Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

goteborgshunddagis.se
  • Badge2026
5.0

Göteborgs Hunddagis: Vi ger din hund en trygg och lekfull vardag Vi på Göteborgs Hunddagis vet att din hund är en fullvärdig familjemedlem som förtjänar det allra bästa – även när du är på jobbet. Vårt mål är att erbjuda en trygg, harmonisk och stimulerande miljö där din hund kan trivas, umgås och koppla av. Med fokus på hög...

41 omdömen om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Sedan starten hos Reco 2026

Jonas W
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

vår hund Morris har varit dagishund hos Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB i tre år. Vi har pga av byte av arbetsplats haft Morris i Sisjön, Högsbo och nu Mölndal. Han har stormtrivts på samtliga tre dagis. Vi är jättenöjda och känner stor tilltro till deras verksamhet. Personalen ser till hundens bästa och att varje hund är en egen individ. Vi rekommenderar starkt Göteborgs Hunddagis.

Sumeet A

Superbra hunddagis. Vår Dino trivs så bra! Verkligen nöjd 10/10 poäng

Josefin L
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Om Lily fick välja skulle hon nog flytta in på hunddagiset permanent. 🐾 Hon var en av de allra första gästerna när de öppnade, och sedan dess har varje dagisdag varit dagens absoluta höjdpunkt. Svansen börjar vifta redan när vi närmar oss, och hon springer in utan att ens titta bakåt och tillbaka för ett sista gos med fröken Linn innan vi ska åka hem vilket kanske säger mer om hur bra hon trivs än vad jag vill erkänna 😄 Personalen är fantastisk, omtänksam och genuint engagerad i varje hund. Det märks att de älskar det de...

Anna Stina Malin A
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Min krävande jaktlabbe stormtrivs på dagiset och får extra aktivering av den engagerade personalen. Härligt att få bilder och filmer via appen så man kan följa sin hund. Superbra dagis som verkligen rekommenderas!

Tinker A
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Jag är mycket nöjd med hur Pollux blir omhändertagen och uppskattar de dagliga uppdateringarna vi får i appen Jojna. Det viktigaste för mig är att känna mig trygg när jag lämnar honom över dagen, och det gör jag verkligen. Jag uppskattar också flexibiliteten med lämning mellan klockan 7 och 9 och hämtning mellan klockan 15 och 18. Det har inte heller varit några problem att komma överens om andra tider, så länge man meddelar i förväg. Jag är helt enkelt jättenöjd!

Karolina I
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Lyhörda för hundens behov och kommunikativa.

Jenny K

Fantastiskt engagerad personal

Amir M
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Super trevliga och kunniga personal som hjälper till väl, utbildar vår hund 👋👋👋👋👋 Jätte nöjd

Erica N
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Hunddagiset tar väl hand om vår lilla vovve de dagar vi måste vara på jobbet. Hon älskar att få leka med sina vänner och springer ut ur bilen för att få gå med fröken in på morgonen. Höjdpunkten för oss de dagar hon är där är de fina uppdateringar som kommer i Jojna. Vi kunde inte hittat ett bättre ställe för henne, ni gör ett otroligt jobb!

Lena B
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Proffsig personal med positiv energi o alltid ett trevligt bemötande både mot fyrbenta o tvåbenta👍👏🥰

Ludvig K
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Jätteduktig personal, fina lokaler, är supernöjd och man märker att hunden trivs att vara där.

Tilde L
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Otroligt nöjda! Vår lille vovve älskar dagis! All personal är så trevliga och hjälpsamma.

Pushpendra U
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Duktig och trevliga personal. Värmt rekommenderas! Min hund är supernöjd när hon vet att vi kommer till dagisen 😅 Uppskattar jättemycket alla fina bilderna jag fick när lämnar hunden under dagen på dagis.

