Alla kategorier Drycker Kronoberg Växjö Grand Samarkand

Grand Samarkand

Hejaregatan 22, 352 46 Växjö — Visa karta

3.3 i betyg av 7 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 7 kunder tycker om Grand Samarkand

 • Robin F
  Robin F skrev om Grand Samarkand
  Ett systembolag, trevlig personal . Brukar vara lätt att få hjälp med tips på olika drycker ifrån personalen och butiken är välskött i övrigt.
  gillar detta
 • Erik J
  Erik J skrev om Grand Samarkand
  Ett bra systembolag med stort utbud och kunnig personal. Är som de flesta systembolag och är säkert många Växjöbor som är glada att det finns sådana att tillgå i denna stad. Brukar vara lätt att få hjälp med tips på olika drycker ifrån personalen och butiken är välskött i övrigt.
  gillar detta
 • Patrik H
  Patrik H skrev om Grand Samarkand
  Till skillnad från Systembolaget i Växjö City (klostergatan) så ligger detta lite mer avsides och det är därav en fördel att inneha körkort. Själva butiken som sådan är hyfsat välorganiserad (kunde dock ha varit bättre). De anställda hjälper en gladerligen med både tips och påfyllning av slutsålda varor i butik. Ett minus för hela Systembolaget - oavsett lokalisering - är deras extremt höga priser. Jag vet personligen inget land som har dyrare alkohol än Sverige. Sist med inte minst så tycker jag att utbudet är lite halvtaskigt. Det är många likörer och spritdrycker det enbart finns ett fåtal av de tillgängliga smakerna av.
  gillar detta
 • Patrik H
  Patrik H skrev om Grand Samarkand
  gillar detta
 • Johanna J
  Johanna J skrev om Grand Samarkand
  Systembolaget hade vi studenter inte klarat oss utan. ofta har de ett bra utbud och ja priserna är ju som de är. men man kan hitta mycket gott där till grillfesten eller en party kväll.
  gillar detta
 • Max S
  Max S skrev om Grand Samarkand
  bra priser och ett fint utbud. stora variationer av märken, från billigare lite skräpigare till det lite dyra och lite finare
  gillar detta
 • Markus K
  Markus K skrev om Grand Samarkand
  Har ett bra sortiment och trevlig personal. Dock är ju den svenska alkoholskatten ett skämt, vilket innebär att prierna är alltför höga.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Hejaregatan 22, 352 46 Växjö
Kategorier