Gottfridssons Flytt & Städ AB flyttstädade min dotters studentlägenhet och vi är sååå nöjda. Proffsigt bemötande från första stund och de uppfyllde alla förväntningar. Bara positivt och jag rekommenderar dem till alla! Tack!
Gottfridssons Flytt & Städ AB
Välkommen till Gottfridssons Flytt & Städ! Ser du framför dig en tid av flytt och stress? Låt oss ta ta bördan från dina axlar medan vi axlar rollen som din städ och flyttfirma! Vi städar, flyttar och magasinerar på Öland och i Kalmar med omnejd. I våra säkra lokaler magasinerar vi smått som stort. Vi på Gottfridssons Flytt...
820 omdömen om Gottfridssons Flytt & Städ AB
Sedan starten hos Reco 2018
Jag har den bästa hjälp från Gottfridsson. Vitalina är fantastisk ❤️
Jag har flera erfarenheter av Gottfridssons, såsom flytt, magasinering och regelbunden hemstädning. I alla fall har jag varit nöjd och företagets kundbemötande är alltid på topp och flexibiliteten hög.
Mycket trevligt bemötande 🤙 Gör ett fantastiskt, noggrant bra jobb noggranna. Rekommenderas varmt
Utför städningen helt okej även om det verkar gå lite väl snabbt ibland. Annars hjälpsamma och trevliga.
Jag tycker att Gottfridssons Flytt & Städ är mycket bra! Men det är egentligen alldeles för dyrt för en ensamstående pensionär att anlita dem!
Snabb respons på förfrågan. Flexibla lösningar. Mycket trevlig personal med fokus på kund. Fick också, innan, rekommendationer av vänner. Fullständigt nöjd. Tack!
Snabbt, smidigt och trevlig personal Vi är nöjda med vår flytt från Kalmar till Österlen
Mycket bra bemötande och hjälpsamma. Jag kommer absolut anlita dom igen.
Vi är jätte nöjda med allt. Kommer anlita er igen, MVH Bernt
Svarar snabbt på mail. Smidigt vid själva flytten. Allt bara bra
Bra o punktliga killar, trevligt bemötande. Borde kanske haft bättre uppsikt vid inlastning i Bromma.
Trevliga, vänliga, proffsiga och omtänksamma!
Vi har anlitat er förut när vi har flyttat. Vi är väldigt nöjda. Bra bemötande . Levde upp till våra förväntningar. Ska vi flytta igen blir det Gottfridssons Flytt. Ylva/Mats
Tyvärr har Lennart Collmo avlidit Men den kontakt jag haft som anhörig per telefon har varit tillfredställande
Tjänstvilliga och proffsiga. Trevliga killar
Mycket trevligt bemötande både vid telefonsamtal och med personerna som skötte flytten.
Snabbt och smidigt, gott bemötande!
En del uppgifter är bra men inte allt bra.
Hej! Det var tråkigt att höra att du inte är nöjd med alla delar, jag kan inte se att vi haft någon ärende här hos oss men jag hoppas du kontaktat oss om du var missnöjd med någon del. Det är viktigt för oss så vi kan följa upp och se om vi kan bättra något. Om du vill får du gärna skicka oss ett mail och berätta om vad du inte var nöjd med så ska vi försöka se om vi kan göra något bättra framöver. Vi önskar dig all lycka på din nya adress och ett gott avslut på detta året.
Trevligt och hjälpsamt bemötande. Fick bra tips på hur man ska packa smart.
Enkelt att få snabb kontakt och de som skötte min stora flytt var både proffs på själva hantverket samt hade ett fint bemötande, betyder mycket. Prisvärda med, men framförallt så blev det inga problem i varken beställningen, utförande av jobbet eller all kommunikation. Tack!
Positiva, effektiva och försiktiga! Väldigt prisvärt, tusen tack!! :)
Superbra, jag är nöjd med allting!
