GoSoL Energi AB

GoSoL Energi AB

4.7 / 5 baserat på 91 omdömen
Välkommen till GoSoL Energi AB!

Vi är experter på solceller och finns nära dig i Skåne, Västra Götaland, Småland och Stockholm. Vi levererar och installerar solceller av hög kvalitet till lantbruk, bostäder och kommersiella byggnader. Vår kompetens sträcker sig hela vägen från produkt till leverans och installation av solceller och vi förstår värdet av en god kundrelation. Därför lägger vi stor vikt vid att bemöta dina specifika önskemål.

Har du ställt dig frågan: Varför solceller? Du är inte den enda. Solceller är både lönsamt och den mest miljövänliga elproduktionen. Ta del av morgondagens energi redan idag. Varmt välkommen!

Utmärkelser

91 omdömen om GoSoL Energi AB

Sedan starten hos Reco 2019
 • 2023-03-21 Spontant omdöme
  Brukar inte skriva omdömen men känner nu att jag måste. Proffessionellt bemötande hela vägen både före, under och efter installation. Stort plus till Erik. Vi beställde förra året och betalade handpenning, nu i år höjdes regeringens bidrag och utan att vi bett om det så får vi en reglerad faktura från GoSol som innefattar det högre bidraget. Merarbete för dom, men lyckosamt och tacksamt för oss. Rekommenderar verkligen detta företag.
  Gilla
 • skrev om GoSoL Energi AB
  2023-03-13 Spontant omdöme
  En bekant tipsade om Gosol och säljare David gällande solceller. Vi hade inte helt bestämt oss men tog in några offerter. David gjorde ett mycket bra och seriöst intryck och vi bestämde oss därför att köra!

  Vid första besöket jag prognos för installationsdatum låg i mars 23. I slutet av februari 23 hörde GoSol av sig och ville börja installera, 2 mars var de på plats och 8 mars kunde jag slå igång anläggningen.

  Koll på läget, bra svar och snabba svar på mina frågor längs med vägen.
  Nu hoppas vi på mycket sol kommande 30 år och att anläggningen funkar som det är tänkt.

  Snyggt!

  Johan
  Huaröd
  Gilla
 • skrev om GoSoL Energi AB
  2023-03-07 Spontant omdöme
  Genomgående en positiv och bra erfarenhet av GoSoL. Proffessionella rakt igenom. Lätta att kommunicera med, snabb installation och dessutom elproduktion 2 veckor före utlovad tid. Tack Karl Björk m team
  Gilla
 • skrev om GoSoL Energi AB
  2023-02-08 Spontant omdöme
  Mycket bra upplevelse med GoSol, även om leveransen drog ut på tiden (inte nödvändigtvis GoSols fel). När alla delar väl fanns så gick installation/processen riktigt snabbt, och allt fungerar som det ska. Ska bli spännande och se hur den producerar längre fram i vår när det är bättre solförhållanden. Februari ger ju inte super mycket ;) Speciellt tack till säljare Karl Björk för bra bemötande och service och till GoSol för att sätta kunden i första rum.
  Gilla
 • skrev om GoSoL Energi AB
  2023-02-05 Spontant omdöme
  Trist, trist & trist.
  Installerade solceller, växelriktare Ferroamp, Nilar Batterilagring, 5,75kwhHomebox. Köpte en väl tilltagen anläggning på 57 solcellspaneler. Betalade i runda slängar 360 000kr. Skrev recension 2020 och var jättenöjd. Tyvärr är inte lägets så nu.

  Haft stora problem med engergilagringen från Nilar. Legat nere ca 50% av tiden sen 2020. Trots klagomål, telefonsamtal, mail 30 st till antalet till samtliga 3 st ovannämnda företag händer ingenting. Skickade reklamation för en månad sedan men får ingen återkoppling.

  Nu har batteriet legat nere i 3 månader och jag får inte ens svar på mina mail. Har inget annat val än att anmäla till ARN, sen får det bli stämning om de ignorera ARN. Tycker att beteendet är fullständigt oacceptabelt och tänker inte låta de komma undan med detta.

  Vill passa på att skicka en extra skopa ovett till följande företag och personer.

