Trevliga, pålitliga proffsiga. 100% nöjd!
Gopak AB
MAGASINERING OCH FLYTT MADE EASY! Gopak är en magsineringstjänst i Stockholms län för privat personer och företag. VI KÖR UT GOPAK TILL ER. NI ELLER VI LASTAR DEN: Vi kör hem Gopak till er adress. Ingen omlastning till förrådet gör det enkelt och sparar pengar. Ni låser med egen nyckel. VI HÄMTAR GOPAK TILL VÅRT LAGER: Vi...
307 omdömen om Gopak AB
Sedan starten hos Reco 2012
Hej Jag och flera i min familj och vänner har vid flertal tillfällen använt oss av Gopak! Alla vi har alltid varit mycket nöjda med bemötandet, servicekänsla och kvalitet till ett mycket konkurrenseffektivt pris ! Gopak har alltid levt upp till mer än våra höga förväntningar! Vi har flera gånger köpt både flytt och lagertjänster och är MYCKET NÖJDA med allt! Med vänlig hälsning, Dag
Allt gick väldigt smidigt vid utflytt och inflytt och jag tyckte de var väldigt flexibla som kunde anpassa sig när jag behövde ändra datum. Bra service överlag.
Responsive, accommodating, and flexible. Great service throughout!
De var underbara. Meddelade innan vilken tid och om de blev försenade. De var så hjälpsamma och det funkade perfekt att kunna förvara möblemanget när det glappar i tid mellan gamla hemmet och nya bostaden. Kommer använda Gopak igen nästa gång det blir en flytt. Rekommenderar dem starkt.
Kom i tid, trevligt bemötande, packade ömtåliga möbler noggrant.
Vi anlitade Gopak för andra gången, då vi var nöjda med servicen sedan tidigare. Vi fick en offert som vi tyckte var realistisk, inklusive flyttstäd och några dagar magasinering. Vid flyttdagen märkte vi att vi underskattat hur mycket vi behövde flytta, och istället för 1.5 container blev det 3. Jan försäkrade oss om att det knappt kommer vara någon skillnad i kostnad då magasineringen knappt kostar något. Och vi litade på honom då vi visste att priset vi fått innan redan var acceptabelt - hur mycket kunde det bli? När...
Trevligt bemötande Utmärkt genomförande Rimlig prisnivå Pålitlig leverantör Lättkontaktad
Otroligt bra hantering och förvaring av vårt bohag. Hjälpsamma och lyhörda medarbetare som skötte ut- och Inflytt.
Trevligt bemötande enkelt att boka snabba och effteltiva
Professionellt och smidigt. Rekommenderas varmt!
Smidigt, tillmötesgående och trevliga!
Bra bemötande, även när jag var lite stressad
Toppen det bästa som jag jag har fått rekommenderat och alltid rekommenderar till andra
Smidigt, enkelt och kändes tryggt.
Proffsigt, noggranna och trevliga. Exceptionellt effektiva och smidiga.
Det är mycket trygg att anlita Gopak. De är väldigt trevliga att kontakta och man får trevlig bemötande och får rätt information
Helt ärligt är känslan just nu att jag inte kan rekommendera GoPak, tyvärr. Det tog lång tid innan vi fick svar på offertförfrågan, det var många detaljer som var otydliga innan upphämtning, det var otydligt med kommunikationen under leverans av containers, det var krångel med leverans till nya adressen och vi saknade saker när leveransen väl kom fram. En månad efter inflytt var vissa saker fortfarande ej levererade. Fakturan översteg offerten med nästan dubbla beloppet, och det är fortfarande otydligt kring betalningen....
Obeskrivligt bra service och mycket lätta att ha och göra med.
Sista etappen ,transport till den nya adressen, är inte satt ännu. Men planering, packning och städning har vi varit mycket nöjda med. Vi har även rekommenderat Gopak till vänner.
Trevlig personal, inget var omöjligt vid packning. Fortfarande magasinerat så vet inte slutresultatet.
Supernöjd med Gopak! Väldigt hjälpsamma, flexibla och lösningsorienterade.
Ordning och reda. Punktliga och försiktiga. Trevligt och professionellt bemötande.
Supersmidig lösning när det är några dagar mellan frånflytt och tillträde. Snabba och trevliga ”flyttgubbar”. Jättenöjd.
Så smidigt och flexibelt. Killarna som flyttar och bär var så lugna och hjälpsamma. Att kunna mellanlagra ett helt bohag på det här sättet är fantastiskt. En liten repa på ett bord var den enda lilla taggen i ögat.
Hej Magnus! Tack för din positiva återkoppling på vår magasineringstjänst. Vi beklagar den lilla repan på bordet. Vi tar ansvar för den och möjliggör en reparation av bordet om du kontaktar oss. Med vänliga hälsningar, Jan
Jag fick alltid vänligt bemötande och klara svar på mina många frågor. Jag anlitade Gopak p g a rekommendationer och mina förväntningar infriades helt! Nu fortsätter jag att rekommendera Gopak till alla som har behov av flytthjälp, och särskilt om det gäller magasinering av bohag mellan olika boenden.
