Golvmästarna i Järfälla AB

Golvmästarna i Järfälla AB

www.golvmastarna.se
4.3

Hur kan vi stå till tjänst? Vi specialiserar oss på golvläggning i Stockholm och erbjuder allt från installation av helt nya golv till parkett- och massiva trägolv. Våra tjänster riktar sig till både privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och offentliga verksamheter. Med fokus på kvalitet, noggrannhet och en smidig...

7 omdömen om Golvmästarna i Järfälla AB

Sedan starten hos Reco 2024

Pirkko M
Skrev om Golvmästarna i Järfälla AB

Jättefint !! Trevliga killar som jobbade snabbt och bra. Jag vill ge så många poäng som det går. Kommer att anlita samma firma om det behövs.

Helena S
Skrev om Golvmästarna i Järfälla AB

Golvmästarna fixade till så att vi fick ett sammanhängande och fint golv då vi tagit bort en vägg och lite garderober. Det blev en bra och sömlös sammanfogning av det nya golvet med det gamla golvet. Vi är mycket nöjda.

Birgitta K
Skrev om Golvmästarna i Järfälla AB

Mycket bra. Duktiga gantverkare som höll tidpkanen

Svar från Golvmästarna i Järfälla AB

Hej Birgitta Stort tack för ditt omdöme det betyder mycket för oss att våra kunder är nöjda.

Anna C
Skrev om Golvmästarna i Järfälla AB

Lätta att ha att göra med och skickligt genomfört jobb. Höll tider, överenskomna priser och löste problem. Tusen tack för hjälpen!

Svar från Golvmästarna i Järfälla AB

Tack, det gläder oss att du uppfattar vårat utförande och agerande på det viset. Stort tack för ditt omdöme.

Britt-Marie W
Skrev om Golvmästarna i Järfälla AB

Det bemötande vi fick av samtliga medarbetare var precis så som man önskar: vänlighet, lyhördhet för våra synpunkter, snabbhet, " löningsinriktning".... you name it. Flyt, talar man ju om - så upplevde vi det i en för oss svår situation. Vi var och är mycket nöjda.

Svar från Golvmästarna i Järfälla AB

Stort tack för ditt omdöme. Det glädjer oss att vi kunnat hjälpa och att ni är nöjda.

Robin K
Skrev om Golvmästarna i Järfälla AB

Jag har använt Golvmästarna på flera av mina projekt genom åren och dom har konsekvent levererat på samtliga plan. Jag ser fram emot många fler år med fint samarbete.

Svar från Golvmästarna i Järfälla AB

Hej Robin Stort tack för ditt omdöme. En god relation förstärker ett gott samarbete.

Anders W
Skrev om Golvmästarna i Järfälla AB

Detta är en bedömning av att företaget anlitats av ett försäkringsbolag då vi fick en vattenskadad. Företagets handläggning av detta har varit ytterst bristfällig: 1) Mycket bristfällig projektledning - extremt långa ledtider vilket ledde till att vi fick leva i byggarbetsplats väldigt länge i helt i onödan 2) Under processen gick några saker sönder, bland annat en taklampa, inget av detta hanterades eller ersattes 3) Korrespondensen med epost var usel i den mening att företagets svarstider var långsamma och dessutom...

Svar från Golvmästarna i Järfälla AB

Hej och tack för erat omdöme. Även om det är längesedan nu så vill vi ändå bemöta det. Det låter som att ni inte fått den service som ni önskat. Skillnaden mellan försäkringsjobb och jobb som är beställda direkt från företaget är blandannat att som huvudentreprenör för försäkringsjobb så ansvarar vi inte för de ledtider som försäkringsbolagets andra entreprenörer, så som tillexempel fuktfirman har. Generellt sett tar ett försäkringsjobb 3 gånger så lång tid som ett jobb som ligger helt i företagets händer ( tillexempel vid...