  Nilar,
  som inte tar ansvar för sina produkter och vars produkter är helt felkonstruerade för hemmalagring. Skräpprodukter. Kommunicerat med dem mycket, men får varken hjälp eller svar. De backade även på min bil hemma på tomten och låtsades som ingenting, lyckligtvis kommer uppmärksamma granar och informerar mig. Tar 3 månader för att få krockskadan lagad.

  Ferroamp,
  som tog 2 år på sig att dumpa Nilars produkter som inte fungerar och som inte svarar på mitt senaste mail.

  GoSolels,
  support som har en oförskämd, lögnaktig och arrogant medarbetare vid namn Victor som missförstår sin egen roll och inte borde få husera utan kontroll av företagsledningen, slappt ledarskap. Inga återkopplingar. Fy så slappt!

  Skulle kunna skriva en novell om alla problem som jag haft men känner att det orkar jag inte med just nu, men lovar däremot en uppföljning på denna historia. Jag är själv egenföretagare och skulle jag sköta detta lika släpphänt med mina kunder så skulle jag inte ha några kunder kvar.

  Bättring och omorganisering krävs, nu!

  Med vänlig hälsning,
  Alexander i Tyresö
  Gilla
 • 2022-12-13 Spontant omdöme
  Blev riktigt bra med GoSol. Beställde i augusti, fick de uppsatta i november. Allt blev klart på en dag (32 paneler). kan rekomenderas.
  Gilla
 • 2022-12-09 Spontant omdöme
  Jag beställde solcellsanläggning våren 2022 från Gosol och har sedan augusti ett väl fungerande system i Lerum där vi bor. Allt har fungerat som det skulle med leveranser, installation och driftsättning. Företaget är seriöst, proffsigt och hade i sitt utbud växellikriktaren Ferroamp som jag var särskilt intresserad av.
  Det som sticker ut är det engagemang och kunnande som min kontakperson och säljare Lars Sundqvist visat.

  Han är ingenjör ut i fingerspetsarna med ett eget gediget intresse av solceller och tekniska system av alla de slag. Tar man kontakt med honom är man i väldigt goda händer pga hans erfarenhet, trevliga bemötande och engagemang. Exempelvis var han hemma hos oss flera gånger för att planera för panelernas placering för bästa resultat, kontroll av taket och diskussion kring vilken lösning som var bäst just för oss. Vi pratade skuggor, solhöjd, takvinklar och många andra viktiga saker tänka på. Gosol och Lars skillde på detta sätt ut sig och markant på ett positivt sätt mot de andra leverantörerer jag hörde av mig till.

  Viktigt för mig var att hela tiden ha förståelse och "kontroll" över vad vi kom fram till och Lars har hela tiden varit väldigt lätt att göra med och är alltid lätt att få tag på. Jag kan varmt rekommendera att skaffa solcellsanläggning från Gosol och Lars Sundqvist.
  Magnus Klemming, Lerum
  Gilla
 • 2022-12-08 Spontant omdöme
  Plus

  -Tog snabbt kontakt efter förfrågan.
  -Lars som både är projektör och säljare var mycket engagerad i projektet och gav många detaljerade alternativ.
  -Om det har uppstått problem så har jag fått hjälp snabbt.
  -kvalitets kontroll efter installation

  Minus

  - installation tog några veckor längre än beräknat

  Kan starkt rekommendera
  Gilla
 • 2022-10-31 Spontant omdöme
  Monterat och klart inom överenskommen tid och allt fungerar.
  Gilla
 • skrev om GoSoL Energi AB
  2022-10-24 Spontant omdöme
  7 mars tackade vi ja till en offert med 16,6 kw solpaneler, avancerad växelriktare (Ferroamp) förberedd för batterilagring och fasbalansering, samt kompatibel billaddare.

  Panelerna var på plats i maj, laddare och växelriktare början på juli. Tyvärr var första växelriktaren trasig från fabrik, men den byttes 2 veckor senare och allt var fysiskt på plats efter 5 månader - 18 juli.

