Vi köpte ett helt paket med boende, konferens och aktiviteter.
Vi var ganska sena med bokningen men fick till ett bra paket. Servicen var snabb och vi fick snabbt svar på de frågor som vi hade.
Några saker missades i kommunikationen och det ställde ibland till det för oss med mat och boende. Men detta löstes relativt snabbt.
Väl på plats blev vi ordentligt bemötta av både LaVillas representant och hotellet.Vi kände oss varmt välkomna och fick våra rum allt eftersom vi anlände från olika delar utav världen.
Det som vi upplevde som klara förbättringsmöjligheter var bland annat konferensrummet. Det var gammalmodig utrustning (projektortavla och projektor) och trots att vi meddelat att vi alla hade datorer med oss så fick vi leta fram sladdar där vi kunde hålla våra datorer igång.
Representanten hjälpte oss oerhört mycket - och som ett stort plus - var hon väldigt trevlig.
På sista restaurangen, blev vår enda Vegan serverad rökt kött, trots att detta påvisades så togs rätten inte bort, och köket hävdade att det inte var kött. Det hade varit mycket uppskattat om man bara tagit rätten och gjort om istället för att påstå motsatsen.
På det stora hela var vi nöjda med det mesta. Vi rekommenderar AlRocol och området till vem som helst.
gillar detta