Martin Johansson Prenninge
Martin Johansson Prenninge är mäklare på Gofab Fastighetsbyrå Stenungsund
.Martin Johansson Prenninge har varit registrerad mäklare sedan 2022-03. Martin Johansson Prenninge har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 22 omdömen med ett betyg på 4.8. Martin Johansson Prenninge har haft 25 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-02
22 omdömen om Martin Johansson Prenninge
Sedan starten hos Reco 2022
köpte sitt hus med hjälp av Martin Johansson Prenninge en del av Gofab Fastighetsbyrå Stenungsund
Han var trevlig, proffsig och saklig.
Vi visste sedan innan att säljaren var speciell men Martin gjorde processen enkel och var en god medlare och han lyckades underlätta det som andra nog inte hade löst på samma sätt. -
Trevligt och professionellt bemötande av Martin på Gofab
Martin Johansson Prenninge har hjälpt mig med både försäljning av bostadsrätt och köp av hus . Funkat fantastiskt bra och smidigt , rekommenderas varmt 😊
sålde sitt hus med hjälp av Martin Johansson Prenninge en del av Gofab Fastighetsbyrå Stenungsund
Mäklaren va engagerad och väldigt hjälpsam.
sålde sin lägenhet med hjälp av Martin Johansson Prenninge en del av Gofab Fastighetsbyrå Stenungsund
Rekommenderas varmt , gick smidigt och fort med min försäljning. Tack!
köpte sin stuga med hjälp av Martin Johansson Prenninge en del av Gofab Fastighetsbyrå Stenungsund
Super god oppfølging under prosessen og i etterkant.
sålde sin stuga med hjälp av Martin Johansson Prenninge en del av Gofab Fastighetsbyrå Stenungsund
Mycket duktig trevligt bemötande bra o snabbt jobbat
Vi upplevde att Martin var tydlig med förutsättningar och stod för allt han lovade från början till slut, vi är mycket nöjda.
köpte sin lägenhet med hjälp av Martin Johansson Prenninge en del av Gofab Fastighetsbyrå Stenungsund
Kunnig, hjälpsam och trevlig mäklare som gett bra och tydlig information inför och under köp.
Jag kände ett bra personligt bemötande och engagemang. Allt kändes bra och positivt. Tack