  Nu ytterligare 3 månader senare är anläggningen fortfarande inte helt igång. GoSols elektriker saknar kompetens på den mer avancerade växelriktaren de sålde, all kabeldragning är inte genomförd enligt avtal om nyckelfärdig lösning, epost och frågor besvaras sällan. Många felkällor: för klen säkring framför växelriktaren, felaktig placering av avstängningsbrytare, felaktig märkning av anläggningen (Eon vägrade byta vår elmätare första gången de åkte ut), felinkopplad växelriktare, felaktig konfigurering av växelriktares mjukvara, ingen integration av laddstolpen, ingen konfigurerad fasbalansering.

  Recos höga betyg visar ju att GoSol uppskattas av många kunder. Gissar att det funkar bättre när allt löper på enligt plan, och när de säljer sina enklaste produkter. För oss, när allt inte gick enligt plan blev det istället undermåligt. Det sista jag hörde var att de ska höra av sig nästa vecka - för 3 veckor sedan.
  Gilla
 • skrev om GoSoL Energi AB
  2022-10-21 Spontant omdöme
  Det var en underbar upplevelse att installera solceller med GoSol! Säljaren Fredrik fick uppdraget efter att han hade visat att han var den mest engagerade säljaren av alla som skickade en offert. Han gjorde sitt bästa för att anpassa offerten till våra önskemål och behov och göra oss nöjda vid varje steg. Rekommenderas verkligen!
  Gilla
 • skrev om GoSoL Energi AB
  2022-10-16 Spontant omdöme
  Perfekt hanterat från start till mål! Snabb återkoppling och en mycket hjälpsam säljare (Erik). Duktiga montörer och extra plus för ett företag som bryr sig om kunden lite extra och lägger ner mer tid för att få det perfekt enligt önskemål.
  Gilla
 • 2022-10-09 Spontant omdöme
  Otroligt proffsigt bemötande rakt igenom.
  Vi har nu haft våran anläggning drygt ett år och är mycket nöjda.
  Gilla
 • 2022-10-06 Spontant omdöme
  för 14 minuter sedan

  NY

  Tack Gosol Energi Ab för ett väl utfört jobb.
  Proffsigt från start till slut.
  Godkände offerten Juli månad, monterat och klart 16 September (Bor i skåne ).
  Ett speciellt stort tack till säljaren Kevin Månsson.
  Gilla
 • 2022-09-26 Spontant omdöme
  Kan varmt rekommendera Gosol, har varit seriösa från början till slut. Ett extra plus för montörerna.
  Gilla
 • skrev om GoSoL Energi AB
  2022-09-01 Spontant omdöme
  Jättesnabba och jätteproffsiga såklart, Efter ett kunnigt konstruktions- och offertarbete, hamnade optimerarna (jag har skuggande träd) på en slow-boat from China, men nu är allt på plats. En dag för 32 paneler snyggt och fint placerade, de hanterade mina gamla snörasskydd också, på ett bra sätt. Tillmötesgående och effektiva. Lämnade arbetsplatsen exemplariskt städad. Bra och respektfull kommunikation med mig, om installation och olika detaljer. Snabba på att fixa eventuella problem, som ett felaktigt mätt tak ( man blev tvungen att ändra panelkonfigurationen) . Anläggningen levererar det den ska, direkt!
  Gilla
 • skrev om GoSoL Energi AB
  2022-08-27 Spontant omdöme
  En väldigt bra investering med underbar personal och snabba installering och fint service.
  Gilla
 • skrev om GoSoL Energi AB
  2022-08-22 Spontant omdöme
  Snabb och säker leverans inkl.byte av elmätare. Bra konstruktion ingen slipning av takpannor. Bra el produktion över prognos. Trevlig och kompetent hantering och uppföljningav er handläggare Albin
  Gullberg
  Mvh PO Eklund
  Gilla
 • 2022-08-12 Spontant omdöme
  Utvärderade 6 olika offerter innan jag bestämde mig för GoSol. Dom kanske inte var billigast på kronan men kunskap och känslan av att dom inte vill lura på en saker som inte riktigt fungerar var så här i efterhand helt korrekt. Det jag tittade på var pris/kvm/effekt och då var dom riktigt vassa. Då leveranstiden drog ut på tiden (berodde på brist av växelriktare) så bytte vi helt enkelt fabrikat på växelriktaren och sen gick installationen riktigt snabbt. De som skötte installationen hade väl sina idéer om hur kabeldragningen skulle göras men där hade jag redan förberett allt så dom gav med sig och tur var det. Nu är allt uppe och snurrar och genererar "gratis el" om jag behöver den, annars går den ut på nätet. Jag kan verkligen rekommendera GoSol, har varit riktigt bra och jag kommer kolla med dom igen när jag ska komplettera denna anläggningen.
  Gilla
 • skrev om GoSoL Energi AB
  2022-08-03 Spontant omdöme
  Vill varmt rekommendera Gosol. Bra offert, stora svarta solceller. Bra produktion. Lite kommunikationsproblem mellan E-ON och Gosol men det löste sig. Påtalade brist på kabelskydd som löste sig det också.

