Göta Tak AB

Göta Tak AB

4.5 / 5 baserat på 126 omdömen
Välkommen till Göta Tak AB!

Vi kan med gott samvete säga att vi är proffs på tak. Oavsett om det handlar om en mindre takreparation eller en stor takentreprenad så har vi den kunskap som krävs för ditt byggprojekt. Våra vanligaste kunder är bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, företag och samfällighetsföreningar. Vi på Göta Tak AB ger dig chansen till ett tak med 40 års vattentät garanti - Takbranschens högsta garanti.

Dessutom får du fast pris på ditt takbyte - våra takläggare är diplomerade - vi har helhetsansvar för hela byggprocessen - alltid kostnadsfri besiktning med offert.
Kontakta oss gärna för mer information.

Utmärkelser

Läs vad 126 kunder tycker om Göta Tak AB 2

 • 2021-03-19
  Insamlad av företaget
  Utan tvekan de bästa takläggarna i stan. Bytte hela mitt tak på 1 dag och det är ett riktigt gott gäng som jobbar. Jag rekommenderar dem för takbyte
  Gilla
 • 2021-03-18
  Insamlad av företaget
  Byte av plåttak 140m2, det gick snabbt och slutresultatet blev väldigt bra. Duktiga på att städa och blev uppdaterad under arbetetsgång då jag inte var hemma.

  Bra jobbat Göta Tak
  Gilla
 • 2021-03-12
  Insamlad av företaget
  En mycket seriös takfirma med duktiga takläggare. Jag blev väldigt nöjd med slutresultat. Extra plus i kanten för en väl specificerad offert och ingen förskottsbetalning, utan garantibevis och faktura skickades på mejl dagen efter. Kan rekommenderas om ni är ute efter ett bra jobb så smidigt som möjligt.
  Gilla
 • Hans L
  skrev om Göta Tak AB
  2021-03-12
  Insamlad av företaget
  Nytt tak delvis nytt undertak hängrännor stuprör och vindskivor. Mkt nöjd snabbt arbete duktiga takläggare.
  Gilla
 • skrev om Göta Tak AB
  2021-03-12
  Insamlad av företaget
  Jag valde Göta Tak AB eftersom dom hade den bästa offerten, och humat pris..
  Bra redogörelse av Robin vad arbetet innebar. Takbytet skulle ta 2-3 dagar. Arbetslaget som var här var ju riktiga proffs på takarbete och gjorde det på 2 dagar. Blev även fint städat efteråt
  Har en positiv upplevelse av deras utförda arbete.
  Gilla
 • 2021-03-05
  Spontant omdöme
  Lätt att komma i kontakt med, snabbt utförandet, serviceinriktad och otrolig bra grovstädning efteråt.
  Gilla
 • 2021-03-03
  Spontant omdöme
  De kom igång tidigare än vad de först lovat. Gjorde taket på en vecka vilket var imponerade då taket både är högt och stort. Trevligt gäng som jobbade på bra och städade efter sig som de lovat. Projektledaren Robin informerade och svarade snabbt på frågor. Fakturan landade på vad som var avtalat. Vi rekommenderar verkligen Göta Tak AB.
  Gilla
 • 2021-02-24
  Spontant omdöme
  Mycket prisvärd, bra service inriktad personal, otroligt snabbt utförande av jobbet, personalen hanterar svåra situationer på ett bra sätt. Jag rekommenderar starkt att anlita Göta Tak för takbyte
  Gilla
 • 2021-02-18
  Spontant omdöme
  Professionalism and seriousness I highly recommend ..the best 😊😊👏👏
  Gilla
 • 2021-02-09
  Insamlad av företaget
  Fick ett erbjudande av Robin att samköra med grannar på min gata och med ett bra pris och ett bra intryck tackade jag sedan Ja. När det väl var min tur så gick arbetet effektivt och smidigt, takläggarna verkar kunna sin grej. Jag är lite imponerad på själva planering av material och container och hur snabbt det kom på plats och försvann.
  Lite lång väntetid till själva start men inget som jag egentligen brydde mig om.
  Kan rekommendera dem om någon behöver renovera taket. Jag inväntar garantibevis och godkännande för Rotavdrag, än så länge är jag nöjd.
  Gilla
 • 2021-02-05
  Insamlad av företaget
  Fantastiskt gäng och en riktigt trevlig projektledare. Över förväntan. Kommer anlita dem för takbyte på våran sommarstuga i Varberg.
  Rekommenderas 10/10
  Gilla
 • 2021-01-17
  Insamlad av företaget
  Byte av tegelpannor, stuprör och vindskivor på villa. Gott bemötande från Robins sida. Arbetet utfördes snabbt och effektivt och var i stort sett klart på en dag. Har ej själv kunnat besiktiga plåtar runt skorstenen pga årstid och väder. Kommer att göra det men utgår ifrån att arbetet är korrekt utfört då jag upplever att Göta Tak är seriösa och pålitliga.
  Lennart E.
  Gilla
 • 2021-01-15
  Insamlad av företaget
  Bytte tak i höstas samtidigt som mina grannar, blev mycket nöjd med utseendet av taket och även bemötande av både projektledaren och arbetslaget. Deras plåtslagare var här i veckan och klädde in skorstenen vilket blev också väldigt snyggt. Jag har fått mitt garantibevis och än så länge är jag nöjd med Göta tak. Behöver ni byta erat tak så är detta rätt företag att anlita enligt mig, tack för ett bra jobb.
  Gilla
 • 2021-01-12
  Insamlad av företaget
  Ett trevligt och duktigt bemötande från början, snabba med offerter. Trevliga samtal och bra förklaringar. Omläggning av tak, takfönster och plåtarbeten. Plåtarbetet på skorsten tog lite tid men det är sånt man får räkna med när man lägger till det efteråt.
  Bra personal på plats och slutresultat blev mycket bra.

