Proffsiga och effektiva! Enkla att ha och göra med.
Göteborgs Sotningsdistrikt AB
Göteborgs Sotningsdistrikt AB är din lokala sotare i Göteborgs stad! Vi sotar omkring 30 000 eldstäder samt att rengör cirka 2 500 köks- och restaurangimkanaler runt om i Göteborgs kommun. Vi arbetar på uppdrag av Räddningstjänsten Storgöteborg för att minska risken för bränder genom noggrann sotning och rengöring. Brandskyddet...
1527 omdömen om Göteborgs Sotningsdistrikt AB
Trevligt bemötande och professionellt genomförande
Noggran kunnig trevlig profsig
Professionellt, trevligt bemötande och snabbt utförande!! TACK!!
Mycket positivt, trevliga grabbar.
Bra och snabb sotning så allt fungerade utmärkt.
Funkade jättebra! Snabbt och proffsigt! Tack!
Tack Toppen hjälmen med rengöringen av fläkten i köket samt upptäckten av ventilationen i huset
Hjälpsamma, trevliga och effektiva.
Köksfläkt. Väldigt hjälpsam och positiv inställning hos sotaren. Konstaterade att vi rengjort fläkten men att den ändå var lite fet. Rensning av fläkttrumman gjordes från taket utan problem. Summa: snabbt, trevligt och positiv attidyd.
Serviceinriktade och trevliga killar.
Snabbt och bra bemötande och relativt enkelt att byta tid
Bra info före och snabbt genomfört arbete
så proffsigt snabbt och trevligt
Trevliga sotare, snabbt och bra jobbat 👍
Tydlig (men kanske lite skarpt formulerad) information inför besöket och sedan en supertrevlig sotare som kom hem till oss. Han informerade om hur sot-läget var, så att vi vet om vår eldning är effektiv eller behöver effektiviseras.
Snabbt enkelt och bra utfört. Trevligt ”snack”
Glad trevlig o kunnig sotare, mycket nöjd.
Sotning av skorsten i fritidshuset. Personalen som kom var väldigt trevliga och tillmötesgående.
Snabbt och enkelt 👍 trots att den roterande vingen inte var riktigt fastsatt . Kunde lösas på darriga ben.
Ett bra bemötande och informativ sotare
Helt ok, kunde varit mer verbal så man känner sig trygg. Protokoll något knapphändig information och fel telefonnummer till kontakt som han skulle förmedla, så kunde inte ringa honom. Fel fakturaadress på faktura, trots jag skrivit tydligt vart fakturan ska gå. Verkade kunnig åtminstone.
Två trevliga sotare,arbetade snabbt och var här i tid.
Glada trevliga killar som hade ett bra bemötande. Och svarade på frågor.
Trevligt bemötande och bra städat.
Bra bemötande, höll tiden. Bra intryck
Jättetrevliga killar :-) kändes proffsigs o kunniga. Tack för hjälpen!
Trevlig och kunnig ung man som bemötte oss väl.
Vänligt bemötande såväl vid ändring av tid som vid arbetets/sotningens utförande.
Sotningen gick fort och han erbjöd extra tjänster som kajskydd. Gick även att anpassa tiden inom givet tidsfönster.
Sotningen gick snabbt och fungerade smidigt
Verkade kunniga och effektiva. Trevligt bemötande. Positivt
kom i tid. var trevliga. snabba.
Jag tycker att de båda sotarna var både professionella och trevliga och snabbt gick det också.
Bra! Förklarade en del för mig.
…………………………….
Kom punktligt, snabbt och effektivt.
Trevligt bemötande, hjälpsam och väl utförd sotning så vitt jag kan bedöma.
Lugn och trevlig kille. Bokningstiden kunde kommit lite tidigare
Jag kan inte påstå att sotarens besök var en upplevelse, men han var trevlig, kunnig och hjälpsam och gjorde vad han skulle. Om jag hade varit ute efter en upplevelse hade jag kanske gjort en spektakulär resa eller något annat spännande - inte ringt till sotaren.
Allt funkade kanon. Sotaren tog eget ansvar och löste det utan att jag behövde vara hemma.
Bra jobbat av sotargrabbarna!!
Enkelt att boka om och punktlig och bra service.
Snabb återkoppling efter jag fyllt i kontaktformuläret på hemsidan. Väldigt bra service på plats. Kunniga och informerande sotare med servicekänsla. Kan inte bli bättre.
Snabb och bra service, kunde gjort rent lite bättre efter sotningen men annars mkt bra.
Snabb och proffsig behandling av rökkanalen och kaminen. Sotaren efterfrågade inte att ta en titt på skorstenen inifrån huset på andra våningen. Jag hade öppnat färdigt det, men tänkte inte på det då det inte efterfrågades. Men nästa gång kan vi kolla på det.
Proffsigt, artigt & trevligt bemötande
Snabb och smidig sotning med professionellt intryck. Mycket trevligt bemötande och bra svar på frågor.
Jag är mycket nöjd med bemötandet och utförandet av arbetet. Jättefint iniativ med Cancerfonden. Hälsning Ralf Persson
Tycke ni är väldigt professionella