Utförde arbetet profsigt trevlig personal.
Göteborgs Stubbfräsning AB
Vi hjälper dig med stubbfräsning i Göteborg med omnejd. Vi har över 10 års erfarenhet och relevanta utbildningar för att ta bort stubbar, häckar och trädfällning. Den mest priseffektiva metoden för att ta bort stubbar är stubbfräsning, maskinerna vi använder är väldigt mobila och skadar inte tomt och egendom. Vi arbetar både...
369 omdömen om Göteborgs Stubbfräsning AB
Sedan starten hos Reco 2023
Göteborgs Stubbfräsning svarade direkt på telefon och meddelade att de kunde komma samma dag. Vi kom överens om att de skulle komma inom ca en timme för att ta fälla och forsla bort vår stora buske till ett överenskommet pris. Allt gick sedan helt enligt överenskommelse på ett snabbt och trevligt sätt.
Det gick fort och smidigt. Bra information. Bra pris.
Snabb, trevlig och tydlig kommunikation vid första kontakt. Fick pris direkt på telefon efter att de fått bilder på arbetets omfattning. Arbetet gick snabbt och resultatet blev jättebra. Rekommenderas varmt!
Snabb i återkopplingen, jobbet blev gjort samma dag!
Duktiga, snabba, trevliga, proffsiga!
Professional, kunniga, som förstår vilka behöver passar kunden. Ska absolut ringa de igen.
Trist att ägaren blev dålig men sonen lät följa upp det till 100%!
Trevlig duktig stubbfräsare som hjälpte mig
Lätt att boka, fick snabb tid och stubbarna togs bort snabbt och effektivt. Mycket nöjd!
Snabbt och bra så nöjd 😄 blev så bra.
Kan varmt rekommendera! Toppen service och snyggt utfört 👍
Snabbt, smidigt utförande och bra pris.
Väldigt trevliga allihop och det blev jättebra. Full poäng!
Toppen nöjda. Snabbt utfört arbete och precis det vi kom överens om. Vi är jättenöjda och rekommenderar dom verkligen. Ska vi utföra fler arbeten kommer vi kontakta dom.
Snabb och säker borttagning av en stubbe.
Snabb och personlig service, svarar snabbt vid kontakt och är hjälpsamma vid frågor. Det är en kostsam tjänst, men resultatet blir mycket bra! Jag var nöjd med och rekommenderar företaget.
Jag ringde, de kom dagen efter, stubben borta på 20 min. Pris kändes ok. Högsta betyg.
Bra leverans, inget krångel, stubbarna är borta.
Trevligt och professionellt bemötande. Snabbt och effektivt omhändertagande av efterfrågad tjänst. avseende stubbfräsning. Överträffade alla ställda förväntningar!
Snabb respons, professionell att ha och göra med. Mycket bra utfört arbete.
Snabbt svar på förfrågan och var också på plats inom ett par dagar. Väl genomfört arbete och mycket gott bemötande.
Snabb och proffsigt. Toppennöjd med pris o snabb service.
Snabba, trevliga, enkla att kommunicera med, stubben försvann på ett litet ögonblick. Rekommenderas!
Snabb och trevlig respons. Fick rymlig offert och efter två arbetsdagar var uppdraget utfört enligt överenskommelsen. Rekommenderar varmt.
Snabbt och välgjort! Trevligt bemötande! Mycket nöjd!
Snabbt svar på offert, bra pris och verkligen snabbt utförande av jobbet.
Bra bemötande, snabb leverans. Bra utfört fräsning.
Hur nöjd som helst!! Bad om offert på 12st stubbar som hade tagit mig hela sommaren att få bort, om jag ens hade lyckats… Dagen efter fick vi besök av Alex som utförde jobbet på ett Snabbt, smidigt och proffsigt sätt, han var dessutom väldigt trevlig! Han tog också bort några buskage som vi hade tänkt att göra själva, utan extra kostand! Kan inte mer än att rekomendera varmt! Med vänlig hälsning, John
Bra, trevliga, snabbt fixat! Modern teknik!
Snabba, duktiga, professionella ,håller utsatt tid Kan varmt rekommendera dem
Effektivt och trevligt bemötande, trädfällning med kran bil.
Mycket smidigt, enkelt att beställa, kom förbi snabbt och gjorde ett mycket bra jobb. Var försiktigta när de körde in på gräsmattan och stubben försvann på 10 minuter
Alltid snabbt svar på förfrågan och snabbt och proffsigt utfört arbete av stubbfräsning. Har anlitat företaget flera gånger tidigare och till full belåtenhet varje gång. Rekommenderas verkligen!
snabba , effektiva, kompetenta
Lätta att få tag på, bra kommunikation och konkurrenskraftiga priser. Gjorde jobbet samma dag vi hörde av oss.
Jag ringde. Fick kontakt via telefon. Bemötande var utmärkt. Det som man sa i telefon utförde snabbt, trovärdig. Jag fick känslan att detta är en pålitlig partner. Man kom i tid och utförde stubbfräsning på min gård jätte snabbt och grundligt. Tack Roger Johansson - Tack Göteborgs Stubbfräsning AB!
Fantastiskt snabb och bra service. Resultatet blev superbra!
Smidig kommunikation, bra bemötande och snabbt utfört arbete.
Trevligt bemötande både vid bokningen och vid utförandet. De kom snabbt och gjorde jobbet snyggt och effektivt. Rekommenderas.
Roger var snabb i kontakten och enkel att ha och göra med, stabilt!
Fantastisk snabb och smidig service! Enkelt och bra bemötande.
Seriös företag Snabba att komma Bra kontakt med Roger Bra jobbat Mycket nöjda
Fick ett mycket trevligt bemötande och jobbet var snabbt och proffsigt utfört 👍👍👍
Lösningsorienterade då vi behövde hjälp med att få bort en stubbe på en tillgänglig plats Bra service Svarade alltid snabbt på frågor
trevligt bemötande och snabbt och proffsigt jobb.
Från förfrågan via mail till offert och genomförande gick allt snabbt och elegant. Stubbfräsningen utfördes också snabbt och proffsigt. 100% nöjd och rekommenderar detta företag.
Snabb kontakt och proffsigt utfört arbete. Trevliga och tillmötesgående ⭐️ Rekommenderas till 100 %!
Supersnabbt jobbat och trevligt bemötande.
Mycket nöjd med allt från kontakt -snabba svar- till utförandet av jobbet med att fälla och frakta bort ett träd från trädgården, samt fräsa ner stubben. Kan absolut rekommendera!