  Rekommenderas
  Gilla
 • 2021-01-11
  Insamlad av företaget
  Professionella experter med humana/rättvisa priser. De tog sig tid att diskutera och rekomenderade alternativ produkter/artiklar som var bättre för ändamålet. Offerten var tydlig och de höll utlovat pris. Omläggningen tog två dagar. De städade och röjde upp efter sig. Vi anlitade även en besiktningsman för att säkerställa att de gjort ett bra jobb. Besiktningen var utan anmärkning och allt var byggt/gjort enligt alla konstens regler. Jag kontaktade dem via deras hemsida www.gotatak.se och fick snabbt svar, var värda varje krona.

  Vi rekommenderar varmt Göta Tak.

  Med vänliga hälsningar Helené
  Gilla
 • skrev om Göta Tak AB
  2021-01-11
  Spontant omdöme
  Takbytet gick väldigt smidigt till från när vi fick offerten tills det blev klart! Superduktiga med väldigt proffsigt bemötande. Robin var väldigt lätt att få tag på och svarade nästan direkt när vi undrade över nånting! Klart det bästa företaget vi hade att göra med!
  Takbyte tog endast 2 dagar, och när dom blev klara så städade dom direkt efter sig. Trevlig, noggrann och proffsig personal tyckte både vi och våra grannar som bytte sina tak samtidigt. Super nöjda och rekommenderas starkt. Tusen tack för ett proffsigt takbyte.
  Gilla
 • 2021-01-11
  Insamlad av företaget
  Bytte tak i dec 2020. Kan varmt rekommendera Göta för deras snabba byte av tak. Extra plus då vi under dag 1, demonteringsfasen/läktmontage, kom på att vi ville byta färg på pannorna vilket löstes elegant av Robin.