Trevliga killar utförde flytten proffsigt och snabbt.😁
Snabb leverans och bra kommunikation. Allt var helt och fint när det kom fram.
Allt gick smidigt och lätt. Toppen 👍🏻
Håller vad de lovar och till rimligt pris.
Trevliga och hjälpsamma när man ringer och fönstertvätten går snabbt och blir fint.
Väldigt trevliga och snälla flyttmänniskor.
Hej mycket nöjd med mina fönster och dessutom var det så trevliga killar som putsade. Inget att klaga på ska rekommendera er Med vänlig hälsning, Anne-Marie
Har inte slutfört mitt uppdrag ännu, Så långt är jag mycket nöjd,
Mycket bra bemötande och tydlig återkoppling, bra jobbat !
Trevligt bemötande. Personalen jobbar effektivt och professionellt. Vi, min huvudman och jag är helnöjda! Mvh/Bosse (god man)
Vi är mycket nöjda. Trevliga och duktiga flyttkillar som jobbade effektivt. Inget av vårt bohag blev skadat och priset var mycket bra vid en jämförelse.
Har haft fönsterputsning av Gottfridssons flera år i rad nu och är supernöjd varje gång! De är snabba och resultatet blir toppen! Har tipsat både familj och vänner som nu också är trogna kunder.
Mycket bra på alla sätt! Ordning och reda och har hjälpt mig som kund med mycket trevligt bemötande! Stort tack!
De hade inte rengjort tvättmaskinens gummilist. Missat hylla och städgarderob i klädkammaren. Fick gå över dörrarna med ajax runt handtagen.
Hej Åsa! Tråkigt att höra att det blivit missar i din städning. Det kan tyvärr hända även oss. Därför lämnar vi garanti och kommer därför ut och åtgärdar om vi råkat missa något. Hade du kontakt med vårt kontor när detta upptäcktes så hade vi så klart kommit ut och åtgärdat missarna. Hoppas du i övrigt är nöjd med vår service.
Med kort varsel kunde jag få hjälp med städning! Jättetrevliga tjejer som gjorde ett toppenjobb !!!!!!!!!!!!!!!
Inledning av "dödsbostädning" av garageutrymmen m m . Allt blev som önskat och fortsättning följer.
Vänligt bemötande vid kontakt Trevliga o duktiga flyttkillar
Fönsterputsning. Godkänt utförande
Bra bemötande! Fungerade perfekt!
Flexibelt och kundorienterat bemötande.
Kontakt via mejl, vilket fungerade mycket bra. Jag fick offert/kostnadsförslag innan beslut och fakturan kom bara ett par dagar efter städningen, så mycket bra. Då det gällde en avresestädning från ett hyrt boende såg jag inte resultatet, men det blev nog bra då jag inte hört av hyresvärden.
Mycket trevligt bemötande av all personal. det Företaget levde absolut upp till de förväntningar vi hade. Vi köpte flytt och städ- allt till belåtenhet.
Alla vi har varit i kontakt med har varit väldigt trevliga och hjälpsamma. Fönsterputsaren som var hos oss var helt fantastisk och putsade våra väldigt smutsiga fönster så rena att fåglarna nära flög in i dem. Ett sånt proffs! Över alla förväntningar och bra pris. Vi blev så himla nöjda och kommer definitivt anlita dem nästa gång vi behöver fönsterputsning!
Trevligt bemötande från första stund. Själv var jag inte hemma, men sonen tog emot. Resultatet var mycket bra. Det var fönsterputs och veckostädning. Ser fram emot nästa gång!
Bra service. Bra bemötande. Dock lite hög kostnad.
Enkelt och smidigt att anlita Gottfridssons. Tredje gången vi anlitar dom och vi är väldigt nöjda.
Det var en mycket bra flytt utan problem. Trevligt bemötande när jag bokade flytten o fantastiska killar som skötte flytten. Inget var problematiskt för dem. Hälsningar från en supernöjd kund.