Karin R
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Jag har varit skeptisk till hunddagis och tänkt att vi inte vill lämna bort vår hund på dagarna. Nu känner jag att vi inte kunnat ge B OCH vår familj en bättre tillvaro. B älskar sitt dagis och vi känner oss 100 % trygga med att lämna honom där. Att veta att B har det toppenbra och att vi då kan fokusera på arbetet och slippa stress känns fantastiskt. Göteborg hunddagis Mölndal är en jättefin verksamhet, mycket trevlig och professionell personal som tar förstklassig hand om hundarna, med lagom mycket aktivitet och stimulering....

Thomas B
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Väldigt engagerad och duktig personal. Jättefina lokaler och bra upplägg. Vår hund trivs väkdigt, väldigt bra. Kan verkligen rekommendera.

Monica S
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Göteborgs hunddagis i Mölndal är toppen! Personalen är glad och väldigt engagerade och tar vår hund på härliga promenader. De får hundarna att trivas tillsammans. Kan inte ha ett bättre ställe för vår hund 🐶 han är alltid glad när han kommer dit.

Malin H
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Vår hund möts utifrån sina sina förutsättningar och sina behov. Han har tidigare negativa erfarenheter av dagis, men har med hjälp av de fantastiska fröknarna byggt upp sitt självförtroende och är nu glad och trygg när vi hämtar honom.

Niklas H
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Recensionen avser dagiset i Mölndal. Våran hund är alltid lika glad när hon ska till dagis, vilket väl är det bästa omdömet. Upplever att personalen genuint bryr sig om hundarna och har en fin atmosfär där.

Karin E
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Fantastisk personal som verkligen visar att de bryr sig om hundarna. Så mycket fina och roliga bilder och filmer skickas varje dag så att vi kan följa hur vår hund har det när hon är på dagis och leker med sina hundkompisar. Rent, fräscht och ordentligt skött!

Frida T
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Bemötandet från personalen genomsyras alltid av omtanke och värme! Vi har vår hund på dagis 3 dagar i veckan och har alltid fått hjälp och stöttning av personalen när livspusslet kör ihop sig och schemat behövts ändras i sista stund. Vår labrador ylar av exaltering så fort hon förstår vart vi är påväg och ger mer än gärna flera pussar till fröknarna vid ankomst. Varje dag får vi uppdateringar med bilder och genomgång av hur dagen gått och varje dag är vi så glada och tacksamma för det rika dagisliv vår tjej får hos det...

Karolina R
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Väldigt bra dagis. Trevligt personal. Hunden är alltid nöjd och man ser att hon älskar att vara där. Bra dagliga uppdateringar om vad som hundarna gjort. Rekommenderar starkt!

Amanda B
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Vi är så nöjda med hunddagiset! Personalen är otroligt engagerad och ger dagliga uppdateringar från hundens dag. Det märks att de trivs med sitt jobb och är alltid trevliga i sitt bemötande. De skapar en trygg känsla av att de ger vår hund det han behöver.

Jan L
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Vår fyrbenta familjemedlem började på Göteborgs hunddagis som valp för snart ett år sedan. Från dag 1 har vi fått ett bra bemötande av personal. De är inte bara professionella, det märks att de trivs i sällskap av hundar. Bra promenader i grupper som passar olika storlekar på hundar, ålder och energi skapar både trygghet och att de utmanas. Personalen har mycket bra koll på olika behov av mat och kan anpassa och bemöta behoven. Vi är mycket nöjda med vårt val av hunddagis.

Johan M
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Superfint dagis med toppenpersonal!

Josefine C
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Jag känner mig otroligt trygg att lämna min vovve där varje dag då jag vet att han tas väl hand om med promenad, gos och lek. Det är alltid en glad svans som springer in på dagis på morgonen!

Johanna A
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

När Sickan rusar in vid lämning och helst inte vill följa med hem så vet man att han har det riktigt bra! Underbar personal som månar mycket om hundarna.

Annica L
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Fantastiskt hunddagis!!! Underbar personal och så duktiga med hundarna

Fabian Z
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Min dvärgpudel Elsa går på dagiset i Mölndal och hon stortrivs! Personalen är helt fantastiska med hundarna och man märker att dom brinner för dom små liven. Det märks inte minst på Elsa som varje morgon skuttar och ylar av lycka i baksätet i bilen när vi svänger in på parkeringen. Precis den känslan man vill ha när man lämnar av henne varje dag.