  // Håkan
  Gilla
 • 2021-01-11
  Insamlad av företaget
  Takbytet blev bra. Men plåtarbetena runt skorsten är ej gjort
  än efter drygt en månad och jag har inte fått garantipappren än.
  Jag har blivit bra bemött av företaget och de var snabba med
  tegelbytet. Det är bara plåtar som kvarstår och eftersom det regnar och snöar så finns risk att det kommer in vatten vid skorstenarna.
  Gilla
 • 2021-01-10
  Spontant omdöme
  Kan verkligen rekommendera detta företag. Vi är jättenöjda med vårt nya fina tak.
  Detaljerad offert, och en oerhörd snabb o bekymmersfri renovering utan krångel.
  Gott samarbete:)
  Gilla
 • 2021-01-10
  Insamlad av företaget
  “Lätta att ta/få kontakt med, super proffsigt bemötande & lätta att ha & göra med.
  Som kund kände jag mig väl bemött, kände att det fanns ett genuint intresse från företagets sida.
  Snabbt på plats för en offert. Klara, tydliga svar.
  Taket va lagt på 2 dagar enligt överenskommet datum & tid, helt enligt offerten.
  Helnöjd med Göta Tak AB, jag får tacka för ett fint arbete. Rekommenderas!
  Mvh Jesper & Malin
  Gilla
 • 2021-01-08
  Insamlad av företaget
  Anlitade Göta Tak i höstas och ombads nu skriva en recension om hur jag upplevde det. Jag kontaktade dem igenom hemsidan likaså 4 andra takfirmor. Robin ringde och bokade besiktning och väl på plats verkade han väldigt duktig på sin sak, kontrollerade vinden efter fuktskada, klättrade upp på taket och tittade över samt mätte ordentligt. Mycket duktig jämfört med de andra som var här och kollade. En väl specificerad offert kom dagen efter, inte dyrast och inte billigast. Jag var nöjd med innehåll och slutpris.
  Startdatum för takbyte kunde inte anges då dem hade andra tak före, men vi hade kontakt kontinuerligt. När det väl var vår tur så kom material och container dagen innan. Ett mycket trevligt arbetslag kom på plats och utan att jag visste det så var takpannor nedplockade, dem jobbade smart och effektivt. Var och en hade sin del, man såg att dem var här för att jobba, mycket kul att se då jag själv varit i byggbranchen. 2 arbetsdagar tog det för taket och städning. Mycket imponerande, dem gick sedan över till grannen och påbörjade hans tak. Jag är mycket nöjd med resultatet både utseendemässigt och kvalité, skulle tro att grannen har fått samma upplevelse som jag. Tackar Robin och arbetslaget för ett bra jobb. Kan Rekommenderas.
  Hälsningar Bernt
  Gilla
 • 2020-11-09
  Spontant omdöme
  Själva taket blev hur bra som helst och gick supersnabbt att få bytt. Tillmötesgående säljare och projektledare. Tyvärr verkar detta vara ett företag som man bara är nöjd med så länge det går bra. Plåtslagaren skulle komma och fixa det sista efter helgen, men när det regnade på fredagen fick vi en vattenläcka i ett sovrum. Vi blev lovade en snickare som skulle komma och titta på skadorna och givetvis återställa. Nu har det gått 5 månader. Jag har försökt att nå både säljare och projektledare utan att lyckas. Som en del andra skrivit, så är dom plötsligt omöjliga att nå när räkningen väl är betald. Här står vi med ett sabbat innertak och innervägg i 12-åringens rum. Några papper som intygar garantin har vi inte heller sett röken av. Det är lite gambling att anlita Göta Tak. Går det bra blir man supernöjd, men knappast annars...
  Gilla
 • 2020-07-22
  Insamlad av företaget
  Arbetet utfördes mycket snabbt på knappt två dagar. Resultatet blev toppen, tänk dock på att vindsskivorna som monteras bara är grundmålade.
  Göta tak städade även efter sig och vi är mycket nöjda så långt.
  Gilla
 • 2020-07-20
  Spontant omdöme
  Vi bytte våran takplattor, gick väldigt snabbt att få tag i dom. Personalen jobbade bra gjorde rent efter sig rekommenderar varmt
  Gilla
 • 2020-07-18
  Insamlad av företaget
