När allt fungerar som det var tänkt kan man inte vara mer än nöjd med flytt från hus till lägenhet och dessutom till återvinning.
Gottfridssons Flytt & Städ AB
Välkommen till Gottfridssons Flytt & Städ! Ser du framför dig en tid av flytt och stress? Låt oss ta ta bördan från dina axlar medan vi axlar rollen som din städ och flyttfirma! Vi städar, flyttar och magasinerar på Öland och i Kalmar med omnejd. I våra säkra lokaler magasinerar vi smått som stort. Vi på Gottfridssons Flytt...
851 omdömen om Gottfridssons Flytt & Städ AB
Sedan starten hos Reco 2018
Lätt att få kontakt Bra återkoppling Duktiga städare
Mycket nöjd med både flytthjälp o städningen. Trevlig personal o fint bemötande.
Mycket Trevlig personal. Allt var helt och rent när det kom fram. Mycket nöjd.
Snabba och jättebra hjälp både med hämtning och magasinering
Dålig kommunikation om hur det hela skulle gå till samt längre tid än förväntat
Alltid fina fönster när jag får Adil som putsar.
Professionella, flexibla, hjälpsamma och lyhörda. Assisterade mig något helt fantastiskt vid min flytt!
Allt fungerade perfekt, både lastning till lager och urlastning från lager. Väldigt hjälpsamma killar. Också tillmötesgående när vi hämtade ut lite grejor från lagret o höstas
Toppen från första kontakten via telefon till slutlig flytt.
Jätte gulliga tjejer som kommer och gör fint.
Väl utfört arbete samt trevligt bemötande.
Har varit kund en längre tid och är nöjd med deras tjänst av städ Mycket trevliga städerskor och alltid flexibla med städet om dag eller tid behöver ändras. Kan även be om alternativ städning såsom fönsterputsning om det behövs. Trevligt bemötande av kundtjänst - hjälpsamma. Rekommenderar dem!
Trevligt bemötande. Uppmärksam på kundens önskemål. Bra utfört arbete. Anlitar gärna Gottfridsson igen.
Företaget uppfyllde mina förväntningar, väl utfört arbete.
Vi ger högsta betyg, från beställning till utfört arbete. Vi tackar och återkommer.
Kan varmt rekommendera denna flyttfirma med mycket professionell personal med gott bemötande. De tog väl hand om mina möbler.
Mycket snabba att svara, vänliga och perfekta i hämtning och lämning.
Jag blev vänligt bemött, personen kom punktligt, arbetade snabbt med alla punkter jag önskade och frågade om det var mer jag önskade.
Fantastiska killar !!👌🏼 Trevliga samarbetsvilliga glada. Paketerade möblerna så de inte tog skada och körde saker till tippen. De lämnade ljus energi efter sig och jag vill med tacksamhet rekommendera dem 🙏🏻 Rose 🌼
Bra service och trevligt bemötande.
Jag är alltid nöjd med fönsterputs städtjänster.
Det fungerade mycket bra Båda teamen fullgjorde sitt uppdrag
Bra utfört jobb! Rekommenderas varmt till andra!
Snabbt och smidigt Trevlig personal
Jag kan varmt rekommendera Gottfridssons Flytt & Städ AB. De var jättetrevliga och tillmötesgående. Duktiga på att svara snabbt på frågor och flytten gick bra! De gav bra information och flytten kom fram när den skulle. Bra pris i jämförelse med andra flyttbolag som jag kontaktade. Om jag skulle behöva flytta något igen så skulle jag kontakta Gottfridssons Flytt & Städ. Mvh/ Rose-Marie
Bra bemötande innan via mejl och telefon. Perfekt pålitligt och tryggt.
Sorry. För mycket begärt att räkna upp vilka tjänster man bett om. Jävligt tokigt. Har anlitat dem tidigare, blev mycket nöjd. Personal på adm o städ är alla så pos o trevliga. Obs. Vill att ni tar bort Jans namn han är avliden. Tack.
Hej! Jag är helt nöjd med Gottfridssons Flytt och Städ AB:s arbete, tack! Med vänliga hälsningar Gabor Emil Fabian
Gottfridssons Flytt & Städ AB gjorde ett fantastiskt jobb. De hjälpte mig att hämta ett helt kök från en utställning, trots att köksbutiken egentligen skulle montera ner det men inte gjorde det. Deras personal löste allt på plats och levererade köket utan minsta skada, i perfekt skick. Mycket bra kommunikation, proffsigt bemötande och dessutom bästa priset. Stort tack!
Kanonduktiga,trevliga, kommer absolut anlita dem igen när/ om jag ska flytta nästa gång 😂 Kan varmt rekomendera dem till alla som behöver hjälp vid flytt 🌹🌹🌹
Gottfridssons Flytt & Städ AB flyttstädade min dotters studentlägenhet och vi är sååå nöjda. Proffsigt bemötande från första stund och de uppfyllde alla förväntningar. Bara positivt och jag rekommenderar dem till alla! Tack!
Jag har den bästa hjälp från Gottfridsson. Vitalina är fantastisk ❤️
Jag har flera erfarenheter av Gottfridssons, såsom flytt, magasinering och regelbunden hemstädning. I alla fall har jag varit nöjd och företagets kundbemötande är alltid på topp och flexibiliteten hög.
Mycket trevligt bemötande 🤙 Gör ett fantastiskt, noggrant bra jobb noggranna. Rekommenderas varmt
Utför städningen helt okej även om det verkar gå lite väl snabbt ibland. Annars hjälpsamma och trevliga.
Jag tycker att Gottfridssons Flytt & Städ är mycket bra! Men det är egentligen alldeles för dyrt för en ensamstående pensionär att anlita dem!
Snabb respons på förfrågan. Flexibla lösningar. Mycket trevlig personal med fokus på kund. Fick också, innan, rekommendationer av vänner. Fullständigt nöjd. Tack!
Snabbt, smidigt och trevlig personal Vi är nöjda med vår flytt från Kalmar till Österlen
Mycket bra bemötande och hjälpsamma. Jag kommer absolut anlita dom igen.
Vi är jätte nöjda med allt. Kommer anlita er igen, MVH Bernt
Svarar snabbt på mail. Smidigt vid själva flytten. Allt bara bra
Bra o punktliga killar, trevligt bemötande. Borde kanske haft bättre uppsikt vid inlastning i Bromma.
Trevliga, vänliga, proffsiga och omtänksamma!
Vi har anlitat er förut när vi har flyttat. Vi är väldigt nöjda. Bra bemötande . Levde upp till våra förväntningar. Ska vi flytta igen blir det Gottfridssons Flytt. Ylva/Mats
Tyvärr har Lennart Collmo avlidit Men den kontakt jag haft som anhörig per telefon har varit tillfredställande
Tjänstvilliga och proffsiga. Trevliga killar
Mycket trevligt bemötande både vid telefonsamtal och med personerna som skötte flytten.
Snabbt och smidigt, gott bemötande!
En del uppgifter är bra men inte allt bra.
Hej! Det var tråkigt att höra att du inte är nöjd med alla delar, jag kan inte se att vi haft någon ärende här hos oss men jag hoppas du kontaktat oss om du var missnöjd med någon del. Det är viktigt för oss så vi kan följa upp och se om vi kan bättra något. Om du vill får du gärna skicka oss ett mail och berätta om vad du inte var nöjd med så ska vi försöka se om vi kan göra något bättra framöver. Vi önskar dig all lycka på din nya adress och ett gott avslut på detta året.