Alla kategorier Konferens Stockholms län Stockholm Norrmalm Da Capo Restaurang City

Da Capo Restaurang City

Olof Palmes Gata 17, 111 22 Stockholm — Visa karta

4.0 i betyg av 1 rekommendationer
 

Läs vad 1 kund tycker om Da Capo Restaurang City

 • Christina S
  Christina S skrev om Da Capo Restaurang City
  Här ligger en av Stockholms bästa konferensanläggningar och som vanligt vill jag inget berätta för att slippa få nekande svar när jag vill boka ... men stället är förtjänt av fler gäster och framför allt bra betyg.

  Jag arrangerar stora konferenser och behöver alltid vara i Stockholm city. City Conf center är hutlöst skitdyra för fyra väggar, ett golv och ett tak. Så jag letade och fann Da Capo. Da Capo ligger i Unionens hus och ser från gatan ut som den lunchrestaurang det också är. Men innanför finns en av stans finaste hörsalar.

  Lokalen tar 250 personer. Fasta sköna stolar med skrivskiva och belysning. Sluttande golv, fantastiskt bra akustik, teknik som _aldrig_ strular ... utom det som gör att Da Capo får 4 reco och inte 5: de trådlösa mikrofonerna glappar. Enligt personalen beroende på det stora antalet trådlösa nätverk och apparater som finns i huset. Men men. De fasta mikrofonerna fungerar utmärkt och trots att mina föreläsare inte håller den i handen så fångar den upp allt ljud och ingen deltagare klagar.

  Lunchen serveras mina deltagare antingen som bricklunch med 4-5 rätter att välja på alt tallrikar vid sittande bord. Maten får alltid goda omdömen i mina utvärderingar ... några har kommenterat negativt att den till delar är kall (ska vara så, typ kycklingrullader, inkokt lax etc) och kanske det passar bättre vår och sommar än mitt i kalla vintern.

  Lokalen får mer än 5 reco, tekniken 4. Och personalen, med Patrik i spetsen, får 100.

  Patrik ser till så att allting flyter och även om det flyter och fungerar utan problem så är han där och går den extra metern. När jag kommer är han där och kollar att jag får igång tekniken fastän jag gjort det massor med gånger och alltid lyckats. När varje föreläsare anländer är han där och säkerställer att tekniken fungerar, att föreläsaren har vatten eller vad det vara månne. När jag under en föreläsning måste smita ut för att ta emot nästa föreläsare kommer han - utan att jag bett om det - och sticker en kopp kaffe med exakt så mycket mjölk som jag vill ha, i handen. När alla mina deltagare ätit lunch och jag inte hunnit kommer han med en bricka bara för mig, dukar ett bord vid sidan och säger varsågod.

  En konferensanläggning blir inte bättre än så här. Prismässigt är det dyrt med lokalen om deltagarna blir för få men annars - i allra högsta grad prisvärt. Läs mer
  gillar detta

Bästa konferensanläggningarna i Stockholm:

4.6 i betyg av 223 omdömen
Maria E Maria E tycker:
“Annika Loi på La Villa hjälpte...” Läs mer
4.9 i betyg av 83 omdömen
4.5 i betyg av 49 omdömen
4.9 i betyg av 21 omdömen

Karta

Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 203 rekommendationer
Sundstavägen 115, 76191, NORRTÄLJE
Kategorier