  Taket blev bytt väldigt snabbt och bra. De började kl 07- 1500 var de redan färdiga. Bra teamwork. De vet vad de ska göra. Allting var planerad.
  Gilla
 • skrev om Göta Tak AB
  2020-07-17
  Spontant omdöme
  Vi anlitade Göta Tak för komplett byte av tak på vårt hus. Robin sålde in arbetet mycket bra. Tydlig offert med bra pris. Robin och hans team utförde arbetet, snabbt, snyggt och mycket professionellt. Höll tidsplanen perfekt. Städade undan efter sig när arbetet var klart. Vi är verkligen jättenöjda från början till slut. Robin har ett trevligt och professionellt bemötande. Stort tack till Robin och hans team. Vi kan varmt rekommendera Göta Tak AB.
  Åse & Torbjörn
  Gilla
 • 2020-07-17
  Insamlad av företaget
  Mycket nöjd med takbytet med effektiva duktiga klara på en dag städat efter sig Jag är mycket nöjd och bra pris rekommenderar denna firman Stort tack
  Gilla
 • 2020-07-17
  Insamlad av företaget
  Nytt yttertak och 2 takfönster. Jag blev bra bemött. Mina förväntningar är mycket positiva. Min upplevelse är de var proffs på vad de gjorde och de samarbetade mycket bra. Jag är mycket nöjd md deras arbete.
  Gilla
 • 2020-07-16
  Insamlad av företaget
  Skulle byta tak och kontaktade bland annat Göta tak. Göta tak var snabbast med att svara och att skicka ut någon till mig för en offert så dom fick jobbet. Och det är jag glad för! Byte av takpannor, vindskivor och ny plåt tog 1 arbetsdag! Utöver det så är dom mycket trevliga att ha o göra med!
  Gilla
 • 2020-07-16
  Insamlad av företaget
  Byte av tak,allting var väldigt smidigt,vi är jätte nöjda. Rekommenderas varmt.
  Gilla
 • 2020-07-16
  Insamlad av företaget
  Fantastiskt arbetslag och säljarna var oerhört mån om kunden! Vi är super nöjda!
  Gilla
 • 2020-07-14
  Spontant omdöme
  Grannen och jag hade hemma Göta Tak för besiktning och offert av komplett takbyte på våra hus. Det kom en Alex som gick igenom allt och vi skulle få offert inom någon dag. Mailade dessutom med ett tillägg till vår offert.
  Men Göta Tak återkom inte som utlovat. Jag har mailat två gånger utan något svar.
  Varken jag eller grannen har fått någon som helst återkoppling eller offert. Så de är inte att lita på tyvärr, verkade seriöst med broschyr m.m. Nu har det gått 1,5månader och vi har valt ett annat företag istället. Kan man inte ens få tag på dem så vill man ju inte veta hur det blir efteråt om något är fel.
  Gilla
 • 2020-06-12
  Spontant omdöme
  Överlag helt ok. Taket blev ju bytt och de var inte dyrast av de vi jämförde med.
  Dock, som andra även påpekat, är de inte lätta att nå efter det ögonblick som fakturan betalats.
  I vårt takbyte ingick målning av takkupor. Dock tillät inte vädret detta, så Göta Tak och Robin skulle återkomma och göra detta. Detta hände tyvärr aldrig. Efter ett par månader försökte jag kontakta Robin och Göta Tak men har inte fått någon respons. Det gör ju att man blir tveksam i det fall någon del av "garantin" skulle behövas i framtiden... Har försökt ta kontakt vid flera tillfällen men ej fått någon återkoppling. Nu har det gått så pass lång tid att det känns rimligt att lämna detta omdöme här.
  Gilla
 • 2020-06-03
  Insamlad av företaget
  Snabbt, enkelt, snyggt och problemfritt till ett riktigt bra pris. Kan varmt rekommendera Göta tak!!!
  Gilla
 • 2020-05-02
  Insamlad av företaget
  Snabba och effektiva. Rekommenderas varmt. Väldigt nöjda!
  Gilla
 • 2020-04-28
  Insamlad av företaget
  Dem kan sitt jobb . Dem jobbar bra ihop . man kan lita på dem
  Gilla
 • 2020-04-27
  Insamlad av företaget
  Tog in offert på takomläggning inkl hängrännor. En noggrann och initierad besiktning med resonemang, beskrivningar och diskussion runt valmöjligheter ingav stort förtroende. Offerten mailades inom ett dygn innehållandes precis det som diskuterats under besiktningen. Föredömligt!

