Göteborgs Stubbfräsning AB

Göteborgs Stubbfräsning AB

www.stubbfrasgoteborg.se
  • BadgeFourYears

Vi hjälper dig med stubbfräsning i Göteborg med omnejd. Vi har över 10 års erfarenhet och relevanta utbildningar för att ta bort stubbar, häckar och trädfällning. Den mest priseffektiva metoden för att ta bort stubbar är stubbfräsning, maskinerna vi använder är väldigt mobila och skadar inte tomt och egendom. Vi arbetar både...

437 omdömen om Göteborgs Stubbfräsning AB

Sedan starten hos Reco 2023

Carl Ö
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Hade en stubbe so skulle bort GSAB fixade allt snabbt och effektivt. Det var superenkelt att boka upp dem och i slutet stämde priset med diskussion. De kom, de fixade allt, helt enligt muntligt avtal och kostnad. Helt toppen. Kenneth

Lars G
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Enkel kontakt. Håller vad de lovat.

Svante A
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Bra och snabb service enligt avtal!

Per-Erik E
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Mycket bra genomfört arbete och upplägg kring de olika delarna, nedtagning av träd och buskar, bortforsling samt Stubbfräs. Bra och enkel kontakt. Snabbt jobbat från första kontakt och besök till avslutat arbete. Imponerande!

Per K
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Snabbt och väl utfört arbete. Trevlig personal.

Eunice O
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Vi anlitade Göteborgs Stubbfräsning för trädfällning och är supernöjda. De svarade snabbt och höll oss hela tiden uppdaterade. Själva trädfällningen skedde snabbt och smidigt. Vi kan verkligen rekommendera dem.

Urban A

Snabbt, proffsigt och prisvärt

Barbro H
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Snabbt svar med offert och bokad tid. Snabbt och bra arbete.

Carina K
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Snabb återkoppling och trevligt bemötande. Arbetet gjordes utförligt och effektivt. Jag är mycket nöjd med stubbfräsningen.

Jens L
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Snabbt, proffsigt och säkert åtgärdat.

Veronika F
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Snabb återkoppling och ett utmärkt utförande arbete att stubbfräsa och bortforslande av min Tuja-häck,

Sven C
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Snabb respons och utfört uppdrag. Stubben snyggt bortriven.

Fredrik P
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Snabbt, trevligt och korrekt bemötande och offerering. Arbete utfört på bästa sätt. Våra allra bästa rekommendationer!

Christer S
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Väldigt proffsigt och trevliga !

Lars D
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Snabba svar via telefon på mina frågor. Utförde arbetet väldigt proffsigt. Klippte två träd och en häck och det blev väldigt bra plus att det var rent och snyggt efter dom åkt.

Thomas R
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Vi fick väldigt snabb återkoppling på en offertförfrågan att fräsa några stubbar. Stubbarna frästes veckan efter förfrågan till rimligt pris.

Jens G
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Supersmidig kontakt med bra diskussioner och lösningsorienterat som sen ledde till snabb och bra leverans, kan varmt rekommendera

Roger W
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Mycket proffsigt utförande. Trevligt bemötande och väl utfört arbete. Rekomenderar gärna vidare. Tack Mvh Roger

Mattias L
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Återkoppling på inskickat behov inom 60 minuter. Arbetet utfört på ett proffesionellt sätt samma dag!! Mycket nöjd

Åsa J
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Ni skickade en toppenperson till oss Snabbt och bra jobbat

Ulrika J
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Trevliga, snabba och gjorde ett snyggt jobb!

Birgit R
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Snabbt och trevligt svar på förfrågan och mycket väl utfört arbete. Alltid lätta att ha att göra med och man vet att arbetet blir bra gjort! Rekommenderar verkligen för att ta bort buskar, träd, stubbar, beskärning av höga häckar osv.

Keijo Ilmari Onni P
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Mycket bra bemötande på kundtjänst och bra utfört arbete och snabbt på en trång plats av att få ner en stubbe, rekommenderas till 100% !

Maria S
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Fantastiskt duktiga, snabb återkoppling. Väl utfört arbete, mycket nöjd

Christina S
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Snabb återkoppling och väl utfört arbete.

Pehr-Henry H
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Snabbt, effektivt och fackmannamässigt.

Sofie S
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Snabbt och bra utfört arbete. Asfalten till vårt hus sprack efter lastbilen, de kom det snabbt och fixade genom att byta ut den trasiga delen. Rekommenderar dem.

Parvin K
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Snabbt och effektivt och trevligt

Lubica T
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

De var snabba, effektiva och prisvärda.

Christoffer H
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Snabbt, smidigt och perfekt resultat.

Carl A
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Snabb respons, trevligt bemötande och professionellt utförande!

Evelyn P
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Jag blev trevligt bemött och kommunikationen fungerade bra. Arbetet utfördes snabbt och resultatet blev precis som jag hoppades. Jag anlitade dem för att ta bort två väldigt stora thujastubbar och är väldigt nöjd med både service och resultatet. Kan varmt rekommendera dem.

Lisa S
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Snabbt svar, snabb leverans, väl utfört arbete.

Marcus F
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Fantastisk firma, löser alla problem vi har haft snabbt och prisvärt. Rekommenderas starkt

Erik J
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Väldigt snabb och tydlig kommunikation kring pris osv. Blev väldigt bra resultat ifrån arbetet.

Marie A
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Snabbt och snyggt fixat utan några överraskningar eller konstigheter

Mattias L
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Fantastiskt bra jobb! Lite otydlighet dock om de kunde ta med sig riset som blev kvar.

Anders K
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Från beställning till nedtaget träd 4 dagar, så snabb service. Mycket duktig arbortist, kunnig och hjälpsam. Rekommenderas

Lis T
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Snabba, raka, trevliga, lätta att få tag i, bra jobb!

Kristofer H
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Snabb hjälp och utan krångel. Rekommenderas.

Staffan R
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Allt gick enligt plan och vi fick ett trevligt bemötande

Börje K
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

bra bemötande 0ch utfört i princip direkt. Arbetet utfördes bra så jag är nöjd mvh Börje

Florence H

Kompetenta.Snabba. Rekommenderas.

Dean T
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Trevliga gubbar, väldigt snabbt och smidigt!

Anne L
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Gick snabbt och blev bra. Snabb och tydlig kommunikation.

Lena T
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Snabbt och bra utförande till rimligt pris. Trevligt bemötande!

Anna L
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Smidiga att ha kontakt med och proffsigt utförande.

Asghar M
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Ett underbart arbete och service .

Per K
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Mycket professionella, trevlig personall som också var mycket informativa när man ställde frågor, märktes att dom har gjort detta tidigare. Bra maskin som inte körde sönder gräsmattan. Snabb respons från offertförfrågan till utfört arbete.

Ulrika Charlotte V
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Otroligt tacksam över att Roger tog kontakt med mig bara tio minuter efter att jag skickat in min förfrågan. Att Alex var ute hos oss bara en timme senare och klar med alla stubbar på mindre än 30 minuter! Helt fantastiskt, kan varmt rekommendera dessa killar!