Jag har blivit mycket bra bemött både på telefon och av de som har varit här och putsat alla mina fönster. Kommer att anlita de igen då jag är mycket nöjd både med bemötande och utfört arbete. Kommer även att anlita dem toll städning.
Gottfridssons Flytt & Städ AB
Välkommen till Gottfridssons Flytt & Städ! Ser du framför dig en tid av flytt och stress? Låt oss ta ta bördan från dina axlar medan vi axlar rollen som din städ och flyttfirma! Vi städar, flyttar och magasinerar på Öland och i Kalmar med omnejd. I våra säkra lokaler magasinerar vi smått som stort. Vi på Gottfridssons Flytt...
664 omdömen om Gottfridssons Flytt & Städ AB
Sedan starten hos Reco 2018
Mycket bra utför jobb ¹1111111111111
Trevligt bemötande på telefon och i mail. Städningen var fin. Överlag väldigt nöjd.
Mycket proffsigt arbete av vänliga killar
Trevligt bemötande från person på kontoret.Vi är mycket nöjda med dom som städade hos oss.Duktiga och trevliga!
Var inte så nöjd denna gång. Mycket bättre förra året när ni hjälpte mig.
Hej Inger! Det var tråkigt att höra att du inte blev nöjd i år. Har du vänt dig till vårt kontor och meddelat detta? För då kan städarna givetvis komma tillbaka och göra bättre på de punkter du inte var nöjd med. Jag meddelar självklart direkt vår arbetsledare så han kan följa upp om vi behöver bättra något. Jag hoppas vi får chansen att komma tillbaka även nästa år.
Mycket duktig personal med väl utfört arbete.
Allt har sköts på ett professionellt sätt. Från det att jag gjorde beställningen till det jag fick fakturan, som var korrekt. Jag är mycket nöjd med Gottfridssons tjänster. Har prövat flera. De kan varmt rekommenderas. MVH Karl-Erik Lundgren
Bra inga eftersom jag inte använt dom tidigare. Fönsterputsning
Hej vi hade beställ städning och det kom två trevliga ungdomar som gjorde det mesta mycket bra. Det enda vi vill påpeka är att de använder för mycket vatten på linoleum och plastmattan, de vattnade för mycket och gnuggade för lite. Vi har upplevt det tidigare så det är väl ett modernt sätt att städa. Sammantaget är vi nöjda.
Hej Annelie och tack för ärliga omdöme. Jag skickar detta vidare till arbetsledare så hon kan kika på det är något vi kan förbättra i våra rutiner. Så hoppas jag att vi får chansen att komma tillbaka till dig, var inte rädd för att berätta detta för kontoret när du i så fall bokar så hoppas vi du ska bli mer nöjd nästa gång.
Ett bra bemötande vid första kontakten via telefon. Fick tydligt svar och en offert som sedan stämde väl överens m
Trevlig personal och fick så fina nyputsade fönster. Kommer absolut att återkomma
Trevligt bemötande och bra utförande Jag är nöjd återkommer om jag behöver mer hjälp
Blir alltid trevligt bemött. Pigga och glada killar. De fixade alla fönster och inglasade uterum, med skenor och allt. Hade ett par timmar över och tog då även växthuset. Kanonnöjd.
Det var ett nöje att flytta med Gottfridssons! Effektivt och med varsamhet fick de allt på plats. Dessutom med ett positivt och mycket trevligt bemötande. Rekommenderar firman.
Bra bemötande och väldigt proffsigt skött, kan bara rekommendera
De höll vad de lovade. Snabb och väl utförd leverans.
jag blev bemött av en trevlig man,som utförde tjänsten med belåtenhet. fönstrena blev mycket rena och fina Elisabeth Lindvall
Tredje gången jag anlitar dem! Så nöjd! De är trevliga, jobbar snabbt och effektivt!👍👍👍
helt ok - men dyrt - får alltid ett vänligt bemötande hos all personal
Mycket trevliga och kundorienterade
Mycket bra företag! Trevlig personal och gott bemötande! Rekommenderas!
Alltid bra bemött när man kontaktar Gottfridssons, brett utbud av tjänster
Trevlig personal som gjorde ett professionellt jobb, mycket nöjda
Trevlig personal och fint utförda tjänster.
Mycket bra. De var noggranna och effektiva
Snabbt, att få hjälp,trevliga. Proffsigt helt enkelt
Väldigt trevligt bemött av alla inblandade! Resultatet över förväntan av både städ o flytthjälp! Kommer rekommendera er varmt till någon som ska boka flytthjälp!
Flytten flöt på väldigt bra killarna var trevliga och det gick fort även innan de var trevliga bra
Jag har anlitat Gottfridssons vid flera tillfällen och dom har aldrig gjort mig besviken. Grym service, fantastisk personal och ett 100% resultat. Rekommenderas starkt ☺️
Vi anlitar Gottfridsson till fönsterputs. De kommer alltid i tid och gör ett bra jobb.