  Materialet levererades dagen innan planerat arbete. På slaget 0700 satte arbetslaget igång. Syntes lång väg att takläggarna kunde sin sak och visste precis vad som skulle göras och hur. Väl inlästa på vad som överenskommits.

  Arbetet avklarades precis på avsatt och planerad tid. Arbetslaget lämnade det rent och snyggt efter sig och sopade av en extra gång för säkerhets skull. Förman hörde av sig både före, under och efter arbetet för att stämma av och skicka bilder löpande. Avslutade med att besiktiga tillsammans med mig och återigen säkerställa att allt överensstämmer med vad som överenskommits.

  Kan ingenting annat än rekommendera Göta Tak AB å det starkaste!
  Gilla
 • 2020-04-27
  Insamlad av företaget
  Vi anlitade Göta Tak för komplett byte av tak på vår villa. Allt från bemötande till utförande har varit toppen. Kommunikationen har varit smidig och de frågor jag haft eller ändringar jag har velat göra har bemötts med positivitet samt att vi gemensamt kunnat komma fram till lösningar som passat oss bäst.
  När arbetet var igång gick det både snabbt och smidigt, trevlig personal och kontinuerlig uppdatering av Alex och Robin, totalt tog det ca 3 dagar exkl plåtarbete som gjordes en vecka senare, men detta berodde mest på att påsken kom emellan. Efter avslutat arbete upplevde jag också att de var måna om att vi var nöjda och var absolut öppna för att hjälpa till med några funderingar vi hade samt några saker som behövde kompletteras.
  Överlag har jag fått ett väldigt bra intryck av alla som var inblandade i takbytet och kan varmt rekommendera Göta Tak.
  Gilla
 • 2020-04-24
  Insamlad av företaget
  När vi upphandlade byte av underlagspapp och takpannor fick vi stort förtroende för Göta taks representanter. Dock var vi tveksamma till deras uppgift om att hela takbytet på villan inte skulle ta mer än en dag.
  Göta taks montörer klarade jobbet på en enda dag trots att vi köpte till extra plåtar. Otroligt bra.
  Arbetet utfördes noggrant och blev mycket snyggt.
  Vi är mycket nöjda.
  Gilla
 • 2020-04-24
  Insamlad av företaget
  En enkel, smidig och tålmodig kontakt. Robin var behjälplig både med svar men också råd i frågor om färg mm.
  Lyssnade även in de önskemål och funderingar vi hade ordentligt.

  Tydlig offert som var bäst i pris.

  Enkel kontakt från det att beställning gjordes framtill genomförande.

  Smidig och effektiv arbetsdag på vårat tak. Arbetslaget kom på morgonen, Robin efter lunch och de var klara vid 17.30. Bytt hela taket, röjt upp efter sig och iväg.

  Snabba, proffsiga och pålitliga.

  Jag skulle rekommendera Göta Tak alla dar i veckan.
  Gilla
 • skrev om Göta Tak AB
  2020-04-23
  Insamlad av företaget
  Bytte tak med hjälp av Göta Tak och är jättenöjda! Snabba, effektiva och trevliga! Var också billigast i jämförelse med 4 andra offerter
  Gilla
 • 2020-04-10
  Insamlad av företaget
  Trevligt bemötande hela vägen från start till färdigt resultat. Lätta att ha att göra med. Riktigt snabba med takomläggningen. Tydligt och effektivt teamarbete. Bra pris.
  Gilla
 • skrev om Göta Tak AB
  2020-04-07
  Insamlad av företaget
  Efter att några grannar börjat byta takpannor, plåtdetaljer, etc, fick vi ett erbjudande från Göta Tak att göra detsamma. Efter diskussioner och prisjämförelse accepterades erbjudandet.