  Jan Svensson
  Gilla
 • skrev om GoSoL Energi AB
  2022-07-23 Spontant omdöme
  Av de offerter jag tog in var GoSol bäst och det tog bara två veckor från att jag bestämt mig till att installationen var igång. Jag är mycket nöjd med både installationen och min kontakt med Nils och Martin.
  Kan rekommendera GoSol för ert solcellsprojekt.
  Gilla
 • skrev om GoSoL Energi AB
  2022-07-13 Spontant omdöme
  24/3 tog jag beslutet att beställa solceller från Gosol. Allt levererat och klart den 27/5, vilket var över förväntan med tanke på situation i omvärlden. Allt har gått väldigt smidigt helt enkelt. Det enda som dröjer är nätleverantörens granskning, så kan ännu inte bedöma själva produktionen.
  Jag tog in ett flertal offerter och hade olika säljare på besök hemma. Det som fick mig att välja Gosol var ett proffsigt bemötande av Johan Bertilsson och att jag fick snabba svar på frågor. Pris och produktion var självklart också en faktor, men Gosol var inte det billigaste alternativet. Väger upplevelse och service högre än några tusenlappar när det gäller denna typen av större inköp.
  Upplever även service i efterhand som positiv och att det är lätt att få tag på någon vid frågor.
  Gilla
 • skrev om GoSoL Energi AB
  2022-07-04 Spontant omdöme
  Av de tre offerter som vi tog in var GoSol i absolut framkant med solceller med högre kapacitet än de övriga och därtill ett pris som var klart konkurrenskraftigt. Karl Björk gav redan vid offerten en förmodad installationsvecka som vi själva flyttade lite framåt i tiden men installationen av solcellerna på taket blev ytterligare en vecka sen, fullt godtagbart med rådande världsläge. Den elektriska inkopplingen gjordes i efterföljande vecka. Den installerade effekten är 12,6 kW på 24 paneler men taket ligger i västerläge så vi har under vår första månad inte riktigt kommit upp i topp, max 10,5 kW, men det är acceptabelt. GoSol’s förbättringspotential kan vara att assistera kunden med processen från installation till inmatningsabonnemang hos elnätsbolaget som i vårt område är helt omöjliga att nå. Appen FusionSolar för uppföljning av produktionen är i enklaste laget, det finns bättre varianter på marknaden, men vid en direkt fråga var GoSol utan förslag. Som en helhet är vi mycket nöjda.
  Gilla
 • skrev om GoSoL Energi AB
  2022-06-30 Spontant omdöme
  Väldigt lång leveranstid, obefintlig kontakt/återkoppling efter påskriven offert. Felaktiga uppgifter från säljare. Man vill helst inte att anläggningen ska besiktigas, då slipper gosol merjobb och åtgärda dom fel som uppkommer. Vill inte att man väljer en viss besiktningsfirma. Säger redan på förhand att man inte kommer att åtgärna alla fel som uppkommer vid besiktning.

