Vi är väldigt nöjda, jättetrevlig sotare!
Göteborgs Sotningsdistrikt AB
Göteborgs Sotningsdistrikt AB är din lokala sotare i Göteborgs stad! Vi sotar omkring 30 000 eldstäder samt att rengör cirka 2 500 köks- och restaurangimkanaler runt om i Göteborgs kommun. Vi arbetar på uppdrag av Räddningstjänsten Storgöteborg för att minska risken för bränder genom noggrann sotning och rengöring. Brandskyddet...
575 omdömen om Göteborgs Sotningsdistrikt AB
Tillmötesgående och hjälpte till att lösa problem med tillgång till nyckel mm.
Snabbt och effektivt, vi är nöjda
Trevligt bemötande & kommer inom angiven tidsram.
Jättenöjd, trevlig och kompetent. Känns tryggt
Jag tycker att jobbet gjordes snabbt och bra. Han var en trevlig person. Mvh christer
Punktlig, trevlig och kunnig. Som en sotare skall vara :-)
Trevlig och hjälpsam, sotningstjänst
Ccccccccccccccccccccccvcccccccc
Perfekt bemötande. Kom på utsatt tid. Kan inte bedöma hur väl själva sotningen utfördes med utgår tveklöst från att också det blev perfekt.
Dök upp i tid, proffsiga och väldigt trevliga.
proffsigt och enkelt. väldigt trevlig sotare
Sotaren kom på utsatt tid och hade ett mycket trevligt bemötande.
Bra framförhållning på bokningen Sotaren kom när det var sagt och det har aldrig varit några problem.
Bra service och bra på att ge tips om åtgärder.
Jag har ett ömtåligt tak och en gammal kamin. Det första som hände var att sotaren satte ner foten på den ventilerade nocken och gjorde en buckla på mitt nylaggda tak. Ett tak som kostade mig 400 000 kr. Taket hade även en takstege men han bestämde sig för att gå av den. När han skulle sota stoppade han ner snöret och rensaren. Rensaren fastnade lite och sotaren drog hårt, det medförde att en sörre betong/tegel bit lossade och flög ut ur skorstenen. Min känsla var att sotaren var slarvig och inte så noga.
Bra och smidigt genomförande. Allt gick snabbt och enkelt.
Trevligt bemötande och bra utförd tjänst
Punktlig, effektiv och kunnig
Dom höll tiden dom lovat o det var rent o snyggt efter dom
Trevligt bemötande. Utförde ett bra jobb
Trevligt bemötande och snabbt jobb. Det var den årliga sotningen av braskaminen som gjordes.
Sotning av braskamin. Trevligt bemötande
Trevligt bemötandet, snabb och kunnig
Mycket bra och proffsigt bemötade
Mycket trevliga rent och snyggt kompa utsatt tid
Funkade väldigt bra. fort och effektivet. Sotarn städade också efter sig. Braskaminen ren o fin
Trevlig sotare som arbetade snabbt och effektivt.
Bra bemötande. Snabbt och smidigt.
Trevliga och professionella, smidigt besök.
Trevligt och effektivt, men känns lite overkill, borde få längre tid emellan om det ser bra ut.
Punktliga och Trevliga! Gick fort och han var effektiv!
Fick besök av en trevlig sotare som utförde ett mycket bra arbete, noggrant och rent. Hoppas få samma sotare igen! Tjänsten bestod av sotning av braskamin.
Trevlig sotare som vanligt. Snabbt och effektivt och svarar informativt på frågor.
Seriöst och trevligt bemötande nöjda
Snabbt och smidigt! Sotaren kom på bestämd tid och gjorde ett bra jobb. Allt kändes proffsigt och jag fick ett trevligt bemötande.
Nöjd med själva arbetet. Trevligt bemötande. Dock negativt överraskad när jag såg fakturan. Det dubbla priset mot vad jag betalat tidigare. Dessutom hade man inte koll på att det är två kaminer och inte 1
Det var en mycket trevlig sotare som besökte oss,
Mycket trevlig sotare. Vi har dock inte noterat er bokning av sotningen, så det var tur att någon av oss var hemma. Tack var sotarens trevliga kundbemötande för ni betyg 4 ändå.
Kom när det var bestämt, var trevlig och snabb.
Jag vill först säga att sotaren som var här gav ett mycket trevligt bemötande, lugn och trygg. Han gjorde ett fint jobb och hjälpte till att ta ner stegen, vilket han inte behövt. Bara en mycket positiv upplevelse.
Fast, efficient, and very professional.
Snabbt, smidigt, trevlig personal, enkelt att boka (om) via portalen, kom inom angivet intervall 7.30-9.00 (på plats 7.34, ypperligt)
Mycket bra service! Väldigt nöjd med jobbet.
Väl utfört effektivt arbete med positivt beslut.
Trevlig och professionell personal
Trevlig sotare, allting gick smidigt!
De kom i tid, var trevliga och tillmötesgående och gjorde ett snabbt och bra jobb
Väldigt nöjd , professionell o kunniga både lärling och mästare🙏👍
Sotning - snabbt och effektivt.