Gopak AB

Gopak AB

www.gopak.se
  • BadgeThreeYears
Omdömen totalt
222
Snittbetyg
4.8
Ring 08-509 233 71 Dela

Om företaget

MAGASINERING OCH FLYTT MADE EASY! Gopak är en magsineringstjänst i Stockholms län för privat personer och företag. VI KÖR UT GOPAK TILL ER. NI ELLER VI LASTAR DEN: Vi kör hem Gopak till er adress. Ingen omlastning till förrådet gör det enkelt och sparar pengar. Ni låser med egen nyckel. VI HÄMTAR GOPAK TILL VÅRT LAGER: Vi... 

Skriv ett omdöme

222 omdömen om Gopak AB

Sedan starten hos Reco 2012

Visar 222 omdömen med 4.8 i snittbetyg
Anders S
Skrev om Gopak AB

Riktigt bra så här långt, än så länge har vi bara flyttat ut.

Filip E
Skrev om Gopak AB

Supersmidigt och enkelt koncept som verkligen förenklar livet vid flytt eller renovering! Teamet på Gopak har varit enkla och trevliga att ha att göra med.

Cecilia S
Skrev om Gopak AB

Väldigt bra hjälp av Gopak av min flytt som krävde ca 2 månaders magasinering innan inflytt på nya adressen. Killarna som kom presenterade sig först och tog i hand, sedan jobbade de otroligt snabbt och effektivt med att klämma in allt i en container. Är så imponerad av att de lyckades stuva in så mycket och de var verkligen service-minded. Kan verkligen rekommendera att använda Gopak för de som behöver flytta och magasinera sitt bohag ett tag. Enda minuset var att de var litet svåra att få svar av i början av processen men det kan bero på att det var mitt i sommaren och semestertider.

Ulrika J
Skrev om Gopak AB

Är supernöjd med allt!! Jag köpte ett "paket "med hämtning av mina möbler och flyttlådor , flyttstäd och magasinering i 3 månader . Igår fick jag äntligen flytta in i min nya lägenhet och ni kom med bilen exakt den tid vi kommit överens om och bar in allt snabbt. Trevliga killar och jag fick alltid snabba svar när jag hade frågor under tiden. Grymt nöjd!

Sarah J
Skrev om Gopak AB

Perfect, friendly and helpful service!

Susanne N
Skrev om Gopak AB

Bra kommer att anlita dem till nästa flytt👍🌺

Outi A
Skrev om Gopak AB

Allt löpte på perfekt med belåtenhet Allt från lagring och flytten till Norrköping och flyttstädningen. Tack för allt hjälp Kommer att rekommendera Er. Mvh Lars Algren

Agneta R
Skrev om Gopak AB

Vi anlitade Gopak för hjälp med flytt och magasinering, vi hade inga speciella förväntningar. Vi har alltid fått en snabb återkoppling vid frågor och ett mycket trevligt bemöttande. Vi är väldigt nöjda med våra kontakter med Gopak och dess tjänster.

Lisbeth G
Skrev om Gopak AB

Jag kan förbehållningslöst rekommendera Gopack., Jan och all hans personal.Bästa konceptet!! Allt har fungerat perfekt, från första kontakt, flyttning , städning , packning och inflyttning. Eftersom jag har haft långtidsmagasinering har jag vi flertal tillfällen behövt komma in i containrarna , vilken dom möjliggjort över all förväntan. Alltid vänliga och hjälpsamma! Även utanför normal arbetstid. Bra service och kommunikation, kan varmt rekommenderas!!

Maria B
Skrev om Gopak AB

Proffsiga, trevliga och snabba. Riktigt nöjda!

Charlotte P
Skrev om Gopak AB

Punktliga, effektiva och trevliga. Helt enkelt bäst!!

Hanna C
Skrev om Gopak AB

Jag bokade packning, två boxar och hjälp med ut och inbärning. Själva packningen och återleverans fungerade toppen. Välpackat och gick mycket smidigt. Men det var rätt stökigt kring administreringen -både när de skulle återleverera (trots att jag angivit både datum och klockslag vid bokningen) så jag fick ringa flera gånger men det blev ändå felbokat flera gånger och slutfakturan landade på ca 30% mer än offerten (jag har visserligen mycket saker så kan ha förståelse för detta). Väldigt svåra att få tag på över mail men svarade när man ringde.

Anthippi G
Skrev om Gopak AB

Stor besvikelse trots goda recensioner och rekommendationer: det var trots en trevlig Jan väldigt svårt att komma överens om datum och klockslag för flyttmagasinering. När det väl bekräftades skriftligt satt jag och väntade i timmar, ingen dök upp, ingen gick att nå på mobil eller kundtjänst, chatten är helt maktlös. Behövde boka akut till imorgon, precis innan flyttstädning. Jättedåligt…..