  gör inte snö/vindlastberäkning, så stå på er för att få en sådan

  välj gärna en annan aktör
  Gilla
 • skrev om GoSoL Energi AB
  2022-06-29 Spontant omdöme
  Efter noga övervägande av flera offerter från olika aktörer valde vi gosol. Dom har skött sig exemplariskt genom processen och vi är nöjda med anläggningen. Bokade även en oberoende besiktning av anläggningen och det var inga större konstigheter.
  Kan rekommendera gosol som totalentreprenör gällande solcellsanläggning.
  Gilla
 • Patrik P
  skrev om GoSoL Energi AB
  2022-06-28 Spontant omdöme
  Jag började projektera min solcellsanläggning i februari och tog in flera offerter. Pris och prestanda var ungefär likvärdiga mellan företagen men jag valde GoSol för att de var tillgängliga och kunde svara på frågor och diskutera olika tekniska lösningar. Fick initialt väldigt bra förtroende för projektledaren Johan som genom hela projektet har varit helt suverän.
  När det kom till själva leveransen var det initialt lite strul pga komponentbrist men personalen på GoSol och framförallt Johan vände ut och in på sig för att leverera och till slut blev det bara två veckor senare än utlovat vid offert. Med tanke på omständigheterna i marknaden just nu och att GoSol verkligen kämpade och löste problemen på ett bra sätt så är jag nöjd ändå. Att det blir problem är jag van vid men det är hur man löser problemen som definierar en bra leverantör och där får GoSol högsta betyg.
  Kommunikationen var bra genom hela projektet och jag fick svar utan några större dröjsmål. Montörerna som kom ut var väldigt trevliga och effektiva och monterade anläggningen på två dagar utan något som helst strul. Allt blev väldigt snyggt och prydligt gjort och anläggningen har nu producerat el i en månad. Jag är helnöjd och kan verkligen rekommendera GoSol för ert solcellsprojekt.
  Gilla
 • skrev om GoSoL Energi AB
  2022-06-18 Spontant omdöme
  Efter noggrann genomgång av fyra olika anbud valde jag GOSOL av t.ex. kvalitetsskäl och inte minst för att den lokale projektören Bernhard mycket engagerad och tillmötesgående visade på bästa lösningen för totalinstallationen av 22 st 485 W-paneler. Vissa kommunikationsproblem - om installation/byte av elmätare - mellan GOSOL och nätägaren E.ON under några dygn i maj -22 när panelerna monterats och driften skulle komma igång löstes efter proffsiga insatser av projektören/samordnaren Nils och teknikern/montören Viktor till min fulla belåtenhet. För två dygn sedan - efter drift i 25 dygn - hade 1,0 MWh (dvs. 1000 kWh) energi levererats via panelerna så de i anbudet/offerten angivna prognoserna stämmer väl i relation till det årliga totala energibehovet på c:a 12 MWh för villan. Investeringen på 127 751 kr är jag mycket nöjd med - så även med alla tillmötesgående kontakter som jag haft med berörda handläggare/montörer hos GOSOL!
  Gilla
 • skrev om GoSoL Energi AB
  2022-06-03 Insamlad av företaget
  Jag kontaktade GoSol då jag läste att de alltid kommer ut till kund. Jag hade många frågor kring solceller och solcellsbatterier. Jag blev otroligt bra bemött av Victor på GoSol som kom ut och projekterade. Han hade svar på alla mina frågeställningar. Vad det något under tidens gång kunde jag alltid få kontakt för diskussion. Jag känner verkligen att jag har fått en optimal lösning givet våra förutsättningar. Jag riktigt nöjd med leverans och installation. Härligt att vara microproducent!
  Gilla
 • PETER G
  skrev om GoSoL Energi AB
  2022-06-01 Spontant omdöme
  Är numera en Micro producent av el där hemma tack vare Gosol. Att få första elräkningen på riktigt denna månad efter installationen. Och då få pengar till godo gör en bara lycklig med tanke på hur elpriserna ligger idag. Att man investerat pengar i projektet tänker man inte längre på. Utan vi tog rätt beslut att satsa på solenergi. Från dag ett när jag fick kontakt med Johan Lundin som kom hem och projekterade för oss har absolut ingenting gått fel från Gosol Energis sida. Lätta att ha att göra med. Får alltid tag på dem om man hade någon fråga. Installationen gick helt enligt tidsplan. Trevliga att prata med och man förklarade på ett språk som man kunde förstå när det gäller elfrågor som inte är min starka sida. Vill också nämna Albin Gullberg som jag också hade med i projektet från Gosol Energi som också var en stöttepelare i projektet. Ringde och förklarade hur det skulle gå till. Hade lösningar och andra sett att tänka på vad för anläggning vi skulle ha och prackade inte på en massa extra saker. Utan vi kunde resonera fram vad som var bäst för just våran anläggning. Och man höll offerten fullt ut utan en massa extra kostnader.
  Vill bara summera och tacka Gosol Energi för allt ni gjort för oss och för ett väldigt gott samarbete. Ni är i världsklass. Fortsätt som ni gör så kommer det att gå bra för er grabbar.
  Gilla
 • 2022-04-30 Spontant omdöme
  Att bestämma sig för att skaffa en solpanelsanläggning i början på 2022 är att vara sent ute. Särskilt eftersom 'alla' vill ha solpaneler efter den gångna vinterns elräkningar.

