Blev sakligt och vänligt bemött när jag sökte städhjälp till Borgholms slott i samband med dotters bröllop. Uppdraget sköttes enligt planerna. Offerten överenstämde med räkningen. Rekommenderas!
Gottfridssons Flytt & Städ AB
Välkommen till Gottfridssons Flytt & Städ! Ser du framför dig en tid av flytt och stress? Låt oss ta ta bördan från dina axlar medan vi axlar rollen som din städ och flyttfirma! Vi städar, flyttar och magasinerar på Öland och i Kalmar med omnejd. I våra säkra lokaler magasinerar vi smått som stort. Vi på Gottfridssons Flytt...
487 omdömen om Gottfridssons Flytt & Städ AB
Sedan starten hos Reco 2018
Bemötande i företaget va toppen men personal som utförde arbetet ingen vidare pigga att utföra jobbet!
Mycket nöjd trevlig personal finns inget att klaga på.
Jag blev bra bemött av företaget men men min "debut" som städkund började inte så bra eftersom jag fick vänta 2 timmar och 40 minuter på städhjälpen. Jag hade beställt storstädning inklusive fönsterputs men fönsterputsningen hanns inte med. Jag har fått en ursäkt från företaget och har förståelse för att ett missförstånd uppstått och att det var mitt under semesterperioden.
Mycket duktiga i sitt arbete. Vi kommer att återkomma vid behov
Så fint städat till väldigt bra pris. Vi tar alltid hjälp från Gottfridssons!
Bra och proffsiga. Serviceminded ut i fingerspetsarna. Bra företag.
Rent o fint. Okrångligt med bokning.
Mycket snabba och effektiva, men det administrativa lämnar en del att önska. Fick 3 olika prisförslag beroende på vem jag pratade med och var tvungen att be om orderbekräftelse. Har fortfarande inte fått någon faktura.
Henrik på Gottfridssons försöker alltid att hitta passade lösningar, han är trevlig och professionell. De som utför flyttningar lika så. Har använd Gottfridssons två gånger nu och rekommenderar dem varmt. Har även beställd flyttstäd denna gången, också bra. Toppen!
Kommunikativa och väldigt professionella!
Trevliga och duktiga, starka och aktsamma killar
Bra service och Bra på att hålla tider.
Ni hjälpte oss på ett mycket professionellt sätt med vår flytt, kunde inte varit bättre!
Superbra kundbemötande! Löste jobbet med kort varsel även om jag var lite omständig. Jobbet blev väldigt bra utfört och proffsigt agerat på plats.
Jag är mycket nöjd. Fick hjälp med flytt av möbler och packlådor. Trevliga, snabba och effektiva. Mvh Ginn Berggren
Vi var inte helt nöjda med det de fick komma tillbaka dagen efter
Ni kom utan onödiga dröjsmål och hjälpte att flytta ett tungt värdeskåp utan några som helst problem. Trevlict bemötande impinerar!
Den kvinna som städade hos mig gjorde ett utmärkt arbete. Långt mer än vad jag kunde förvänta mig. Så absolut högsta betyg. Det enda negativa är att när jag fyllde i på deras hemsida, om att bli uppring, så återkom de sldrig. Fick så dmåningom fatt i dem via trlefon.
Mycket bra bemötande! Service-minded. Proffsig och trevlig personal. Noggranna och allt fungerade som det skulle. Kommer självklart rekommendera er till andra som söker flyttfirma!
Alltid bra bemött både av de som städar men även administrationen. De som städar gör det lilla extra så när man kommer hem känns det att ngn har brytt sig, inte bara gjort rent utan även gjort det lilla extra.
Väldigt bra bemötande,,, bra pris.. bra organiserat
Mycket bra o trevligt bemötande. Beställt trapphusstädning nyligen. Nöjd med vad de visat hittills.
Trevligt bemötande och bra städat i huset!
Noggranna och trevliga, flexibla och tillmötesgående!
Mycket god service, fick ett faktura förslag & det blev tillomed billigare. Så jag kommer rekommenderar Gottfridssons flytt & städ
Mycket trevlig och duktig kille som utförde fönsterputsning på vår sommarstugan. Trevligt bemötande och kontakt med Gottfridssons i god tid innan arbetet skulle utföras.