Mycket bra bemötande och ett väl genomfört arbete vid flytt och städning. Ett mycket effektivt och bra upplägg. Alltid lätta att ha att göra med. Jag är mycket nöjd.
Mkt bra bemötande. Anlitat Gopak vid flera tillfällen för både flytt o magasinering. Alltid varit lika nöjd m flexibiliteten. Företaget bemöter kundkraven på ett mkt bra sätt. Kommer att fortsätta anlita dem och rekommenderar dem gärna t vänner med höga krav!
Väldigt trevligt bemötande och nör de flyttade mina saker var de väldigt effektiva och trevliga. De blev rekommenderade av min kusin. Bara bra.
Otroligt hjälpsam personal. Trevliga och väldigt snabbt och smidigt! Rekommenderar starkt detta företag. Passar utmärkt när man flyttar ut men kan inte flytta in på ett tag i den nya bostaden. 🥳🥳🥳🙏🙏🙏
Otroligt bra service, flexibla och effektiva. Inga klagomål och lösningsorienterade. Rekommenderar starkt!
Flexibel, pålitlig och vänlig service!
-Mycket serviceinriktade med fokus på att få en nöjd kund. - Försiktiga med möbler etc. - Trevligt bemötande både kontoret och av de som hjälper till med flytten. - Smart och smidigt upplägg, särskilt för vår del som hade ett senare tillträde än utflytt. - Det var vår andra flytt med dem nu och vi ser ingen anledning att byta. Varma rekommendationer!
Jättebra bemötande och snabb service. Känns pålitliga
Vi köpte flytthjälp, magasinering och städ. Gopak utförde städning och flytt bra. Däremot lever de inte upp till att man kan komma åt sitt förråd under öppettider utan är väldigt svåra att boka tid med.
Vi beklagar att besökstiden inte levde upp till dina förväntningar. Vi inkluderade kostnadsfritt hjälp med att sortera ditt förråd så du kunde hitta ditt pass i tid för ditt möte på jobbet.
Hämtning, lämning samt flyttstäd utfördes på utsatt tid och utan anmärkningar. Hela flytten gick mycket smidigt. Kan varmt rekommenderas.
Mycket bra och trevligt bemötande. Flytten fungerade smidigt.
Sömnlös upplevelse från början till slut
Gopak AB med dess ägare Jan Sjögren gjorde ett fantastiskt jobb sept. 2024 när de ombesörjde en större flytt av 175 kartonger, möbler och verktyg från 4 boningshus och förråd från ön Sandhamn till Gopaks förråd i Sollentuna. Transporten gjordes med bilar, båtar, container, och gaffeltruck. Organisationen av flytten fungerade perfekt in i minsta detalj. Kontakten med Jan Sjögren och de anställda flyttmännen var mycket god, professionell och trevlig! Jag vill varmt rekommendera Gopak AB och vår kontaktperson Jan Sjögren för er framtida flytt. Marianne von Kantzow Ridderstad
Proffsigt och vänligt bemötande. Jag har mina ,möbler etc i deras lager. MEN jag har ju inte sett slutresultatet än......
Använt Gopak vid två flyttar senaste 5 åren och vart mycket nöjd. Jan är väldigt flexibel och tillmötesgående samt lösningsorienterad. Effektiva och snabba med själva flytten. Rekommenderar!
Bara gott och bra. Lösningsorienterat.
Jag blev rekommenderad Gopak när jag skulle magasinera mina möbler för en längre tid vilket var ett bra val. Vänligt bemötande genom hela beställningsprocessen. Tog flytt-tjänsten och killarna som kom tog väl hand om mina möbler som plastades in ordentligt. och lastades in i boxarna. Bokade även städtjänsten som även den genomfördes väl.
Inför vår flytt bad vi om offert från Gopak som verkade rimlig och bestämde oss för att köra på dem. Flyttkillarna var jättetrevliga, men själva flytten tog mycket längre tid än vad det stod i offerten och när vi skulle betala hade Gopak dubblerat offerten. Rekommendationen enligt Bohag 2010 är max 15%. När vi klagade ville de inte alls kännas vid det och hotade med att vi inte skulle få Rot på arbetet. Kan verkligen inte rekommendera.
Allt fungerat enligt plan, trevligt bemötande. Lösningsorienterade.bra koncept.
Vi har använt GoPac många gånger och det borde räcka för att visa hur bra, trevliga och proffsiga de är!👍👏💪
Snabbt och trevligt bemötande. Inget krångel när jag behövde ändra tid för återleverans. Är supernöjd.
Snabbt, smidigt och i tid, rekommenderas varmt
Otroligt smidig lastning av vårt bohag i deras "containrar" som vi hyr in oss i under en omfattande renovering av nya bostaden. Nu ser vi fram emot en lika smidig inflyttning av vårt bohag när renoveringen är klar framåt december!
Trevlig personal. Effektiva och smidiga och lyhörda för kundens behov. Kände mig trygg i deras händer.