Alla kategorier Konferens Stockholms län Stockholm Norrmalm Da Capo Restaurang City

Da Capo Restaurang City

Olof Palmes Gata 17, 111 22 Stockholm — Visa karta

4.0 i betyg av 1 rekommendationer
Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 60 rekommendationer
Steninge Allé 111, 19591, MÄRSTA
Steningevik
Gunilla A:
Jag sitter som beställare av konferenser men är även ute på kurserna. Vi har varit på Steningevik i över 10 år och har bara positiva erfaren...

Konferensanläggningar nära Da Capo Restaurang City:

Europaweekend.se Weekendresor i Europa AB

Europaweekend.se Weekendresor i Europa AB

60 recos
Västmannagatan 15, STOCKHOLM
Välkomna! Läs mer ›
Europaweekend.se Weekendresor i Europa AB
Peter W:
Europaweekend har ett tufft mål på att man skall vara 100% nöjd med resan. Evelina har fixat och trixat för att få till vår resa enl. våra ...
Bee'S Asian Catering

Bee'S Asian Catering

25 recos
Johan Olof Wallins Väg 5, SOLNA
Köket: Bee´s personal är alla Thailändare med gedigen utbildningen i det Thailän... Läs mer ›
Bee'S Asian Catering
Noomi N:
Vi har anlitat Bee's catering flera gånger, och är alltid väldigt nöjda.
Fyrskeppet Biskopsudden

Fyrskeppet Biskopsudden

12 recos
Biskopsvägen 7, Stockholm
Välkommen till Fyrkskeppet Biskopsudden - En plats för kreativitet Läs mer ›
Fyrskeppet Biskopsudden
Pernilla K:
Vi har i två år haft vårt julbord på Fyrskeppet vid Biskopsudden. Då vi startat med en eftermiddagskonferens, glögg ute på däck, sittande ju...
KÖKSÄLVAN

KÖKSÄLVAN

45 recos
Götalandsvägen 230, Älvsjö
Köksälvan är en stor leverantör av event med cateringkök och egna stora lokaler.... Läs mer ›
KÖKSÄLVAN
Lisa T:
Buffé + att vi kunde beställa lite utöver vad buffén innehöll. Snabba svar och väldigt god mat, vi har anlitat dem i flera omgångar och de ...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 1 kund tycker om Da Capo Restaurang City

 • Christina S
  Christina S skrev om Da Capo Restaurang City
  Här ligger en av Stockholms bästa konferensanläggningar och som vanligt vill jag inget berätta för att slippa få nekande svar när jag vill boka ... men stället är förtjänt av fler gäster och framför allt bra betyg.

  Jag arrangerar stora konferenser och behöver alltid vara i Stockholm city. City Conf center är hutlöst skitdyra för fyra väggar, ett golv och ett tak. Så jag letade och fann Da Capo. Da Capo ligger i Unionens hus och ser från gatan ut som den lunchrestaurang det också är. Men innanför finns en av stans finaste hörsalar.

  Lokalen tar 250 personer. Fasta sköna stolar med skrivskiva och belysning. Sluttande golv, fantastiskt bra akustik, teknik som _aldrig_ strular ... utom det som gör att Da Capo får 4 reco och inte 5: de trådlösa mikrofonerna glappar. Enligt personalen beroende på det stora antalet trådlösa nätverk och apparater som finns i huset. Men men. De fasta mikrofonerna fungerar utmärkt och trots att mina föreläsare inte håller den i handen så fångar den upp allt ljud och ingen deltagare klagar.

  Lunchen serveras mina deltagare antingen som bricklunch med 4-5 rätter att välja på alt tallrikar vid sittande bord. Maten får alltid goda omdömen i mina utvärderingar ... några har kommenterat negativt att den till delar är kall (ska vara så, typ kycklingrullader, inkokt lax etc) och kanske det passar bättre vår och sommar än mitt i kalla vintern.

  Lokalen får mer än 5 reco, tekniken 4. Och personalen, med Patrik i spetsen, får 100.

  Patrik ser till så att allting flyter och även om det flyter och fungerar utan problem så är han där och går den extra metern. När jag kommer är han där och kollar att jag får igång tekniken fastän jag gjort det massor med gånger och alltid lyckats. När varje föreläsare anländer är han där och säkerställer att tekniken fungerar, att föreläsaren har vatten eller vad det vara månne. När jag under en föreläsning måste smita ut för att ta emot nästa föreläsare kommer han - utan att jag bett om det - och sticker en kopp kaffe med exakt så mycket mjölk som jag vill ha, i handen. När alla mina deltagare ätit lunch och jag inte hunnit kommer han med en bricka bara för mig, dukar ett bord vid sidan och säger varsågod.

  En konferensanläggning blir inte bättre än så här. Prismässigt är det dyrt med lokalen om deltagarna blir för få men annars - i allra högsta grad prisvärt.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Olof Palmes Gata 17, 111 22 Stockholm
Kategorier