Ni ordnade så att alla som önskade på vår ö Vargö i Gbg södra skärgård fick sina tillgångar sotade samma dag, efter kontakt med Anders, som även meddelade Räddningstjänsten som också kommer ut i nästa vecka.
Göteborgs Sotningsdistrikt AB
Göteborgs Sotningsdistrikt AB är din lokala sotare i Göteborgs stad! Vi sotar omkring 30 000 eldstäder samt att rengör cirka 2 500 köks- och restaurangimkanaler runt om i Göteborgs kommun. Vi arbetar på uppdrag av Räddningstjänsten Storgöteborg för att minska risken för bränder genom noggrann sotning och rengöring. Brandskyddet...
1452 omdömen om Göteborgs Sotningsdistrikt AB
Återigen utmärkt bemötande och service! Jag rekommenderar verkligen Göteborgs Sotningsdistrikt!
Trevlig kille! Allt gick smidigt och bra.
Fantastisk trevliga och proffsiga
Ringde för att få hjälp med frånluftsventilationen. Fick på bara någon dag senare besök och hjälp med både rengöring och inställning av ventilation. Gjorde märkbar skillnad i huset redan dagen efter! Trevligt bemötande.
Dålig kommunikation mellan kontor och sotaren som ställde till det på mitt arbete. Jonas som utförde sotningen får dock högsta betyg, supertrevlig och noga.
Jag hade tagit ledigt från jobbet men ingen sotare dök upp under den avtalade tiden. Jag hade redan tidigt på dagen kontaktat deras kontor för att komma i kontakt med den sotare som jag fått besked på skulle utföra jobbet. Jag ringde och talade in på telefonsvararen samt skickade SMS men fick ingen kontakt. Oacceptabelt det inte fungerar som avtalat när det påverkar ens eget arbete
Sotaren var väldigt svår att få tag i.. sen efter att varit på plats i ca 30-45 min och gjort en besiktning av en nyinstallerad braskamin kommer en faktura på 3.200:-, jag visste inte att sotare har samma timpenning som advokater:-( :-(
Sotaren kom inom förutbestämd tid. Han var inte forcerad utan tog sig tid till att kontrollera och sota de eldstäder jag har. Mkt trevlig och duktig sotare
Trevlig grabb Sköter jobbet bra
Snäll och trevlig sotare som hade tid att svara på frågor
Enbart positivt, kom vid avtalad tid.
Kort väntetid, professionellt jobb.
Snabb effektiv och trevlig. Utmärkt utfört arbete
Jonas gjorde att fantastiskt bra jobb.
Glad och trevlig grabb, inga problem noga med städning efter utfört arbete.💪 10/10 poäng
Bra att ni ku de ta många av oss i Torslanda Havsbadskoloni. Men det hade varit bra med att alla kunde få ordning på sotningen (nästa gång 😀).
Sotaren kom på överenskommen tid. Han gav oss tips på vad vi kan göra för att underlätta sotning och eldning.
Så bra, trevlig o lugn sotare.
Sotaren var mycket trevlig och utförde sotningen galant utan att smutsa ner. Uppskattade att han tog av sig skorna inomhus. Mvh. Carina o Thomas Möller
Bra sotare. Gick smidigt. Kom inom utsat tid. Inget gnäll
snabb o fin service, fint bemötande, hjälpsamma
Utmärkt, trevlig och kunnig.bra återkoppling gällande bokningen.
Kunnig och mycket trevlig kille
De passar sina tider och bästa på sin arbete…
Fick ringa 2 ggr och påminna, för att få sotat. Men när ni väl kom så var det trevliga och ordentliga sotare som var här. Ni brukar komma i februari. Jag ringde både i Mars och April innan ni kom. Fick trevligt bemötande av personalen som tog emot samtalet. Roger
Snabbt, smidigt och trevligt! Allt gick enligt plan och i tid.
Fort lätt och smidigt. Inget blev nedsmutsat . Bra att man kundrctå exakt tid
Bra bemötande och bra utfört arbete.
Sotaren var trevlig och profesionell.
Kom i tid och alt fungerade fint. Nöjd med resultatet.
Trevligt bemötande proffsigt arbete
Mycket bra bemötande och rimlig kostnad.
Blev bra bemött av en trevlig sotare
Bra service o dialog! Hjälpsam.
Trevligt, snabbt och proffsigt bemötande.
Han kom i tid Han var fantastiskt trevlig, hjälpsam och kom med goda råd. Vi är så nöjda! Dessutom tog ni både oss och grannen samtidigt vilket underlättade för oss. Tack Bra med stöd till Barncancerfonden!!
Proffsigt Trevligt besök Snabbs jobbat
Trevlig kille och bra utfört arbete! Kunnig och hjälpsam.
Abrakadabra göra göra göra görbra
Fungerade toppen. Löste sig lätt trots att vi inte kunde vara på plats. Rent och snyggt efter utfört arbete.
Trevlig kille som gjorde sotningen i ösregnet med ett leende.
Snabbt och effektivt och berättade tydligt allt som gjordes. Fick bra information ang underhåll mm
Otroligt trevliga och hjälpsamma som vanligt. Oavsett vad ärendet gäller.
Besöket gick snabbt och och han var här på utsatt tid. Och killen som var här var trevlig och förklarade vad han gjort och vad han sett i skorstenen. Det var en positiv upplevelse.
Mycket proffsig kille som kom hit och utförde arbetet snabbt och utan krångel.
Bra upplevelse men han glömde sätta på säkerhets knappen igen,innan vi kom på det trodde han gjort sönder fläkten
Ger högsta betyg på den senaste sotare från er(Jonas)! Ha var både vänlig, tillmötesgående, noga och trevlig! 👍👍👍👍👍
Snabbt. Effektivt. Kom i tid.
Trevligt bemötande och snabb service