider och avtal till 100%
Fantastisk Service och snabb leverans, uppsättning och upphämtning/nedmontering. Kan varmt rek. dem till all typ av arrangemang.