Gottfridssons Flytt & Städ AB

Gottfridssons Flytt & Städ AB

www.gottfridssonsflytt.se
  • BadgeNineYears
4.7

Välkommen till Gottfridssons Flytt & Städ! Ser du framför dig en tid av flytt och stress? Låt oss ta ta bördan från dina axlar medan vi axlar rollen som din städ och flyttfirma! Vi städar, flyttar och magasinerar på Öland och i Kalmar med omnejd. I våra säkra lokaler magasinerar vi smått som stort. Vi på Gottfridssons Flytt...

932 omdömen om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Sedan starten hos Reco 2018

Gudrun B
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Stort tack för en utmärkt flytt ifrån Nybro till Borgholm. Vi är så nöjda med professionella killar som gjorde ett toppenjobb🙏

Sig-Britt S
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Har alltid blivit bra bemött både vid telefonkontakt och och vid hembesök. Kan varmt rekommenderas.

Carina L
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Trevlig noggran flnsterputsare. Bra kontakt vid bokning tillmötesgående.

Clas O
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Bra rengöring av fönstren. Lätta att ha att göra med.

Elisabeth P
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Riktigt bra och trevligt rakt i genom

Agneta G
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Har haft Gottfridssons flytt och städ tidigare år.Tyckt att det varit bra.Hade inte anlitat dem igen om jag inte varit nöjd.MVH Agneta Gustafsson

Elisabeth L
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Jag anlitade Gottfridssons Flytt och Städ AB för att städa mitt fritidshus i Äleklinta efter vintern och inför uthyrning. Det var en mycket ppositivt möte med de två kvinnorna som städade.: De var mycket trevliga och arbetade snabbt och professionellt och lyckades på en imponerande kort tid få huset rent trots att vintern hade satt ganska svåra spår, bla en hel del flygor mm. Jag kan därför ärligt rekommender Gottfridssons Flytt och Städ AB till andra vilket jag redan har gjort. Äleklinta 19 juni 2026 Elisabeth Löfvander

Christina H
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Fick fina och rena fönster. Bra bemötande av alla

Maj-Britt T
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Perfekt bemötande. Mycket bra utfört arbete.

Håkan B
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Trevligt och professionellt bemötande Rimliga priser Mycket gott arbete med ett mycket bra redultat

Thomas J
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Trevliga, punktliga och tillmötesgående trots mitt begränsade ärende som gällde transport av en dörr från Borgholm till Uppsala.

MATILDA K
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

De anlitade ett bemanningsföretag som gjorde ett dåligt jobb och tog inte själva ansvar för att rätta till felet utan hänvisade till bemanningsföretaget trots att vi hade anlitat Gottfridssons för flyttstädning.

Monica J
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Noggrana och föesökte göra sitt bästa

Eva Cia Cecilia Elisabet T
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Vi har använt oss av tjänsterna: Fönsterputs Lägenhetsflytt Pianoflytt Samtliga tjänster utfördes professionellt och snabbt. Trevlig petsonal. Hälsn. Cia

Monica L
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Bra genomfört arbete, planering av det logistiska kan förbättras.

Kristina S
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Mycket nöjd!! Proffsiga, snabba och väldigt noggranna.

Torgny N
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Enkelt att boka och mycket bra putsade fönster

Håkan S

Kommunikativa, noggranna, trevliga

Ann-Charlotte O
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Trevligt bemötande ,kommer i tid och gör ett bra jobb …,denna gång rena fönster ,, 👍

Inger B
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Både duktiga och trevliga!!! Hade fönsterputs också såå bra

Marianne G
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Bemötandet av Städfirman fungerade bra förutom att rutavdraget glömts bort i fakturan. Flyttfirman som vi ville ha hjälp av att ta hand om en del föremål gav motstridiga uppgifter och sköt upp besök. Så de fick tummen ned.

Kerstin A
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Jag anlitar dem därför att det är ett lokalt företag som varje gång uppfyller de krav som jag har ställt. Bra bemötande och helt ok arbete. Jag kommer att anlita dem igen framöver.

Håkan W
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Beställde fönsterputs av uterum och 4 stora fönster i ett sovrum. Damen som kom, kom ca 30 minuter för tidigt! Inte så kul när man inte kommit upp ur sängen! Fönsterputsningen är till belåtenhet!

