Alla kategorier Mataffär Uppsala Uppsala Gränby Storbutik Gunnar Carlson AB

Gränby Storbutik Gunnar Carlson AB

Marknadsgatan 1, 754 60 Uppsala — Visa karta

3.7 i betyg av 7 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 7 kunder tycker om Gränby Storbutik Gunnar Carlson AB

 • Jan T
  Jan T skrev om Gränby Storbutik Gunnar Carlson AB
  Fantastisk Ica affär som har det mesta och lite till. Speciellt bra är deras delikatessdisk med ostar från franska Mons och allehanda charketurier samt en riktigt bra fiskdisk. De har även en kanonbra catering!
  gillar detta
 • Mary
  Mary skrev om Gränby Storbutik Gunnar Carlson AB
  Här handlar jag ofta. Jag gillar ICA Maxis lokaler bättre, men denna ICA ligger i Gränby centrum vilket är ett plus. Utbudet är stort, särskilt gällande mat över disk (kyckling, fisk, färdiga rätter). Att man får gratis kaffe/te är också ett stort plus, likaså självscanningen.
  gillar detta
 • Hans A
  Hans A skrev om Gränby Storbutik Gunnar Carlson AB
  Är stamkund på ICA Kvantum. Har handlat där i 5 år men har fortfarande svårt att hitta. Varorna är inte logiskt placerade och när man dessutom byter plats lite då och då är det tur att personalen är så hjälpsam. Varför har man så mycket blommor mm prescis där man ska passera ut, det är nästan oframkomligt ibland.
  gillar detta
 • Johan
  Johan skrev om Gränby Storbutik Gunnar Carlson AB
  En "sådär" mataffär. Ligger dock i ett suveränt centrum. Man utger sig för att vara billiga men är det inte. Butiken är trång och svår att hitta i. Det måste vara en idiot som bestämt att Frukt&Grönt skall ligga precis vid ingången. Resultatet blir total trafikstockning.
  Personalens bemötande får dock godkänt.
  gillar detta
 • Christina M
  Christina M skrev om Gränby Storbutik Gunnar Carlson AB
  En mycket bra affär! Det är snyggt, välorganiserat, rent och de har ett väldigt bra utbud. Speciellt deras grönsaks utbud ärunderbart, det går nappt att jämföra med affärna inne i stan där man knappt kan köpa morötter utan att beställa dem. Personalen är dessutom väldigt trevlig och hjälper en gärna att hitta varor vilket är skönt, det är inte så kul att irra omkring i jakt efter mjöl i en halvtimma. Parkeringsplatserna är också väldigt bra och det känns smidigt och lätt att handla där. Priset är också mycket bra liksom deras ekologiska utbud. (även om det så klart kan bli bättre)
  gillar detta
 • Anna T
  Anna T skrev om Gränby Storbutik Gunnar Carlson AB
  Bra matvarubutik! Bra sortiment, lätt att hitta bland hyllorna. Känns rent och mycket sällan något är slut.
  gillar detta
 • Lovisa E
  Lovisa E skrev om Gränby Storbutik Gunnar Carlson AB
  Stor Icaaffär i Gränby Centrum. Stort sortiment, utan att vara för stort och billiga priser. Lätt att hitta med tydliga skyltar. Trevlig personal och korta kassaköer. Tyvärr kan det vara svårt att under kvällar hitta någon att fråga.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Marknadsgatan 1, 754 60 Uppsala
Kategorier