  Jag kontaktade GoSol i mitten av februari och för att göra en lång historia kort, startade jag anläggningen den 27 april. Alltså bara drygt två månader från första kontakten till en fullt fungerande anläggning.

  Från den första kontakten med Gustav Carlsson, teknisk säljare, har det fungerat helt problemfritt. Det enda som har strulat är dels kontakterna med elnätsbolaget och elleverantören som inte riktigt har kommunicerat med varandra. Plus (i vanlig ordning) undermåliga manualer från tillverkaren av utrustningen. Men det kan ju inte GoSol lastas för.

  Min installation var dessutom på ett papptak med ca 4 graders lutning. Där har de en speciallösning med rostfria stålplattor med en svetsad bult i mitten. Plattorna skruvas ner genom pappen i råsponten. Därefter lägger de på en bit takpapp som värms fast med gasolbrännare. Skenorna fästs i den gängade bulten. Detta gör att panelerna verkligen sitter fast på taket. Den vanliga lösningen är annars att lägga vikter på skenorna, men jag såg framför mig vad som kan hända om stormen Gudrun 2.0 drar in. Jag vill inte jaga mina solpaneler på grannarnas tomter. Det här känns som en mycket bättre lösning!

  The bottom line: Jag kan verkligen rekommendera GoSol!
  Gilla
 • Annen A
  skrev om GoSoL Energi AB
  2022-04-28 Insamlad av företaget
  Numera är vi solcellsägare. Det var en ordentlig resa med att välja rätt företag men GoSol vann med många poäng före de andra. GoSol har varit tillmötesgående med oss hela tiden, vi fick allt inkopplat väldigt snabbt, grabbarna som kom var noggranna och trevliga, försäljaren Peter var väldigt tillmötesgående och det var som att dra en turlott! Priset? Tja det var vad det kostar idag, när jag jämförde med de andra firmorna. Så vi kan "solcells-varmt" rekommendera GoSol!
  Gilla
 • skrev om GoSoL Energi AB
  2022-04-22 Spontant omdöme
  Högsta betyg från början till slut! Albin Gullberg är en fantastisk person att ha som kontakt/projektledare. Nu har anläggningen varit igång ett par veckor och idag var Albin och Johan på plats för att fixa några kosmetiska smådetaljer som upptäckts sedan installation. Avhjälptes på Albins initiativ och omedelbart.
  Gilla
 • skrev om GoSoL Energi AB
  2022-03-16 Spontant omdöme
  Jag kan inte annat än vara mycket nöjd med anläggningen och de kontakter jag haft med Gosol. Allt från försäljningskontakterna med Fredrik Andersson till projektledaren Albin. Anläggningen fungerar klockrent och ger utlovad effekt. Panelerna sattes upp av deras underleverantör Solpanelmontage. Att du får en projektledare från Gosol gör väldigt mycket. Har haft flera frågor under redans gång och alltid fått snabba svar och god service. Tog in 4 offerter och Gosol och efter en helhetsbedömning föll valet på Gosol, ett val jag absolut inte ångrar!
  Gilla
 • skrev om GoSoL Energi AB
  2022-03-10 Spontant omdöme
  Bara bra erfarenheter med Gosol, från säljare Mikko till installatörer och slutligen elektriker Radu. Jag hade flera egna krav på installationen för att minimera håltagande och kablar på fasad mm.. vilka bemöttes väldigt positivt och Radu löste och genomförde det bra och proffsigt. Mycket nöjd.
  Gilla
 • HANS L
  skrev om GoSoL Energi AB
  2022-02-24 Spontant omdöme
  När jag planerade min solcellsanläggning i november 2021 tog jag in fyra offerter. Redan vid första kontakten med GoSol, Nils Shannon, kände jag ett engagemang. Han var snabbt på plats för att gå igenom de fysiska förutsättningarna och var lyhörd för mina önskemål. Offerten var tydlig och lättolkad.
  Även installatörerna var lyhörda för mina önskemål om bl.a. inga synliga kablar utomhus.
  Nu är anläggningen igång och kWh produceras i Malmös antågande vårsol.
  Gilla
 • skrev om GoSoL Energi AB
  2022-02-09 Spontant omdöme
  Proffesionellt utfört arbete och väldigt bra, trevligt och kunnigt bemötande. Jag är mycket nöjd
  Gilla
 • skrev om GoSoL Energi AB
  2022-02-08 Spontant omdöme
  GoSol Energi AB = trippelyes !!!