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Svar från Gopak AB

Tack för din återkoppling. Vi beklagar verkligen att vår bokning till Dig gick fel. Ansvaret för detta är vårt och vi förstår din besvikelse. Vi har granskat våra rutiner i schemaläggningen och kommunikationen med dig som kund. Förbättringsåtgärder är nu implementerade för att säkra en fortsatt positiv upplevelsen av vår tjänst.

Gustaf M
Skrev om Gopak AB

Blev rekommenderad att använda Gopak för hjälp vid flytt och magasinering och vi är otroligt nöjda. Gopak är smidiga att ha och göra med, flexibla och lösningsorienterade. Gopak är kort och gott väldigt enkla att ha och göra med allt fungerar klockrent.

Helene H
Skrev om Gopak AB

Gopak är ett fantastiskt företag med oerhört stort kundfokus. Använt dem i tre flyttar nu och är så nöjd! Rekommenderas å det varmaste!

Lars K
Skrev om Gopak AB

Enkelt och praktiskt. Mycket volym för pengarna.

Anna W
Skrev om Gopak AB

Bra och smidig allt-i-ett-tjänst när det är glapp mellan utflytt och inflytt. Jag fick hjälp med packning, utflytt, flyttstäd, magasinering och inflytt. Trevligt bemötande och proffsig personal.

Anders S
Skrev om Gopak AB

Bra bemötande och snabb respons. Prisvärd lagring av möbler .

Tove Z
Skrev om Gopak AB

Mycket smidigt och väldigt trevliga att ha att göra med! De var 2 h sena till vår inflytt tyvärr, men utöver det bara positiva saker att säga angående hela upplevelsen.

Jasmin G
Skrev om Gopak AB

Mycket trevligt bemötande & snabbt svar på offertförfrågan. Smidigt då jag behövde magasinera mitt hem i 2 månader. De kom hem & tog hand om allt som skulle magasineras. Sedan levererades allt på bestämd dag. Jag behövde inte bära eller tänka på magasineringen. Otroligt trevliga flyttkillar. Jag beslutade även att ta flyttstädningen genom GoPack & ojojoj vad bra det vart.

Anna P
Skrev om Gopak AB

Bad om information/prisuppgift angående att flytta förvaringen till annat land. Gopak undersökte flera alternativ. Uppskattar snabb och proffsig hjälp i ett område som är något utanför den tjänst jag betalar för.

Marianne S
Skrev om Gopak AB

Mycket gott bemötande. Hade höga förväntningar för att god vän tipsat om företaget. Gopak levde upp till dem. Hämtning av allt bohag, magasinering 5 veckor, hämtning från magasin och leverans till ny adress. Mycket trevlig personal!

Helena d
Skrev om Gopak AB

Tillmötesgående och proffsiga. Enkel och välfungerande lösning för tillfällig eller längre förvaring. Snabbt och effektivt packades allt ordentligt och kördes iväg av trevlig personal.

Rejna M
Skrev om Gopak AB

Helt enkelt bäst ! Proffsiga på alla nivå !!

Jan S
Skrev om Gopak AB

Rekommenderar Gopack! Väldigt serviceorienterad och tillgänglig chef som hittar lösningar när det behövs. Flyttkillarna var effektiva och gjorde ett toppenbra arbete, de slog in och packade föremålen noggrant och lastade därefter lådorna på ett proffsigt sätt. Likadant vid inflyttningen. Inget i min flytt blev skadat eller repat. Bra koncept med förvaring i stora lådor om man behöver ha sitt bohag tillfälligt magasinerat.

1
Gopak AB gillar detta
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Urban R
Skrev om Gopak AB

Proffsigt gäng som fixar det mesta!

Dag M
Skrev om Gopak AB

Trevligt bemötande och håller vad de lovar.

Anna D
Skrev om Gopak AB

Snabba och trevliga. Bra packat

Lars Börje B

allt från flytt till lagring gick snabbt och bra, på kort notis dessutom. Vi ville komma och titta i kontainersna och det var inga problem, de stod där ni vi kom. Sedan ville vi minska ner kontainer antalet och det var heller inte alls något problem, enda problem. Jag har absolut inget att klaga på. Enda saken är att jag inte vet hur länge jag skall lagra

Kenny S
Skrev om Gopak AB

Otroligt smidigt. Trevlig och hjälpsam personal. Gick att skräddarsy precis efter hur det passade oss.

Ida M
Skrev om Gopak AB

Toppen service och fantastiskt bra koncept!

