Claes-Henrik M:
Tobias var en mycket trevlig person och har svarat snabbt både på mail och telefon. Han är en glad och tillmötesgående person och han förstod snabbt vad jag önskade att han skulle hjälpa till med. Hans profil och kompetenser framgick också tydligt på hans hemsida.
Tobias levde med råge upp till våra förväntningar, både i rollen som Toastmaster och trubadur/musiker och sångare. Han har en imponerande repertoar och trakterar flera instrument. Tillsammans med mycket bra ljud och ljus, levererade han ett verkligt professionellt program med mycket sång och musik. Rollen som toastmaster hanterade han ypperligt.
Med tanke på hemsidans utlovade skådespelartalanger (som han absolut har) hade vi dock också gärna sett honom framföra en och annan sketch och/eller imitation. Avsaknaden av detta drar på inget sätt ner den totala upplevelsen men skulle kunna ha blivit pricken över i på en i övrigt fantastiskt väl genomförd kväll. Gästerna hade dock inga förväntningar på sketcher eller imitationer då de inte kände Torbjörn sedan tidigare varför detta endast är min egen reflektion.
Mathias E:
Vi hyrde hoppborgar och rutchkor med mera för ett lite större arrangemang. Allt gick väldigt smidigt och lätt. Proffsigt och förtroendeingivande bemötande.