  Anlitade Gosol Energi för vår stora anläggning med 62 paneler. Letade länge efter en firma som vi kunde lita på och vi föll pladask för GoSol. Anläggningen på plats och allt bara flyter på. Fin installation, ordning och reda, snyggt, rakt och precis så man som konsument hoppas på. Trevlig personal, hög teknisk och social kompetens, bägge två lika viktiga.
  Gilla
 • skrev om GoSoL Energi AB
  2022-02-02 Spontant omdöme
  Professionellt bemötande gällande mina problem med Easee laddarna, seriösa åtgärder som till sist gjorde att systemet fungerar som som det ska. Tack till Olle, Anders och Peter.
  Gilla
 • HÅKAN E
  skrev om GoSoL Energi AB
  2022-02-01 Spontant omdöme
  Duktiga montörer bra bemötande och bra ledning av Nils och Martin. Lätta att kommunicera med
  Gilla
 • 2022-01-19 Spontant omdöme
  Vi är mycket nöjda med vår solcellsanläggning från GoSol Energi AB. Proffsigt och ett mycket bra bemötande av Nils Henoch. Solcellerna levererar mer ström än kalkylen, vet ej om det beror på GoSol eller solen över VaraSlätten =)
  Har endast haft ett problem med appen på grund av bredbandsbyte men detta fick jag god hjälp med av Albin!
  Gilla
 • skrev om GoSoL Energi AB
  2021-12-28 Spontant omdöme
  Vår kontakt på GoSol, Nils Shanon, har varit lätt och bra att få information från även efter att anläggningen är installerad. Tyvärr blev vår installation försenad på grund av internationell brist på solpaneler, men när de väl satte igång var anläggningen snabbt uppe. Bortsett från december har elproduktionsprognosen från GoSol stämt bra.
  Gilla
 • Thomas P
  skrev om GoSoL Energi AB
  2021-12-12 Spontant omdöme
  Mycket proffsigt företag. Benjamins snabba svar, välstrukturerad offert, och engagemang kröntes av hantverkarna som på en dag monterade och kopplade ihop solcellerna. Nu saknas bara en elektriker och så småningom solen som skall ”göra det”. Känns kul att få komma med i solcellsgänget och tillsammans med min Tesla minska min miljöpåverkan 😊.
  Gilla
 • 2021-12-09 Spontant omdöme
  GoSol som företag är jag jättenöjd med, tycker att det har varit en bra dialog från början och Nils förstod vad jag ville ha och vad jag hade för krav utifrån vårat hus.
  Gilla
 • skrev om GoSoL Energi AB
  2021-11-28 Insamlad av företaget
  Vi är mycket nöjda med vårt val av solpaneler från GoSol.
  Hela fasen från försäljning, montering och elinstallation har varit helt tillfredsställande. De frågor som uppstått under resans gång har besvarats snabbt och känns som de är mycket kunniga.
  De kom med bra åsikter och förslag om vart panelerna ska monteras, tekniska lösningar mm. Även installationen av elbilsladdaren och effektvakten blev snyggt gjort.
  Gilla
 • skrev om GoSoL Energi AB
  2021-11-25 Insamlad av företaget
  GoSol är modernt spännande och trevligt solcells företag som jag fått som leverantör av min solcellsanläggning efter att letat runt bland olika företag, så blev GOSol mitt val.
  Dom har en bra filosofi och vilja att levera och lösa min önskemål, frågor och behov med ett trevligt bemötande. Där efter en ’installation’ som jag kunde var med och påverka så att jag fick minna önskningar lösta för placering osv. Alltså nöjd GoSol kund nu.
  Gilla
 • skrev om GoSoL Energi AB
  2021-11-24 Insamlad av företaget
  Levererade inte överenskomna solpaneler. Logistiken vid installationen var bristfällig. Utfört arbete och funktion på anläggningen bra
  Hej Jan! Jag ber om ursäkt för att logistiken för din installation inte var lika smidig som du eller vi räknat med. Vi har verkligen kämpat med att försöka säkerställa materialleverans för alla våra projekt under hösten. Efter ok från dig bytte vi till en annan solpanel för att inte installationen skulle bli försenad. Installerad effekt, årlig elproduktion och produktgarantier blev densamma som ursprungligen projekterat.
  Hälsningar, Nils
  GoSoL Energi AB
  Gilla
 • skrev om GoSoL Energi AB
  2021-11-23 Insamlad av företaget
  Installation av Solcellsanläggning.
  Mina förväntningar var en snar leverans efter beställning, men den dröjde lite längre. När de väl var på plats gick installationen bra och var snabbt i drift. Uppföljningsbesök har gjorts och handlingar har överlämnats.