Snabba, aktsamma och noggranva
Bra och pålitliga med stort lösningsfokus i lägen som uppstod.
Vi anlitar Gottfridssons Flytt och Städ AB för våra lokala kunder i Kalmar län. Deras kvalitet och utförande är enastående! Henrik på Gottfridssons är alltid trevlig och tillmötesgående. Kan starkt rekommendera dem =) Tack för ett fin samarbete!
Flytten skedde smidigt och är nöjd med servicen
Jag blev bra bemött och fick den service och hjälp som jag begärde. Flyttkillarna var trevliga och duktiga. Städningen av min gamla lägenhet, blev jag jättenöjd. Dyrt blev det, men det kanske kostar så. Jag hade mycket grejer.
De var effektiva och jobbade bra samt trevligt bemötande!
Helt till belåtenhet och pris enligt offert.
Jag fick hjälp med att flytta mitt bohag och är jättenöjd med all service.
Trevligt bemötande. Lösningsfokuserade
Enkla att ha att göra med och klart prisvärda!
Bra service och flytt! Trevlig personal!
Snabb och proffsig fönsterputs och samtidigt trevligt bemötande. Enkel och bra kontakt vid beställning, orderbekräftelse och fakturering. Rekommenderas
Upplever ett bra bemötande redan i telefon vid bokning. Vi har nu beställt fönstertvätt 3 ggr för atelje och bostad. Är mycket nöjda med resultatet. Blir bemött vänligt och fönstertvättaren arbetar snabbt och fort med gott resultat. Vi är mycket nöjda!
Väldigt noggrant och fint städat, som att komma hem till ett nytt hus :) tack!
Trevlig och professionell personal. Vi är mycket nöjda,
Bra bemötande. Företaget levde upp till våra förväntningar. Vi beställde städning av dusch-toa, vilket utfördes med ett godkänt resultat. Dock borde man haft en stege.
Väldigt trevlig kontakt via mejl. Tillmötesgående, informativt - jag blev väl bemött! Och nöjd med det vi kom fram till. Själva flytten från lägenhet till lägenhet jag beställt var inte fullt lika smidig. Hade förberett nycklar och nyckelringar till alla dörrlås/hänglås men plötsligt försvann en av dessa under flyttdagen. Det löste sig ändå men blev inte så smidigt som önskat och planerat. Min svarta sängstomme blev synligt kantstött på flera ställen vilket var väldigt tråkigt. Ingen katastrof men ändå något som definitivt...
Allt från bokning till slutresultatet fungerade precis som vi kommit överens om, verkligen proffsigt bemötande från ax till limpa.
Snabba, trevliga, bra pris! Tack!
Tiden blev flyttad men när dom kom så va dom flera så det påverkade inte tiden till det va klart
Flyttningen var jättebra men städningen var det sämre med. Trevligt bemött av flyttkillarna och Helene med städningen var oxå trevlh
Inget vidare. 18000:- för att städa 45m² . Första dagen stog ena killen i privatsamtal i ca 4 timmar. Vi var där och rensade tomten så vi såg det.
Alltid tråkigt att få ett dåligt omdöme, men när det dessutom är baserat på lögner så blir det ännu tråkigare. Din lägenhet var ingen städning, det var en sanitär olägenhet. Vi har mycket bilder om du inte själv kunde se hur det såg ut hemma hos er. Och vi hade kontakt med dig under hela arbetet för att uppdatera som tiden. Vi slutförde uppdraget och hyresvärden var superimponerad av vårt arbete. Sluträkningen slutade på cirka 12450 kr ( 6300 kr efter RUT ). Så ditt påstående om 18 000 kr är en ren lögn. Helt taget ur...
Hela tiden ett vänligt och hjälpsamt bemötande, lyhörda medarbetare som är fullt engagerade tills jobbet är klart.
Hej Johanna, vad roligt att höra. Det är så vi vill att ni ska känna efter ni har anlitat oss. Jag ska framföra detta till killarna som utförde er flytt.