Charlie S
Skrev om Gopak AB

Utmärkt bemötande. Väldigt serviceminded. Hjälpsamma över förväntan. Rekommenderas verkligen

Sannah N
Skrev om Gopak AB

Enormt bra kundservice, snabba svar, bra pris, kändes tryggt - 10/10

David Ö
Skrev om Gopak AB

Vi har använt Gopak för lagring vid tre tillfällen och alltid blivit nöjda. Rekommenderas!

Gunilla F
Skrev om Gopak AB

Trevligt, pålitligt, punktligt, smart. Kontakten med företagets representanter inför transporten var rak och okomplicerad. Och killarna som utförde själva jobbet hemma hos mig var lika trevliga, snabba och tjänstvilliga. Gopak är ett supersmart koncept när man behöver magasinera t ex delar av bohaget i samband med en bostadsförsäljning och måste göra plats inför styling och visning.

Maria M
Skrev om Gopak AB

Bra tjänst som jag verkligen rekommenderar där man slipper hyra sin egen lastbil för att köra till sin förvaring. Allting sköts av Gopak på ett smidigt sätt. Trevligt och proffsigt bemötande av Jan och hans team.

Wenche H
Skrev om Gopak AB

Effektiva och super bra och effektiva!

Magdalena L
Skrev om Gopak AB

Toppenbra service och kommunikation. Kan bara rekommendera.

Undi F
Skrev om Gopak AB

Otroligt bra service. Vi hade en besvärlig flytt med direkt flytt av en del av bohaget. Lagring av det andra samt inflyttning av det lagrade 1år senare. Allt fungerade extremt bra.

Gill G
Skrev om Gopak AB

Jag var i en mycket besvärlig situation när jag en söndag morgon blev uppringd av IKEA att nu var 1300 kg kök på väg till mig. Köket skulle monteras 2,5 månader senare. Vad göra??? Jag ringde Gopak som ställde upp med 2 timmars varsel och hämtade och lagrade mitt kök tills det skulle monteras. Vi rekomederar en var som behöver ha hjälp med lagring en kort tid.

Elisabet M
Skrev om Gopak AB

Duktiga och starka killar! Mycket trevliga dessutom! Allt fungerade perfekt!

Kerstin T
Skrev om Gopak AB

GoPak gjorde ett jättebra jobb när vi flyttade i augusti i år. Vi fick hjälp med packning, städning, flytt, förvaring och leverans till ny bostad. Allt snabbt och trevligt utfört, hög kvalitet rakt igenom. Och bra service, lätt att få kontakt, även på obekväm arbetstid. Vi är mycket nöjda!

Anita M
Skrev om Gopak AB

Blev trevligt o artigt bemött. Effektiva o lösningsorienterade med flytten, som fungerade mycket smidigt. Kände mig trygg.

Elisabet W
Skrev om Gopak AB

kostnadseffektivt val för flytt och magasinering i containrar. mycket trevligt bemötande och flexibilitet från ledning och personal. vi tömde ett hem efter 25 år och magasinerade i ett år i väntan på vår nya bostad. Gopak skötte flytten och vi har haft tre containrar stående hos dem i ett år.

Richard N
Skrev om Gopak AB

Jag har vid tre tillfällen anlitat Gopak för flytt, flyttstädning och lagring av bohag mellan frånträde och tillträde. Genomgående proffsigt bemötande och hög servicenivå. En riktigt bra kundupplevelse!

Adrianne D
Skrev om Gopak AB

Väldigt trevliga och duktiga.

Gabriel J
Skrev om Gopak AB

Överraskande enkelt och effektivt.

Bita H
Skrev om Gopak AB

Otrolig service. Älskar det här bolaget och använder de inför alla situationer där jag behöver lagring av saker. Enda trista är att det oftast inte räcker att man hör av sig en vecka i förväg då de ofta är uppbokade. Men gissar att det har att göra med att jag alltid behöver de vid månadsskiften och efterfrågan då är hög. Man kan inte få allt :)

Elias M
Skrev om Gopak AB

Sen första samtalet blev jag riktigt trevligt bemött av Jan på Gopak AB som gick igenom alla typer av lösningar och skräddarsydde ett paket som var optimalt för min flytt. Även vid kontakt med andra på Gopak kände jag mig lika trevligt bemött. Trots att jag var sent ute med att anlita dem så gjorde de sitt bästa för att göra sig flexibla och förhålla sig till de tidsramarna som jag önskade. Överlag är Gopak en flytt- och magasineringsfirma som jag aldrig kommer tröttna på att rekommendera till andra. Priserna var schysta,... 

Jonas K
Skrev om Gopak AB

Bra service. De kom på utsatt tid och var effektiva när de jobbade.

Filtrera omdömen