  Lennart
  Gilla
 • Alma D
  skrev om GoSoL Energi AB
  2021-10-28 Spontant omdöme
  Att anlita GoSol och framför allt Albin till vårt projekt med solceller är det bästa vi gjort!

  Efter en lång tid av marknadsundersökningar fick vi kontakt med Albin Gullberg som vi även valde att gå vidare med.

  Inte nog med att GoSol har bäst prisklasser och bäst solceller så levererar de även trygghet, kvalitet och säkerhet. Albin har hållt alla löften, tidsramar samt har vi haft sporadisk kontakt där han informerat vad som kommer här näst.

  Kan varmt rekommendera GoSol och Albin!
  Gilla
 • skrev om GoSoL Energi AB
  2021-10-06 Spontant omdöme
  Jag valde Gosol efter att ha gjort en mindre marknadsundersökning. Det har jag inte ångrat, tvärtom! Just nu alstrar mitt soltak 10 300 W, inte illa för en halvklar oktoberdag.

  I detta nu (början av oktober 2021, drygt tre månader efter att vi startat systemet) tuffar 34 pigga 390W-paneler på, och tillsammans med växelriktare, optimerare och ett 10 kW batteri verkar det som om kalkylen håller, vi kommer att spara in många allt dyrare kWh.

  Alla kontakter med Gosol har varit positiva och professionella, alla löften har hållits, så hela kedjan - från första telefonkontakten via besök hos oss, själva installationen och elektrikerbesöket gick enligt plan. Dessutom, och inte alltid så självklart: All hantering med faktura och skatteavdrag flöt på helt klockrent, det var precis så smidigt som det ser ut på gosol.se

  Appen (Huawei) stökar ibland, men den har blivit bättre. Och när Telge Nät inte riktigt koll på sin roll i det hela kunde kundtjänsten på Varberg Energi hjälpa dem att lösa mitt problem. Tack till Varbergs utmärkta kundtjänst
  Gilla
 • 2021-08-16 Spontant omdöme
  Medlemmar i vår Brf har installerat 13 st anläggningar med vardera 41 solcellspaneler som beräknas leverera en elproduktion om ca 13 150 kWh/år och per hushåll. Projektet har pågått, från start till färdigställande, under drygt 12 månader. Att låta medlemmar själva bekosta och installera solcellspaneler på föreningens tak, väcker många frågor, tekniska, juridiska och finansiella. Under hela fasen har Gosols representant (Benjamin Aktas) tålmodigt och professionellt svarat på alla frågor, utan dröjesmål. Skälet till att vi valde Gosol var, förutom den goda servicen, bra priser jämfört med övriga konkurrenter och den enda leverantören som inte krävde förskottsbetalning.
  Om vi måste nämna något som inte var på topp, så drog själva installationsfasen ut på tiden lite väl mycket, men vi har respekt för att delar till anläggningarna var svåra att leverera i pandemi tider och otjänligt väder.

  Solcellsgruppen (Lars, Jan och Anders) inom vår förening
  Gilla