Allt blev toppenbra! All personal jag hade kontakt med var mycket trevliga. Kan verkligen rekommendera dem.
Mycket gott bemötande. Mycket bra städning av kök och badrum som jag hade beställt,
Fantastisk service och säker leverans!! Kommer att anlita de igen!
flytten gick bra. Inga överraskningar utan tidsmässigt fungerade allt. Kan varmt rekommenderas.
Flyttade snabbt och effektivt.
Snabbt jobb Super Service Topp Klass Rekomonderas 100%
Verkligen ett helt fantastiskt företag!Alltid högsta service och underbara medarbetare.👍👍👍👍👍
Mycket trevligt bemötande både vid bokning och hämtning, kom punktligt i tid och var snabba att utföra hämtningen. Toppenservice, kom som en räddande ängel för mig mitt i flyttkaoset med att hämta o transportera bort gamla möbler och annat avfall. Mina varmaste bästa rekommendationer!
Hej Carina! Tack för ditt fina omdöme och fina ord, det värmer! Om du behöver hjälp i framtiden vet du var vi finns!
"Jag är väldigt nöjd med Gottfrissons flytt! De var hjälpsamma, professionella och snälla. Flytten gick smidigt och snabbt, och de tog verkligen hand om allt på ett tryggt sätt.
Hej Mahshid! Tack för ditt goda omdöme! Hoppas vi ses i framtiden!
Trevlig personal Smidigt samarbete med mig som kund
Hej Marie! Tack för ditt goda omdöme om oss!
Trevligt bemötande. Att dom gorde det som är beställt Bra jobb .städ.
Hej Ronny! Tack för ditt goda omdöme! Hoppas vi ses igen om du behöver flytt eller städ hjälp i framtiden!
Trevligt personal. Hjälpsamma. Jibbar idenntligt, snälla 👍
Hej Nadja! Tack för ditt fina omdöme!
Mycket bra bemötande av Patrik som jag pratade med initialt, en engelsk sportbil ( Triumph Spitfire - 68 ) skulle transporteras från Västerås till Languedoc i södra Frankrike. Patrik sydde ihop hela projektet mycket väl. Nere i Frankrike möttes jag av Markus som körde lastbilen och avlastningen och bemötandet var mycket bra! Allt gick perfekt, stort tack Gottfridssons! Mvh Joachim
Hej Joachim! Tack för ditt fina omdöme och värmande ord! Behöver du hjälp i framtiden så vet du var vi finns!
Väldigt trevligt bemötande när jag boka och av killarna som utförde flytten. Flyttkillarna blev ju lite försenade ( av omständigheter de inte kunde hjälpa) höll mig uppdaterad på telefonen om vad som hänt och när de skulle komma. Har bara positivt att säga jag kontaktade angående en flytt. Ska jag flytta igen så är Gottfridsson ett självklart val.
Hej Lisbeth! Tack för ditt goda omdöme! Vi finns här om du behöver hjälp med flytt eller städ i framtiden!
Allt har varit bra. Bemötande och tidsangivelse
Hej Chris! Tack för ditt goda omdöme! Hoppas vi ses i framtiden!
Mina förväntningar uppfylldes till 100 %. Flytten med packning och uppackning strålande.. Själva flytten perfekt. Alla medarbetare jobbade utmärkt. Mycket bra personal. Kan rekommendera Giottfridssons Flytt och Städ.
Hej Erik! Tack för ditt goda omdöme och fina ord, det är alltid kul att höra att vi gör bra ifrån oss! Behöver du hjälp i framtiden vet du var vi finns!
Mycket bra snack innan städet och ett väl utfört arbete!
Hej Per! Tack för ditt fina omdöme! Hoppas vi ses i framtiden!
De kom på den tid som vi bokat och flyttade de möbler som vi bestämt. Flyttade utan större besvär trots att det var på tredje våningen utan hiss . Fick ett trevligt bemötande av dem.
Hej Lena! Tack för ditt omdöme! Hade vi kunnat göra något annorlunda för att få betyget 5/5 av dig?
Gottfridssons fixade vår flytt från södra Frankrike till Öland - dörr till dörr utan omlastningar. Bra och personlig service samt lättförståelig offert innan beslut. Man anlände både i Frankrike och på Öland exakt på utsatt tid, var effektiva och mycket duktiga vid packning - inget gick sönder och inget försvann. En eloge till personalen/chauffören - dessutom erbjöd man ett konkurrensskraftigt pris.
Hej Lars! Tack för ditt fina omdöme! Vi önskar dig lycka till på Öland och hoppas att du återkommer till oss om du behöver hjälp i framtiden!