Rasmus J
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Väldigt trevligt personal och väldigt kunniga. Man märker att dom gör det bra för Caddie (hunden) blir super lycklig så fort man släpper ut honom från bilen. Duktiga på att uppdatera med bilder och text om hur dagarna har varit. Vi är super nöjd 😃

Magnus M
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Toppklass, fräscha lokaler, fint bemötande av personalen, och de känns mycket engagerade i hundarnas vardag.

Anton J
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Fantastiskt duktig personal som verkligen sätter hundarnas välmående främst! Vår lilla vovve älskar verkligen att komma till dagis och är alltid lika glad och nöjd. Att man får följa med genom dagliga uppdateringar genom Instagram och jojna-appen gör det hela så mycket mer avslappnat och roligt. 10/10, ni gör ett grymt jobb!!

Anna T
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Den bästa upplevelse jag varit med om Bästa bemötandet av ansvarig o personal Dagiset i Mölndal sköt exeptionellt väl o personalen tar största ansvar över mina hundar Otroligt trevlig personal o jag har bara positivt att säga Med vänlig hälsning, Anna Thuresson

Sophia G
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Dem som jobbar är alltid supertrevliga, vare sig det är ordinarie personal eller vikare så blir man alltid bemött med ett leende. Min hund trivs hur bra som helst och man ser verkligen hur roligt och bra hon har det där. Man förstår att dem tar hand om hundarna på bästa möjliga sätt. Dem är väldigt bra på att skicka videor och bilder varje dag och skriva hur dagen går, svarar även snabbt om man skickar sms med frågor. Dem har mycket att erbjuda i form av både kärlek, lek och bus, men även i form av träning, bokningsbara...

Maria M
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Så bra bemötande, alla är positiva och glada. Jättebra med app där man får se vad de gjort under dagen och alla är så duktiga på att både skriva och lägga in fina bilder. Vi är så nöjda och känner oss trygga att ha Malte hos er.

Klara T
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Otroligt glada och hundälskande personal! De märks så tydligt att de är genuina hundnördar vilket gör att man känner sig så trygg i att lämna sin hund där <3

Sabina M
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Vi är supernöjda med dagiset i Mölndal! När vi ansökte om plats fick vi snabb och smidig återkoppling om vad de har att erbjuda för vår hund. Inskolning och allt som hör till kändes trygg och inkluderande för oss ägare. Vi har vår hund på deltid och det känns både flexibelt och tryggt. Uppstår frågor eller problem finns personalen alltid där för att besvara eller lösa problemet. Det är tydligt att dagisfröknar sätter hundarna i första rummet och ser till att individerna fungerar i gruppen. Matte, husse och hund är helnöjda med dagiset!

Amanda B
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Vi är så nöjda med vårt hunddagis i Mölndal, vår lilla tax Poppy älskar att gå till dagis. De får promenader och lek/bus varje dag. Sedan får man alltid bilder ifrån dagis varje dag, det är höjdpunkten på dagen när man får en uppdatering och bilder på sin pälskling

Christina W
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Our dog Wolf loves his days at Göteborgs Hunddasgis in Mölndal. He's developed, he feels more confident with a variety of dogs and on leash, meeting new approaching dogs. The daily pictures of him and dog friends are a highlight, we too can see how he's having so much fun!

Henrik E
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Göteborgs bästa hunddagis enl mig! Jag känner mig lika trygg varje gång jag lämnar min hund Mulle. Personalen är kommunikativa och jag får detaljerade uppdateringar om hur det går. Tack!

Katarina B
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Bästa hunddagis vår lille Ozzie gått på! Fin och kunnig personal som hanterat en lättstressad och ängslig hund på ett fantastiskt sätt! Han är lika glad för att komma till dagis varje dag!

Irina R
Skrev om Göteborgs Hunddagis Dog Royal AB

Min Sigge trivs alldeles ypperligt :)