  Arbetet bestod i stort av byte av
  - takpannor, läkt, papp
  - ca 10 m2 av dåliga brädor (vilket visade sig behövas)
  - vindskivor samt plåt
  - stuprör och hängrännor
  - 2 st takfönster
  - bortforsling av allt gammalt material
  - grovstädning
  - uppsättning och nedmontering av ställningar

  Arbetet startade på morgonen dag 1 och var avslutat på eftermiddagen dag 2. Det var imponerande att se takarbetarna ”springa runt” på taket (det var som en teaterföreställning under två dagar). Arbetarna såg dessutom ut att ha roligt och trivas med arbetet, vilket är en bra förutsättning för att göra ett bra jobb.

  För vår del är detta en stor investering, vilket gör att man är lite spänd på hur allt skall bli. Det visade sig gå alldeles utmärkt. Vi hade i slutändan några frågeställningar, som vi diskuterade med Göta Tak. Även här kom vi fram till bra lösningar.

  Vi anser att Göta Tak gjorde ett mycket bra arbete och speciellt snabbheten imponerade. Även diskussionerna med Gota Tak har fungerat utmärkt. Göta Tak är ett seriöst och professionellt företag, som vi anser oss kunna rekommendera.

  Nu är det bara att vänta 10 -20 år för att se hur verkligheten och garantin fungerar.
  Gilla
 • 2020-04-05
  Insamlad av företaget
  Snabbt , proffsigt , bra pris när vi bytte vårat tsl
  Gilla
 • skrev om Göta Tak AB
  2020-04-02
  Insamlad av företaget
  Takrenovering, byte av takpannor, underlagspapp och läkt mm.
  Mycket enkelt att komma i kontakt med företaget och alltid ett trevligt bemötande.
  Höll tidplanen perfekt.
  Städade undan efter sig när arbetet var klart. Ingenting att anmärka på.
  Över förväntan.
  Gilla
 • 2020-04-01
  Insamlad av företaget
  Takbyte villa
  Snabbt och effektivt
  Gilla
 • 2020-03-27
  Insamlad av företaget
  Takrenovering av bostadshus, byte av takfönster.
  Robin är en bra säljare, trevlig och korrekt. I övrigt inga kontakter med de som utförde jobbet p.g.a. språksvårigheter. Ett bra arbetslag, som utförde jobbet snabbt och effektivt och där alla i gänget såg ut att veta sin plats.
  Att det tog längre tid innan arbetet påbörjades var ingen nackdel, då vädret senare blev perfekt.
  Som jag ser det har Göta Tak utfört uppdraget till min belåtenhet.
  Sigvard
  Gilla
 • skrev om Göta Tak AB
  2020-03-20
  Insamlad av företaget
  Vi har anlitat Göta Tak för vårt byte av tak.
  Vi är verkligen helnöjda från början till slut!
  Robin har sålt in arbetet mycket bra och vi fick verkligen förtroende för honom.
  De som utfört arbetet har gjort det både snabbt och proffsigt!
  Resultatet blev att flera grannar också har valt Göta Tak.
  Aino och Yngve
  Gilla
 • 2020-03-19
  Insamlad av företaget
  Projektledare Robin kontrollerade tak både från utsida och vind.
  Vi fick en detaljerad offert och eftersom flera grannar i området valde Göta Tak så kunde kostnader kapas lite p.g.a samordning.
  Jag är mycket imponerad av det hantverk som proffsigt utförts. Eftersom vi var hemma kunde vi följa hela processen.
  Snabbt, effektivt och ett välgjort arbete som vi är mycket nöjda med.
  Allt var klart under två dagar.

  Jag kan rekommendera Göta Tak.
  Gilla
 • 2020-03-19
  Insamlad av företaget
  Är så nöjda med vårt nya tak. Ett gott gäng killar som jobbade så bra ihop. Det gick smidigt och fort med ett toppen resultat.
  Gilla