Isabelle Z
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Jag anlitade Gottfridssons Flytt & Städ AB för flyttstädning och blev bemött på ett trevligt och professionellt sätt. Mina förväntningar var att arbetet skulle utföras noggrant och i tid, vilket de levde upp till. Jag är nöjd med resultatet och upplevde hela processen som smidig och välorganiserad.

Carina A
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Vi är nöjda med service och bemötande samt den flexibilitet personalen visade.

Ingegerd J
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Fönster putsning, rena fönster , trevligt bemötande.

Vhangaj H
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Vi är super njöda med tjänsten. Bra tålamod och hjälpsamma killar.

Bengt F
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Trevlig personal allt fungerade bra. Tryckte fel och kunde inte radera.Avsikten var att ge högsta betyg.

Linnea F
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Snabba, effektiva och hjälpsamma flyttkillar. Man blir alltid bemött på bästa sätt av företaget som helhet.

Karl Jörgen F
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Servicenivå och utförande varje gång de anlitas

Ulla P
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Snabb och noga personal. Resultatet perfekt.

Kurt R
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Det är andra året vi anlitat denna firma. I stort sett är vi nöjda. Vissa småsaker som fläckar på köksgolvet samt ej rengjort i uterummet.

Anette H
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Helnöjd, dom gjorde ett jättebra jobb.

Helene L
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Jag är alltid nöjd med hur jag blir bemött . De försöker alltid ordna det bästa för att jag ska få det jag behöver. Jag får fönsterputsning 4 ggr/år men har nu äen anlitat dom för flytttjänst. Jag återkommer alltid till Gottfridsson.

Anne-Marie K
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Det kom en tjej och kille och hämtade på utsatt dag , killen där väldigt tuff och arrogant inte trevlig , men när det nästa dag kom tre killar som var super proffsiga och så hjälpsamma, det är högklassigt att bemöta en kund som som gjorde . Och allt annat hur dom hanterade godset är 100 procent perfekt inget att klaga på .

Mats L
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Flyttstädning och även extra städning innan inflyttning i nya lgh, vilket visade sig behövas och kändes som en trygghet då besiktning troligen varit mindre bra. God kontakt med städansvarig, nyckelutlämning etc. Tack! Mycket god relation gällande planering. Ibland svårt få telefonkontakt dock. Flyttning mycket bra. En del saker glömdes vid flyttningen som om det blev lite bråttom på slutet, med den fart som flyttningen skedde kan det förstås, men lite extraarbete blev det. Kartongernas placering enligt önskemål ibland ...

Birgitta S
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Allt med vår flytt fungerade perfekt. Bra planering, trevlig och tillmötesgående personal. Vi är jättenöjda.

Jeanette F
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Bra bemötande och lösningsorienterad kommunikation

Emil O

Bra bemötande. Kunnig personal

Mikael Bravin (Son) K
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Vi anlitade företaget för en flytt och är väldigt nöjda med hela processen. Allt gick super smidigt och killarna var proffs ut i fingerspetsarna! Tusen tack för ett bra jobb!

Ragnhild Z

Mycket effektiva och noggranna

Christina V
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Fint städat. Bra att ha kontakt med.

Helena A
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Bra & noggrant städat av trevlig personal!

Ola H
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Bra bemötande. Prisvärt. Bra utfört arbete.

Helena F
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Lite strul med jalusierna, men det löstes! Jag är mer än nöjd med städ och fönsterputs. Vill gärna anlita er igen! Tack!

Cecilia K

Lugna flitiga noggranna snabba

Christina B
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Fungerar utmärkt att anlita Gottfridssons för städning och fönsterputs.

Ulrika A
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

De var väldigt tydliga med vad som skulle göras och när de kom så gick det väldigt snabbt att lasta allting. Två kunniga och trevliga personer lastade våra saker och när vi kom fram hade de ytterligare personal som snabbt kastade ut allting. Det var väldigt professionellt och tryggt.

Åke O
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

flytt av det lilla som var kvar inga problem städning fint det mesta men det finns ställen som jag får förbättra

Anders A
Skrev om Gottfridssons Flytt & Städ AB

Trevligt bemötande per telefon. Snabba och effektiva killar